Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

First Temple: Ruins Cave 4

Podzemni prolazi, pećine i prostorije ispod hramove. Razne stvari se mogu pronaći u ponorima ovih rupa.

First Temple: Ruins Cave 4 Fantasy-art-cave-building-dark-theme-wallpaper-preview

Nekako je pokušavao da navodi svoje saborce, i uspevao je to ali veoma teško. Opisi i već čemu god, došli su do pećine koja je puno kristala. Ovo je bilo veoma lepo i Vule je odmah izvadio svoj Crystal Sense kako bi on navodio njega do korisnih kristala. Nadao se da će uspeti da nađe što više takvih kristala.
#card835

Član 'Vule' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world49

(sobzirom da sam hendikepiran u ovom momentu, nista drugo mi ne preostaje.. Fokusiram svu svoju energiju na culo sluha i pratim.. Pratim korake, pratim svoje prijatelje.. Nadajuci se da me oni nece odvesti u propast.. Kao sto je Guts odveden. Iz nekog razloga ponovo sam poceo razmisljati o njemu, nadam se da mi se to nece obiti o glavu, u ovom momentu se treba razmisljati o sebi, iskljucivo o sebi.. Sacuvati svoje dupe, to mi je bio cilj.. A i zaraditi sto vise mogu usput).

#card104
-punim 40 moci-

Šetajući po Vuletovim naredbama, na svu sreću nije imao problema.Imao je na oprezu da je to opasna pećina i da, iako je hendikepiran i ne može koristiti čulo vida, i da u svakom trenutku može iskočiti nešto što će ih raspuhat u sekundi.Konstantno, za kontrolu u prostoriji koristio je i čulo dodira i čulo sluha.U svakom slučaju...snalazio se.Odjednom kao da ga je zapljusnuo neki val snage.Skoro da je bio kao nov.Osjećao se kao onda kada su tek krenuli sa kapije iako je tenzija i trenutka u trenutak rasla ogromnom brzinom.

Nakon što su malo predahnuli u ovoj prostoriji, znali su da moraju da idu dalje. Vule je uzeo Holstona za rukav i doveo ga je ispred vrata koji su njima pravo. Doveo ga je ispred njih i detaljno mu je opisivao proces.

Nalaziš se tačno ispred vrata. Tačno tri srazmerna koraka i zamahni mačem.

Čekao je njegovu reakciju. U međuvremenu dobio je dodatnu energiju od kristala.

(cekao sam i cekao.. Leskario, dok su drugi odradjivali posao. Nikada nisam bio tip koji je voleo da prlja ruke. Ova pozicija mi je u potpunosti odgovarala. Seo sam na zemlju i poceo da oslushujem, cuvsi da ce Han resiti posao ovaj put, pao mi je kamen sa srca, kako god, moram biti konsnantno blizu Vuleta, te sam se jos malkice priblizio glasu, kako bi me on ukoliko dodje do problema obavestio.. Mirovao sam skupljajuci moc a i nesto energije).

#card104
-punim 40 moci-
-100 energije-

Osjetio je kako ga je neko uzeo za rukav i kako ga pokušava pomjeriti.Shvatio je da je to Vule i opustio je svoje tijelo da sa njim radi šta poželi.Doveo ga je ispred vrata i detaljno opisao situaciju.Morao je uraditi ono što je već uradio već nekoliko puta.Tačno mu je objasnio da mora svega tri koraka i zamahnuti svojom oštricom.Bez trunke razmišljanja je izvadio oštricu koja mu se nalazila za pasom te je napravio tri koraka i svom snagom zamahnuo na vrata.

#card834

DMG je dupli.

Član 'Han Holton' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world65

Bilo je to dosta dobro, šta više odlično. Vratima je sada ostalo već veoma malo do njihovog orušenja. Nakon što je oštrica pukla, Vule je povikao Holstonu.

Odlično, beži desno sada što više možeš.

Nakon što se pomerio, Vule je još jednom uradio destruktivnog orla od vetra koji je dokusurio vrata.

#card87
(870dmg)

Vrata ispred nas su uništena

Čim mu je Vule rekao da se pomjeri od vrata odmah je to uradio.Kada se odmakao dovoljno od vrata čuo je Vuletov napad kako je srušio vrata.Mnogo stvari se izdešavalo a Han ih je mogao samo sluhom propratiti.Bilo mu je mnogo čudno da radi sve što inače može samo što mu je ovaj put oduzeto to jedno od glavnih čula.Tek tada je shvatio šta čulo vida zapravo znači.

