Third Temple: Ruins Cave 1
Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.
Re: Third Temple: Ruins Cave 1
Kako su polako napredovali dublje u pecinu, postajalo je sve tise, ali nekako i sve napetije. Nisu mogli znati sta ih sve ceka, zbog cega je Zeeke odlucio preduzeti nesto povodom toga...
,,Imam neki los osecaj povodom svega ovoga, a do sada me nikad nije izdao...", rekao je dok je poceo koristiti sve senzorske sposobnosti...
#card106
,,Ovo je najbolje sto mogu ljudi...", rekao je blago ubedacen.
Osecao se kao da bukvalno stoji na iglama. Ako neka opasnost preti, ovo bi trebalo biti dovoljno da ih o tome obavesti.
Nakon sto su isli unutra zalazili su sve dublje u pecinu, nazalost nije mogao da koristi stalno senzor sposobnost, ali bilo ih je petero te su se dogovorili da raspodele koriscenje te tehnike. Odlucio je da zapali cigaru, sto nije bio znak da se opusta, vec da uz nju pazljivo razmisli u kakve probleme mogu da upadnu, za sada je sve bilo u redu, nadao se da ce tako i ostati. Odlucio je da malo odmori te su nastavili dalje.
#card104
Poceli su hodati i Zeekee je u jednom trenutku upalio senzor tako da je Sandokanu bilo malo lakse da podnese ovu misiju.Nadajuci se da ce proci bez ikakavih zamki,ali da ce biti malo zanimljivije pa je rekao:
"Zanima me sta ce se sve nalaziti pred nama nadam se da nece nista previse opasno,ali da opet bude malo zanimljivo."
Tako su nastavili hodati dalje.
Ako su ga duhovi prošlosti napustili, onda će njegovo putovanje ići ravnodušno i usmereno na čitavu misiju koja pred njima stoji i čeka da bude preuzeta u potpunosti kako bi se ispunili zadaci date njima i svima. Više je taj mrkli mrak obitavao pod pojedinim rupama koje proždire i jedva se vide, sitni svetlosni zraci su barem davali najmanje sveta što je na neki taman način mračna prostorija bivala bledo osvetljena. Nije ga ništa specijalno izazivala, koliko su samo puta oči njegove mrklim mrakom zahvaćene bez da srca zaigra ubrzano. Za njega je ovo bila stvar monotonije, oživljene monotonije.
Setajuci napred Miv se usresredi malo i na sluh, osluskivao je okolinu ali za sada nista neobicno nije cuo. Uobicajne zvuke zvizdanja vetra koji struji kroz supljine u pecinji. Bilo je izuzetno sablasno, jos je falilo da koji slepi mis proleti iznad njega. Pratio je kapetana, sta god je on uradio i oni su za njim, ipak je tu poziciju dobio sa razlogom. Mivu se nikako nije svidelo to sto sa njima ide Fugo, koji iz prethodnih vidjenja nije ispunio ocekivanja, sa druge strane Genjo i Zeeke su ispunili i vise od toga. Po nekoj proceni ekipa koju je vodio za njega jos uvek stranac bi mogla da se suoci sa dosta zeznutim stvarima. Cutao je i nastavio da seta, pazljivo bez brzih pokreta. Bio je izuzetno fokusiran/
I poslednje kamenje zapečatilo je ulaz. Nalazili su se u potpunom mraku.
Hladna prostorija je dočekala tim Keonovaca, bog zna koliko će dana provesti u ovom Hadu.
U cistom mraku u kom su se nalazili bilo kakva svetlost bi se odrazila u stotinama pari očiju čudnih crnih stvorenja cije se suskanje culo po krajevima pecine.
Majmunolika stvorenja (100hp) su pocela da se vitlaju po ivicama pecine. Bilo ih je na stotine.
Pred protivnicima se ukazalo dvoje vrata.Nazirala su se jedva u daljini oivicena Jedna ispred njih i jedna levo od njih. Svaka imaju 3000healtha.
Hladnoća je postajala sve jača i prsti su počeli da trne u prostoriji.
