Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Glavna Gradska Kapija

Ninja World is roleplay card game. Forge your legend, rise in power: Unleash your inner ninja!

To continue please log in.

RegisterJoin DiscordGame Trailer
Walk the path of shinobi!
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Glavna Gradska Kapija

Ovo je glavni ulaz u Keon i jedini poznati ulaz za svo njegovo stanovništvo. Posebni skriveni ulazi koriste se retko i to koriste posebni i obučeni ljudi. Pored glavnog ulaza postoji jos jedan manji ulaz kroz koji se obavlja transport robe, namirnica i osnovnih životnih potrebština. Na ulazu Keona nalaze se najbolji čuvari koji će u bilo kom trenutku opasnosti prijaviti upozorenje nadležnim. Njihove sensor sposobnosti deluju u krugu od kilometar i vecina ovako sposobnih zastitnika je po bedemima Keona rasporedjena. Rečeno je da ako bedemi Keona padnu, pašće i poslednja nada za spas od tame.

Glavna Gradska Kapija Byung-ju-bong-01

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zeeke je polako dosao do kapije grada koju je ionako odavno planirao da poseti. Guzva se odjadnom razisla, te nije bilo mnogo ljudi na istoj...

,,Izgleda da sam dosao medju prvima, hah... Dobro, makar nece biti guzve...", rekao je tiho sebi u bradu.

Kao sto je ranije receno, sunce je jako peklo, bez i trunke vetra... Izgledalo je da ce ovako i potrajati...

,,Moglo bi ovako i da ostane sto se mene tice", pomislio je...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Medju prvima sam stigao to glavne kapije Keon-a. Niko mi za sada nije bio poznat. Kako i da bude kad sam upoznao dva čoveka. Seo sam na klupicu krajem glavnog puta koji ide kroz kapiju. Posmatrao sam ljude koji dolaze kako bih ugledao Caesara čim stigne. Čekao sam ga da dovede ostatak našeg tima kako bi se barem upoznali pre zadatka.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigao je nakon kraceg setanjaniz ulicu do glavne kapije, do mesta gde se dogovorio sa Zeekeom. Nakon sto je prisao kapiji mogao je primetiti Zeekea u daljini te povika.

Zeeke, oj evo mene.

Namestajuci gitaru na svojim ledjima prilazio je svom prijatelju.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Još nije uspeo da pohvata sve što se izdešavalo u tom jednom danu. Počelo je tako obično, a pretvorilo se u nešto nezamislivo. Bilo kako bilo dok je išao ka kući dobio je informaciju da se javi na kapiju. Ništa više sem da ide u neku specijalnu misiju spašavanja mu nije bilo rečeno. Opuštenim, nešto sporijim korakom došao je do kapije gde mu je rečeno. Prvi put od kada je dospeo u Keon mogao je da vidi svet iza zidina grada.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nedugo nakon sto je dosao, zacuo je da je neko isto dosao... Kapija je za njega bila kao i sve ostale, te je polako prisoa novopridoslici, te je pokusao zapoceti razgovor sa njim...

,,Cuo sam je da ovo neka posebna kapija, ali meni je iskreno kao i sve ostale...", rekao je...

Nakon toga je dodao:
,,Cekas nekoga druze?"

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima kisuke je dosao do kapije.Na kapiji je jedva bilo ljudi.Kisuke se spremio za ovo.Nije preterano volio okupljanja ali sto se mora nije tesko.Sjeo je ispod krosnje jednog drveta stavio sesir preko glave a stap pored sebe.Cekao je da dodje ostatak ljudi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zeeke ga izgleda nije cuo kada ga je zvao, ne krivi ga ipak. Prisao je blize i klepio ga po potiljku.

Jesi li gluv? Hahah.

Miv se osvrnu okolo i primetio da se manji broj ljudi okuplja ali nije mu bilo jasno zasto. Osvrnuo se nekoliko puta a zatim je upitao Zeekea.

Zasto se ljudi okupljaju ovde? Znas li?

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
,,Hej Mive, i ti si dosao...", rekao je sa osmehom na licu...

,,Ja sam pokusao popricati sa ovim momkom ovde, ali avaj...", dodao je , te se okrenuo prema prvom momku koji je dosao posle njega...

,,Upoznacemo se kasnije, dosla mi je ekipa..."

Polako je odsetao zajedno sa Mivom malo dalje od mesta gde su se sreli...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim koracima je konacno stigao do kapije grada, bio je odusevljen sto ce konacno da napusti ovaj grad i krene na misiju. Tamo je mogao da vidi dosta poznatih lica, izgleda da je konacno vreme za akciju. Naslonio se na zid te zapalio cigaru cekajuci da konacno krenu na misiju, bio je dosta raspolozen danas, nadao se da biti zanimljivo.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Vetar je slabo pirkao ovuda sto je izuzetno prijalo Mivu. Bilo je dosta osvezavajuce ovde no oni se sa ulaza pomerise malo u desno. Te rece Zeekeu.

Ostaje nam samo da cekamo kako bi saznali. Nego kako si?

Upita ga te krene rukom da proverava ranac da li mu je sve tu. Ipak ko zna, mozda mu zatreba. Hrana je bila tu, voda isto, takodje i posebna oprema za posebne situacije.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kao što mu je bilo i javljeno došao je pred kapiju. Dan mu je bio lepši nego obično pa se obradovao što će imati razlog da prošeta do kapije. Do sada nije imao priliku da vidi tu velelepnu građevinu koja ih je štitila od tame.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
,,Fino sam, nego, ja sam ovde onako dosao... Pratio sam neke ljude koji su pricali o ovoj kapijil te sam odlucio doci...", rekao je.

,,Ipak, meni ova kapija dodje ista kao i sve ostale...Hahahahah", dodao je smejuci se...

Primetio je da su se ljudi polkao poceli okupljati kod kapije...
,,Sta misli, cemu ova guzva Mive?", upitao je Miva....

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Uputio se ka glavnoj gradskoj kapiji, tamo gde mu je ispisano da treba da ide, znao je da ima okupljanje i da mora i on tamo da bude. Nije bilo nešto naročito daleko, malo nešto više od dvadeset minuta. Kada je stigao tamo video je poznata i nepoznata lica. Prišao je jednom zidu na kom se naslonio i prekrstio ruke, posmatrajući situaciju.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Slegnuo je ramenima jer nije znao odgovor na Zeekeovo pitanje. Par momenata kasnije ugledao je Genjoa koji je dolazio takodje. Podigao je ruku u znak da dodje prema Mivu.

Ee Genjo, dodji ovamo. Znas li ti mozda nesto o ovoj guzvi?

Miv ga upita malo zbunjeno, zaista nije imao predstavu sta bi se moglo desavati ali ceka.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Video je Miva kako priča sa nekom osobom, nije hteo da ih prekida pa se držao podalje od njih. Ipak su bili u pravu da će sudbina dati puteve koji će im se ukrstiti, sada.

Vide Miva, rekoh ti da ćemo se sresti opet. Uskoro ćemo znati.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Prema uputstvima, dosao je kod gradske kapije. Lako se moglo primjetiti da je mnogo drugih ljudi bilo pozvano. Razgledao je, trazio poznate face, ali bez uspjeha. Nakon par trenutaka ugledao je Ichiga, pa posto ga je znao od ranije, odlucio je da mu pridje.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zajedno sa Gutsom stigli su do kapije grada gdje su bili pozvani.Tamo su čekali ostatak družine da se pojave pa sve to može početi.Otišao je do obližnjeg zida te se oslonuo dok je čekao da ostali pristignu.Zatvorio je oči i uživao u laganom povjetarcu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Kako misija nalaže, pojavila se na kapiji. Nije znala šta da očekuje, ali je znala da će kod nje biti neko ludilo, kao i obično.

Osmotrila je dobro sve ljude. Tražila je očima Ichiga. Nije ga videla, pa je stajala sa strane, nadajući se da će i on biti tu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Laganim korakom Taisei je dolazio prema kapiji ,ovaj dan je bio kao i svaki drugi osim sto ja danas trebao da ide na svoju prvu misiju. Nije mu bas bilo najjasnije sta ce se sada desavati, bio je malo uznemiren proslo je mnogo vremena od kada je drzao svoj mac u rukama koji je trenutno bio na njegovim ledjima. Duboko je uzdahnuo i nastavio napred. Video je neke likove na kapiji ,ali nikoga posebno koga poznaje.

