Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Second Temple: Ruins Cave 3

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Second Temple: Ruins Cave 3

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Second Temple: Ruins Cave 3 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Tim 4 je uspeo da uspešno predje u treći deo ruševina.

Nije više bilo mraka na kojeg sam toliko navikao. Soba je bila osvetljena nekim plavičastim svetlom. Prateći formaciju nastavili su dalje na šta je krenuo neki čudan zvuk da odjekuje kroz pećinu ujedno i u njegovim ušima. Jel ovo neka vrsta napada? Mentalan? Nisam imao vremena da razmišljam. Okrenuo sam se ka ostatku tima i prodrao se

"PRATITE MOJE POKRETE"

U nadi da su me svi čuli, udahnuo sam i dozvolio hamonu da mi procirkuliše kroz moje telo, oslobadjajući me od bilo kakvih prisutnih iluzija. Stavio sam ruke preko ušiju, pokušavajući da što više prigušim zvuk i da se fokusiram na moj senzor. Otkrivam bilo šta skriveno.

#card110 #card106

(30 u release, vraća mi se en od stance-a)

Stigli smo na zaista neobično mesto. Nikad nisam videla ovako nešto, pa čak ni u najluđim snovima. Prateći položaj dogovorene formacije okretala bih glavu levo desno kako bih osmotrila sve oko nas. To ipak nije moglo dugo trajati jer je nekakav zvuk razbio dosadašnju tišinu i sablasnost tunela.

Ispratila sam ono što je Cezar naredio i pokušala da ss odbranim od mentalnog napada, ako je to bilo ono što mislimo da jeste. Nakon toga sam pokrila uši rukama za svaki slučaj.

#card110

Stigavsi  na novo mesto koje je bilo osvetljeno ,Taisei je osetio neki unutrasnji mir , voleo je osvetljena mesta a ne tamna ,a dobro kao i svako drugi. Njegov unutrasnji mir je prekinuo neki zvuk ,videvsi sta radi njegov kapetan Cezar odlucio je da i on uradi to isto.

Sta je ovo ljudiii? (rece i prekrije rukama usi)

#card110

Dok smo ulazili u ovaj deo pećine ja sam pripremao Crystal Sense kako bih ga iskoristio čim uđemo. Pošto sam bio poslednji u formaciji video sam kako moji tim zapušava uši. Odmah pri mom ulasku iskoristio sam Crystal Sense te ponovio ono što rade moji saborci.

#card835

Čim sam video sav novac u okolini brzo sam izbacio količinu čakre iz svog tela u slučaju mentalnog napada te prekrio uši rukama što sam bolje mogao.

#card110

Član 'Yukiteru' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world75

Mesto na koje su stigli se potpuno razlikovalo od prethodnih, medjutim Ranekiu nije bilo lagadno. Osecao se cudno kroz celo njihovo putovanje a pogotovo sada. Istina je da ovo mesto makar nije bilo tamno ali osecao je neku nelagodu od ovog  prizora. Njegova sumnja se obistinila kada se zacuo cudan zvuk koji se pojacavao sve jace i jace. Toliko je bio glasan da je Ranekiu pocelo da zuji usima.

Jebeno sranj...

Pokusao je da izgovori Raneki medjutim vise nije mogao ni da cuje sta izgovara. Kapetan je veoma brzo reagovao na sve ovo i Raneki je odlucio da uradi isto. Prekrio je usi rukama i pokusao je da smiri um.

#card110

ZVUK POSTAJE SVE JAČI I JAČI.

OVAJ NAPAD NIJE ILUZIJA.

Ne znam, nije mi se svidjala koju sam želeo da sprovedem al :staje: :tuje:

Stojali su u njihovoj bejzik formaciji. Da smo izašli iz sobe ne verujem da bi se išta promenilo, jedini legit put je za sad bio ispred njih. Klimnuo im je glavom u znak da je vreme da krenu, na šta su svi krenuli ka drugom kraju sobe koji nisu mogli da vide odavde. Držali su ruke preko ušiju, ne želeći da slušaju očajan zvuk.

(Stance mi vraća energiju)

Ogromna eksplozija zacula se i odjeknula u svim pravcima pećine. Moćna mracna energija se skupila oko svih i usla je u njihova srca.

U tom trenutku ukazali su se zapečaćeni, njima poznati, pećinski otvori. Po jedan ispred njih, levo od njih i desno od njih. Svaki ima 2000 healtha i 300 def.

