Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Šuma Palminog drveća

First topic message reminder :

Šuma Palminog drveća - Page 2 Rp5IHqQ

Prostrana šuma puna palminog drveća nedaleko od plaže. Nije puna života osim palmi koje su visoke bar nekoliko metara i bogate brojnim plodovima kokosa. Međutim, što dublje zalazite u nju, dalje od mora, njena fauna postaje raznovrsnija.

Put je prošao odlično bez poteškoća. S obzirom da je ljeto već stiglo žurio sam da završim misiju te uživam nazad u selu. Stigao sam do šume palminog drveta u kojoj sam uskoro naišao na svoje mete- 3 chunina. Brzo sam izveo znakove rukama te je ka njima krenuo jedan od mojih napada vatre.

#card1345 #card83

The member 'Karinkushi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Šuma Palminog drveća - Page 2 #world183 Šuma Palminog drveća - Page 2 #world185 Šuma Palminog drveća - Page 2 #world190

Dva su loše procjenila putanju mog napada te su platili svojom glavom, međutim treći je uspješno izbjegao napad. Nakon što sam se odbranio izlazim iz zemlje te ka trećem protivniku poljeće vatreni zmaj.

#card110 #card69

The member 'Karinkushi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Šuma Palminog drveća - Page 2 #world185

Vidjelo se da su neiskusni te da mogu napadati samo slabije od sebe. Nakon vatrenog zmaja i trći je pao. Lagano sam se odbranio stvarajući kupolu svuda oko sebe te nakon što je napad prošao, vidjevši mrtva tijela svojih protivnika, odlazim nazad kući.

#card92