(Vuletov glas vodio je slepoga Hana prema vratima, gde je on i iskoristio svoj ajtem, siguran sam da su vrata pukla do sada, kako god, moram sacekati upustva, sada sam bespomoca, cekacu da mi Vule kaze sta se desava i sta trebam da radim, to mi je jedino preostalo.. Osim toga i blagi povetarac isao je u mom smeru, delovase kao da je Vule upotrebio vetar, jer samo on ima taj element.. Nastavio sam mirovati skupljajuci snagu).

#card104

4 Corrupted Pawna izlaze iz prolaza, njihov damage je dupliran. Napadaju vas, agresivni su i očigledno im se ne svidjate.

Nakon toga prolaz se urušava.

Prolaz se urušio, a iz njega je izašlo četvoro neprijateljske nastrojene figure. Vule se zabrinuo za Holstona i Sangwoa pa im je instiktivno povikao.

Pomerite se nazad dok ne udarite u zid!

A onda se spremio za okršaj. Pre nego što je odradio napad setio se da nemaju vremena da gube. Povikao je Holstonu.

Vrata su na 9 sati od tebe i otprilike 100 metara. Priđi im i kreni da uništavaš vrata dok se ja borim.

A onda je sledeo napad.
#card63

' NPC Corrupted Pawn' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world173 First Temple: Ruins Cave 4 #world179 First Temple: Ruins Cave 4 #world174 First Temple: Ruins Cave 4 #world171

Napadi nisu bili na nivou na kojem je on očekivao. Ovako nešto nije bilo dovoljno ni da ga ogrebe, a kamoli povredi. Prethodna stvrdnuta koža je sada još jače stvrdnuta i napadi ovih tamnih figura su se samo odbijali o njegovo telo. Kada su napadi prošli, dočekao je svog poslednjeg protivnika sa kamenim pesnicama da ga nabodu u glavu.
#card65
(ukupno 225 difensa)
#card64

' NPC Corrupted Pawn' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world173

Čim je kapetan Vule rekao da se povuku do zida dok ne udare u isti odmah je krenuo.Povlačio se nazad pazeći da ne udari zadnjim dijelom glave negdje u zid jer se tu nalazi centar za ravnotezu.Sve je to učio iz knjiga dok je još bio novi u gradu.Ovim činom, kada je pošao na ovu misiju, odmakao se od nivoa "novog u gradu".Stigavši do zida ponovo je začuo Vulu kako mu naređuje da sa svojom oštricom krene ka vratima.Tačno mu je opisao gdje se nalaze i na kojoj su udaljenosti.Dok je Han sve to preračunao u glavi začuo je kako je Vule već stupio u okršaj sa banditima koji su se na neki način tu stvorili.Ni trenutka nije čekao.Shvatio je tačno gdje se vrata nalaze i krenuo je.

Moonfaze blade, klasika...
#card834

Idemo !!!

DMG je dupli

'Kockica 24' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world69

To je bilo to. Igranka se završila. Neprijatelji su pobijeni a vrata urušeni. Svojim saborcima je govorio kako da se koordiniraju do vrata i sve je proteklo glatko za sada. Ovaj hram je već baš dugo krajao i nadao se da će još malo kraj.

Hp=985
Ep=420

Iz urušenog prolazi počinje da se čuje topot kopita. Trenutak zatim uz urlike izlecu 2 Corrupted Cavalry-ja i zalecu se na vas. Ovi krvožedni protivnici će vas raskomadati i uništiti a njima ne možete pobeći.

First Temple: Ruins Cave 4 Nikolay-karelin-dark-rider-crop

Tek kada ih pobedite možete nastaviti put kroz lavirint.

Član 'The Narrator' je izvršio sledeću akciju : #RP-OPCIJE

'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world199  First Temple: Ruins Cave 4 #world193

Taman, kada je bizarna družina pomislila da uskoro izlaze iz hrama i da neće biti više šikljanja napada ka svim strana, desilo se nešto neverovatno što do sada nije. Kao iz filma, dvojica jahača oko kojih kruži mračna aura je dojahala iz prolaza koji su sada uništili. Imali su sličan osećaj kao i prethodna četvorica sa kojim se Vule tukao, ali ovu si osijavali mnogom jačom aurom.

Taman kad to pomisli oni su ispalili veoma jake napade na bizarnu družinu. Srećom, Vule ih je sve zaštitio i poslao kontranapad veoma jakom pticom od vetra i propratnim vetrom.
#card85 #card87
(Ptica koja ima 1010dmg je negirala sve napade i nastavlja sa 560 dmg razorno a onda posle njih ide vetrić od 130 dmg)

'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world193 First Temple: Ruins Cave 4 #world199

Nakon što je iz jednog zamaha srušio vrata odmah se odmaknuo od istih jer nije znao kakva se nevolja može pojaviti iz te prostorije.Čim se odmakao od tih vrata začuo je kako kopite udaraju od tlo.Nije mu baš sve bilo jasno.No, sve što se dalje odmicao odakle je čuo te zvukove, čuo je kako su očigledno banditi ponovo došli da ih smaknu s pravog puta.Međutim, nije mogao tačno da procjeni šta se dešava pa je upitao Vulu:

Vule, šta se dešava?

Te je ispružio ruke kako ne bi udario od neki predmet jer je bio skraćen za jedno čulo.

(kikoti konja, njihova kopita.. Mracna sila.. Mogao si je osetiti u vazduhu. Borba je trajala vec neko vreme bez da sam bilo sta uradio.. Mislim da je dosao trenutak da i ja ispalim po koju tehniku.. Vule, koji je bio blizu mene, me je upozorio na napad koji dolazi odozgore, razorni grom, rece on.. Uperio sam luk i strelu prema tom napadu, Vule mi je umerio luk u pravi smer, te sam ispalio srelu, ne osnazenu, ali zbog svog slepila, poprilicno jaku)

#card422
demedz 300 na njihov groooom, 200 ostaje
-Conjuration-

Jedan konjanik je pao sa svog konja i ostao je na tlu. Ostao je još jedan izgleda dosta problematičniji od ovog što je već pao. Ispalio je veoma razoran grom na bizarnu družinu. Vule je znao da Sangwoo može ovo nekako da ublaži kako bi on uradio jači kontranapad.

Sangwo! 9 sati od tebe! Pripremi strelu!

Čekao je da se njegov nišan potrefi sa gromom, i kada se to desilo viknuo mu je.

Pali!

Strela je dosta ublažila napad a onda je Vule svojim poništio ostatak i napao poslednjeg neprijatelja.
#card70
1100dmg, uloženo 120 moći.

'NPC Corrupted Cavalr' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world193

Pošto je bilo očigledno da fali još jedan igrač u ovoj borbi, Han se našao na pravom mjestu.Naime, Vule mu je objasnio kako stoje stvari.Napad je išao ka svima pa tako i ka Holstonu.To mu je bilo jasno.Nije želio da ga taj protivnički napad pogodi pa je poslušao Vuletova uputstva i riješio da isti taj napad poništi.

Ne ovoga puta.
#card43

Te svojom munjom poništi napad i ostade netaknut.

Kako su popadali sa konja ti konji su zarikalo jako i nestali naizgled u bolovima. Iz senke svog ogrtaca jedan Corupted Cavalry je prizvao 4 Bishopa da ih osvete. Sva 4 bishopa su se pojavila i gledala Vula. On im je postao trn u oku i bes u njima je postao vidljiv.

Kroz procep u prolazu (sitnu rupu koja je ostala nakon urušavanja) začulo se:

RASKOMADAJTE IH!

Nakon toga čula se sitna eksplozija magične energije i vidljivo je protekla tlom pećine. Zbog toga Health Bishopa je dupliran i imaju dodatnih 200 defence. Pravi problem svakako nisu bili Bishopi već glas koji im je naredjivao. Bishopi ce fokusirat samo Vulu. 

Holtone! 3 sata od tebe! Pucaj odmah!

Povika je Vule, stavljajući tačku na ovu borbu između njih i konjanika. Taman kad je teatralno izdahnuo i okrenuo se ka vratim povlačući svoj plašt, čuo je nečiji grub vrisak. Naglo se okrenuo.

Molim?! Ko je to?

Video je četvoricu novih protivnika. Znao je da ovo neće biti lako i da ovi izgledaju mnogo jače od prethodnih. Nije imao vremena da razmisli ko je vikao malo pre.

Holstone! 1 sat od tebe! Pucaj munju. Sangwoo ti ostani gde jesi i pripremi se za borbu.

#card88

Aktivirao je vetar oko sebe očekivajući napade.
100 difensa od pasivne zemlje i 230 difensa od vetra oko Vuleta.

