Taju Kage Bunshin No Jutsu radim puta 2, stvaram 6 klonova koji se nalaze rasporedjeni u polukrugu sa pocetkom na tvom levom boku, pa ti idu iza ledja i poslednji klon u lancu stoji u ravni sa tvojim desnim bokom (dakle svi su ti manje vise van direktnog vidokruga)
Zatim stvaram 2 Super Kage Bunshin koji staju odmah uz mene kao na slici. Ja palim Senzooour Mooodou i pucam na tebe neodbranjivog zmaja koji ima 600 demaca
Zmaj prateci, cista chakra, neodbranjiv i 600DMG
Pozicioniranje :
Re: Panter vs Govedo
Osećam li nešto #card10 Ch-1080
Osecas da su ti se muda skupila
#card204 #card200
#card190
Jedan zamah u krug, brani od zmaja, shunpujem se iza tebe sada vidim tvoje klonove sto su bili iza mene, masem jednom jako na tebe dmg je 2050, 500 flash
#card240#card239#card1139#card4#card458#card246
Ide Glow Reaction čim mi priđeš blizu mače a potom stvaram senzor štit koji štetu koja čini sama brzina tvoje oštrice poništava. Oko sebe stvaram Rubber Elastic Ball, ali obzirom da je slobodan oblik biću nešto kreativniji pa ću ga napraviti oko svog tela kao odelo sa prorezom na očima i mogućnosti da se u njemu diše (Zamisli to kao full bajkersko odelo sa kacigom napravljeno Rubber Releasom) koji me čini imunim na Kenjutsu ovaj i sledeći potez i time se branim od ostatka napada.
Advance Ninja Movement je tehnika uz koju pevam NAA DISTANCI BUDIMO BOLJE JE ZA OBOJE - BOJAN TOMOVIC MP3 dok se odaljavam vešto kao balerina od tebe, na 30m i pored mojih 6 klonova koji su se u međuvremenu već okupili jedan do drugog, repozicionirali se da kažemo - prekomandovali (Slika će ti bolje dočarati našu grupaciju) 5/6 klonova radi Channeled Resting i vraćaju mi 50 chakre
Pozicija :
Za kraj pucam talas čiste chakre za neverovatnih 1 slot koji ima brat bratu 1000 demaća i 200 blasta
#card580 #card189 Secem napad #card191 #card197
Fijuuu 1600 dmg, 500 zag
#card108#card102
Stvaram zid slobodnoga oblika tako da će nas sve zaštititi od nadolazećeg napada i zagarantovanog, sa prorezima tako da se jasno vidimo i provlačim zmaja kroz njega koji se sudara sa tvojim napadom i umanjuje ga za 900, ostatak rešava zid koji ima 800DEF jer ulažem 100 chakre.
To je odbrana od tvog poslednjeg napada u ovom sparingu AKO JE SLEDEĆI SKRIVENI MOGAO DA PROĐE: