Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Glavna Gradska Kapija - Page 2

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Glavna Gradska Kapija

First topic message reminder :

Ovo je glavni ulaz u Keon i jedini poznati ulaz za svo njegovo stanovništvo. Posebni skriveni ulazi koriste se retko i to koriste posebni i obučeni ljudi. Pored glavnog ulaza postoji jos jedan manji ulaz kroz koji se obavlja transport robe, namirnica i osnovnih životnih potrebština. Na ulazu Keona nalaze se najbolji čuvari koji će u bilo kom trenutku opasnosti prijaviti upozorenje nadležnim. Njihove sensor sposobnosti deluju u krugu od kilometar i vecina ovako sposobnih zastitnika je po bedemima Keona rasporedjena. Rečeno je da ako bedemi Keona padnu, pašće i poslednja nada za spas od tame.

Glavna Gradska Kapija - Page 2 Byung-ju-bong-01

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon što je čuo šta je imao, vratio se nazad kod Sangowa. Pričali su ispozdravljali se i tražili su svoja preostala dva saigrača sa obzirom da Riomarindo nije tu, a bilo bi lepo da jeste. I nakon nekog vremena našli su se sva trojica i bilo je vreme za polazak, malo su se šalili malo zajebavali ali neka ozbiljnost je ipak bila prisutna. Izašli su iz grada.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kisuke je cuo svoje ime te se probudio.Kada je ustao video je jednog crvenokosog lika koji je vjerovatno kapetan tima u kojem se nalazi Kisuke.Dosao je do njega te se predstavio:Ja sam Kisuke Urahara,drago mi je.predstavio se pa stao sa strane.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Raneki se nasmejao na njegovu recenicu.

Umro sam vec jednom, tako da mi drugi put nece tesko pasti.

Dodao je jos Raneki i zatim se krenuo sa Taiseiem ka svom timu. Nije nikoga znao, sto je bilo ocigledno jer je tek dosao u ovaj grad. Bilo mu je zanimljivo kako je Taisei pricao sa vodjom tima, kao da ga je bolelo uvo za sve. Odlucio je da za sada precuti ovaj njihov razgovor jer je smatrao da nista nije preterano imao da kaze, a sto se tice predstavljanja, jednostavno ce dodati to ako ga budu pitali.

Glavna Gradska Kapija - Page 2 Fate%20stay%20night%20ubw%20-%2023%20-%20Large%2006

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pazljivo je posmatrao sve oko sebe, najveci paznju je posvetio slusajuci osobu koja je davala sva upustva. Njegova cigara je trajala taman onoliko koliko je trajao ovaj govor. Izgleda da je proglasen za kapetana svog tima, osobe koje su spomenete da saradjuju sa njim su mu neka poznata imena, koja je vec ranije upoznao u gradu. Barem nece morati da prolazi opet kroz onu dosadnu fazu upoznavanja sa nekim. Nakon sto je dobio Solar Stone, stojao je na njegovom pocetnom mestu gledajuci okolo cekajuci da se clanovi njegovog tima upute ka njemu. Nakon sto su se svi okupili, pogledao je pazljivo svakog od clana, izgleda da su ovde bile one 2 osobe sa kojima je osecao povezanost u onome lavirintu, izgleda da ih je sudbina opet spojila nema sumnje u to. Dobili su potrebne iteme koji ce im koristiti u ovoj misiji. Nakon sto su svi okupili, zapoceo je kratak govor svome timu.

”Pre svega da se predstavim za one koji me ne znaju. Zovem se Jotaro, kao sto vec znate odabran sam za kapetana vaseg tima, ocekujem da ce te me slusati i da nece biti medjusobnih problema izmedju clanova.”

Nakon sto je odrzao kratak govor laganim koracima su krenuli prema lokaciji, drzao je pazljivo pogled na sve dok je hodao sa upaljenim senzorom.

