Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Akazuma Town

First topic message reminder :

Akazuma Town - Page 2 XU3eyiR

Ovaj grad je onako pa veliki ima par desetina hiljada stanovnika ali svaki stanovnik u tom gradu je lopov i pokusava zeznuti nekog drugog ipak ovaj grad je poznat po cestim pljackama i dilovanjima nekih sredstava ipak neke osobe su i fine zato vlast pokusava pomoci ovim osobama koje su iole ostale normalne u ovakvom okruzenju

The member 'Ryona Aoki' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Akazuma Town - Page 2 #world193

Potegla sam pesnicom iz sve snage i samo ga bacila u picku materinu ubijajuci ga.Mojoj sreci nije bilo kraja odmah sam pala na pod od umora i gledala u nebo.Ali je tu bilo nesto cudno od jednom se zamracilo.Skocila sam jedva imajuci snage i za to uradivsi znake rukama.

#card1454
1100hp

Stvarajuci strukturu oblika kao sa slike koja me stiti.I to je uspesno bio znak da se ovo zavrsilo.Sa osmehom na licu prikupila sam svoj pesak i stvarajuci moju poslednju stvar na terenu.

#card1453

Odmah sam legla na njega i pocela lebdeti ka selu zelejuci da se odmorim i zalecim do kraja.

SABAKU NO RYONA