Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Second Temple: Ruins Cave 5

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Second Temple: Ruins Cave 5

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Second Temple: Ruins Cave 5 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nismo hteli da rizikujemo i gubimo vreme u prethodnoj prostoriji sa kristalom. Pored svega što se desilo još nam fali da umremo za malo para. Čak sam zbog svega toga zaboravio našu glavnu misiju da nadjemo izgubljenog rimora. Ušli smo dalje kao i do sad i ispred nas se nalazila figura koja je iz daleka izgledala kao ljudsko biće. U tom trenutku se nisam ni setio da to može biti Veljo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Napokon, nakon svih tih silnih prepreka, se cinilo kao da su nesto konacno postigli. Misteriozna figura je lezala na podu. Tesko je bilo sta moglo da se vidi tako da im je ostalo samo da nagadjaju. Ovo je mogla biti jos jedna u nizu prepreka koja ih ovoga puta cak moze i ubiti. Raneki je shvatio da je sada sada svaki dalji korak na samom kapetanu i bio je siguran da ce on doneti dobru odluku. Za to vreme je on odlucio da ponovo iskoristi ovaj misteriozni kristal kako bi pokupili malo novcica. Podigao je ruku i ponovio istu proceduru kao i pre.

#card835

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Yukiteru' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 5 #world69

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigavisi u narednu prosotoriju video je nesto tamo kako lezi. Pomislio je da je to Velja ,ali ne bi ga cudilo da je to neko cudoviste koje ceka da ih raskomada. Nije zeleo ovog puta da baca nikakve forice, cekao je da vidi sta ce njihov kapetan uraditi. Opet je seo  i  krenuo da miruje.

Sta cemo a  ? (rekao je tiho)

#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako sam prošla kroz vrata koja smo razbili, primetila sam crnu figuru nedaleko od nas. Ko je to? Da li da mu se približimo? Šta raditi? Gomila pitanja vrzmala su mi se u glavi dok je u društvu vladao muk. Tek je Raneki progovorio tiho, a i to mi je zvučalo tako rezervisano. Kao običnom čoveku, bilo bi prirodno prići mu. Pa ipak, vođena prethodnim iskustvom u ovom mestu, nisam mislila da je to najbolja ideja, sve i da je humano i normalno. Normalnost me je svakako odavno napustila.

Društvo, bez naglih pokreta. Pričekajte da proverim energiju oko nas. - rekoh tiho gledajući sve vreme u nepoznato telo.

Fokus sam prebacila na svoju moć i analizirala sve oko nas.

#card106

(vraćam eng od stancea)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tim četiri ušao je u petu prostoriju. Iskreno, na prvi pogled mislio sam da smo zapali u ćorsokak, al izgleda da im se sreća možda osmehnula. Naišli su na nečije telo, nisam prilazio, bez obzira na objektiv morao sam da se uverim da je sve okej i da je on taj na koga mislim.

"Veljko?"

Rekoh radoznalo ležećoj silueti. Ines me je uverila da je telo živo, budući da je posedovalo moć i dalje. Nastavio je, pokušavajući da uveri rimora ili ko god da je to bio da su tu da pomognu

"Poslati smo iz Keona da pomognemo"

Sačekao bih reakciju tela, u zavisnosti dal se uopšte osvestilo do sad.

#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nije spavao. Bio je u transu i ležao je tu već dugo zarobljen u iluziji. Nije osecao bol ili potrebu za materijalnošću sve dok ga nije probudio ženski prelepi glas. Shvatio je u sledećem trenu da je to vrv jos samo jedna iluzija i odskocio je desetak metara u nazad probudivši se hitro. U rukama je imao neki stari noz koji je nasao tu u lavirintu.

Ko ste vi?!

Prodrao se i dok je i sam bio zbunjen.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dobro je, izgleda da to ipak jeste izgubljeni Keon Rimor. Da mu malo probijem fantazije i led, krenuo sam sa govorom

"Ja sam Cezar Zeppeli, novi Keon RImor. Ovo do mene je Ines. Ostale članove koje vidiš su Taisei, Rale i Yuki - oni čine moj tim"

Pogledao sam svoje telo u kom je boravila Ines

"Malo je situacija čudna, naleteli smo na neku sobu i prosto.. desilo se da smo promenili tela. Uglavnom, grad Keon je dobio tvoj poziv pomoći i poslali su nekoliko odreda da te nadju i dovedu bezbedno nazad u Keon"


Objašnjavanje mu nije bila jača strana, al opet je nastavio

"Ako te to nije ubedilo, možda ovo hoće"

Bacio je pogled ka Ines, trebala bi sama da zna šta treba dalje da uradi. U medjuvremenu dok je Ines pokazivala artifakt koji je trebao da dokaže našu autentičnost, prišao bi metar bliže te rekao

"Si ozledjen? Jel su ti potrebne pilule, bilo šta?"

Pored takvih ogrebotina možda bi mu jedan healing pot zatrebao.

#card104

(razdaljina izmedju mene i velje je nekih 9-10 metara ili vise nez kolika je soba fuck it)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Trzla sam se pri uzviku osobe koja je ležala na zemlji. Nikako nisam očekivala da će neko ko je možda povređen smoći snage za tako nešto. Poželela sam da mu uskočim u pomoć, da ga podignem i saslušam. Ipak, nisam smela dozvoliti to sebi jer ko zna kako se ta osoba oseća sada i šta je doživela. Svaki naš nagli pokret mogao bi rezultovati tragediji.