Poneki krik tog mračnog stvorenja bi se čuo.
U daljini počela je da kaplje voda sa tavanice neprirodno glasno.
(Računajte da se čuje po jedna kapljicu na svakih 5 minuta)
U prostoriji je i dalje bio mrkli mrak.
Kako mrki mrak na oči pao svima u prostoriji kada potres iza njih se ču, svi su stajali neko vreme na jednom mestu, koncentrišući se. Primetiše da voda koja kaplje baš glasno i pada stalno u isto vreme da može označavati da nije neki mentalni napad. Stoga je upalio svoje dve veštine.
#card110 #card106
Moć kroz telo prođe, oslobađajući se u vidu veština aktiviranih radi lakšeg snalaženja u novonastaloj situaciji. Onda je izbacio svetlost iz sebe da osvetli prostoriju.
#card405
Ne gledajte u svetlost, sklonite pogled.
Sa velikim oprezom setao je iza svog kapetana medjutim desilo se nesto na sta on nije mogao uticati, kamenje se obrusilo na ulaz cime se svetlo ugusilo unutar pecine. Neka stvorenja su suskala, moglo se jasno cuti. Za trenutak je morao prekriti oci ali ih je brzo otkrio. Uz razmisljanje i vizualisanje prethodno vidjenog terena i pozicije stvorenja mogao je zakljuciti sta ce da uradi. Zakoracio je po strani te pokretom ruke poce kontrolisati vetar. Vazdusni talas krenuo je prema vratima dok je uz taj talas islo mnostvo manjih talasa koji su isekli domacine ovog mesta.
#card85
#card82
(Napad ide prema prednjim vratima)
/Proslost, tacno nakon sto se plafon srusio i preprecio povratak nazad/ Odjednom, kako su nastavili da napreduju dalje kroz lavirint, poceo se urusavati plafon pecine koji je ubrzo blokirao povratak nazad. Sada, uhvaceni u mrklom mraku, tim je morao da se suoci sa novim izazovima...
,,Jesu li svi okej!? Niko nije pogodjen?", upitao je, te nastavio:
,,Ispred nas se nalaze dvoja vrata. Oba su malo dalje od nas. Od ta dva, jedno je ispred nas, a drugo levo. Cini mi se da su dosta debela..."
Na licu su mu se poceli pokazivati znakovi frustracije. Kroz stegnute i otkrivene zube je samo dodao...
,,Za ovo cuda oko nas i te glasne kapljice na moram da vam govorim... Predlazem da pratimo koliko cesto padaju kako bi smo mogli da znamo ako pocnu cesce da se cuju..."
/Sadasnjost, malo pre Mivovog napada/,,I ljudi? Jeste li ista videli nakon sto ste osvetlili prostoriju?"
Taman kada je to upitao, Miv je krenuo sa izvodjenjem svog vetrovitog napada.
Vodjen Mivovom idejom, Zeeke je odlucio da ga prati. Nije se mogao prisetiti kada je poslednji put koristio ove tehnike, ali je osecao da ce uspeti...
Priblizio se dovoljno da napad moze pogoditi vrata i zapoceo... Stvorio je tri zemljane ruke koje je poslao da svom snagom napadnu vrata, tacno tamo odakle je cuo da odzvanja zbog Mivovog napada...
#card64
,,Sada cemo videti koliko su ove bebice mocne", rekao je dok se napad kretao prema vratima.
/Saljem tri zemljane ruke, svaka nosi po 150 damagea, sto ukupno iznosi 450 damagea/
Kada su nanili dmg Sandokan je rekao:
"Sada idem ja!"(rekao je jako glasno i jasno bez ikakvog ustrucavanja)
#card102
(Udaram sakom i ulazem 250 energije sto znaci da je dmg 250)
Posle jakog udarca Sandokan je rekao glasno,ali ozbiljno:
"Cepajmo dalje moramo uspijesno uraditi ovu misiju."
