Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Temple Entrance

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Temple Entrance

Ovo je ulaz u ruševine prastarog hrama i ostatke podzemnih pećina. Rimori smatraju da su ogromne pećine ispod hramova imali više namena. Neke od njih su skrivanje od eventualnog napada varvara, čuvanje blaga i žrtvovanje duša. Ovi sistemi ruševina su nestabilni u uvek postoji mogućnost urušavanja, stoga Rimori retko posećuju ovakve lokacije.

Temple Entrance Sondoong1-625x352

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Putovanje Vuletu i nije bilo toliko strašno koliko je mislio da hoće. Nije poznat po tome što voli pustinje ali ove u ovom svetu su sigurno nekako lagodnije i lakše za prepešačiti. Pre nego što je kročio u pećinu upalio je svoje šesto čulo, kako ga ništa ne bi iznenadilo. Njegovi saborci nalazili su se tik iza njega i pratili su ga unutra u pećinu.
#card106

Vule ulazi u pećinu.
Hp=970
Ep=350

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konstantno, tokom cijelog putovanja u stopu je pratio svog predstavnika Vulu.Znao je da ako to radi ne može pogriješiti.Kada su došli pred samu pećinu nije se pomicao ni sekundu dalje od Vule i znao je da je tako siguran i da im ništa neće promaknuti.Naravno to je radio zajedno sa svima ostalima koji su bili prisutni.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Konacno nakon dugog putovanja stigli su do pecinje. Pecina je izgledala staro i kao da ce se urusiti svakog trenutka. Naravno prvi koji je usao u pecinu bio je Vule, koji je bio kapiten tima. Nakon sto je on usao unutra Guts je odmah posao sa njim i bio iza njega.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(ni ne znajuci koji je razlog mojeg prisustvovanja, ukoliko je pomoc bila potrebna, uvek sam tu.. Ipak je Vule moje srce.. Pun ljubavi i srece, nastavio sam pratiti kapetana naseg tima Vuleta.. Sva trojica smo se nalazili iza njega, ukoliko nastane sranje, da mozemo nas trojica da pobegnemo, hihi.. Samo se salim naravno, takve misli mi cesto padaju na pamet, ali ja znam da to nikada ne bih uradio.. Ne smem izadti svoje nove drugare)..

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako ulazite u ruševine kamen iza ulaza počinje da se krca i puca i konačno zatrpava ulaz. On samo nije zapečaćen fizički već i moćnim prastarim magijama. Jedini način da izadjete je da pronadjete neki drugi izlaz iz hrama. Vaš sledeći post je u pećini 1 ovih ruševina.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++