Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Suma Hikarimori

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Suma Hikarimori

Ova suma odusevljava svojim gustim zelenim baldahinom,gdje se suncevi zraci probijaju kroz visoka drveca stvarajuci igru svjetlosti i sjene.Visoka drveca ukrasena su zelenim nijansama stvarajuci ocaravauci prikaz priride k0oja je u skladu s bogatsvom zelenila  i mirisa sume

SUma kao suma izgleda lijepo ali ima tajnu
U ovoj sumi po legendi shinobiji iz zemlje Vatre su obavljali misiju,ali u jednom trenutku oko 22:00 im je put sprijecio neki tajnoviti duh.
-Od tada te shinobije niko vise nije vidio.
Da li je ovo mit ili istina niko ne zna...

Duboko u gustoj šumi, gdje lišće šušti na svakom koraku, krije se tajanstvena priča koja je obavila tamu i misteriju oko nje. Legenda o shinobijima iz zemlje Vatre, koji su hrabro obavljali svoje misije pod zelenim baldahinom drveća, postala je još intrigantnija zbog prisustva nečega neuhvatljivog.
Bio je to tajanstveni duh koji je izronio iz sjene noći, kada je mjesec prosijao kroz grančice drveća i bacao svoje svjetlosti na staze koje su shinobiji koristili kao put. Tačno u 22:00, tajanstveni duh se pojavljivao, postavljajući se kao nevidljiva prepreka na putu ovim vještim ratnicima. Njegovo prisustvo nije bilo opipljivo, ali shinobiji su mogli osjetiti neki nadnaravni otpor koji im je blokirao prolaz. Neki od hrabrih shinobija pokušavali su izazvati tajanstvenog duha, koristeći svoje vještine senzornog opažanja i kamuflaže, ali bezuspješno. Tajanstveni duh činilo se da je bio izvan dosega, kao da je proistekao iz same srži šume, postavši njen čuvar i čuvar mračne tajne. Oni nesretni shinobiji koji su se suočili s duhom nikada nisu bili viđeni nakon toga. Legenda se proširila među narodom, stvarajući misteriozan zračak oko šume, koji je držao znatiželjnike i istraživače na odstojanju. Mnogi su se pitali je li to bio mit, ali atmosfera koja je obavijala šumu, s pričama o izgubljenim shinobijima, govorila je drugačiju priču. Šuma kao šapat legende ostala je neistražena, čuvajući svoju tajnu poput stražara u noći. I dok mnogi sumnjaju u stvarnost ovog misterioznog duha, oni hrabriji nikada nisu zaboravili šapat vjetra i tihi šum lišća u toj šumi, uvijek se pitajući da li su legende istinite ili su samo plod mašte koja igra igre u mračnim hodnicima šume.

Posle nekog vremena dosao sam u skroz drugu oblast. Prva lokacija je bila suma sa ogromnom vegetacijom i drvecem. Inspiracija je sama dolazila i zelio sam vec da duze ostanem, ali moram da nastavim put. Jednom cu se ovdje vratiti to je sigurno.

Kruna je naisao na sumu I pomislio da bi bilo idealno mesto za trening

Putujuci do jednog sela gdje imam misiju prolazio sam kroz jednu sumu.Bio sam zabrinut jer mislim da ce misija biti teska.Cuo sam svakakve price o tome mjestu.Cuo sam da tamo ima neka organizacija i da je veoma opasno ici za nindze poput mene.

za ovo mesto zna dosta ljudi.Čak je jedan tajanstveni tim obilazio to područje gde sam ih špiunirao mislio sam da sam jači od tog tajanstvenog duha ali nisam bio upravu osetio sam neku jaku cakru koja me zabrinjavala pobegao sam odatle sto sam pre mogao.I video onaj tim koji je istraživalo to područije jedan je samo nestao a ostala dvojica su pokusali da pobegnu ali nisu uspeli i bili uvučeni u drvo.

