Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Temple Entrance

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!


Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Temple Entrance

Ovo je ulaz u ruševine prastarog hrama i ostatke podzemnih pećina. Rimori smatraju da su ogromne pećine ispod hramova imali više namena. Neke od njih su skrivanje od eventualnog napada varvara, čuvanje blaga i žrtvovanje duša. Ovi sistemi ruševina su nestabilni u uvek postoji mogućnost urušavanja, stoga Rimori retko posećuju ovakve lokacije.

Temple Entrance Sondoong1-625x352

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dva ipo dana putovali su kroz četinare i sahare. Iskreno prijatno provedenih dva ipo dana. Upoznao sam većinu članova, al iz grupe za sad su mu se najviše svidjali Taisei i Rale. Tokom odmora ovaj Taisei bi uvek uspeo da odvali nešto da se nasmeje čitava grupa, kakav lik. Što se tiče kamena držao sam ga blisko uz mene. Nisam se toliko cimao što se tiče ostalih artifakta, tim su i tim se gradi poverenjem. Znao sam da neće biti nikakvih velikih problema.

"Ovde smo"

Reče čim su stali na prag ulaza. Pre svega želeo je da osigura dal je sve okej, iskoristio sam hamon da bih osetio okolinu, te okrenuo ka svom timu

#card106

"Ste svi spremni? Ako imate bilo kakva pitanja ili se predomišljate, sad bi bilo vreme da se izjasnite"

Čekao sam njihov odgovor i eventualan početak misije.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Neko vreme provela sam sa svojom ekipom. Nisam očekivala ništa posebno od njih, ali su se svi za sad činili podnošljivi. Niko me nije iznervirao. Da li je to bilo zato što sam prethodno upoznala ovog malog, kako mu je ime, Taisei, pa se opustila, ili su svi bili druželjubivi, ne znam. Malko mi se popravilo raspoloženje u proteklim danima putovanja. Odraz me je pratio, ali je bio iznenađujuće tih. Zašto je tako, nisam znala. Trudila sam se da komuniciram s njim samo preko misli, da je ne bih slučajno odala.

Najzad smo stigli do prvog zaustavljanja. To beše ulaz u nekakve ruševine. Naš kapetan, jak i prav, učinio je da se osećamo sigurno. Cenila sam to.

Spremna kao zapeta puška, kapetane Caesar.

Zastala sam pored Caesara i sačekala njegovu prvu komandu.

-Još nije kasno da se povučeš.


Ignorisala sam ono što mi je rekla ona. Bila sam previše zauzeta osmotravajući ulaz i sve oko njega. Pre nego što smo ušli zapalila sam cigaretu. Kako je dobra!!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konačno smo stigli do naše destinacije. Put je bio dosta kraći nego što sam očekivao. Na moju ekipu nisam obraćao previše pažnje tokom samog puta. Sve vreme sam u svojoj maloj svesci koju uvek nosim sa sobom zapisivao šta vidim. Želeo sam da skupim što više informacija o Avorld-u sada kad sam imao prilike da izađem iz grada. Trudio sam se da budem što ljubazniji prema njima jer sam znao da se ne bih trebao zameriti sada kada zavisimo jedni od drugih.

"Kod mene je sve uredu. Samo mi daj koji minut da zapišem nešto."

Izvadio sam sveščicu i olovku iz unutrašnjeg džepa i počeo sam u njoj opisivati stvari oko nas, a pogotovo sam ulaz u ruševine.

"E da, ja ću crtati mapu ovih ruševina dok ih istražujemo kako se ne bi izgubili."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigao je sa svojim timom do mesta na koje trebaju da stignu. Saslusao je sta njihov vodja ima da kaze ,pa zatim i ostale clanove njegovog tima. Bio je malo premoren ali je nastavljao dalje,a zatim progovorio.

E pa ja bih da se vratim kuci ,ako nije problem ,nego ne znam put ,tako da jbg ,sta je tu je. Idemo lool.Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Raneki je konacno stigao do finalne lokacije sa svojim timom. Tokom celog puta je cutao jer je zeleo da na taj nacin sto bolje shvati svoje clanove tima. Kapetan je saopstio da smo stigli, medjutim nije se puno premisljao kada ih je pitao da li su spremni.

Da. Da li ste vi spremni ?

Upitao je Raneki kapetana cisto onako iz zabave. Nije sacekao odgovor je brzo prosao pogledom kroz ostale clanove tima cisto kako bi pokusao da procita njihovo trenutno misljenje o ovoj situaciji. Zatim je vratio pogled ka ulazu u rusevine hrama i pokusavao da skonta pre koliko godina se sve ovo sagradilo i da li je ovo uopste sagradila ljudska ruka.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"To je dobra ideja Yuki, a ako već nemamo šta da ček~"

Zastao bih, znao sam da sam zaboravio nešto

"Ovako, formacija bi trebala da bude sledeća. Svako na metar ipo - dva metra od svakoga. Ruševine su krhke, verovatno imaju dobre šanse da se uruše. Nisam pesimista ali ovog govorim za dobrobit tima. Ines i ja činimo front, zatim Rale i Taisei i na kraju Yukiteru. Ukoliko primetite bilo šta neobično dužni ste da to prijavite."

Sve sam to rekao iz jednog daha, uh. Uzeo sam moment za sebe te nastavio

#card104

"To je sve, možemo da krenemo."

Nakon što su svi stali u navedenu formaciju, Tim 4 je ušao u ruševine.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ulazak u ruševine ostavlja vas u potpunom mraku zarobljene jer stena arhitravna pocinje da puca i ulaz biva permanento zapečaćen. Vaš sledeći post je u pecini jedan ovog kompleksa rusevina. Vas jedini izlaz je prolaz kroz lavirint. Zakljucani ste.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++