#card106 #card832
Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Čim se Ichigo predstavio, spazila ga je i prišla. Na putu do njega je ogrnula svoju jaknu, koja joj je do tada bila zavezana oko kukova i zakopčala je. To joj je dao lažan osećaj sigurnosti. Bila je stidljiva malo, tako da je samo nemo prišla ljudima iz svog tima, posmatrala ih, a povremeno bacala oko i na okolinu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(konacno, sva tenzija je nestala.. Strah koji se tokom hrama skupljao u meni je nestao, ostala su samo samo osecanja slobode, srece i radosti.. Osmehnuo sam se i pogledao okolo, primetivsi da su se vec neki od njih vratili, ali da je to bila izrazito manja grupa nego prosli put.. Zrtve, nasi saborci su bili zrtve demonskog hrama.. Napolju vlada tama, gorcina i patnja, nisam siguran da li cu vise ikada moci da izadjem.. Ovo vise ne poceca na moje lovacke dane iz proslosti.. Sada sam ja plen demona.. Dok budem boravio u selu treniracu svom snagom, da bih se osvetio onima koji su mi uzeli najmilije.. Dobro ne bas najmilije, tek sam ih nedavno upoznao, ali i poceo gajiti osecanja prema njima, prijateljska naravno, nisam peder keve mi.. Ponavljao sam te reci u sebi dok nisam prosao kroz kapiju, i ugledao sve te silne ljude, hodajuci srecno, ne obazirujuci se na strahote koje se nalaze napolju. Samo cekam dan kada ce nas tama sve sustici, taj dan ce doci uskoro, za taj dan moramo biti spremni.. Nagle promene raspolozenja sigurno si bile uocljive na mome licu, ali sam se trudio da uvek odrzim blagi kiseli osmeh, koliko god on delovao depresivno.. Uhvatio sam Vuleta i pridrzao ga za rame par sekundi, nasmejao se te ga pustio, zajedno smo prosli jednu neverovatnu avanturu, stitio me je svom snagom. Znaci ovako izgleda pravi prijatelj, je li.. Na pamet padose mi i nagrade, u da jebote nagrade, kako sam to mogao zaboraviti.. Prisao sam "gomili" ukoliko je tako uopste mogu nazvati, te cekao, mirno cekao.. Na dolazak visokorangiranih staresina grada, ili kako god da se zovu.. Prema vlasti nikada uopsteno nisam osecao mrznju, smatram da su oni samo lutke visih sila, mracnih sila koje nas sve kontrolisu iz tame.. Sto sam vise razmisljao to su mi poducnjaci vise rasli, verovatno je to i razlog zasto izgledam kao punk emmo roker sta god.. Koja je pobogu pojenta davanja svih tih silnih naziva? Krindz tebra.. Izgubjen u svojim mislima, nagnuo sam se na zid cekajuci ostale).

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Njegovi koraci su sada već postajali tromi i teški. Bio je premoren zbog putovanja koje ga je slomilo onakvog, nikakvog. Srećom, novu nepoznatu energiju mu je dao prizor kapije Keona i njegovu razbuđenu i razdraganu raju kako žubori ulicama. Sangwoo se nalazio odmah pored njega i mogao je primetiti da je njegov smešak na licu, širok kao i Vuletov. Ušli su u grad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prošlo je par dana od kada su izašli iz lavirinta. Put ih je slomio i telo mu je žudelo za odmorom i snom, ali se ipak zadržao na ulazu u grad. Od nekog slučajnog prolaznika zatražio je i cigaru. Posle toliko vremena trebala mu je jedna.

"Vi nastavite ka gradu. Ja ću još malo ostati ovde."