Na putu do sume sam stigao hodajuci neko vreme sam naleteo na neki mali kamp koji je bio neobican te sam se priblizio da vidim da razgledam unaokolo to je bio hideout od ninje kog moram da sprecim samo nije bio tu jedino sam mogao da ga cekam da dodje.20 minuta je proslo a Wertzuir je zamalo zaspao a cuo je korake provirio je a to je on bio Wertzuir je pripremio za napad na ninju:

Byakugan!
#card1286
#card1297
500dmg=500 lvl
#card1289
#card1298
1600+150(snaga)
1750

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Suma Hikarimori #world193

Uspeo sam da ostetim protivnnickgo ninju skoro pa da je mrtav zatim je poslao napad na mene hteo sam brzo da zavrsim pa se nisam puno ni razmisljao sta cu uraditi.Mada ne smem ga potceniti ko zna sta moze da uradi moram biti spreman na sve.

#card108
100ch 800def
Oblik:Ispred je stubi i pokriva citav gornji deo tj iznad mene.
#card96
#card96

Gledajuci ninju sam cekao da nesto uradi povodom mog napada.

Jonin=250hp

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Suma Hikarimori #world193

Uspeo sam da savladam ninju posao je opet isti napad kao pre bio sam pored zida samo sam se pomerio pored i odbranio od napad i tako sam zavrsio uspesno misiju nije dugo trajala.Te se zaputio nazad ka selu usput i iskljucuje byakugan.

#card8

Na mom putu nazad u kraljevstvo ponovo sam se izgubio. "Mrzim orijentaciju!" viknuo sam na sav glas dok sam bio ljut. Shvatio sam svoje mape i pošao putem na kojem je pisalo "Polje palih ratnika". Valjda je ovo pravi put nazad do kraljevstva.

Dok sam prolazio kroz jos jednu sumu na svom putu uvideo sam kako je ovde rosa koja nice iz trave mnogo cudnija nego na ostalim mestima.Senke koje su se nalazile na tom mestu su mi isto malo cudnije kao da se neko poigrava samnom i mojim umom.

Nisam toliko obracao paznju na te senke koje su se pravile tako sto suncevi zraci prolaze kroz lisce i tako prave cudne sene koje privlace veliku paznju.Planirao sam da malo odmorim ispod jedne od drveta koje su se ovde nalazila.

Otisao sam ispod jednog drveta i krenuo da malo odmorim sa prelepim zvukovima ptica koje su letele cik iznad moje glave.Dok sam lezao video sam kako polako zalazi sunce i da je vreme da spremim sator za spavanje.

Dok sam sredjivao sator pomislio sam kako bi bilo lepo da uzmeme nesto za jelo dok sam u satoru.Kada sam spremio uzeo sam nesto od voca i krenuo da grickam malo po malo dok sam bio u satoru i bio spreman za spavanje

I tako proslo je sigurno par dana u trazenju mog novog doma.Nazalost nisam nista pronasla u pustinji da mi se svidja…a vec postajem umorna i malaksala.Nisam smela spavati napolju i mislim da bi bilo najbolje da se vratim u Gekkovo skroviste samo da prespavam pa da pokusam ponovo za koji dan.
Krenula sam ka skrovistu veoma sporo,videlo se razocaranje na mom licu.
I strah kada se vratim u skroviste da cu se ponovo setiti svega.

SABAKU NO RYONA  

Kako su mi planovi propali, pomislio sam u sebi dok sam šetao niz ovo nevjerovatno iritirajuću šumu. Izgubio sam Susetsua. Ni traga o njemu, najbliži restoran je vjerovatno bio kilometrima udaljen. Koji bedak.
I tako sam hodao bez nekog cilja, mislim da je prošlo par sati otkad sam vidio Susetsua. Totalno sam izgubljen.
Suma Hikarimori Episode-image-400x225
To je dok nisam našao neki letak, možda ga i nisam morao nazvati letkom ali je bilo nešto slično nalik na papirić koji je ležao na podu šume skriven u travi. Podigao sam ga i polako pročitao šta je bilo unutra, te kad sam bio sve popamtio nasmijao se malkice.
"Selo skriveno u kiši,čudno ime. Pitam se ko je ostavio ovo?",promućkao sam sebi,odjednom nisam bio gladan, ali ova nova informacija mi može pomoći da shvatim svoju svrhu. Pusti restoran i Susetsua, ovo selo je odgovor na moja pitanja koje sam dosad tražio. Siguran sam da me tu čeka ono što tražim,ubrzo me je ispunila glad za ovime,nisam mogao da kontrolišem sebe, jednim finim pokretom smrskao sam papirić i nestao sa preciznim shunpom. Smejući se sebi u nepostojanu bradu.