De ste bre !

Glavna Gradska Kapija Tumblr_mkin5mXBtT1s0rs3fo2_250

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
(setao sam se tako dok nisam cini mi se naisao na neki skup.. Zainteresovao sam se sta se to ovde zbiva.. Prisao sam i malo razgledao.. Izgleda da ovde nije bilo nikakvog vasara, ne znam sta svi ovi ljudi traze ovde.. Ipak je ovo kapija Keona. Naslonio sam se na zid i cekao sta ce me snaci ukoliko ostanem ovde)..

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
‘Stižem... stižeem’ Hitomi je govorila u sebi, uzbuđenim tonom, malo pre nego što se našla ispred kapije.
“Stigla sam.” izgovorila je nešto glasni, opet sama za sebe. ‘Šta? Jel me zezaš?’ pomislila je, dok se okretala oko svoje ose i gledala skupinu oko sebe. ‘

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Došao je na kapiju kako su mu i naredili, povukao se na kraj i stojao je iza svih prisutnih kako mu ništa ne bi promaklo. Dao je celom terenu svoju alhemiju i znao je ko se gde nalazi i da li mu je neko iza leđa.

#card444
Hp=970
Ep=350

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Miv se malo smejao jer je pre nekoliko minuta rekao da ce ih sudba da uradi svoje sto se i desilo. Pocesao se po glavi te izrece reci.

Izgleda da tako stoje stvari. Nesto se desava, jedva cekam da saznam sta. Cak se nadam nekoj borbi. Voleo bih da se zagrejem.

Puknu prstima i istegne se nakon tih reci. Uzdahnuo je dva tri puta te gledao u Genjoa.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Stigao je na ogromnu kapiju Keona grada. Nije do sad bio ovde, osećao je veliku čast kao Rimor što će predvoditi jedan od četiri odreda na trenutnoj misiji. Dobio je izveštaj o članovima tima. Yuki, Taisei, Raneki i Ines. Od njih četvoro znao sam samo jednu osobu, čudno je bilo iskreno. Nisam se ni sa kim još grupisao, iako bih trebao.

Stojao sam mirno, čekajući polazak.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Guts je zajedno sa Hanom stigao na kapiju grada Keona, bilo je vreme za polazak. Mnogi borci su se okupili na kapiju bilo ih je bas mnogo. Guts je stojao pored Hana cekajuci da vidi sta ce se sledece desiti. Izvadio je jednu cigaru iz kutije i zapalio ju je. Nije mogao da stoji samo i da cekao morao je nesto da radi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Zagrejaćemo se kada sve ovo počne.

Za to vreme se okretao, osvrtao oko sebe da zagleda svu ovu gomilu koja se nakačila pred kapiju. Pitao se u sebi kada će sve početi, za sada su samo svi stajali pred kapijom i skoro ništa da nisu radili, sem nekog razgovora.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Pošto je dolazilo mnogo ljudi i pravila se gužva, Han odluči da se pomakne skroz na kraj jer u centru te gužve je velika opasnost jer ipak ne zna nikoga ko se tu nalazi osim Gutsa i još nekoliko njih.Povukavši se na kraj te skupine ljudi prekrstio je ruke i čekao da se nešto desi.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Guts je stojao malo dalje od guzve zajedno sa Hanom. Idalje je pusio svoju cigaru. Odmeravao je svaku osobu koja se pojavila ovde. Neki su izgledali jace a neki slabije od drugih. Pokusavao je da ne zadrzava pogled ni na kome previse dugo. Pogledao je u Hana a Han je radio isto sto i Guts.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Uvideo sam plavog Italijana sa klupe na kojo sam sedeo. Mrzelo me je da se guram kroz gužvu da bi mu prišao te sam viknuo ne bih li mu privukao pažnju.