Izgleda da nije bilo izbora sve sto su njegovi clanovi pokusali da urade nije uspevalo. Bilo su zaglavljeni ovde sa nekim zivotinjama koje su po zvuku podsecali na majmune. Ostala im je samo opcija da uniste jedno od ta vrata kako bi prosli dalje. Miv je prvi zapoceo i usput napao sve one majmune, posle njega su i ostali clanovi tima dodatno oslabili kapiju. Dosao je red na Jotara da svojim rukama konacno razvali ovu kapiju. Prisao joj je te krenuo da pesnici vrata kako bi se razbila.
”Yare, yare.”
#card222 #card221
Po 150 energije u svaki, prvi udarac ima 300, drugi 350, treci 400, cetvrti 450, peti 500, ukupno 2k koliko je i ostalo kapiji.
Na sve vas iz prolaza ispaljuju se igle. Svaka igla nanosi 50 zagarantovanog dmg ima 150 osnovnog damagea.
Razleteće se svuda oko vas i svakog će zasebno napasti 5 ovakvih.
Prolaz koji ste rusili se urušava, promašili ste.
Posekli ubijeni majmuni počinju da padaju po vama, od pada 10 dmg svaki, računajte da na svakog ide 10.
Preostao je samo jedan prolaz u prostoriji. Levi.
Napadi su urusili vrata medjutim izgleda da je to bila zamka. Uz zvuke urusavanja zacu se neki mehanizam i iste sekunde cepanje vazduha. Stvorenja koja su se sunjala ubijena su verovatno jer su se poceli cuti zvuci tupkanja mrtvih tela o pod, po nekoj njegovoj proceni krenuce da padaju i po njima. Brzo je razmisljao jer je bio svestan situacije.
Zao mi je, moja greska. Cuvajte se.
Brzo je telo oblozio vetrom cime se uspeo zastiti od padajucih majmuna i od igli. Usput je otrcao do drugih vrata cime je oblozio ruku hamonom i udario u ista.
#card88
(Def je 200, zbog breeze additiona)
#card482 #card102
(Ulazem 195 energije, damage je 195+5+100= 300)
Nakon sto je udario vrata uzeo je kristal kojim je krenuo da pretrazuje prostoriju. Pazeci gde gazi i kuda hoda nailazi na kovceg u kojem se nalazi nepoznata suma novca.
Lepo lepo.
#card835
Član '
Miv' je izvršio sledeću akciju :
#RP-OPCIJE
'Kockica 24' :
Kako su napadi polako rusili kapiju, tako je zatrasujuca istina isplivala na videlo. Iz senki su dovoljno glasno ispaljeni projektili u vidu igala.
Uz sve to, predjasnje pogodjeni majmuni poceli su padati direktno da njih...
,,Cuvajte se!", uzviknuo je...
Kako je dovoljno brzo cuo sta nadolazi, odlucio je da preduzme nesto povodom toga. Aktivirao je svoju zemljanu tehniku te takodje i svoju tehniku kojom je izbacivao cistu moc iz tela...
#card65
#card109
Kako je to bilo dovoljno da ga zastiti, krenuo je sa razvaljivanjem drugih vrata. Odlucio je iskoristiti oruzje koje mu je dato jos na kapiji i za koje je smatrao da je bolje upotrebiti ga na vratima jer je ionako nestabilno...
#card834
Svom snagom zabio je oruzje u vrata, te rekao u sebi...
,,Hajde, hajde, tatici treba novi autoo"
/Ulazem 100 moci u tehniku Power Defence sto me brani od napada/
Član '
Zeeke' je izvršio sledeću akciju :
#RP-OPCIJE
'Kockica 24' :
#card109 #card404
Onaj prolaz na koji su usmerili svoje moći i svoje udare se, nakon što se urušio, ispalio na njih igle. Instinktivno je oslobodio svoju čistu moć iz svog tela da se odbrani od napada igala kao i od pada malih majmuna.
Odbrana je po njega bila laka i onda je udario na jedina preostala vrata koja su se nalazila na levoj strani. Talas Masenko je oslobodio skupljajući svoju moć kroz šake i konačno ga oslobodi, i silno udari u vrata koja su preostala.