Suma Hikarimori Standing-anime-disappear-0m52m98g5sjtcevv

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Suma vatre tu zivim nisam jak ali ne molimvas me ne napadaj te

Mnoge glasine su se pricale da se korz ovu sumu krece jedan misteriozni objekat koji podsjeca na plavu zvijezdu kada sam napunio 15 godina odlucio sam istraziti jer sam pomalo naucio koristi taijutsu i ninjutsu ali nista od toga dosao sam i suma je samo prelijepa sa svjetlecim plavim cvjetovima.

Uchiha Yorusu
Šuma kao šuma izgleda lijepo ali ima tajnu.

U ovoj šumi su bežala tri Yunina od pojave koja se zvala Esau Armani. U nadi da će uspeti sa svojom misijom, jedan je zaostao, spreman da zarati sa mnom I da mi oduzme vreme dok ova dvojica pobegnu, ali to obično nije tako išlo.

Pesak se podigao s tla a ja sam pljunuo mlaz vode kako bih olakšao sebi ostatak borbe. Tlo ispod protivnika je krenulo da tone, pokušavajući da ga usisa i onesposobi.

#card1448 #card27 #card1459

Suma Hikarimori NyUixBx
The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world216

Uz brze znakove ruku uspeo sam da vodom ubrzam moje vitko telo. Na protivnikov napad mačem odgovorio sam šumom koja je zaustavila njegov napad u potpunosti. Skočio bih unazad nekih 10 metara, odvajajući se od protivnika. Ubrzo oko protivnika krenuo je da se formira mehur koji je imao cilj da ga onesposobi do kraja borbe.

#card39 #card1215 #card26

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world217

Budući da moje tehnike kontrole više nisu bile u opticaju, bilo je vreme da iskoristim malo drugačiju taktiku za ostatak borbe. Zamahnuo sam rukom dvaput - prvim zamahom sam poslao talas peska a drugim vodenog zmaja ka protivniku. Talas peska ima 1050 dmg, zmaj će imati 500 pošto neću koristiti 100 preciznosti dobijenih od senzora.

#card1446 #card36

300 lvl peska.

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world225

#card1366 #card5 #card1367

Momenat kada je negirao moje napade šutom, znao sam šta sledi. S upaljenim šaringanom ispratio sam njegove pokrete i izbegao sam napad. Zagarantovani damage nije uticao na mene pošto sam izmedju paljenja šaringana i eye reactiona stvorio chakra štit od 200 defensea oko mene a šuma se rešila ostalih 200. Odskačem od neprijatelja a potom prekidam lanac jutsua - jedan ludi peščani talas je nastavio ka mome neprijatelju

#card411 #card1452

1850 dmg.

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :

Protivnik je opet uspeo da predvidi moje poteze, ali i ja sam njegove. Njegov 'šut' je samo bio izbegnut, davajući mi dovoljno prostora da reagujem. Odskočio sam od neprijatelja (10m), zamahujući opet dvaput. Ovaj put šaljem improvizovani talas peska (1150 dmg) i jedan vodeni tornado (400) pravo ka svome protivniku.

#card599 #card30

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world221

Protivnik je stvorio oluju koja je onemogućavala moje napade. Šteta, baš sam se zagrejao. Brzim znakovima ruku stvaram mećavu po terenu a potom odmaram svoje chakre kanale, spremajući se za protivnikov napad.