Rekao je timu koji je putovao sa njim, a onda se sklonio sa ulaza. Naslonjen na bedem grada povukao je koji dim gledajući u daljinu. Kao da čeka nešto ili nekog. Vreme je prolazilo, cigareta mu je dogorela pa je opušak bacio pored i nastavio da stoji tu bledo gledajući u daljinu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
„ Trebati malo vremena da svariš sve ovo? Samo polako...Meni je poprilično drago da smo se uopšte i vratili. Vidimo se“ svetlokosa mlada žena promrmlja sa poznatom slatkoćom u tonu, a potom proveri da li su sve stvari sa njom i pođe.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Registrovao se na kapiji (što je oduzelo bar 5 sati dok je uspeo da dokaže da zaista jeste pravi on) i potrčao svojoj porodici.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zajedno sa svojim timom koji nije bio u punoj formaciji stigli su konacno da kapije grada, na kraju je sve proslo dobro. Pored dve smrti koje su se dogodile, uspeli su da izadju iz pecine i vrate se nazad sa uspesno odradjenom misijom. Nasli su nekoliko zlata, kao i vredno oruzje koje je zadrzao kod sebe. S obzirom da je celo vreme vuglio neosvescenog Miva sa sobom, put mu je bio dosta tezi. Bilo je dosta pauza na putu ka nazad kako bi odmorili, popili i pojeli nesto. Jedina bitna stvar je sto smrti koje su se dogodile u njegovom timu nisu bile uzaludne, i sto je na kapiji saznao da je drugi tim nasao Veljka i da se bezbedno vratio svojoj porodici. Kada je prosao kroz ulaz mogao je da vidi Ichiga kako stoji naslonjen, izgleda da je i njegov parnter uspeo da izvuce zivu glavu ovde, ovo je bio i dobar test da vidi jel vredan toga da saradjuje sa njim. Prosavsi prolaz evidentirao se kod strazara, te vide posle toliko vremena vide Keon i rece tiho.

”Yare, yare.”


Glavna Gradska Kapija - Page 2 Jotaro-Kujo-5hxxw1HCq-b

Na neki nacin bilo mu je drago sto je konacno stigao, bilo je i vreme da zaleci Miva i da se razidju, dosao je pored Ichiga te spustio Miva na pod i obrati se njegovom partneru.


”Kako je proslo?”

Nakon toga se dobro pripremio i udario Miva u stomak, sto mu je procistlo disanje te je mogao da ga vidi kako polako otvara oci, u tom trenutku se nekoliko scena prevrtelo po njegovoj glavi, kada mu se neki fragment secanja krenuo vracati. Nije bilo u sumnje u to taj fragment je bio u vezi sa Markom, ovo je bez greske bio njegov sin.

#card489 #card106

”Ti si... Markov sin?”

Miv jos uvek nije imao snage da odgovori, te je postojao samo jedan nacin da potvrdi to. Pogledao mu je vrat te je mogao da vidi zvezdu koju svi Joestari poseduju, sada je mogao definitivno mogao biti siguran da je to on.


Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Budući da im je solar stone mogao isteći svake sekunde, požurili su ka gradu. 2 dana putovanja nije bilo strašno, postavio sam personalni rekord u poredjenju sa prošlim putem. Pojavili su se na kapiji, gde su se i delovi ostalih timova nalazili. Video je Vuleta i ostale likove, no okrenuo bih se ka svom timu te rekao

"Misija je gotova, slobodno ste. Ako budete slavili negde slobodno me zovite"