Sandokanu su pocele da prilaze igle i on se sada nije mogao snaci i igle su ga pogodile.Dok je Sandikan umirao na samrti je rekao(jako tiho):
"Ti vođo samo da znas ako sad ne uspijes ovu misiju pobjediti ako umres ubit cu te ja jos jednom."
Kad je to Sandikan rekao dodao je jos nesto:"Pozdravite mog sina Sai Fuga."
Posle je toga izdahnuo i u velikim patnjama umrao.
Sandokanu su pocele da prilaze igle i on se sada nije mogao snaci i igle su ga pogodile.Dok je Sandikan umirao na samrti je rekao(jako tiho):
"Ti vođo samo da znas ako sad ne uspijes ovu misiju pobjediti ako umres ubit cu te ja jos jednom."
Izgleda da su unistili pogresna vrata, sada su morali da se brane od raznih igli koji su krenuli na njih sa svih strana, kao i od prokletih majmuna koji su krenuli da padaju sa plafona. Nije bio u mogucnosti da zastititi svoje saborce te se nadao da ce oni sami uspeti da rese to. Odjednom voda je oblozila Jotara, a zatim je izbacio dovoljno moci kako bi ostao ne povredjen od svega sto je krenulo na njega.
#card7 #card109
sa 50 izbacene moci, imam 150 defence.
Nakon sto je sebe odbranio mogao je da vidi jednog clana njihovog tima kako je poklekao pred napadima koji su bili upuceni ka njemu. Nisu imali vremena da ga sada sazeljavaju, morali su da nastave dalje bez obzira na sve. Pre svega pokupio je pare koje je nasao u ovoj prostoriji kao i sav novac koji se nalazio kod Sandikana. Ostatak tima je vec krenuo da rusi druga vrata, to im je bio jedini izbor za sada. Odma je to krenuo da radi i Jotaro. Zaleteo se i pesnicom uradio pravac u vrata.
#card222
170en, 340 dmg pesnice.
Igle pogodiše i izrešetaše jednog od njih koji je pao tako jako na zemlju da se nakon pada pomerio nije. Koliko je puta samo takve stvari video da mu to skoro ništa označavalo nije, niti pažnju pridodavao, njegova kobna greška ga odvede u njegovu kobnu smrt. Stajao je pored Jotara koji je nasrnuo na ona druga vrata, za to vreme je vraćao svoju izgubljenu moć.
#card104
Svako od njih je izveo svoj nacin odbrane od nadolazecih pretnji, medjutim Fugo nije nista uradio. Promrljao je nesto nerazumno pre nego sto je poslednji put udahnuo vazduh. Krv iz njegovih rana napravila je baricu oko njega. Miv se udaljio jer nije bas imao neka preterana osecanja, navikao je na smrt. Pogotovo do Fuga mu nije stalo uopste.
Eh, bio je tako mlad. Jebiga zao mi je samo zato sto nije stigao do kafane... Reqiescat In Pace.
Rekao je nekoliko reci pre nego sto je izvadio flasu vodu iz torbe i uzeo par gutljaja.
Oce jos neko?
Pitao je svoje saborce tihim tonom.
#card104
(Vracam 40 moci jer u proslom potezu nisam skinuo 10 od kristala)
Oruzje je eksplodiralo, nanoseci solidnu stetu vratima. Dok je to radio, bio je okrenut ledjima, ali je mogao cuti sta se desava iza njega.
Izgleda da je jedan od njegovih saboraca bio pogodjen i ubijen na licu mesta...
,,Prokletstvo! Osetio sam da ce se ovako nesto dogoditi!", rekao je naglas.
Sa tim izgovorenim, odlucio je da prepusti ostatak posla ostalima, te je odlucio da se odmori na kratko i povrati moc koju je izgubio...
#card104
Mirno je stojao po strani i cekao da vidi kako ce se stvari odigrati...