Vuletu je bila potrebna pomoć.Han je bio odmah u pripravnosti, spreman ukoliko Vule zada naredbu.Kao što je i mislio, bilo mu je naređeno da napadne protivnike.Takođe pored naredbe izdata mu je informacija gdje se oni nalaze.U detalj mu je vule objasnio gdje se nalaze i sve je to preračunao te shvatio tačnu lokaciju protivnika.Nije više oklijevao ni trenutka već je protivnike napao tehnikom munje.

Jasno...ide!
#card46

(Ulazim u pasivnu munje ; Zbog buga sa levelima računaću da sam level 87 - imam dovoljno xpa za lvl 87 - i sve stavljam na brzinu)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world187 First Temple: Ruins Cave 4 #world189 First Temple: Ruins Cave 4 #world181 First Temple: Ruins Cave 4 #world184

(Bishop 1 i 2 imaju 800 hp, dok 3 i 4 imaju 400 hp)
Ovo su bili mnogo ozbiljniji protivnici i Vule nije imao prostora da se zajebava sa njima. Ojačao je svoje telo još više metalom kako bi se odbranio pojedinim napadima ali jedan je Holstonov napad poslao nazad ka Vuletu. Mnogo ozbiljnije je shvatio ovu borbu a i primetio je da su svi napadi poslati samo na njega, ali nije hteo još ništa da zaključuje.
#card87
Napad poništava munju koja je nazad upijena i na protivnike nastavlja se 880 dmg

Pošto nije znao šta dalje zbog toga jer je bio uskraćen za jedno čulo, nije želio ništa više raditi na svoju ruku.Nije dobijao nikakve naredbe od kapitena Vule pa je samo stajao i bukvalno nije radio ništa osim toga što je stajao u borbenom stavu i čekao naredbe šta i kako dalje.Naravno, i da uspiju i da ne uspiju u ovom lavirintu zahvalan je Vuletu jer ga je izvukao iz dosta kritičnih situacija i u neku ruku Vule su Hanove oči i on mu objašnjava šta i kako.Zahvalan mu je i dužnik do kraja svog života.

(dobijam munju od pasivne)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world185 First Temple: Ruins Cave 4 #world184 First Temple: Ruins Cave 4 #world187 First Temple: Ruins Cave 4 #world186

(prvi i drugi bishop imaju 120 hp, treći bishop ima 400 hp a četvrti je mrtav. Prvi i treći bishop se nalaze odmah do mene.)

Bio je žar borbe.
#card66 #card445
Zid ga je spasao od urigana a i uspeo je da ublaži koplje koje je išlo ka njemu. Stvorio je telesni armor. (100 difensa od zemlje i 130 od armora)

Vule je morao da pazi i na svoje saborce. Osetio je zemljotres koji je krenuo da se širi prostorijom pa je povikao.

Pazite zemljotres!
Nadao se da će se snaći za sebe.

Nakon što se zemljotres završio Vule je povikao Holstonu.

Holstone Na 10 sati sam i 20 metara od tebe. Dotrči tu i kreni da pržiš munjom oko sebe.

Sangwo na 9 sati sam od tebe na nekih 15 metara.

Nakon što je to rekao, udaljio se od Holstona malo više od pet metara kako bi struja ne bi oštetila.

(mogao sam cuti kopita i pucnjeve svuda naokolo, previse brzo da bih bilo sta shvatio.. Pod se poceo tresti.. Izgledao je kao zemljotres, a ja sam imao veoma malo helta.. Vule je uzviknuo -Zemljotres!- da bismo se Han i ja odbranili.. Nije mi padala ni jedna ideja na pamet, a morao sam brzo reagovati. Znajuci da sam povredjen od gasa, morao sam se nahilovati.. To cu uciniti uz pomoc svoje lovacke tehnike koju sam izucio.. Rane bejahu izlecene, ali odjednom zemljotres je stigao, a ja sam zavrsio s velikim ranama na nogama, maltene nepokretan, krvi je bilo do poda.. Zadnjim atomima snage skupio sam lovacke energije Nen-a i ispalio strelu na Vuleta, koja ce njega i mene moci da nahiluje.. To mi je bio jedini spas iz ove situacije, jer sam ipak ostao jedva ziv.. Takodje sam se postarao da budem udaljen od Hana vise od 5 metara, jer je on radio neke stvari sa munjom).