Osetila sam nekakav šok pri svom prvom treptaju. Nisam više mogla da vidim svoj odraz, a kada sam bacila pogled na svoje telo, ono više nije bilo moje. Bila sam u telu muškarca, komandanta. Šta je ovo bokte?

Društvo, ne znam za vas, ali ja sam Ines u telu zgodnog komandanta, čisto da znate. Da se ja pitam, ja bih proterala moć na ovaj levi otvor.

Kako sam shvatila da za sad kontrolišem Cezarovo tel, valjalo bi isprobati i njegove moći.

Komandante, nadam se da se ne ljutite ako malo isprobam vaše telo.

Nasmejala sam se malko.

Mutnilo u očima se zadesilo, veoma čudan osećaj za mladog RImora. Kako je otvorio oči, video sam sebe, iliti Ines, iliti sebe. Pomislih da je to zapravo ogledalo dok nisam osetio neki teren na prsima. Opipao bih teret kad ono sise. Nije valjda.... Božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. Ne znam kako trebam da se osećam sad.

"Paa.. Ne mogu to da poreknem"

Rekoh za njen kompliment mog-njenog, ipak mog tela. Nisam iskreno želeo da ostanem ovako zarobljen zauvek, valjda će uspeti nešto da skontaju.

"Leva vrata"

Tapšao bih rukama, govoreći

"Ne znam šta se desilo, ali ja sam Cezar a ona je ja ~ ili ~čekaj ~ da ~ ne znam"

Zbunih samog sebe, al nije ni bilo bitno, valjda su shvatili poentu..

Nakon  sto je nesto uslo u njegovo telo ,osetio se jako cudno. Okrenuo se prema svome timu ,video je sebe kako stoji ispred njega. Primetio je da je on sada u Ranekijevom telu.

Staaa ,ljudiiii ,kako se ovo desilo? Neeeee. Postao sam peder.

Tuzno je slegao ramenima ,kontajuci da nista ne moze da uradi kako bi to prekokrenuo. Kontao je da je ovo neka jaka vradzbina i da mora naci nacin kako to da zaustavi i da se vrati u svoje originalno telo. Dao je Ines ,odnosno njihovom komandantu svoje oruzije, Taisei je seo na pod bacivsi se na razmisljanje sta i kako dalje.

#card833

Aj resavajte vi to. E lep si inace.

Dobacio je Ranekiju.

Kako smo se i Cezar i ja složili da napadnemo levi pećinski otvor, prvo je na mene bilo red. Ovo je baš interesantno! Koristila sam nepoznate tehnike po prvi put s posebnom veštinom, kakva ludnica. Zaletela sam se na taj levi otvor i udarila ga dobrano.

Sklonila sam se nazad u formaciju i čekala da vidim šta će Cezar uraditi.

#card481
(ulažem 175 energije u 2 napada = 350 dmg)
#card222
#card221
(ukupno 2 napada, prvi 530 drugi 580)

(vraća mi se energija od stancea)

Prema govoru Ranekija i njemu je bio Taisei, na šta bih se kikotao kao mala devojčica. Gledao sam Ines ~ odnosno sebe ~ odnosno Ines kako se zaletila ka vratima. Dobro je uspela da prekopira moju seriju udaraca, bio sam iskreno ponosan! Jako brzo uči izgleda.

Taisei ~ odnosno Raneki ~ odnosno Taisei bi mi dao Moonfaze Cannon, na šta bi ga ispalio ka levim vratima!

"Paljbaaaaa!"

#card833

Član 'Ines von Salome' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world63

Videlo se da će vrata završiti svoju karijeru uskoro. Pripremala sam se za nov napad. Osećala sam se baš jako u ovom telu, pre svega muževno. Bilo je doduše vrlo čudno imati nešto što visi između nogu ali šta je tu je. Zaletela sam se ka levom otvoru, udarila ga i vratila se u formaciju.

#card481
(ulažem 175 energije u 2 napada = 350 dmg)
#card222
#card221
(ukupno 2 napada, prvi 530 drugi 580)

(vraća mi se energija od stancea)

trenutni hp vrata 890

(trenutan hp vrata 380)

Nakon što je Ines ~ odnosno ja ~ odnosno Ines opet izudarala jako zid, uperio bih još jednom top nestabilne energije ka vratima. Bolela me je više glava od razmišljanja ko je ko, sve je bilo zbunjujuće. Samo sam želeo da se vrati sve kako je bilo, i to u što kraćem roku.