/Vratio sam 27 poena moci zbog tehnike koju sam aktivirao. Oduzecu sada 30 poena energije zbog koriscenja oruzja u proslom potezu/
Mogao je da primeti da kapija skoro pa puca, odlucio je da saborci malo odmore i da sam zavrsi sa njom. Usao je u jedan od svojih stavova, sto do sada jos nije uradio te je u njemu mogao postepeno da vraca njegovu energiju, sto ce mu dosta koristiti. Nakon toga je udario jos 2 puta pesnicom i srusio kapiju.
#card227
#card222 #card221
po 170en ulozeno, prvi ima 390dmg, drugi 440 dmg.
Ulazite u pećinu 2 koja je svetla (od magičnih kristala po podu) i mirna.
Vi narušavate taj mir i njenu osetljivost.
Za svaki post koji napišete radićete opciju Kockica 6. Ako na kockicu dobijete 4, 5 ili 6 sa plafona na vas pada stalaktiti (damage 200, 250 , 300 zavisno od broja. Ako dobijete 1, 2 ili 3 nikakav stalaktit nije pao na vas.
Kada udjete u daljini (50m) videćete kamenom zapečaćen otvor 1500hp 200 defence i isti takav na vašoj desnoj strani u pećini.
,,Idite vi, praticu vas ja...", rekao je umorno.
Nije bio siguran kakve ih opasnosti cekaju, ali je zasigurno osetio da ne bi bio spreman da se suoci sa njima. Odlucio je da ostane u prvoj pecini jos malo, dok mu se moc bude polako vracala...
#card104
Kako je stojao po strani, osluskivao je teren oko sebe. Bojao se da sedne ili se navali na zidove zbog mogucih zamki.
,,Budite oprezni takodje, jos nismo utvrdili sta je ovo cudno kapljanje vode...", pokusao je uputiti moguci oprostajni savet saborcima...
/Zahvaljujuci kartici za odmor, vracam 28 poena moci/
Uzevsi par gutljaja vode okrenu pogled prema Zeekeu koji je bio malo dalje od njega. Ustao je i dok je setao obracao mu se.
Jesi zedan?
Iako je to rekao poprilicno tiho mogao je cuti kako njegov glas odzvanja unaokolo. Nije mu bas bilo ugodno to sve no nije mogao uticati na to. Slusao je teren za svaki slucaj, ko zna sta se sve moze desiti i zbog malo nepaznje da izgube zivote.
#card104
(+50 moci)
Nakon sto su srusili vrata odlucio je da sedne malo kako bi odmorio, nije hteo da jos nastavljaju dalje. Ova pecina je bila bas zeznuta, nije znao koliko ce jos moci da izdrze ovde, mozda zaista neko pogine ovde, steta zaista.
#card104
,,Moze gutalj, hvala", odgovorio je Mivu.
I zaista je ostao na svojim recima. Kako je vratio vodu nazad, dodao je sa blagim osmehom...
,,Znaci vetar, hah...Nekako mi ide uz tebe..."...
,,Nemam pojma kako izgledas, ali ne mogu ignorisati cudnu misao koja mi je pala na pamet jos onda kada si napao vrata...
"Vento Aureo"...Vento Aureo...Sta bi to moglo da znaci...", rekao je.
Sve to vreme, moc mu se polako vracala...
#card104
/+28 moci/
Kao i on ceo tim je ostao neko vreme ovde kako bi se odmorili. Izvadio je iz svoje torbe sednvic i flasu vode te krenuo da jede. Morao je sto pre povratiti snagu, kako bi sto pre nastavili dalje, velja ne sme da ceka.
#card104
Vratio je flasicu sa vodom u torbu dok je razmisljao o recima koje je rekao Zeeke.
Da da , vetar, a ti si zemlja? Zanimljivo zaista. Vidim da povezujes moj vetar sa bojom moje kose. Hehe .
Nasmeja se te okrenu pogled u stranu na par trenutaka. Spustene glave krene prvo mrmljati kroz bradu a onda uspravi pogled i ravno pogleda u Zeekea.
Eh.. sta ce nas jos sacekati ovde, jedva cekam. Tek sam se zagrejao a imam jos mnogo da uradim, jos mnogo stvari. Zeeke verujem da si odlican borac.