Ostala sam mirna i trezvena, ne želeći da se pomeram dalje. Bilo je i dovoljno što je Cezar pričao kao navijen. Nije mi se to svidelo, ali sam razumela da ljudi različito reaguju na određenu situaciju. Klimnula sam glavom na njegov pogled i iz ruksaka izvadila Solar Stone, držeći ga oberučke.

#card832

Kamen je lepo svetluca odišući životom, svetlom, nadom. Nadala sam se da će ga Veljko prepoznati.

Veljko, došli smo da ti pomognemo. - rekla sam malo glasnije, blagim tonom, kako bi me čuo pali ratnik.

Bacila sam pogled oko nas, osmatrajući čitavo mesto na kom smo se našli.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nisam očekivao da će me pederi spašavati.

Pogledao je na mršave ratnike Keona i jadnu curicu koja se ispostavilo da i nije curica. Izveli su neke sektaške obrede verovatno pa su tela izmenjali.

#card401

Kosa je počela oko njega da se kreće u nekoj svojoj igri jedva. 

Ki: 1000

Taj healing potion bi bio koristan zapravo..

Pošto ste došli da me spasite valjda znate gde treba da se ide?


Second Temple: Ruins Cave 5 A84b305ac2b77a467c2e4d1c0b8fce09

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Moje telo je zapravo bilo baš dobro izbildovano, možda bih i rekao nešto da nisam u Ineskinom telu, al neka, preležaću ovu uvredu za sad. Izvadio bih iz torbice healing potion te mu ga bacio, govoreći

"Hvataj"

#card809

Nismo imali blage koji je put ispravan, budući da smo došli do ćorsokaka, za sad je postojalo dva moguća pravca.

"Nažalost ne, to pokušavamo upravo da otkrijemo"

Stajao sam, razmišljajući

"Ti si bio ovde duže od nas, imaš li neku predstavu gde da se ide ili šta nas čeka?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
#card401

#card809

Popio je potion i rane su mu se regenerisale kao i unutrasnja krvarenja od borbi.

Hp: 200 + 800 = 1000

Uh hvala, prijalo je.

Okrenuo se devojci i situacija mu je postajala sve čudnija i čudnija. 

Ovo je hram Reisinomo, poznatiji kao hram lobanja. Predpostavljam da je u lobanjama izlaz. Ne znam jel vam to šta znači.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Ništa"

Kratko sam odgovorio, saslušao sam njegovo objašnjenje te nastavio

"Kad smo ušli u hram naišli smo na sobu punu lobanja sa dva vrata, oba su izgledala na kosture, al jedno je vodilo ka zamci a drugo u narednu sobu.. Ta soba je trenutno dobro urušena, ne znam dal ćemo baš naći tamo išta.. Misliš li da vredi otići tamo?"


U svakom slučaju, izgleda da je sve okej prošlo kako je moglo biti. Bilo je vreme da krenu dalje, nisu mogli doveka da ostanu u ovoj prostoriji i razmenjuju iskustva

#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ako nemaš neku bolju ideju možemo poći tamo.

Gledao je u čudu u žensku osobu.

I ti si sad muško jel? Dodao je zbunjeno je gledajući.

Od čitavog hrama i patnje kroz koju je prošao to mu je bila najzbunjujuća stvar, jednostavno nije moglo da udje u glavu.

#card401

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je Cezar vodio glavnu reč, ostali su utihnuli. Bilo je dovoljno da njih dvojica popričaju, i onako nismo došli da pijemo čaj i tračarimo. Ukrštenih ruku stajala sam sa strane, oprezno slušajući svaku Veljkovu reč. Da li je bio zbunjen ili što god, delovao mi je sumnjivo. Verovatno ni mi nismo bili najčistiji za njega, posebno zbog promene tela.

Čim se malo oporavio, Veljko je počeo da svetluca, valjda prikuplja neku energiju? Pitala sam se zašto bi to radio... Da li očekuje neku pretnju? Možda je već doživeo nekakve strahote u ovom hramu? Ili se možda priprema da nas se otarasi? Sve bi mi moglo biti jasno osim ovog poslednjeg. Treba držati oko na njemu, odlučila sam.

E pa društvo, onda krećemo? Ne bi valjalo da se zadržavamo, ko zna šta se može desiti dok mi odlučujemo gde ćemo i kako ćemo. Za sad je ideja stići do lobanja koje smo videli. Predlažem da malko izmenimo formaciju, čisto da bi mogli da čuvamo jedni drugima leđa. Cezare, ti stani s Veljkom i idite prvi, ja ću iza vas, a ostatak tima ostaje isti.

Odavde sam ja preuzela reč i komandu, videći da Cezar gubi volju. Sačekala sam da svi stanemo u zadatu formaciju, a onda se obratila Velji.

Sećaš li se šta ti se desilo? Ako ti se ne priča, razumem. - upitala sam Velju nežnim glasom.

Polako smo izašli iz trenutne sobe i vratili se u magičnu sobu, kako se meni činila, koja je krila kristale u svojim dubinama.Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ja vama ne okrećem ledja. Axaxhxhahxahxa...

Poceo se smejati misicavom decku.

I mislim da ću kao verovatno vama nadredjeni osim kolegi Rimoru ja odredjivati formaciju.

Pošto vam uopšte ne verujem i pošto izgledate ružno jako idite vi prvi i ostavljajte tragove za sobom. Ja ću pratiti te tragove. Usudite li se da mi pripremite zamku ili bilo kakvu prepreku otkinuću vam glave i sam ću napustiti hram. Axhaxhxahxhahaxax..

Gledao ih je sve i smejao se.

Nadam se da sam bio jasan. Ako me odvedete u pećinu sa lobanjama tada mogu ostvariti neko poverenje jelte?

#card401

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++