#card424
-hilujem se nazad na svojih 305 maksimum helta, te primam zemljotres i odlazim na 5, te saljem zelenu strelu na Vuleta (obavestio me je na koliko stepeni se nalazi)-
#card425
-hiluje me za 1/4 damage-a njegovog sledeceg napada, i njega naravno-

Pošto je opasnost očigledno prešla na veći nivo i adrenalin u Hanovom organizmu je rastao sve većom i većom brzinom.Začuo je Vuleta kako daje znak da moramo biti oprezni na zemljotres koji su protivnici poslali.U trenutku mu je dosta stvari prošlo mislima te je shvatio šta i kako dalje.

Zabio je nogu u zemlju te istu stvrdnuo (skamenio) kako bi se na neki način odbranio od zemljotresa.
#card324
(ulazem 30 moci za 300 difensa)

Nakon što se odbranio od zemljotresa, zbog njegovog djelovanja nije mogao da izvrši i drugu naredbu Vuleta.

Ne mogu da dotrčim do tebe zbog zemljotresa, izvini.

(imam 80 munje od pasivne)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world182 First Temple: Ruins Cave 4 #world182 First Temple: Ruins Cave 4 #world181

(prvi i drugi bishop imaju 120 hp, treći bishop ima 400 hp a četvrti je mrtav. Prvi i treći bishop se nalaze 5 metara od Vuleta.)

Vule se osećao opkoljeno. Nije imao napade u svom arsenalu kojij bi mogli da naškode njegovim trenutnim protivnicima, međutim nije smeo da se preda.  Svi napadi su na sreću, išli prema njemu tako da nije morao da brine o svojim saborcima. Primio je štetu od napada i napao je prvog bishopa sa eksplozijom ispod nogu.
#card69

Nakon što je zemljotres prošao i Han je ostao netaknut nije znao da li je Vuletu još uvijek potrebna pomoć pa opet nije želio ništa raditi na svoju ruku.Naime, smirio se i duboko udahnuo kako bi se skoncentrisao u vraćanje energije.Iako je već bio oslijepljen, zbog bolje koncentracije je zatvorio oči te tako povratio 40 izgubljene energije.

#card104

(imam 120 munje od pasivne)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world182 First Temple: Ruins Cave 4 #world187 First Temple: Ruins Cave 4 #world190

(Prvi i četvrti bishop su krepali, drugi bishop ima 120 hp i odmah je pored mene a treći 400 i 5 metara je od mene.

Vule je uspeo pukom srećom da neutrališe jednog od trojice preostalih. Sada su još samo dvojica ostala i to je Vuletu nekako dalu volju za daljom borbom. Ponovo je iz njega izleteo orao od vetra ali sada nikada jači. Nadao se da će upravo taj orao biti napad koji će da stavi tačku na ovu borbu.

#card65 #card70
(700dmg 60 moći uloženo)
100def,130def,130def  

Pošto još uvijek nije dobijao naredbe od Vuleta, bio je siguran da mu pomoć nije bila potrebna jer u protivnom bi odma zatražio pomoć jer je shvatio da Vule ništa ne prepušta slučaju.Želi uvijek da bude siguran da će biti sve okej i slično.

#card104

(imam 160 munje od pasivne)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world181 First Temple: Ruins Cave 4 #world190

(prvi drugi i četvrti bishop su mrtvi ostao je treći od 400 hp.)

To je bilo to, borba se polako privodila kraju i bilo je pitanje kada će poslednji bishop da padne. Vule je odradio napad za koji se nadao da će konačno da reši sve ovo i da će konačno moći da napuste ovaj hram.
#card87
(1380 dmg)

'NPC Corrupted Bishop' :
First Temple: Ruins Cave 4 #world185

Pošto ga je Vulo ponovo upozorio na zemljotres koji slijedi, ponovo se morao skoncentrisat i na brzinu smislit kako se odbraniti.Nije imao drugačiji način nego sljedeći.Odlučio je izbaciti jednu količinu moći iz sebe te tako odbiti jedan dio napada koji slijedi ka njemu.

#card109
(izbacujem 200 moći za 200 difensa i primam 100dmg)

(imam 200 munje od pasivne)

Borba je konačno bila gotovo. Vule nije mogao u potpunosti da se odbrani od zemljotresa ali je zato njegovim saborcima povikao još jednim kako bi znali od čega da se brane. Konačno su ih sve pobedili i vreme je da se nastavi dalje.

Pazite! Još jedan zemljotres!