Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple

Po gradskom običaju Keon Rimori se ispraćaju u ranom jutru pre svitanja i muka živog. Tada u prisustvu par glavešina grada dva ratnika bivaju pročišćena ritualom.
Uvek je tu 11 žena koje se moli za njihovu sreću i uspeh. U Avorldu se razvila tradicija nade koja traje dan i danas, nade da će jednog dana tama biti poražena. Zbog toga uvek one se mole jer možda baš te dve osobe u sivilu jutra možda jednoga dana spase svet, prvo ovaj a onda ostale.

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple Ryo-ova-summer-sunrise-pagoda-temple-shrine-japan-view-clouds-fog

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple F382d2e65065c57b35e6e93bf1745f1f

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++


Kurosaki Ichigo


Kujo JotaroProzvani su i ritual je počeo. Uz pevanje i sviranje cudnog instrumenta u pozadini ispraćeni su u nemilosrdan svet.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto je zavrsio svoj posao sa Mivom i probudio ga njegovom tehnikom, ostavio ga je tamo ljudima koji su bili zaduzeni da ga bezbedno vrate do njegove kuce. Jotaro je otisao do Ichiga i rekao mu da je vreme da dodju do ovog mesta. Konacno su trebali da napuste ovaj grad i zapocnu svoj zivot kao Keon Rimori. S obzirom da se nedavno tek vratio u Keon, prijalo bi mu malo odmora, ali nije bilo vremena za to. Imao je toliku zelju da napusti grad, i sada nije bilo nazad. Od ovoga trenutka pocinjala je prava borba protiv tame, znao je da sto pre spasi ovaj svet da ce moci da to uradi i sa svojim. Nakon sto je ritual zavrsen napustili bi ovaj grad sa uzetim itemom koji ce ih stiti od tame.

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple Jotaro-kujo-protagonista-bellissima-fan-art-italiana-v8-436274-990x557

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zajedno sa Jotarom je stigao do mesta gde se odrzava ritual koji je potreban da bi napustili ovaj grad. Nije bio ljubitelj ovakvih stvari, ali to je bio jedini nacin da mirnim putem napusti ovaj grad. Bio je svestan da pravi izazov tek pocinje. Smatrao je da je dovoljno ojacao i da je spreman da zajedno sa Jotarom napusti ovaj grad i suoci se sa tamom van ovoga grada. Nakon sto se ritual zavrsio uzeli su potreban item i napustili ovaj grad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++Caesar Zepelli

Vule Levu


Nakon prozivanja pomazani su i prošli su kroz ritual. Opremljeni su i pušteni u svet uz molitvu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon neprijatnosti kod upisivanja svog prezimena, izmišljenog, stojao je zajedno sa Cezarom na podijumu. Kasnio je koji minut jer je ova glupost nepotrebno rano, a ni ko čovek nije stigao da se odmori i opusti dušu od onih pećina u hramu. Osećao se neprijatno kao kad detetu pevaju srećan rodjendan, sve dok nije ugledao jedanaest ženki kako se mole za Cezara i njega svojim milim, još uspavanim glasom. Verovatno je Vule poslednja osoba kojem one trebaju da se mole za bezbednost, jer ovaj odlazak iz grada radi, pre svega, iz svog interesa.  

Kineski instrumeni su nastavljaju da udaraju, dok su Vuletu leđa već počela da se savijaju jer ovaj ritual traje nepotrebno dugo. Nagnuo se pored Cezara i tihim glasom ga upitao

Dokle ovo?

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple Nakahara.Chuuya.%28Bungou.Stray.Dogs%29.full.2066106

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stojali su, izgleda da je obojici bilo poprilično neprijatno. Ja sam već jednom proživeo sličan momenat, onako u katoličkoj crkvi kad me popa maže pred kumovima uljem pa mi peva neku liturgiju. Ukratko, izgleda da nismo rodjeni za bilo kakve ceremonije. S vremena na vreme, namignuo bih kojoj curi. Možda su ignorisale, a možda su i bile preumorne pa nisu videle moj lep gest.

Kako mu je Vule prišao, saslušah ga te nastavih tiho

"Ne znam, valjda će uskoro"

Rečenicu bi mi prekinula malo glasnija muzika, na šta sam mu se na centimetar bliže približio te rekao

"Šta misliš, dobijamo li koju devojku uz solar kiss?"

Nije bila loša ideja, da im budu kao neka vrsta amajlije. Dal u svetu il dok se kockaju. Uskoro je ceremonija bila gotova, na šta su preuzeli kamen te se uputili van hrama.

Ispraćaj Keona Rimora - Kenari Temple 14fb1dd79a80e127e94bd5e01408faac

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++