Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Seagull Sea

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Seagull Sea

Seagull Sea RZ6oDR2

More galebova je očaravajući priobalni raj, gde se priroda i okean stapaju u savršenom skladu. Kristalno čiste vode mora pružaju se do horizonta, odražavajući živopisne nijanse neba iznad. Milje netaknutih peščanih plaža mame svojim nežnim zagrljajem, pozivajući posetioce da se opuste i osveže. Vazduh je ispunjen osvežavajućim mirisom mora, a melodični krici galebova koji lete iznad stvaraju simfoniju priobalnih zvukova.

ccc

The member 'Kashin Vu' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 'Kockica 6' :
Seagull Sea #world49

--------------------------------

#2 'Craps' :
Seagull Sea #world343 Seagull Sea #world339

Aaaa

aaaaa

Sto nece sad

aa

The member 'Mochi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Roulette' :
Seagull Sea #world313

aa

aaa

Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi pt mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.ost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ova.Ovo je prvi posost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ova.Ovo je prvi posost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ova.Ovo je prvi posOvo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi pt mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.ost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je pOvo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi pt mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.ost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je pOvo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi pt mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.ost mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je prvi post mladog mochiha.Ovo je p

The member 'Mochi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Seagull Sea #world62 Seagull Sea #world71

123

124

aaaaa

KO SI TI

Voleo bi da znas

Ajde sad da vidimo nova data nova sreca

Koliko mora da prodje izmedju posta

Napokon stigao sam na ovo more na seagull more. Posto je ovo moja prva misija osetio sam se uzbudjeno ali i uplaseno. Zeleo sam da dobro prodje jer sam zeleo da ucinim pokojnog oca ponosnim i postane mnogo jaci jer ovo je moj put ninje.

Dok sam stojao usred mora na vetru uocio sam svoje neprijatelje daljini. To su bila dvojica genina i jedan chunin iz zemlje vode koji su se u upitli da izvrse misiju u zemlji drveta. Poslat sam ovde da ih sprecim. Bice ovo teska borba, ali cu izaci kao pobednik.
#card23
#card27
#card28
#card331
Bacanje 5 surikena

The member 'Mitsui' has done the following action : #RP-OPCIJE

#1 ' NPC Genin' :
Seagull Sea #world172

--------------------------------

#2 'NPC Chunin' :
Seagull Sea #world185

Iznenadjen sam sto je protivnik uopste uspeo da me napadne. Usmerili su napade ka meni, ali cu se lako odbraniti, dok mi cunin nece praviti probleme vise posto sam ga ubio.
#card1
#card24

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world178

Izbegao sam napad izmaknuvsi se i zatim sam ga napao tajicuom napadima rukama. Pokusavajuci da mu nanesem smrtonosnu stetu opasnim udarcima.
#card1
Ulozio sam 10 cakre da bi se odbranio od napad genina
#card13
Potrosio sam 200 energije i 2 slota da bih napao tajicuom i napravio 200 damage

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world177

#card1
Ponovo sam izbegoa napad genina pomocu moje tehnike i uzvratio mu napad svojom vodemnom tehnikom vodenog talasa
#card27
Pokusavajuci da mu nanesem smrtonosnu stetu koja ce biti kraj njegovog zivota i kraj njegovog ninzda puta

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world177

#card1
Odbranio sam se od geninovog napada tantom odaljio se od njega i odlucio da povratim sebi cakre i energije kako bih mogao da nastavim borbu lakse.
#card8

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world178

#card13
Npadam genina svojim tajicuom i bancam suriken da big mu dao dodatan damage i ubio ga zatim koristim vodenu tehniku da bi ga dovrsio
#card24

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world173

Napokon nakon duge borbe pobedio sam poslednjeg genina i zavrsio svoju misiju. Nastavljam svoj put dalje ka zemlji vatre u svoj rodni kraj.

Tengen je dosao ovdje da uradi svoju prvu misiju od kad je ninja i ovdje je dosao samo sa jednim ciljem da rijesi neku dvojicu koji krse red i mir tako da je polako krenuo u podragu za njima, dok ih nije nasao kada ih je ugledao odma je skocio na njih i krenuo ih napadati.
#card89
#card90
Ulazem jos 40 energije i ovo ide na prvog ninju dmg 200
#card93
Ovo ide na drugog ninju

The member 'Tengen' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Seagull Sea #world174 Seagull Sea #world174

Kao sto je i predvidio banditi nisu mogli to da izbjegnu ali su zato mogli da posalju napad i to obadvojica tako da je prvo Tengen posmislio kako je ovo zabavno i konacno ima nekog izazova da kaze i konacno iskusava pravu borbu i jako je zanimljivo za prvi put, i naravno Tengen se laganini odbranio od njihovih napda i zavrsio s oju misiju.
#card92
Ulazem 20 ch i pravim zid od ovog iza kojeg cu se sakriti od napada