"Hej Italijan! Hajde okupi ostatak ekipe i dođi ovamo."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Raneki je kasnio kao i uvek. Ne zbog toga sto je bio neodgovoran ili nesto slicno, vec jednostavno nije bio nesto preterano zainteresovan u sve ovo. Istina je da je ovo prvi put da ce napustiti ovaj grad i da nema pojma sta se nalazi izvan njega, ali opet u isto vreme je mislio da tamo nesto izvan grada moze da ih ubije. Pogledao je oko sebe i video je jos ljudi koji stoje ispred kapije cekajuci pomalo nervozno. Naslonio se na jedan stub blizu kapije i cekao.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je čekao da to sve počne bacio je pogled na Gutsa šta radi.Pored Gutsa bilo je tu dosta zanimljivih ljudi koji imaju odličan ukus za oblačenje, koliko god to čudno zvučalo.Svi su bili nestrpljivi i ta tenzija se mogla osjetiti u vazduhu.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Došao je na kapiju posljednji od svog tima.Jako mu je bilo žao što je kasnio ovoliko dugo pa je rekao:
"Izvinite što kasnim neće se više desiti.Kada krećemo da cjepamo misiju."

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Iako je svaki čas trebalo sve to da počne ljudi su i dalje pristizali i stajali tu pričajući sa svojim prijateljima.Han je u ovakvim situacijima dosta ćutljiv i ne komunicira.Nije želio da mu neko nešto uradi s leđa pa je sve imao na pogledu i tako je bio siguran.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ee de si Raneki , dodji vamo ,sta ima ?

Video je svog prijatelja Ranekija koji je upravo dolazio. Nije verovao da ce biti toliko ljudi ,ali dobro sta je tu je.Upalio je svoj sensor kako bi video gde su svi ljudi
onako iz gasa. Bio je uz zid tako da niko nije bio iza njegovih ledja i slicno.

#card106
Moc=370

Ajmo da pokidamo breeee!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nije znala koliko tačno je hodala dugo, niti je marila za to što se ispostavilo da je izabrala izgleda najduži put do kapije grada. Bio je prelep dan, a sunce je sijalo iznad njihovih glava. Ptice su cvrkutale prelepu i mirnu melodiju, a pufnasti oblaci su se pomerali iznad njene glave, praveći kreativne figure koje su se susrele sa Hitominim pogledom. Već duže vreme, nije dozvoljavala sebi da bude opuštena, uprkos činjenici da je malo falilo da zakasni na sve ovo i time sebi navuče grdnju od svojih timskih partnera. Baš sada kada nije imala nikoga u svojoj blizini, i ova atmosfera pre odlaska u nepoznate predele, naterala je da prigrabi osećaj mira i spokoja, jer uskoro, svi su to mogli osetiti, sve je to moglo potpuno nestati. Niko nije bio imun na činjenicu da svašta može poći po zlu na ovoj misiji, i da se plan koji su početno imali uruši, kada napokon krenu. Mogli su samo da sačekaju da se neizbežno dogodi, i ako to bude nešto loše - da budu spremni da to loše, zaustave.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Najzad, pogledom je uhvatila onog koga je tražila.

Nisam bila sigurna šta želim da mu kažem. Dugo se nismo videli. Moj odraz se šećkao okolo, ne znam ni sama zašto. Kao da je bitno, i onako je niko ne vidi, nek radi šta hoće.

Povukla sam se u ćošak kod kapije i zapalila cigaretu. Prijao mi je taj dim. U čitavoj gužvi primetila sam persone koje sam srela možda jedan put ili dva. Nije mi bilo ni do čega.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Izgleda da je mene zapala ovakva dužnost.

Naglo je prekinuo žamor na kapiji mirnim glasom. Samo je stajao tu. Odjednom.

Neću se ponavljati i biću kratak.

Otvorio je papir na koji je zapisao kratke podsetke za njegov govor, a delovalo je kao da je to direktna Keonska naredba jer je konstantno gledao u nju. 
(stražari su tu i štite me, u slučaju da pokušate da uradite neki napad nedao vam Bog sa ledja zaštitiće me i pročistiti sve vaše otvore)

Izdata je misija za spašavanje velikog Keon Rimora Veljka i vi ste se prijavili. Keon Rimor Veljko je nestao u ruinama u Pustinji Kostura. 

