Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Temple Entrance

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Temple Entrance

Ovo je ulaz u ruševine prastarog hrama i ostatke podzemnih pećina. Rimori smatraju da su ogromne pećine ispod hramova imali više namena. Neke od njih su skrivanje od eventualnog napada varvara, čuvanje blaga i žrtvovanje duša. Ovi sistemi ruševina su nestabilni u uvek postoji mogućnost urušavanja, stoga Rimori retko posećuju ovakve lokacije.

Temple Entrance Sondoong1-625x352

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
S obzirom da je proputovao vecinu sveta u proslom zivotu ovo putovanje mu nije pravilo preveliki problem. Stigli su do njihove destinacije, sada bi trebalo da udju i zvanicno zapocnu svoju misiju. Bio je svestan da postoji mogucnost po prvi put da u ovome novom zivotu pogine. Obratio se clanovima, upalio senzor te usao unutra zajedno sa ostalima.


#card106

”Sada pocinje pravi izazov, drzite se svi zajedno.”

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Miv sa gardom ulazi u pecinu. Prateci njihovog kapetana osecanja behu izmesana. Nije znao sta se ovo sve odjednom desilo. Osobe sa kojima je nekako povezan se nalaze u njegovoj blizini. Da li je ovo sudbina ili puka slucajnost nije mogao zakljuciti. Okrenuo je pogled prema kapetanu rekavsi.

Jasno.

Krckanje kamencica culo bi se u okolini, izgledalo je kao da se ovo mesto moze urusiti u bilo kom trenutku. Imao je zelju da prica sa kapetanom medjutim nije hteo da ga ometa. Okrenuo je svoj pogled prema Zeekeu sa recima.

Sta mislis o ovome svemu?

Dok je to pitao jednom rukom je pipkao torbu, koja mu bese na ledjima, proveravajuci da li mu je tu sva oprema. Onaj bizarni kristal koji je dobio sigurno ima najvecu vrednost. On je bio tu. Izvadio ga i stavio sebi na dohvat ruke u malu torbicu. Nastavio je da seta prateci kapetana sa oprezom.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Tim kojem je bio dodeljen cinio mu se zanimljivo. Ova misija je za njega bila kao terapija. Koracao je putevima kojima su retki isli, i osluskivao okolinu. Bilo je tiho i prazno, bas onako kako je njemu odgovaralo...

,,Rano je za bilo kakve zakljucke. Jos ne znamo da li je ono sto nam je receno uopste istina...", odgovorio je Mivu u hodu.

Mogli su se samo cuti njihovi koraci, dok su polako zalazili dublje u rusevine.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sandokanu je bila ova prva misija otkako je ozivio.Vođa im je rekao da se paze i da se svi drze zajedno.Ozbiljnim govorom Sandokan je rekao:
"Slobodno se pouzdajte u mene bicu vam na usluzi.Nadam se da ce ova misija biti uspjesna i da niko nece imati nikakve jace povrede.
Takođe je nesto i Miv govorio Zeekee-u,ali se on nije previse osvrtao na to.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
A šta je imao da kaže, baš ništa. Ono što je trebalo da mu digne više raspoloženja zbog novih zadataka i održe ga u trenutnim vremenima, je njegov um teleportovao unazad kroz vreme sećajući se sličnih misija i istraživanja, spašavanja ranjenih vojnika. Mogao je samo ćutati, pratiti i prisećati se davnijih dana kojih više neće biti. Udahne duboko i lik svoj mu se pred očima pojavi, kao da gleda u neko ogledalo iz ko zna kog razloga. Što li se uopšte i pojavilo tu? Da ga podseća da više neće biti isti, ne samo po fizičkom izgledu, da su ga nagle promene naterale da se ponovo priseća starina iz prošlosti? Udari pesnicom o zid i kroz udar oslobodi te duhove nostalgije, koje mu u ovim trenucima nisu bili potrebni nikako. Prisebnost i koncentracija okupaše duh dok se pogled negde nadvio po prostoriji.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++