Rekoh sa osmehom na licu. Podelili su medjusobno pare što su dobili te ubrzo razišli. Prilazio sam polako Vuli, čekajući ceremoniju koja treba da usledi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon uspešnog putešestvija kroz hram i pećine i bez pronalaska Veljka koji je drugi odred pronašao ubrzo su stigli kod kapije. Nisu bili jedini tu, i drugi Keonci iz drugih timova su bili prisutni kod kapije gde su se svi polako razdvajali. Stigla je bila informacija da se Veljko uspešno vratio svojoj porodici i sa time su zaključene misije. Jotaro je nosio Miva, on je bio pored njih sve vreme i posmatrao je situaciju koja se odigravala između njih dvojice. Miv biva izlečen tako što mu je Jotaro nabio veću količinu vazduha i ovaj se oporavi, usput mu se rane izlečile. Za to vreme njegovog posmatranja, njih dvoje su počeli voditi razgovor.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sve je bilo obavijeno crnilom. Po koji put bi mu se slike iz proslosti javljale a po koji put bi osetio ogroman bol. Nije znao sta se desava oko njega. Poslednji osecaj je bio hladan dodir kosturskih ruku. Nakon toga sve je polako nestajalo. Tama mu je bila pred ocima, nizovi jakih talasa bola a onda je to prestalo. Odjednom Miv oseti udar u stomak i nakon toga otvori oci. Sve mu se mutilo ispred i nije bio u potpunosti svestan sta se dogodilo. Trenuci su prolazili i lik Jotara se stabilizovao u njegovim ocima. Plavokosi momak se iznenadio kada je Jotaro spomenuo ime njegovog oca. Kapetan je nemocnom Mivu proverio jedno veoma osetljivo mesto na vratu, mesto gde se nalazila zvezda koju je krio od svih. Nije znao sta se ovo desava, ko je zapravo Jotaro i zbog cega oseca tu povezanost sa njim. Cinjenica da zna tu informaciju je jasno pokazivala da ta povezanost postoji. Pokusao je da promrmlja nesto ali i dalje je bilo tesko.

D..Da..Kako.......Kako znas?

Iz usta mu jedva izmililo par reci. Iz trenutka u trenutak osetio je kako mu se rane zaceljuju, verovatno od udarca u stomak posto je tu prvo osetio zaceljenje. Malo se osecao pateticno zato sto je on taj koji je nekada lecio a sada njega lece. Jos uvek nije bio siguran da li i dalje sanja ili je opet umro, mozda su ovo samo za njega iluzije.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nekoliko dana bilo je potrebno da se vrati iz one vrele pustinje. Ne može se žaliti, bilo je sjajno. To je bio njen prvi put da okusi čari ovog nepoznatog sveta iza zidina, i zaista, obećala je sebi da će mu se pridružiti u skorije vreme. Mračni kristali su joj privukli posebnu pažnju. Podsetili su je na nešto slično iz njenog starog sveta. Doduše, još nije znala funkciju ovih kristala, ali je verovala da su slični onim kamenčićima koje je nekad posedovala. Sećanja iz starog sveta polako su počela da blede, i ona je zaboravljala neke stvari. Samo one najmračnije ostale su urezane u njeno srce, ne napuštajući je nikad i ne dozvoljavajući da se smiri i umiri. Zbog toga mora zagristi ovaj život koji je možda i nepravedniji nego onaj drugi, za koji se vredi boriti.

Ines je malo zaostajala u grupi. Trudila se da osmotri sve predele kroz koje su prolazili. Kada je najzad pred njom bila kapija, ona nije mogla skinuti osmeh s lica.

Još malo! Kako bi bilo lepo provesti još malo vremena ovde... - mislila je u sebi.

Uvek možeš biti na granici draga. - začuo se dobro poznati glas odraza.

Da... zvaću te Es. - odjednom joj sine kroz glavu ta misao. Dovoljno dugo je bila sa sobom, i bilo je vreme da raskrsti te dve polovine.

Šta? Okeeeeeeej, čudna si. - prozbori polagano Es, pokazujući na paklu cigareta u njenom džepu na butini.

Ines je u potpunosti zaboravila na svoju dozu nikotina. Za sve ovo vreme, retko se okretala svojoj zavisnosti. To beše zato što je ništa nije moglo držati dovoljno dugo. Ni zavisnost, ni prijateljstvo, ni ljubav, ništa. To je bila njena tragedija koju je nosila sa sobom oduvek.

Zastala je na kapiji i zamolila najbližeg čuvara da drži otvorena vrata.

Samo da se nadišem još malo ovog vazduha, molim Vas! - rekla je blago i molećivo. Na to joj on klimnu glavom.

U tom trenu, prinevši cigaretu usnama spazi jednu personu. To beše dobro poznata osoba udaljena nekoliko metara od ulaza. U istom trenutku, setila se njihovog poslednjeg susreta, priča i planova. Istovremeno ju je obuzela i tuga i sreća. Biće da je to poslednji put da ga vidi pre nego što napusti grad.