Nastavio je kratku pričicu o Veljku, njegovim ćerkicama (on je sam znao Veljka iz vidjenja jedino ali eto pričao je). 

Zbog toga, nekon kratke pauze nastavio je, podelićemo vas u grupe. 

Tim 1: Kapetan tima Ichigo Kurosaki, Aizen, Hitomi, Samael i Kisuke. 
Tim 2: Kapetan tima Jotaro Kujo, Sandokan, Miv, Genjo i Zeeke.
Tim 3: Kapetan tima Vule, Guts, Han, Riomarindo, Sangwoo.
Tim 4: Kapetan time Caesar Zeppeli, Taisei, Yukiteri, Raneki i Ines. 

Keon je obezbedio sledeća oružja za vas. Papir u njegovim rukama je nestao i pojavila su se oruzja. 

Po jedan MoonFaze top je dao Hitomi i Ranekiju. Po jedan MoonFaze Blade je dao Zeeku i Hanu.
Crystal Sense su dobili Aizen, Guts, Miv i Yukiteru.

Ako odredjeni clanovi ne slusaju kapetane tima uz saglasnost ostalih clanova mozete tog clana u potpunosti onesposobiti i dovesti ga takvog natrag u Keon.

I sada najbitnija stvar. Kapetani timova dobijaju Solar Stone. Rimori će znati šta je ovaj item. Aktivan je i znate šta to znači. Svaki trenutak je bitan. Nakon kratkih pitanja mozete odmah krenuti. 

Podigao je glavu sa papira i pogledao oko sebe. 

Kartice:

#card832 #card833 #card834 #card835

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Cuo sam svoje ime u svoj toj guzvi i tada sam konacno video poznato lice. Bio je to Taisei koji se nalazio nedaleko od njega. Raneki je otisao do njega i ponovo se naslonio na zid blizu Taiseia.

Ma evo me, posmatrao sam malo ove ljude okolo, nikoga ne znam. Nisam toliko upucen u sve ovo, ali bice zanimljivo izaci.

Slagao je Raneki jer se njemu iskreno nije izlazilo van. Medjutim znao je da se to mora uraditi ukoliko zeli da ojaca i da konacno pobedi tu stvar koja ga je i dovela ovde.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Jebem ti mater.

Prosaptao je Taisei kako bi samo on cuo ,kada je video da on nece dobiti nista ,osecao se malo bedno i manje vrednim nego ostali ali dobro sta je tu je.Zatim se okrenuo prema Ranekiju i nastavio razgovor.

Verujem i ja da ce biti zanimljivo ,bas full ono u istom smo timu, znam jos neke iz naseg tima ,bice ovo zanimljivo ,jedino ako ne umremo.

Nasmejao se .

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
,,Znaci spasilacka misija, hah...", pomislio je...

,,Jos sam i u timu sa Mivom i Alenom. Cekaj, tu je i onaj momak iz lavirinta, ako se ne varam...", nastavio je.

Polako se probijao kroz guzvu i dosao do izvora zvuka. Bio je tu jos jedan glas koji nije poznavao...

,,E pa momci, izgleda da cemo spasavati kolegu Veljka, hah...", rekao je.

U ruci je drzao oruzje koje mu je misteriozni covek dao...

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon što se poprilično ljudi skupilo na kapiji, Vule je posmatrao svuda oko sebe. Okrećo se oko sebe i svuda je pogledao i primetio mnogo poznatih lica. Razmišljao je da li da se javi ali njegovu nedoumicu prekinuo je hrapav glas. Shvatio je ko je to i slušao je šta ima da kaže. Kada je počeo životnu priču o Veljku tu se malo isključio i opet je gledao svuda oko sebe, maltene se okretao za 360 stepeni, kao da je bio paranoičan.

Govor je konačno završen. Čuo je imena svojih saboraca ali je znao samo dva: Sangwoo i Riomarindo. Sangwa je primetio tu i zapamtio je gde je, ali Riomarinda nije bilo. Krenuo je da korača kroz masu kako bi se približio Goranu i uzeo svoj item od njega. Usput mu je i postavio pitanje.

Poštovanje, član mog tima nije prisutan. Riomarindo je u pitanju. Da li da preduzmem nešto povodom toga ili da nastavim sa prisutnim ljudima?

