Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Elder Ispit: Vule

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Elder Ispit: Vule

Ovo će biti tema u koju ću raditi svoj Elder ispit.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ja sam Vule i ovo je moj prvi Elder ispit.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Random Anime' :
Elder Ispit: Vule #world16 Elder Ispit: Vule #world20 Elder Ispit: Vule #world20 Elder Ispit: Vule #world23

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
I bacam još jednom jer sam dobio dva puta HunterxHunter

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

'Random Anime' :
Elder Ispit: Vule #world16

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
I još jednom bacam opciju jer sam dva puta dobio dragon ball

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

'Random Anime' :
Elder Ispit: Vule #world22

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Fairy tail-

Od sada pa na dalje, svaku rečenicu koju ja kažem na ovom ispitu smatra se za moje lično mišljenje, zbog toga neću rečenice počinjati sa ''ja mislim'' ili ''moje mišljenje je''..

Je jedna caster klasa. Njena moć se svodi na tome da pucaš jake i razorne napade. Najpoželjnije je igrati sa vatrom i sa mojim znanjem kako treba da izgleda klasa  vetra. Međutim, pošto je evidentno da čak i u zemlji koja je poznata kroz sve igre kao defanzivna klasa, ima više napada i ofanzivnih opcija nego vetar, ne znam šta da kažem. Ne znam da li da se služim svojim opštem znanjem o buildanju karaktera ili da ne mislim open minded i da samo gledam klase koje su nam prikazane, ali nedovršene. Vatra je sigurna ovde, na igraču je da odredi da li će pored Fairy Tail klase, igrati vatru i uz nju  vetar/zemlju ili munju.

Ne mogu sebi da pomognem, nego da mislim da je munja samo za melee combate i sword skillove, ali kada sam je prelistao saznao sam poražavajuću činjenicu a to je da munja nema brzine koja iole potrebna za melee buildove. Iako imamo 300 sposobnosti za raspodelu, mora nešto otići na snagu a to ostalo što ide na brzinu jednostavno nije dovoljno. Fairy Tail treba igrati uz vatru, zemlju i senzor.  Zemlja je jednostavno invidualno bolja od vode jer ona se maltene zasniva da igraš par, a ja ovde komentarišem invidualnu snagu. Možda se u early game smatra dobra preciznost ali stavljam  150 na spretnost i 150 na reflekse, pitate se zašto? EPA zato što je dodatan slot veoma koristan kod mage buildova a 150 reflekse čisto radi sigurnosti dobijanjem kartice i radi redukovanja zagaranotvane štete koja je svim casterima noćna mora. Iako zemlje ima karticu koja na tri poteza koja daje 250 refleksa, to će biti nerfovano.

Sve u svemu, veoma jaka klasa. Veoma pogodna za teamfightove koja i dere i melje razoran i zagarantovani damage od razornosti. O premium kartici ne želim da pričam jer ne znam kakve su još moći a da se skupi 600 kristala za još dodatnu moć je baš previše i nisam još video takve kartice ekvivalente 3600 tokena.

Enchanting je klasa koja zahteva par, a senzor ne zahteva. Tako da nema dalje potrebe za objašnjavanjem.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
One Piece-

Ili preusmerite ovaj anime u combat skill ili u sword skill, ne znam šta da vam kažem. Ovaj anime se ne može igrati uz oba skilla i to je fakat. Jednostavno nedostaje taj utility koji se nalazi u tom jednom elementu koji fali umesto combata ili sworda. Možda kada bi se igrao uz sword skill sa munjom vetrom(pravim vetrom, ne pričam za ovu blasfemiju). Okej je protiv taijutsu i sword skilla ali protiv na primer fullmetal alchemista ovaj čovek može samo da se preda. Sposobnosti neka budu 150 brzine i 150 snage. Snaga čisto kako bi dostigao neki 8,9 potez borbe a brzina kako bi dovršio protivnika između tih poteza.

Neka konačan build bude One Piece, Sword Skill, Vetar, Munja. sa 150 snage i 150 brzine i ako neko pametniji od mene uzme ovo znaće sigurno kako ovo da igra.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
HunterxHunter

Dimo, uz svo dužno poštovanje, majka ti je kurva. Ova klasa nema veze ni sa čim i ja tačno kao višegodišnji iskusni igrač nemam pojma sa čime bih je igrao. Ja razumem tu ideju da ti sa pasivnom probaš da imaš odgovor na svaki vid builda i da si ravnopravan sa svakim buildom, ali to jednostavno nisi uspeo da prevedeš na kartice. Vi meni dajete da komentarišem ovu klasu a Judgment chain piše da obavijem nečije lance oko srce a posledice ne pišu? Pa šta ako mu je obavijo lance oko srce? Šta se dešava? Jedino šta mi se ovde sviđa je premijum klana koja mi je veoma fina.

Jedina neka moja ideja uz čega bi se ovo igralo je hunterxhunter munja combat i vetar/zemlja i to samo radi mog dugogodišnjeg iskustva kako bi se combat trebao igrati. Neka bude da je 150 na snagu i 150 brzinu, čisto radi tog combat builda.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++