Jednim pucketanjem prsta upalila je cigaretu. Povremeno bi uzimala duže dimove, a pokatkad bi jedva udahnula nešto. Gledala je u njega iz daljine, dok je on posmatrao ko zna šta, verovatno zamišljen. Gužva je bila prilično gusta. Možda je nije ni spazio, ali ona njega jeste.

Glavna Gradska Kapija - Page 2 135316

Zar ćeš sad praviti dramu? Pusti čoveka da živi. - šaputala je Es.

Dramu? Pa život je jedno veliko pozorište, zašto ne bih dodala takve crte u ovaj trenutak? - mislila je Ines, ali samo na tome i ostala. Cigareta je dogorela do kraja. Izvadivši je iz usta, stavi je između palca i srednjeg prsta, a onda polagano ispali blizu Ichiga, na visini očiju, tako da je može primetiti. Brzo je klimnula glavom stražaru, a onda hitro krenula ka svojoj kući, želeći da odmori. Za svaki slučaj, želela je da se uveri da je sve u redu u toj gužvi.

#card106

Pošla je sporednim ulicama i prečicama, izbegavajući ljude.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kisuke se napokon vratio sa misije.Naizad je vidio zidine Keona.Njihov kapetan se odmakeo od njih mada Kisuke je imao jedan poklon za njega.Usao je kroz kapiju te se razisao sa ostalim clanovima.Zavukao je ruku u torbicu te opipao cudnu kuglu koju je nasao u rusevinama.Posle par minuta prisao je kapetanu.Zdravo Ichigo,imam poklon za tebe.Nasao sam nesto u rusevinama i iskreno da ti kazem nemam pojma sta je to.A i iskreno ne mislim da sam u mogucnosti da je sacuvam kod sebe.Pocesao se po glavi pa je izvadio kuglu koja je jos uvjek sijala.
#card838
Evo je,kao sto sam vec rekao nemam pojma sta je ovo.Dao mu je kuglu pa mu je tiho rekao.Pazi se Ichigo ova kugla je jako pozeljna,i vjerujem da bi mnogi ubili za nju.Rekavsi to kisuke je lagano otsetao kuci.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
U svim tim trenucima gde je gužva obitavala kod kapije on se nekako našao u situaciji da bi bilo poželjno otići odatle. Pre njegovog odlaska on se muvao među ljude koje je pomno posmatrao, bio je oprezan, kao da je predviđao nešto neočekivano. Život ga tako vodi da svaki korak, tren moraju biti oprezni, to je ono što je naučio u prošlom životu pored ostalih stvari.


Gužva mu odjednom stvori osećaj koji ga je vodio u onom pravcu da se skloni od iste pa se kroz neke puteve kratke i kretao van te iste gužve udaljavajući se od njih. Tu očigledno nije bio sam, dovoljno je obraćao pažnju na neke stvari. Otišao je odatle, van gužve, negde gde će biti sam, makar još neko vreme, ostavio je za sobom svoje saborce znajući oni to ili ne. Put ga odvede u nekim drugim pravcima.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stojao je tu naslonjen na spolji deo zida neko vreme. Posmatrao je narod koji se vrzmao oko kapije. Iznenadio se kada je u daljini video da mu se Jotaro priblizava.

"Kao što vidiš, još uvek sam živ."

Dobacio mu je još uvek se ne pomerajući sa mesta na kojem je bio. Jotaro je nastavio dalje ka gradu ostavljajući ga samog. Neki žmarci prolazili su mu kroz telo, a ruke su mu se znojile od nervoze. Sada mu je baš falila ta jedna cigareta kojom ga uvek ponudi. Izgleda da postaje zavisan ili od cigara ili od nje. Glupi osmeh mu se opet pojavio na licu. Zamišljeno gledajući u daljinu ostao je tu neko vreme. Iz tog zamišljenog stanja trgla ga je cigareta koja je proletela tik njemu ispred nosa. Brzinski se okrenuo, ali nije mogao da vidi nikog na mestu odakle je doletela. Da li je to bila ona ili je previše utripovan. Nije mogao da se odluči u mislima. Slegao je ramenima i vratio se nazad na mesto gde je bio.