Uperio sam moonfaze top sa mojim slabašnim rukama ka levim vratima, ispaljujućiiii

#card833

'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world65

Ovo je pogrešan hram curice.

Rekao je svima mladjan glas iz pravca novootpečaćenog prolaza. Potom se pojavio i njegov vlasnik - jedan od prokletih besmrtnih službenika u hramu.

Second Temple: Ruins Cave 3 Ff7bd10422dbe5cd61c77c13515995e5

Potrebno je da preživite 4 poteza protiv njega.

Mozda je to samo bila iluzija ali on je podsecao na jednog od članova Keona.

Svi njegovi napadi su iluzije, na njega ne deluje nikakav napad jer je i on verovatno neki oblik iluzije ili postojanja svesnog oblaka čestica moći.
Radite opciju Corrupted Pawn, protivnik ima 150 inteligencije i njegov napad ide na sve prisutne.

Član 'The Narrator' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

' NPC Corrupted Pawn' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world178

Raneki je skontao da su u velikom problemu. Nije imao pojma kakve sve sposobnosti ima saborac u cijem je telu zapravo ali ova stvar ispred njega ga je naterala da brzo razmislja. Nekako samim gledanjem u njega je osecao vrtoglavicu pa je jednostavno skontao da je ovde njegov um napadnut i da se mora osloboditi.

#card110

Nisam ni stigao da se naviknem na novo telo, a već moram da se snalazim u borbi. Srećom pa sam u jednom od prošlih svetova video dosta samuraja sličnih Taisei-u, čije je i telo, pa sam od prilike znao kako da se odbranim. Iskoristio sam jednu od mnogih poznatih samurajskih tehnika kako bi se zaštitio od mentalnog napada.

#card206

"Valjda se sećam kako ovo da uradim."

Izgleda da naš izbor nije bio baš najbolji. Malko sam se iznervirala zbog toga, a posebno što je ova kreatura koja se pojavila da nam zagorčava put izgledala jezivo. Htela sam da popričam sa Cezarom jer je na kvarnjaka analizirao moje telo, ali to je moralo sačekati. Dopustila sam da me ošamuti ovaj napad.

Držite se drugari!- povikala sam stojeći na istom mestu na kom je Cezarovo telo bilo.

Kada je Taisei video sta se desvava, znao je sta treba da uradi. Uradio je svoju tehniku da se oslobodni mentalnih napada. Jako se uplasio za svoj zivot ,znao je da nije dovoljno jak za ovako nesto barem ne u ovom telu. Znao je ako ovo brzo ne zavrse da ce to biti to za njegov zivot.

#card110

Dragari videcemo se opet u Keonu hehe.

Srušili smo vrata kad ono opet onaj zli glas. Izgleda da smo išli u krug, dodjavola. Protiv mentalnih napada nisam bio nešto uvežban, al probaću što efikasnije da se odbranim. Sklopio sam ruke, dovoljavajući mojom iliti Ineskinoj moći da prodje kroz moje maleno telo

#card110

' NPC Corrupted Pawn' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world176

Raneki je ipak skontao da nisu u toliko velikom problemu. Mentalni napadi protivnika koji je bio duh nisu mogli da se porede sa telom u kojem sam trenutno. Izgleda da je Yukiteru bio poprilicno inteligentan, te na njega mentalni napadi nisu baš toliko dobro delovali. Brinuo sam se više za ostatak tima nego za sebe. Oslobodio sam se od napada.

#card110

Pretnja je idalje bila prisutna. Srećom moja tehnika me štiti još uvek. Gledao sam kako se moji saborci još uvek brane od nadolazećih napada. Veštine samuraja nisu ni malo za sprdnju. Čekao sam da se članovi mog tima postaraju za sve što je potrebno pa da nastavimo.

(Imunitet na mentalne napade idalje aktivan)

Nakon sto je video da se saborci i dalje brane od napada protivnika , pogledao je naokolo kako ne bi primetio kojim slucajem nesto cudno. Odjednom pogodoli su ga mentalni nozevi. Ala je bolelo. Morao sam da se izjasnim o mome bolu.

Ljudi pogodjen sam..