#card1420 #card8

Pesak: 400, Ajs stek: 3

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :

Blag povetarac obložio je moje telo pre protivnikovog udarca koje je pretvorilo moje telo u.. Hrpu peska. Ništa od tvog napada, druže moj. Odskočio bih od njega, a potom bih ojačao svoj naredni jutsu prekidajući lanac. Ogroman vodeni zmaj nastavio je na mog protivnika.

#card144 #card1456 #card411 #card36

1500 dmg

gasim saringan tj ne odrzavam ga ovaj potez

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world224

Kako je protivnik izbegao moj napad i poslao svoj - nije očekivao da njegov napad neće imati uticaja. Ovim tempom ako nastavimo, ostatak bande će uspeti da pobegne. Zamahnuo sam dvaput nešto jače u njegovom pravcu ja šta je izleteo improvizovani napad od peska

#card599 #card129
1150 dmg i 400 dmg

Pesak: 400, Ajs stek: 5

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world217

U žaru borbe protivnik je nastavljao da negira sve moje napade jedan za drugim. Stojao sam mirno nasuprot njega. Borba će potrajati, ali izaćiću kao pobednik. Zamahnuo sam dvaput ka protivniku - šaljem običan talas peska i neodbranjivi talas vetra ka njemu.

#card1446 #card126

1250 + 300

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world218

Teren kreće da se trese a moji napadi behu neutralisani još jednom. Znao sam da protivnik sprema jak napad, ali nisam imao baš načina da se pripremim. Što se mene tiče, najbolja priprema je napad.

Ekstremitet od peska je krenuo ka protivniku (1050) zajedno sa oštrim vetrom. Kada su se moji napadi resolvovali, stvaram šumu na terenu.

#card1452 #card132 #card1219

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world224

Njegovo telo se pretvorilo u čist vazduh, nastavljajući tradiciju odbrane i kontranapada - doduše, ovaj put je poslao nešto jači napad. Ojačao sam svog zmaja od vetra, prekidajući lanac jutsua. Napad je bio dovoljno jak da neutrališe njegov napad, ali njegov napad je nastavio u vidu blast damagea od koga sam se odbranio uz pomoć svog chakra štita.

#card146 #card411 #card135 #card239

1600 dmg nastavlja ka protivniku

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :

Izvadio sam štit, spreman da se odbranim od protivnikovo napada u kombinaciji sa mojim granjem koje je neutralisalo čitav njegov napad. Nakon uspešne odbrane, skačem opet unazad 10 metara i mašem dvaput - prvi napad je talas peska, drugi mlaz vode.

#card384 #card1215 #card1446 #card27

1250 dmg ima talas peska, mlaz vode ima 300.

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world216

#card384 #card49

Moje telo postaje jedno s vodom a štit me dodatno brani. Šuma koja je već stojala na terenu uspela je da uspori protivnika i negira njegove pokušaje da me poseče. Odskočio sam opet na nekih 10 metara od protivnika, a potom poslao jedan improvizovani napad peska zajedno sa vodenim tornadom

#card599 #card30

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world223

Protivnik je samo upio moje napade i pokušao je poseći njegovom oštricom, što se pokazalo kao neuspešna taktika. Odmakao bih se još jednom od svog neprijatelja, a potom bih ga napao peščanom rukom i granjem

#card1452 #card1206

1050 + 1050

Suma Hikarimori NyUixBx

'NPC Yunin' :
Suma Hikarimori #world219

Protivnik je stvorio ogromnog zmaja od čiste chakre koji je progutao sve koje napade i nastavio na mene neozledjen. Na pogled takvog čudovišta, prekinuo sam lanac jutsua koji sam stvarao do sad a potom poslao jako jak baraž korenja ka njemu koji će neutralisati deo napada a potom ostala dva će ga dovršiti i nastaviti ka protivniku

#card411 #card1214
2450 dmg korenje

#card1461 #card36
1250 talas ali se smanjuje na 1100 nakon što neutrališe ostatak napada i vodeni zmaj od 600 dmg.

Suma Hikarimori NyUixBx