Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Second Temple: Ruins Cave 1

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Second Temple: Ruins Cave 1

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

Second Temple: Ruins Cave 1 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kao tim smo ušli u ruševine. Ulazili smo jedan po jedan u redu i ja sam bio zadnji. Odlučio sam da prvi iskoristim moć kako bi video šta se dešava oko nas.

#card106

Na svojoj mapi sam obeležio ulaz i nacrtao malu oznaku koja predstavlja ovaj ulazni deo pećine.

"Dobro i šta ćemo sad? Ja ću samo da pratim šta treba da radimo, vi vodite."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stao je u formaciju kao sto je njihov kapetan Cezar rekao. Bili su unutra ,unutar hrama.Bilo je jako jezivo i jedino sto je Taisei cuo jesu bili koraci koji su odzvanjali kao i njihovi uzdasi.

Pa  i nije neko mesto za okupljanje ovo braco a  ?

Bilo je jedino cega se setio da kaze ,nije ocekivao odgovor ,ali jednostavno nije voleo da cuti ,narocito ne u ovako jezivim situacijama.Ruku je drzao na svom zanpaktou ,spreman da ga izvadi cim je potrebno hehe. 

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konacno su usli unutra. Kretali su se veoma pazljivo sa obzirom na to da nisu znali sta ih moze cekati tokom ove rute. Kapetan se nalazio na 2 metra ispred njega, dok je  Ines bila dijagonalno levo od njega na udaljenosti oko 2,5 metra. Unutra je zaista bilo veoma mracno pa je odlucio da malo obasja prostoriju.

#card22

#card21

Ispalio je jedan metak u stranu tako da njih ne pogodi. Zatim se oko njega stvorila aura od vatre koja je ceo tunel obasjala vatrenom svetloscu, koja je svakom clanu omogucila da sve moze da vidi.


Nisam ocekivao da ce mi buduci posao biti da budem hodajuca baklja.


Rekao je Raneki i cekao je sledece naredjenje.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako je komandant Cezar naredio, stali su formaciju gde je Ines bila pored Cezara, a ostatak ekipe iza. Ona beše u poravnanju sa Cezarom, udaljena od njega metar i po. Aura koju je imao Raneki bila je dovoljna da održava put i prostor kroz koji prolazimo vidljivim.

Osetila sam miris vlage. Ona je išla prva, sve nešto smetajući mi u posmatranju putanje.

Sklanjaj se nazad i pazi na mene. Na nas. -Koja si ti smoruša bre.

Odraz se sklonio nazad i ostavio je na miru za sad. Laganim koracima su hodali.

Veljkoooooooo, jesi li tuuuu? - upitala sam malko glasnije.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako je misija krenula svi članovi su se malo uozbiljili, što je išlo u prilog svima. Yuki je upalio senzor a Raneki je osvetlio prostoriju. Izgleda da sam dobar koordinator. Trenutno nije bilo potrebe da se sinergija nastavi već da skontamo šta se dešava. Često bi proveravao saborce dal su u redu, ipak to je jedan od poslova kapitena. Ušao bih u stance, pojačavajući moje sposobnosti, doći će u korist jednom.

#card227

"Oči širom otvorene."


Rekao je timu, dok su polako nastavljali dalje.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ranekijeva svetlost uspela je da osvetli tik desetak metara krug u kojem su hodali svo petoro kao prepadnuti kučići.


Ispred njih do pećine u trenutku kada je Raneki osvetlio prostorio počelo je da se nazire mora lobanja.

Second Temple: Ruins Cave 1 Skullentrance+copy

Dvoje vrata se ukazalo iza tog mora ljudskih ostataka. Ona takodje su imala oblik lobanje.  Jedna levo i jedna desno od njih.


Da stvar bude gora dogodio se kliše smrtni smeh koji je dolazio iz levih vrata. No pak nisu bili u predstavi već u stvarnoj životnoj opasnosti. U trenutku kada to shvate biće verovatno bolje po njih.Vrata imaju 3000 healtha. 

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
To malo svetlosti kojom je Raneki obasjavao prostoriju beše dovoljno da otkrije na hiljadu lobanja i dva vrata ispred njih. Verovatno je bilo očigledno kojim bi putem išli, neki smeh se čuo iza levih vrata, ko zna šta se sve desilo Veljku dok smo mi došli. Verujem da je ispravna odluka leva vrata, poslali su neustrašive Keon Rimore na misiju, ne pičkice. Okrenuo sam se na pola ka timu

"Levo ili desno?"