#card104

Kako je protivnik i dalje bio tu, odlučila sam da se ne predajem tako lako. Nije mi bilo baš svejedno kada sam osetila prvi put jak bol u glavi, ali ovo telo je moglo podneti mnogo više, osećala sam to. Nadala sam se da će i ostali ljudi izdržati stoički.

Tri noža su se uputila ka meni. Stajala sam dignute glave, čekajući da me pogode. Pa ipak, iako nije bilo krvi, ponovo sam se osetila ošamućeno. Sreća pa moj odraz nije bio tu, inače ko zna kako bih podnela ovo...

Taisei, biće sve u redu, nemoj da odustaješ. - rekla sam tiho grubim glasom.

(vraćam energiju od stance-a)

Kako je pogledao okolo svoj tim, izgleda da se niko nije toliko uplašio od ovog napada. Sva sreća pa nisam pička te bi propratio akcije svog tima. Bolelo je, al taj bol je bio imaginaran, nije bio fizički, što beše jedna prednost koja je išla u moju korist, zapravo čak i u Ineskinu.

' NPC Corrupted Pawn' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world180

Raneki je skontao da ce se Taisei koji je bio u njegovom telu tesko izvuci iz ovoga. Srecom cudna spodoba ispred njih je samo stajala nepomicno i gledala ih je bez nagona da ih ponovo napadne. Ova prilika je morala da se iskoristi kako bi se oni sami malo smiril i fokusrali na celu ovu situaciju. Okrenuo se ka Taiseiu koji je bio u njegovom telu.

Taisei ako pogines, barem ces biti lep leš.

Rekao mu je Raneki i stao je da miruje.

#card104

Zju jebote ovo je bolelo..

I dalje sam komentarisao poslednji napad. Jebiga kad je jako boleo. Taman ovaj duh nije napao pa sam mogao da se odmorim malo od ove glavobolje. Izgleda da je citav tim imao istu ideju. Valjda ce ovaj retard da nestane uskoro..

#card104

Ova tako nazovimo borba još uvek je trajala. Srećom naš protivnik nas nije napao ovaj put tako da smo imali malo vremena da se vratimo k sebi. Odlučio sam da mirujem kako bih povratio malo iskorišćene moći. Šta je tu je.

#card104

Sve je utihnulo u jednom treptaju trena. Hladnoća i muk uvukli su se u njeno srce nakon što su se suočili s iluzijom. Poželela je da odmori od svega i telo i um. Trebalo joj je nikotina. Prišla je sebi, tj. svom telu tj. Cezaru i izvukla paklu iz sebi dobro znanog džepa na butini. Osmehnula mu se i udaljila od njega, a onda i zapalila jednu.

Na taj način, sedeći u turskom sedu, opustila je svoje napete nerve.

#card104

"Prvo piće, večera? Ko te je učio manirima Cezare?"

Reče u malo šaljivom tonu na to što mu je Ines prišla. Nije mu se nešto svidela ideja što se Ines toliko opustila u mom telu te je uzela cigaru. Ima na duvan da smrdim. Eh Ineska Ineska, al dobro, neka joj. Stresna je poprilično situacija. Srećom pa je protivnik malo oladio, taman je i meni dao momenat za predah od njegovih glupih napada.

#card104

' NPC Corrupted Pawn' :
Second Temple: Ruins Cave 3 #world172

Nakon male pauze, cudna spodoba je odlucila da ih ponovo napadne. Stvorio je iz svojih usta veliki mlaz vode koji je poceo da se slliva ka njima. Ovo je naravno bila jos jedna iluzija, medjutim napad je bio jednako smrtonosan. Nije mu puno trebalo vremena da ponovi ustu stvar kao i prethodnog puta i da se sa lakocom odbrani od ovoga.

#card110

Valjda je i ovo gotovo. Eh ipak nije. Protivnik je poslao napad a ja sam se malo zbunio pa nisam uradio tehniku. Ala sam glup. Krenula je da me boli jako glava.. ma šta glava, čitavo telo. Ako ništa rešili smo ga

RRRREŠI GLUPAVOG DUHA (sagnuo sam ruku i debovao)

Napadi su idalje nadolazili. Nadao sam se da će njima uskoro biti kraj. Nisam još dugo mogao da se branim u ovom telu, trebao mi je odmor. Odlučio sam da primim štetu ovog napada, ako se borba uskoro završi neće biti problema.

