Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Third Temple: Ruins Cave 3

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Third Temple: Ruins Cave 3

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Third Temple: Ruins Cave 3 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto je konacno razbio prolaz mogli su proci kroz njega, kada je prosao mogao je da primeti da mu se slosilo. Izgleda da pod adrenalinom nije ni primetio sta mu se desava. Osecao je kako polako slabi, morali su sto pre da zavrse sa ovim. Kada su usli unutra videli su gomilu kostura koji su samo stojali i posmatrali ih, odlucio je da malo odmiruje te da krenu prema desnim vratima.

#card104

”Icicemo u koloni, Genjo kreni prvi prema desnim vratima, Miv odma iza njega.”

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Na iznenađenje svih onih koji su bili tu voda se počela, odjednom i sasvim čudno, povlačiti dok ih je nosila do naredne pećine. Otrovnost koja je bivala u vodi se tokom vodenog povlačenja već osetila kako isparava i pratila vodu koja se sve više gubila. Skoro pa i nije osetio kako mu se životna snaga malo smanjila od tog otrova. Čim je voda nestala oni su stigli do naredne prostorije. Miv pruži svoj lekoviti napitak njemu i on je uze i iskoristi ga odmah da vrati čitavu životnu energiju, i tako neutrališući otrov. Kako su zagazili unutra, armija kostura nepomičnih stajaše svuda, oči kao da su im bile žive, u tom trenutku on je brzo upalio senzor.
#card809  #card106

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tecnost je misteriozno nestala. Izgleda da je ovo gotovo, Miv nije verovao u ono sto je sad iskusio. Dobro se osvrnuo unaokolo, kristali su i dalje blistali. Nastavio je iza Kapetana u sledecu prostoriju , usput je dao bocicu sa lekovitom tecnoscu Genjou. Izgledao je jako lose. Kako su napravili par koraka, ispred njih malo sa desne strane se ukaza armija kostura. Nisu se pomicali, kao da su zakamenjeni ali jasno se moglo primetiti da njihove oci prate svaki korak ove grupice. Cekao je naredjenje Kapetana i nakon sto ih je dobio klimnuo je glavom i otisao na svoju poziciju, usput se malo odmarao.

#card104

Heal potion koji je predat Genjou :

(Heal potion dobija Genjo.)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tri kostura se pojavljuju i sprecavaju put Keonskim ratnicima. Odjednom počinju da ih okružuju i da dižu svoja oružja ka njima. Ispuštaju strahovit zvuk i vibraciju iz svojih supljina.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Setali su prema svojoj destinaciji kada se odjednom ispred njih 3 kostura pojavise. Zvuci skripanja kostiju mogli su se cuti dok su okruzivali Keonske ratnike. Miv rece svojim saborcima sledece reci dok je fokusirao vetar u svoje ruke.

Sagnite se i ne dizite glave dok vetar ne prodje, ne brinite nece ici dole.

Isfokusirao je vetar te ispalio ne jednog kostura, propratni talasi vetra su takodje krenuli na ostala dva kostura. Vetar je precizno isao na kosture u nadi da ce to biti dovoljno. (Na jednog ide 300 dmg air way + 150 breeze addition, na ostale ide samo 150 od breeze additiona).

#card85 #card82

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tri kostura iz one gomile koja je bila prisutna istupiše i trojici Keonaca blokiraše put kojim su dolazili. Sledeće što se desilo je to da je Miv rekao da se ostali sagnu dok se vetar kod njega fokusirao u jednoj tački pre nego što biva ispaljen. Kako je čučnuo kada je vetar krenuo da besni po kosturima on odluči da svoju izgubljenu moć ponovo vrati.

#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da dalje nece moci da prodju, skeletoni su ih okupili. Miv je bez razmisljanja napao sve skelete, pre toga im je rekao da se sagnu kako ih napad ne bi povredio. Sto se je brzo i uradio, takodje je uradio jednu od svojih tehnika da vidi da li je onaj zvuk mozda neki mentalni napad.


#card110 #card101
150 en ulozeno


Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Napadi ne deluju na kosture i oni prolaze kroz njih. Ipak napadi su uspeli sve da ih naljute i svi se zaleću na vas. Ima ih mnogo i jure vas zato sto imate moc u sebi. Mozete izbaciti svu moc iz sebe ili pustiti da vas dotaknu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako Mivov napad nije uspeo da deluje protiv tih kosture učinilo se da im se svima alarm upalio te svi kosturi krenuše ka njima, kao da su jurili onog trena kada im je bila iskorišćena moć, pa ih pokreće. U tim trenucima je jedan rizik morao biti sproveden, on je izbacio svoju moć iz tela.

#card109 (sve)
1000 PL 25 B

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Mivov napad je bio veoma koristan da ih uvali u jos vece sranje. Kosturima se moglo videti u ocima da vide one koji u sebi sadrze moc, Genjo je to shvatio i izbacio ju je iz sebe. Plavokosi momak nije smeo da izbaci svu moc iz sebe jer ipak, to mu je jedini vid borbe. Posto je verovatno kraj bio uskoro tu, izvadio je iz torbe vrecu sa novcem i bacio ju je prema Jotaru. Pratio je naredjenja Jotara ali znao je da je ovo kraj za njega.

NE PO JAJCA DJOLE!#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da napadi nisu delovali na ove kosture, ovo ce zaista biti veliki problem. Nije mu bas islo u glavu da ih ovi kosturi mogu videti ocima, tako da ih mozda prate jer ima moci u njima. Zato je Genjo izbacio moc iz sebe, dok Miv nije nista uradio. Kao da je odustao od ovoga. Jotaro je morao brzo da reaguje i da testira to. Napunio je njegov noz hamon energijom te ga bacio na drugu kraj sobe koji je daleko od njih i od desnih vrata. Nadao se da ce svi pohitati za tim nozem, te je za svaki slucaj pretovrio svoje telo u vodu i krenuo da trci ka desnim vratima.

#card800 #card486
#card10
//Pise da eksplodira u sledecem potezu, tako da je i dalje ispunjen hamonom u ovom potezu//
//Ukoliko mi je jedna od ovih dve opcije uspela, nastavicu ovaj potez, jer mi je ostao jedan slot//

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pošto su uhvatili Miva uspeli su odmah da ga uhvate za jedno mestoe gde nije hteo, jajca. Ubrzo potom Miv, kosturi i prepreke su nestali a prolazi na vratima su izgubili svoj defence.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da je ovo bilo i lakse nego sto je mislio, item koji je eksplodirao nije imao dometa ka ratnicima keona. Dosao je do desne kapije te je bilo vreme da je ispesnici i razbije je kako bi nastavili dalje kroz ovo mesto, bilo je sve teze i teze. Nadao se da ce brzo zavrsit.

#card222 #card221
4 zamaha, dmg je 1660, u svaki ulozeno po 170en, vrata pucaju.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ulazite u pećinu četiri gde vas čeka providna kristalna kutija od 1000defenca. U njoj se nalazi:

#card814

Imate desna, leva i prednja vrata svaka po 3000hp.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++