Nije želeo da donese ovu odluku sam, ipak su tim. Dao im je nekoliko minuta da se izjasne. Nakon teške odluke, udahnuo bih duboko i stao u gard.

"Izgleda da idemo levo, drži se Veljooo!!!"

#card481 #card221

#card222

(U svaki šut ulažem 175 energije, iliti 350 damage-a + 50 od jojo pasivne, što 400 damage-a na prvi. Zatim sledeća tri napada iznose 450, 500 i 550 damage-a, ukupno 4 zamaha 1900 damage-a.)

Zaleteo se ka vratima sa punim plućima hamona. Krenuo bi da comboujem kameni zid, zadavajući jake udarce nogama koja su iz udarca u udarca pravila što veće udubljenje. Davajući metu svojim saborcima.

"Vaš red."

Na šta sam se odmakao od zida, tj vratio na svoje mesto, sa pogledom uperen u njih.

(Stance mi je aktivan, vraćam 25 energije)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto su se slozili na koju ce stranu da krenu ,saslusao je Cezara a zatim rekao.

A pazi da nece da ti se javi brt tako.

Rece sa osmehom na licu,zatim je sacekao sta ce Cezar da uradi.Nakon sto se Cezar zaleteo na vrata i udario ih,Taisei je stajao na udaljenosti od 7 metara od vrata izvukao svoje nozeve/shurikene  i bacio direktno u vrata,naravno pazeci da ne ozledi njegovog brata odnosno kapetana. Njegov napad je bio dovoljan da ih malo sruse kako bi mogli da prodju,videvsi to Taisei se sav srecan okrenuo prema svome timu

#card202

#card803

(1 noz=120dmg , 6 nozeva=720 ,ova kartica * 2 =1440


To bre ,resi glupava vrata! Idemo!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pratila sam svaki korak svojh saboraca da bismo mogli da se uskladimo. Kada smo naišli na kameni zid-vrata, neko je trebao da interveniše. Pa iako je naš drugar Raneki odašiljavao svetlost pomoću svoje vatrene aure, da bismo osigurali bezbednost naših života, ja sam odlučila da proverim ima li nečeg skrivenog i nevidljivog. Ova gomila lobanja bila mi je malo sumnjiva, a da ne pričam kako je bilo jezivo gledati sve te rupe na njima...

#card106

-Nešto su mi čudne ove lobanjice. Možda su od ljudi koji su pokušali da otvore ova vrata, a? Šta misliš? - govorio je moj odraz.

Postoji samo jedan način da to saznamo, bebo. - pomislila sam.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ja sa svojim moćima nisam mogao da pomognem saborcima u rušenju zida. Tako da sam samo sedeo i gledao šta oni rade. Iz razonode sam pokušao da nacrtam ovo što vidim. Dok sam to radio setio sam se kako mi je onaj lik dao Crystal Sense, pa što da ga ne iskoristim dok čekam.

#card835

Iskoristio sam ga kako bi video da li se u okolini nalazi nešto novca.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Yukiteru' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 1 #world64

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Raneki je posmatrao ovaj jezivi prizor. Bilo je zaista mnogo lobanja, ko zna mozda cemo se i mi pridruziti kolekciji. Pogledao sam moje clanove tima oko mene i izgleda da su i oni bili zacudjeni koliko i ja. Smatrao je da ne treba ovde nista da radi i da je dovoljno da prati sledece korake.

Sta kazete, hoce li neko da proveri ovo ?

Upitao je Raneki i nasmesio se.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Vrata su se urušila i eksplodirala, a potom na njihov mestu pojavila se energetska kugla.Iz te energetske kugle ka Caesaru je krenuo .. Caesar. Njegov duh koji je izleteo iz kugle je replikovao napad koji je Caesar izveo na kamenim vratima. Potom iz kugle je ispaljen identičan projektilni napad kojim je Taisei razvalio vrata upravo na njega Taiseia.


Smeh se čuo još jednom i potom se taj prolaz urušio

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prolaz se urušio i otkrio je jednog jednog hot neprijatelja u vidu duha, samog sebe. Duh je krenuo ka meni, ponavljajući istu seriju šuteva koje sam ja malopre izveo. Obložio sam lakat hamonom, prateći njegovu nogu blokirao bih svaki nadolazeći napad od njega. Soba bi zasvetlucala, obasjajući je celu.

#card488

Okrenuo sam se ka timu, gledajući Taiseia kako se braniiiiii

(Vraćam energiju od stance-a)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
E jbg..Ko hoce vece izgubi iz vrece...


Second Temple: Ruins Cave 1 Source


Behu rece koji je Taisei izgovorio nakon sto je video indentican napad koji je on poslao ,samo sto se sada isti vracao na njega. Izvadio je svoj zanpaktou iz korica
i odbranio se od nadolazeceg napada.#card341


#card342Lep si bro.Kul potez.

Rece njegovom duhu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Okej, dopustite da i ja nesto uradim.

Saopstio je veoma mirno Raneki i okrenuo se ka desnim vratima. Sada je verovatno vreme da iskoristi ono novo oruzije koje je dobio na pocetku ove naizgled male avanture. Izvukao je veliki magicni top koji je bio ispunjen cudnoj i veoma nestabilnom energijom. Malo mu je oruzje delovalo nesigurno i takodje nije imao predstave sta bi mogao da ocekuje od svega ovoga, ali to ga nije sprecavalo da pokusa. Uperio je top ka desnim vratima i ispalio je hitac.

#card833

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Raneki' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 1 #world64

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Damage topa je 975, trenutan health vrata - 2025)

Seo bih na pod, gledajući u svoj tim. Otresao bih malo sa strane prašinu koja se digla. Izgleda da je moonfaze top dobro došao u ovom slučaju dok su čekali da im se moć vrati.

"Dobra ideja Raneki, samo rokaj"

Rekoh dok sam se odmarao na podu, još koji hitac i ja nastupam.

#card104

(Stance je aktivan, vraća mi se 25 energije)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Jebena vrata se jos drze.

Rekao je Raneki pomalo nervozno. Odlucio je da ponovi ovaj napad jer kad tad ce vrata puci i tada ce biti konacno njihov trenutak za prolaz. Malo je razmrdao ruku i ponovo je na isti nacin izvukao top. Uperio ga je ka desnim vratima i ponovo proceduru pucanja, medjutim ovoga puta je napad bio nesto drugaciji.

#card833

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Član 'Raneki' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE


'Kockica 24' :
Second Temple: Ruins Cave 1 #world66

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(Raletov top je uradio još 1025 damage-a, trenutan health vrata je 900)

"Izgleda da je moj red opet"

Pomislih u sebi. Ustao sam, otresao prašinu sa dupeta te nabacio bih jedan smešak Ranekiju, dobar je posao odradio. Stao sam u gard, udahnuo duboko, te se zaleteo ka desnim vratima. Prvi šut je namestio pukotine u kamenu, dok ih je drugi komplet dokrajčio.

#card481 #card221

#card222

(U svaki zamah ulažem 175 energije iliti 350 damage-a. 3 slota ne koristim što je +150 damage na combat, iliti 500 na prvi zamah a zbog combat pasivne 550 na drugi, ukupno 1050 damage-a.)

Ubrzo sam se vratio u formaciju, na šta smo se svi približili vratima, otkrivajući šta leži dalje.

(Stance mi vraća energiju)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Lobanje pocinju da propadaju u tlo i da se ruše. Vi koji se nalazite u centru prostorije ostajete netaknuti jer ispod vas nema lobanja. Kroz par sekundi nalazite se na steni koja zjapi iznad provalije. U toj provaliji nalaze se kosti i oštre stene, rdjava i dotrajala oruzja. siroka je 20 metara i morate je preskociti da bi dosli do vrata iz kojig ne izlazi ništa više od hladnoh vazduha. Ako uspete da je predjete postujete u drugoj pećini ovog hrama.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
#card22
#card21
(15dmg dodatka)

Nismo baš imali sreće sa našim poduhvatima. Prostor na kom smo stajali nas je izolovao od našeg cilja, a duboka provalija delila nas je.

Osvetliću prostor koji nas razdvaja kapetane. - rekla sam odlučno i prišla na metar od ivice, pazeći da ne padnem. Fokusirala sam energiju i iz svog desnog dlana ispalila vatreni metak ka provaliji, blizu središta kako bi osvetlio većinu površine. Telo mi je zasvetlucalo.

To je ono što ja mogu u ovom trenutku. Ko ima ideju, nek dela.

