Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Kula Senke

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kula Senke

Duboko u gustoj mocvari, gde magla uviek lebdi i šumski zvukovi postaju šapat, nalazi se tajanstvena kuća poznata kao Kula Senke. Ova kuća, sagrađena na visokom brdu, gleda kako se vode i trske isprepliću u plesu. Uprkos svojoj mračnoj reputaciji, Kula Senki je dom tajanstvenih čuvara vode koji čuvaju drevne tajne mocvari.

Pošto imam misiju ovde shvatio sam da su ovo 3 ninje genina tako da sam lagano krenuo sa mojim ne usavrsenim lighting stylom idemo sad sa tobom imam prva posla haaa
#card159

The member 'Kazuhiro' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Kula Senke #world177

Izbegao si moj potez jeli hajde sad izbegava ovo hahahaha da vidimo koliko si ustvari čvrst h
Genine
#card1
#card162

' NPC Genin' :
Kula Senke #world176

Izgleda da sad nisi izbegao ali ja nažalost za tebe jesam i izgleda da si ti prvi pao
#card1

' NPC Genin' :
Kula Senke #world179

Izgleda da si ovo izbegao ostalk vas je još dvojica samo mislim da ste još slabi za mene ali nema veze sad je prekasno jer uradicu sve da postanem chunin
#card159

' NPC Genin' :
Kula Senke #world173

Izgleda da si još samo ti ostao sredinu te na brzinu i vratite se u selo da postanem napokon chunin i napravim sledeći korak da postanem najjaci ninja na svetu
#card1
#card156

' NPC Genin' :
Kula Senke #world174

Još samo malo i pašće na pod kao i tvoji prijatelji tako da izbeći ovaj tvoj napad toliko lako da nisi svestan toga i odma krećem ka selu
#card1
#card162

' NPC Genin' :
Kula Senke #world173

Nisam znao da će biti tako lako na ovoj misiji idem sad brzo ka selu da bi polagao test za chunin ninju i kad se vratmi moram da idem malo da se oporavim od borbe
#card1