4. Poslednji Obračun
Konačno, stigao sam do glavnog skrovišta Oni Brigade. Skrivali su se duboko u pustinji, koristeći pećine kao sklonište. Bio sam iscrpljen, ali znao sam da moram završiti misiju. Guntaro i Buntaro su nestali, nikako nisam moga da ih dobijem iz ove pećine. Nadam se samo da su u redu. Ulazeći u glavni deo pećine, video sam preostale članove Oni Brigade, uključujući njihovog vođu. Bili su spremni za poslednju borbu, oči su im sijale zlom. "Došao si da nas uništiš," rekao je vođa, hladno se osmehujući. "Došao sam da oslobodim nevine," odgovorio sam, izvlačeći svoje oružje. Borba je bila najžešća do sada. Koristili su sve svoje veštine genjutsua, ali sam uspeo da ostanem fokusiran. Koristeći svoje ometajuće bombe, destabilizovao sam njihove napade i postepeno ih onesposobio. "Ne možeš pobeći," rekao je vođa, pokušavajući da me zarobi u još jednom genjutsu. "Ovo je kraj," odgovorio sam, koristeći svu svoju snagu da probijem iluziju. Na kraju, uspeo sam da ga savladam, ali borba je bila iscrpljujuća. Stajao sam nad njim, teško dišući, kada sam odjedanputa čuo Buntorov glas: "Brate rešili smo ih.". Oni Brigada je bila poražena, a nevini će nastaviti svoje živote u miru. "Ovo je bila teška misija," rekao sam sebi dok sam izlazio iz pećine. "Ali vredelo je." Sa ovom pobedom, znao sam da sam osigurao sigurnost mnogih nevinih ljudi.
Malo sam znao da se u stvari pravi vodja Oni brigade u tom trenutku krio medju seljanima i ljudima iz ovog malenog grada, no, ono što je bilo najvažnije: osujetili smo njihove planove i poslali smo ih nazad u prošlost. Svi ostaci Oni brigade više nemaju moć da postavljaju one čudne pečate a i da imaju Yakuze će se vratiti da dovrše posao.