Taman kad sam mislila da mogu završiti cigaretu na miru, opet se nešto desilo. Nervoza je počela da me hvata. Dođe mi da ubijem ovog smarača, a ne mogu! E to me još više nervira... Ispustila sam cigaretu na pod i dopustila da mi mozak prožima ta iritantna energija.

Nakon toga sam mehanički duboko i jako udahnula i povratila sebi život.

Cigareta je gorela na podu. Besno sam je zgazila.

#card489

(regenerišem energiju od stancea)

"Čemu nervoza?"

Reče sebi iliti Ines. Nešto je vidno bila nervozna, al dobro, proći će je valjda. Sklopio bih ruke, dozvoljavajući mojoj moći da me izbavi iz ove gadne iluzije. Te bih se opustio malo, duh bi trebalo da je nestao. Trebali su odlučiti koji je sledeći korak.

#card110

Ajde samo si mi još ti falio da me zezaš. I pripazi šta radiš sa tim mojim telom, da ne bude problema.

Sad sam već počela da tapkam nogom.
Bi mi žao one bačene cigarete.

Vreme je da krenemo negde, ovde nema ničeg više za nas. Šta ćemo kapetane?

Čekala sam da mi odgovori skrštenih ruku. Za to vreme sam prikupljala moć.

#card104

(vraća se energija od stancea)

"A nee, pa nećemo tako"

Rekoh uz blag smeh, nisam želeo da imam probleme ni sa kim, posebno ne u situaciji u kojoj su se trenutno nalazili. Poenta je bila raditi zajedno, a ne svadjati se i odlagati. Ide u svačiji interes, a verujem da je Ines dobro znala da ne bi mogla dalje bez Cezara i obrnuto.

"Mogli bi da probamo vrata preko preko puta ovih"

Da bi malo smirio odnose, odlučio je da udeli kompliment

"Ako ništa, drago mi je što imam nekog jakog pored sebe"

Nasmejao bih se malo, nije uopšte bilo vezano za to što je u mom telu već što se pokazala kao dobar saborac.

#card104

Pa nećemo. Nadam se da nećemo komandante.

Slagala sam se sa njegovim predlogom o vratima, ali mislim da mi treba još malo da odmorim. Ako nastavim ovako, neko će nastradati, dal vrata ili neko u timu, ili ja, ne znam.

Slažem se, el komandante, ali daj malo da pričekamo. Moje telo tj. tvoje se ne regeneriše tako lako, a ja ne bih da mi ono propadne brzo, ako me razumeš.

Stajala sam na istom mestu i razgledala oko sebe.

stance vraća energiju

Nisam baš ostao ravnodušan posle njenih komentara, al neka je, proći će je, barem se nadam. Nije ni njeno telo za sad bilo u najboljem izdanju zbog manjka moći i energije, al nije to ništa bilo toliko strašno. Mirovaću, vratiće se, hvala bogu.

"Paaa.. Dok odmaramo.. Odakle si, Ines?"

Reče onako radoznalo, zanimljivo je slušati o nečijem zavičaju, barem je bilo za mene.

#card104

Paaa dok odmaraš, dolazim iz Fairy tail sveta. Ali ne želim da pričam o tome, to mi slaba tačka. Bolje ti meni reci kakve su ovo manipulacije s disanjem. Nisam srela takve junake još. I da, spremi se za jedan lep napad na ona vrata. Moramo nešto da radimo dok ovi ostali lelemudaju.

Najzad sam se vratila u pučetnu formaciju i zaletela na desna vrata. Odmah zatim sam se vratila na svoje mesto.
#card481 #card221 #card222
(dva zamaha, jedan 530 drugi 580)
Tvoj red, komandante.

(vraća se energija od stancea)

"U mom svetu mi to nazivamo Hamon. U suštini je tehnika disanja kojom pojačavaš svoje sposobnosti"

Zastao bih dok bi vadio top.

"Jedan od razloga zašto baš i ne volim da trujem svojim telom cigarama, al ne brini"

Za dan dva ih neću osećati, punim gasom će opet raditi. Uperio sam top ka (Ako gledam iz pravca sobe u kojoj sam upravo bio, to su vrata preko puta, ako gledam iz perspektive kad sam ušao u ovu sobu prvi put, onda desna vrata) te ispalio moćan blast energije. Valjda neće biti puvara.

#card833