"Šta je ovo?"

Začuđeno je gledao u kuglu koju mu je njegov član tima poklonio. Kako nijedan ni drugi nisu znali o čemu se radi rešio je da prihvati poklon. Biće sigurnije ako je kod njega.

"Hvala u svakom slučaju. Biću oprezan sa njom."

Zahvalio se na poklonu, ali neko vreme ga nije stavljao u torbu već posmatrao neobičnu kuglu. Konačno kada je završio sa pregledanjem samo je stavio kuglu u ranac.

#card838

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako sam prolazio kroz masu da nadjem Vuleta, izgleda da mi je izmakao iz oka, nisam ga više video. Proveo bih još minut gledajući naokolo, al bez sreće, odlučih da je možda bolji potez da se odmorim malo pre ceremonije. Put je bio dug i iscrpljujuć. Izašao bih iz mase, gledajući levo desno, napred iza. Ipak je proradila neka paranoja od lavirinta

#card106

Krenuo sam kroz ulice ka svome apartmanu

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon odrađene ceremonije, Vule i Cezar su se još jednom našli ispred glavne kapije grada. Kreću na svoju prvu misiju kao oficijalni Keon Rimori ovog grada. Vule je stao ispred Cezara a iza kapije držeći dve ruke na kuku i šaljivo ga upitao.

Momčino jesi spreman da ti dupe vidi puta?

Čekao je njegov odgovor a onda bi nastavili ka svojoj destinaciji van grada. Kod Cezara se nalazio Solar Kiss, a Vule nije tačno ni znao čemu on služi jer je maltene prespavao objašnjavanje starešine.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Spremni za put, našli su se pred ogromnom kapijom Keona. Sva uzbudjenost oko putovanja i nove igračkice koju su dobili mi je totalno ubila svaku trunku umora u sebi, osećao sam se maltene ko nov. Vule je stao ispred mene šaljivo, na šta sam i ja prekopirao njegovu pozu i rekao

Spremniji ne mogu biti!


Ponašali su se ko mala deca. Radoznali, uputili bi se ka severnom delu ovog sveta na svoju prvu misiju.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Bio je to jos jedan dan za polazak na misiju. Nije radio nista pametno ovih dana nakon prosle, uglavnom lencario i provodio dane gledajuci u dno svojih ispijenih casa. Dobio je poziv za jos jednu, naravno sa svojim partnerom Cezarom. Dosao je na kapiju uobicajeno odeven i bio je spreman za polazak

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Aj odmorio sam se dovoljno od poslednje misije, bilo je vreme da se bacim ponovo na iste. Pare se neće same zaraditi, iako bi bilo lepo. Famozni duo je dobio ubrzo još jednu misiju i to u nešto toplijim krajevima. Našli smo se na kapiji, a potom ubrzo pošli!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Nakon uspešne ceremonije i ispraćaja zajedno sa svojim saborcem zaputio se u svet na drugu zvaničnu misiju. Prva je prošla uspešno i kako je kasnije čuo Veljka je našla jedna od grupa. Bilo kako bilo nadao se da će ova biti lakša i da neće imati toliku odgovornost kao pre. Osvrnuo se još jednom zadnji put da vidi i upamti dobro grad. Ko zna koliko će da prođe do njegovog vraćanja opet.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon sto su zavrsili sa ceremenijom dosli su do glavne kapije kroz koju su on i Ichigo odlucili da prodju i napuste ovaj grad na neko vreme. Prvo sto su odlucili jeste odlazak na jedno morsko mesto gde ce obaviti svoju prvu misiju van grada, ne racunajuci onu gde su isli u pecinu. Pozdravili su cuvare kapije te laganim koracima napustili grad.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++