Vratila sam se na svoje mesto u formaciji.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Dakle"

Počešao se za potiljak, i kiselo nasmejao. Mala greška u procesu al ništa što se ne može nadoknaditi. Imao je plan, ali je morao prvo da ispita sposobnosti njegovih saboraca.

"Da li neko ima način da sidje dole? To bi nam bio prvi korak."


Imao sam na umu plan što se moglo videti i zaključiti, ali je bio pomalo sulud. Objašnjavaće korak ga korak po korak, kako se sve bude odmicalo. Ines je u medjuvremenu osvetlila dole provaliju, omogućavajući nam dobar pogled nad ostatak nje.

#card104

(vraćam energiju od stance-a)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Gledajuci kako lobanje propadaju u zemlju i oni ostaju na malenoj kamenoj povrsini ,rece.

Moze se reci da imamo srece , a mozda i ne lol.Bar cemo biti najlepse lobanje ovde hahahah.


Nasmejao se na svoju foru ,videvsi da ostali ne reaguju na njegove smicalice i zajebancije odlucio je da barem bude koristan i upali sensor kako bi video da li se nesto cudno desava, ako se nesto cudno desi obavestice svoj tim.

#card106

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sada i ja moram nešto da radim. Odgovaralo mi je dok sam samo crtao i gledao njih, ali šta je tu je.

"Mogu ja da siđem."

Iskoristio sam svoju moć kako bi se polako spustio niz ovu stenu i video šta se dole nalazi.

#card303

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Bene, bene"

Pomislio bih, plan je išao donekle po planu. Viknuo bih Yukiju

"Predji preko i popni se do ulaza, ostatak će biti jasno"


Rekoh sa osmehom, držao sam ruku preko džepa u kom se nalazila žica. Uskoro ćemo se izbaviti od ove sobe, samo pozitiva.

#card104

(vraća mi se energija od stance-a)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Na dnu nisam našao ništa imalo vredno, sve zarađala oružija i leševi palih ratnika. Jednostavno sam nastavio do druge strane provalije na koju želimo da odemo, te sam se popeo uz kamen. Kada sam stigao do vrha čekao sam dalje instrukcije svog tima.

(ninja mobility idalje aktivan)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Budući da je Taisei istrošio sva svoja projektilna oružja.."

Bacio bih pogled unaokolo na oružanje saboraca. Ja nisam posedovao projektilna oružja, nit sam se bavio time. Nisu odgovarala mom stilu borbe. Poglededom koji je lutao naokolo uspeo sam da opazim da Ineskina butina poseduje tačno ono što mi je trebalo, nožić za bacanje.

"Ines, zamolio bih za jedan nožić"

#card831 #card803

Pogled bi propratio njenu ruku koja je skinula jedan sa kaiša, te mu predala. Izvadio sam žicu te vezao kraj nožića za nju. Budući da je to bio njen nožić verovatno je preciznija od mene, te bih njoj dao tu čast, zajedno sa 30 metara žice."

"Ciljaj ka vratima"

Rekao bih malo glasnije

"Yuki, nakon što nožić padne na tvoju stranu uhvati ga i drži ga čvrsto."

Plan je do sad bio jasan, al nastavio sam

"Ja prvi prelazim, nakon čega Yuki se vraća do vas. Ines, ukoliko ne možeš sama da pridržiš kraj pametno bi bilo da jedan od momaka pomogne. Ići ćemo jedan po jedan"


Pokušao je što jasnije da obrazloži, nisu imali puno drugih opcija.

(vraćam energiju zbog stance-a)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izvadila sam nožić iz kaiša na butini i predala ga Cezaru. Primetila sam kako me odmerava, kakav perverznjak! Kada je povezao nož i žicu, uzela sam ih i desnom rukom držala nož, a levom odmotala žicu kako se ne bi zamrsila. Zabacila sam nož ka Yukiju, tako da gađa mesto 1m od njega ulevo. Ovo nije bilo s namerom da ga pogodim već da bi Yukiteru mogao da uzme nož sa zemlje.

#card803

Hvataj Yuki! - povikala sam.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Gledao sam u ostale članove mog tima dok su se oni pripremali da nešto urade. U sledećen trenutku ka meni leti nož koji pada metar od mene. Bio je dovoljno blizu da sam odmah mogao da ga pokupim. Podigao sam ga, a zatim sam zategao zicu i držao je čvrsto tako da neko može preći preko provalije pomoću nje.

(Isključio sam Ninja Mobility ovaj potez tako da ne gubim moć)

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
To je bilo to, plan je izgleda bio u punom gasu.

"Dio aiuti"

Rekoh sebi u bradu, u prevodu bože pomozi. Maltene sam obgrlio žicu, pustivši svoju svoju telesnu težinu da zavisi o njoj. Jaka je bila, ne bi ona pukla tako. Polako ali sigurno krenuo je da prelazi je puzeći, nije pravio nagle pokrete kako bi otežao saborcima. Uspešno sam prešao, nakon čega sam ja preuzeo žicu.

"Yuki, vrati se nazad, neko će morati biti poslednji, bolje je da ne rizikujemo sa bilo kakvim manevrima"

Reče smireno. Sa ove strane je i dalje bio mrak al je mogao videti svoje saborce na drugoj strani nakon čega je rekao

"Svaka čast!"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kapetane pa ti si IQ 200. Nikada se ne bih setio ovoga ,bravo.

Rece sa divljenjem gledajuci u njihovog kapetana Cezara. Nakon sto je Cezar stigao na drugu stranu ,rekao je svom timu.


Hocete vi gospodjo sledeci? (Ines je u tom trenutku pokazala da on ide sledeci)

Dzentlmen hahhahah.Resi.

Polako je isao preko zice dok nije stigao na drugu stranu.Zatim je odlucio da miruje dok je cekao ostale saborce.

#card104

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Cezar je bio u pravu. Bolje da se ja vratim i držim žicu nego da rizikujemo. Ponovo sam iskoristio svoju moć i prešao na drugu stranu.

#card303

Kad sam se popeo na stenu gde su ostali Ines i Raneki, pažljivo sam preuzeo žicu od Ines i držao čvrsto kao kad sam bio na suprotnoj strani. Okrenuo sam glavu ka ekipi pored mene.

"Hajde sad pređite vi jedan po jedan, ja ću da se vratim sam. Ines ne zaboravi da pokupiš nož, možda će nam trebati."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Raneki je strpljivo cekao svoj red, zatim je isao lagano preko zice. Trudio se da ne gleda dole jer se potajno plasio visine, medjutim u isto vreme nije smeo da pokaze strah, narocito ne pred saborcima oko njega, tako da je njegov strah bio potpuno nevidljiv.
Kada ju je napokon presao bez ikaakvih problema, samo je stao i cekao sledeca naredjenja.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Eh, štajetuje.

Uhvatila sam se za žicu prvo rukama, a onda i nogama, i tako je obgrlila. U tom trenutku se pojavila ona. Gledala me je kako se mučim dok bacam pogled na provaliju, malo po malo.

-Šta bi, prpa?

Lako je tebi da pričaš dok lebdiš tu. Miči se s puta.

Malo po malo i stigla sam do kraja, otpuštajući se sa žice. Osetila sam olakšanje kada sam sišla, a onda povukla suknju do kolena. Stala sam u formaciju za koju smo se prethodno dogovorili.Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Svi osim mene prešli su na drugu stranu. Bilo je vreme i ja da se vratim. Tako sam po treći put prešao provaliju na isti način. Stigao sam do tima. Video sam da Ines nije uzela svoj nož tako da sam ga pokupio, ko zna kada može da mi zatreba. Doduše i nisam baš dobar sa njima, ali snaći ću se, kad sam već došao ne opremljen. Usput sam uzeo i žicu, uvio je i stavio u odelo. Nastavio sam u formaciju.

(Ninja Mobility idalje aktivan)
(hp=250, energija=300, moc=345)
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ulazite u pećinu kao i svaku drugu, hladnu i mračnu. U njoj se nalazi kamenom zapečaćen prolaz tacno ispred vas i isti takav levo. Oba imaju po 1500hp i 200 defence.

Kosturi su nestali i samo je suvo kamenje oštrog peščara razbacano po prirodno izlomljenom terenu.

Hladno je.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Setio sam se da je Yukiteru pokupio ranije konac i noz i da ih nije odvezao. Mogli su istom taktikom da se vrate nazad na onu platformu. Raneki je u jednoj ruci drzao zicu, a u drugoj nozic. Bacio sam nozic ka sredini platforme, drzeci kraj zice. Nakon sto je pao, predao sam kapetanu zicu da je drzi dok ja ne prihvatim drugi kraj.