Stavi ruke u dzepove i poce duboko razmisljati o svim zamkama kroz koje je prosao za vreme zivota.
#card104
(+50 moci)
Nakon sto je zavrsio svoj sendivc, popio je par gutljaja vode. Konacno je bilo da se malo zaista odmori i pripali jednu cigaru. Planirao je kada zavrsi cigaru da izda naredjenje da krenu dalju u drugu prostoriju koja se nalazila par metara ispred njih.
#card104
Dok je cekao da mu Miv odgovori, odlucio je da se obrati i vodji tima. Osetio je miris njegove hrane, te je rekao...
,,Prijatno Jotaro!...U stvari, mogu li da te zovem Jojo? Zvacu te Jojo!", rekao je prijateljskim tonom, uz sirok usmeh...
Nakon sto mu je Miv odgovorio, nastavio je...
,,Zemlja mi najbolje lezi...Cek, ti imas zlatnu kosu? To je neoubicajeno, stvarno..."...
Dok je ovo govorio, i dalje se odmarao...
#card104
/+28 moci/
,,Pretpostavljam da jeste neoubicajeno...Mada, i tvoja kosa pomalo vuce na zlatnu."
Dok je to govorio, posmatrao je novootvorena vrata. Zanimalo ga je sta se nalazi unutra, ali je odlucio proveriti tek kada se Zeeke bude oporavio.
Za to vreme, inspirisan njihovim vodjom, i on je dohvatio sendvic u svojoj torbi i poceo sa jelom.
Dok je zvakao, dodao je Zeekeu...
,,Nisi mi nista odgovorio na komentar da si dobar ratnik. Ne slazes se mozda?"
,,Iskreno, nikada me nije ni zanimalo kakvu boju kose imam, ali su mi svakako govorili da je "plava", sto se iz nekog cudnog razloga razlikuje od one druge plave boje, znas, kao nebo na primer...Razumem koncept, ali me je ranije zbunjivalo...", odgovorio je.
,,Sto se borbe tice, nisam ti odgovorio jer nisam osetio potrebu, hahahah. Smatram se prosecnim, valjda...", dodao je.
Dok je to govorio, i dalje se odmarao od malopre...
#card104
/+29 moci/
Miv je samo stojao mirno. Cekao je da Zeeke bude spreman za polazak.
Umalo je poceo cupkati od nestrpljenja, ali se trudio da se to ne primeti.
Polako je dovrsio svoj sendvic, te odlucio da popije jos malo vode, te vrati istu nazad...
,,Mislim da imas potencijala!"
,,Hvala puno, hahahah",rekao je smejuci se.
Polako je odmarao i vracao izgubljenu moc. Osecao je kako mu odmor mnogo pomaze, te je odlucio da se jos malo zadrzi...
,,Zadrzacu se ovde dok ne povratim svu izgubljenu moc...Slobodno idite vi...", rekao je.
#card104
Posmatrao je, isto kao i Miv, sada otvorena vrata druge pecine. I njega je zanimalo sta se unutra nalazi...
Nije mogao docekati da vidi.
,,Ne lupetaj, cekacemo te.", odgovorio je.
Nakon toga, je zapravo po prvi put obratio paznju na poveci ranac koji je Zeeke nosio sa sobom. Bio je preveliki da u njemu nosi samo hranu.
Ocito, unutra se nalazio MoonFaze Blade koji je ranije iskoristio i pokupio, ali on ga je nosio sa sobom i pre nego sto je uopste dobio to oruzje...
,,Sta nosis u tom ogromnom rancu druze?", upitao je...
Vise nije osetio potrebu za cupkanjem. Ova novootkrivena misterija bila je dovoljna da mu zaokupi paznju.
/U proslosti, jos onda kada je napao kapiju sa MoonFaze Bladeom, isti je pokupio nakon upotrebe i vretio u ranac koji je Miv spomenuo. To spominjanje je zapravo ono sto ga je podsetilo na sve to.../
/Sadasnjost/
,,Ah, ovo? Nista specijalno, neke potrebstine za koje sam mislio da mogu biti korisne na misiji, to je sve...", rekao je uz smesak na licu...
