Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Second Temple: Ruins Cave 3 - Page 2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Second Temple: Ruins Cave 3

First topic message reminder :

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Second Temple: Ruins Cave 3 - Page 2 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Član 'Ines von Salome' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 3 - Page 2 #world61

(vrata imaju 1040hp za sad)

Interesantno. Šta da ti kažem, svakako bi udahnuo dim koji se širi okolo, to ti je skoro isto. Valjda ćemo se vratiti u naša tela uskoro, počinjem da se znojim ko životinja...

Bacila sam jednu foricu ne bih li razbila zategnutu situaciju od malo pre. Spremala sam se za još jedan napad iste prirode i uradila ga, vraćajući se u formaciju.

#card481 #card221 #card222
(prvi zamah 530dmg drugi zamah 590dmg)

(posle Ineskinog zamaha hp vrata je 520 hp-a)

"Ma ne bunim se ja, ne brini, svako ima neke svoje potrebe"

Nasmejao se, spreman da opali top

"Jedna od mana što imam tolike mišiće hehe"

Rekoh samouvereno, uglavnom sam bio i takav tip. Ajmo nestabilna energijo igraj malo sa mnom. Nije fer da Ines radi sav posao, malo i ja da se pokažem kao dobar wielder ovog oružja.

#card833

Član 'Ines von Salome' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 3 - Page 2 #world70

Čekali smo da Cezar i Ines završe posao sa vratima. Ova pećima ima čudan broj zatvorenih prolaza koji treba da se ruše, ali šta je tu je. Kad su obavili šta je trebalo vratili smo se u poznatu formaciju i pripremali za nastavak dublje u pećinu.

Ulazite u pečinu 4 gde vas čeka ogromna kristalna struktura. Otkrili ste žilu Dark Kristala. Vi mozete kopati ovu žilu (5 kristala po kopanju) ali ćete možda probuditi tamno čudovište (roleplay opcija Nežive Tvari).

U prostoriji vas čekaju leva i desna vrata. Ona imaju 1200healtha i 400 defenca.

Second Temple: Ruins Cave 3 - Page 2 1d5fc771cc4b5164bb51e03ad8ca603d

Vratili su se nazad do famozne sobe gde su bili prebačeni u tudja tela. Fun times great memories. Nadgledajući tim i Veljka sam ubacio nekako u taj kadar. Uskoro će doći do sobe o kojoj sam pričao. Odlučio sam da dobacim nešto Veljku prenego što se predjemo u sledeću sobu

"U ovoj sobi smo zamenili tela, eto čisto malo istorije"

Na šta je tim 4 nastavio levo u drugu sobu pećine.

Prolazi ovuda

#card401