#card803 #card831

"Brzo ce ovo biti"

#card303

Na sta sam upalio moju tehniku i ubrzo se nasao na drugom kraju. Skinuo sam nozic sa zice i drzao je cvrsto, obmotavajuci je oko ruke kako mi slucajno ne bi ispala ili skliznula nekako iz ruke. Ines tj kapetan je drzao uzicu sa Yukiteruom (Taiseiem) dok je prva presla Ines koja je bila u Cezarovom telu. Ines je sa ove strane uzela uzicu a ja sam presao nazad kod vrata i drzao opet zicu dok je Cezar koje je bio u telu Ines presao. Nakon sto su svi ostali zavrsili sa prelaskom, ja sam se opet vratio nazad na platformu. Stojalo je nas pet, cekajuci Veljka da nekako magicno predje.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima ušla sam u prostoriju. A onda šok! Nije bila onakva kakvu smo je ostavili. Kako se to desilo? Da li je ovo neka Veljina smicalica? Kako je mogao znati... Gomila pitanja vrzmala mi se po glavi. Bilo je jasno da ga moramo poslušati. Ućutao se za ovo vreme kako smo prolazili s mesta na mesto.

Kako smo već prošli provaliju jednom, ovo nije bio izazov za nas. Na isti način se odvijao prelazak. Ja ću prva poći.

Uhvatila sam se čvrsto obema rukama i nogama za žicu i polako prelazila provaliju. Gledala sam u tu mračnu prazninu ispod sebe i ponovo me je oblio znoj. Kada sam stigla do kraja, sigurno sam se otpustila od žice i čekala ostatak tima. Osmotrila sam magične portale, ne približavajući im se.

Kada su svi došli, osetila sam se sigurnije. Čekala sam šta će Veljko kazati.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da je Veljko bio upravu al to nije ništa značilo, barem za sad. I dalje sam ga držao na oku. Raneki je ponovio Yukiteruovu rutinu. Primio sam konac te dozvolio prvo Ineski da predje, te ostalim članovima tima. Raneki se taman u medjuvremenu vratio kako bi ja prešao. Budući da smo ovo sve odradili već jednom, znali smo proces te je sve brzo proteklo, nadam se bez ikakvih problema.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Šta je ovo bog te mazo!?

Progovori Veljko sa vrata od prostorije.

Ne pada mi na pamet da udjem u to.

Gledao je u njih 5 i sumnja je rasla.

Jeli vi znate šta je to?

Pogledao ih je sve pojedinacno da vidi facijalne ekspresije na svakom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zaista sam zbunjeno i tupo gledala u portale, a tek kad sam čula da se i Veljko iznenadio, više nisam znala šta da mislim. On je trebao da nas izvede odavde, a sad ni on nema pojma šta se dešava. Nije nam ostalo mnogo vremena, a 4 izbora bila su pred nama. Pogledala sam u Ines tj. Cezara i iznela svoje mišljenje šapnuvši tako da samo on čuje.

Slušaj, moramo nešto izabrati. Šanse da prođemo dobro su 25%, ako uopšte postoji pravi izbor ovde. Ko zna gde vode ovi putevi i ima li onog koji nama treba. Veljko je jako sumnjičav i mislim da mi moramo probiti led, inače ko zna kako ćemo završiti ako nastavimo da odugovlačimo.

Cezar je na to potvrdno odgovorio, rekavši svima da ćemo on i ja poći u drugi po redu portal, gledajući s leva na desno.

Klimnula sam glavom i uhvatila ga za ruku, a onda zajedno s njim zakoračila u drugi portal.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Caesar (Ines) i Ines (Caesar) kroz portal ulaze u pećinu 6 (Temple Exit). Odmah po sletanju obasjava ih zlatna pustinjska svetlost sunca i za obraz štipa vrelina peska.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
A nije Veljo pička!


Rekao je, preleteo rupu i ušao u portal.

#card401

#card409

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tri čoveka iz naše ekipe su već ušli u portal. Stvarno nisam više hteo da čekam u ovoj pećini. I onako me nije bilo briga za ovo telo. Kad već Veljo, koji je sigurno pička, kaže da nije, onda nismo ni mi. Ušao sam u protal i prodrao se ŠTA JE TU JE. Mene su odmah ispratili Raneki i Taisei rekavši "NISMO MI PIČKE, MI SMO GOOD BOYS!".

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++