Tada mu je nesto svanulo. Setio se da nije nista jeo ni on, niti da je ponudio Miva, te je odlucio da to i uradi.
Izvadio je svoj rucak, pruzio ga je i rekao...
,,Uzmi, mozda ne izgleda najsjajnije, ali je zasigurno ukusan i svez, hahah", saljivo je komentarisao.
Dok je svo ovo radio, moc mu se nastavila vracati...
#card104
,,Neka, ne moras, sada sam jeo...", rekao je odbijajuci hranu koju mu je Zeeke ponudio...
,,Korisno za misiju kazes? Meni zvuci sumnjivo, hahah", rekao je i on u sali. Sada su se obojica smejala
Polako je nagon za smejanjem nestao i vratila mu se pomisao o onoj vodi koja je kapala...Sta bi to moglo biti...?
Izraz lica mu je iz nasmejanog presao u ramisljen i zabrinut...
,,Ahahahahah, da da", smejao se kao odgovor na ono sto je Miv prvo rekao.
Ono sto ga je pak blago iznenadilo bilo je to sto je odmah nakon, Miv zacutao. Mogao je cuti zabrinut uzdah nekoliko puta...
,,Neki problem Mive?", upitao je...
Sve ovo vreme je mirovao i na taj nacin vracao svoju energiju...
#card104
[b][i],,One kapljice...Zanima me sta je to u stvari bilo...", odgovorio je.
Polako se poceo spremati, posto je video da je i Zeeke spreman da krene, te da vise nema potreba da ga ceka.
Uzbudjeno se uputio u pravcu misteriozne druge pecine...
,,Da vidimo sta nas dalje ceka...",rekao je...
Vetar se i dalje mogao jasno i glasno cuti. To bi mozda moglo znaciti da postoji izlaz iz citavog ovog mesta...
,,Neka, ja cu prvi. Zadrzavao sam vas do sada, vreme je da se iskupim...", rekao je dok se polako priblizavao vratima...
,,Sto se vode tice, ne znam, videcemo sta ce biti. Ja brojim vreme izmedju svake kapljice...", dodao je...
Sa ovim recima, zakoracio je u drugu pocinu.
Vetar je sve jace duvao.
U vazduhu je mogla osetiti opasnost...
,,Sa srecom druze", samo je dodao...
Vetar je poceo sve jace duvati.
Poceo je nositi miris krvi sa leseva oko njih.
Po poslednji put se okrenuo prema telu Sandokana Fugoa. Miris njegove krvi takodje se mogao osetiti u vazduhu...
Odmah zatim je skrenuo pogled ka vratima i osetio kao da se po poslednji put pozdravlja sa prijateljem koji je polako poceo nestajati u mraku...
#card104
Kada su vratala bila konačno srušena od svih njihovih napada, na jednom kamenu koji je bio kraj njega se smestio da sedne. Iskoristio je to vreme da ga ne potroši za badava, pa ga je koristio kako bih povratio svoju moć koju je do sada potrošio. Razmišljao je o tome šta se krije dublje, a ovo je bio tek početak.
Nakon sto je zavrsio sa cigarom bilo je vreme da konacno udju unutra. Opusak od cigare je bacio na pod i zgazio. Ostatak vode koji mu je ostao je odlucio da vrati nazad u ranac. Bilo je vreme da izda narednje svojim saveznicima da krenu natrag, ovde su izgubili ne tako vaznog clana tima.
”Krecemo.”
Nakon toga bi svi krenuli ka prolazu.
Svoj je um ubedio da miruje, zajedno sa telom dok mu se izgubljena moć vraća nazad. Povremeno je zatvorio oči svoje da se preko mrkle tame dodatno smiri i više koncentriše na povratak moći.. On izvade jedno manje parče hleba iz ranca i veoma malo ga pojede, za sada če mu to biti dovoljno, imao je snage i bez hrane. Ušao je unutra sa ostalima.
#card104