Stojao je pored njega i čekao odgovor, tehnika je i dalje bila upaljena.

Glavna Gradska Kapija 10ccc456ef82e2c5534c97668a723566

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Dok je razgledao šta ogromna skupina ljudi radi, se svoje lijeve strane začuo je nekoga ko je ušutkao sav taj narod jednom rečenicom.Očigledno da je i on neko i nešto ovdje u ovom gradu, razmišljao je.Nakon dužeg govora prozvao je i Hana i nabrojao ostatak njegovog tima.Nakon još nekog vremena ponovo ga je prozvao da preuzme neki item na što je Han samo klimnuo glavom i krenuo prema toj osobi kako bi preuzeo to što treba.Uzevši to shvatio je da je u timu sa Gutsom i tada se mnogo obradovao.Stao je pored njega i čekao početak.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Obrnuo se ka mladjem momku i pogledao okolo kao da on zna ko je Riomarindo i kao da ga gleda da nije tek stigao. Kada je čovek skontao da nema pojma ko je RIomarindo obrnuo se ka Vulu (za njega je već čuo) i progovorio.

Kristali su aktivni, nema vremena za gubljenje. Krenite samo vas četvoro ali budite pažljiviji.

Informacije u putovanju :

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Nakon kratog govora, otišao sam po Solar Stone. Nakon 'ceremonije' poslušao je Yukiev predlog. Podigao sam ruku i rekao

#card832

"Tim 4 ovde"

Strpljivo sam čekao ostale članove tima 4 da se okupe pre polazka, nije želeo da mu se desi situacija kao što se Vuletu desila. Aj valjda će dobro ovo sve proći,

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Sada, po prvi put od momenta kada se probudila toga dana, Hitomi je zasigurno znala da će ovo da bude težak dan.
Za početak nije tačno znala ni razlog zbog kojeg se sastala sa timom ovde, dok nije glasno i jasno čovek pred njima izrekao šta im je misija. Kao da je prošao samo treptaj oka, a ne skoro čitav sat, i bilo je već, normano, vreme da se krene.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Video je nekog plavusana koji drzi kristal koji je uparvo dobio. Njega nije jedino poznavao, skontao je da bi on trebao da bude kapetan njegovog tima. Krenuo je sa Ranekijem prema njemu,Raneki je bio iza njegovih ledja i rekao.

De si ,kako se zoves kapetane naseg tima ? Ja sam Taisei ,drago mi je.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
Ubrzo tišina nastupi kako se jedna ličnost pojavila pred masom ljudi i krenula da objašnjava razlog okupljanja i kakva je situacija koja ih je dovela na ovo mesto. Njegov pogled se odmah zaustavi na tu ličnost koja je držala taj govor i ono na šta je posebno obratio pažnju su timovi. Bilo ih je nekoliko timova i imena su za svaki tim ispisana da bi na kraju i njegovo ime bilo upisano pod jedan tim.
Posmatrao je gomilu i tog čoveka sve dok nije završio sa govorancijom, u umu je bio spreman da se uputi tamo gde treba. Oni koji su bili njegovi saborci, članovi njegovog tima, su bili prisutni tik uz njega koje je jednim pogledom odjednom odmerio, i poznata lica su bila tu. Uskoro će sve započeti, bio je miran i spreman.

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Bilo je previše nepoznatih ljudi, ako je šta naučio u svom svetu je to da uvek bude na oprezu. Aktivirao je nešto kako bi znao da je bezbedan a onda saslušao lika do kraja. Najzad kada je njemu nepoznati lik završio sa svojim izlaganjem prišao je i uzeo kristal koji je pripadao njegovom timu. Onda je podigao ruku i glasnije progovorio.

"Ja sam Ichigo. Okupite se svi iz tima jedan ovde."

Nakon što su svi došli i upoznali se zaputili smo se ka pomenutoj oblasti.

#card106 #card832

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++
"Ja sam Cezar, drago mi je."

Nakon što su se na kratko upoznali i okupili, bilo je vreme da krenu. Dobio je sve potrebne informacije zajedno sa mapom i kamenom. Ukoliko sve prodje bene, pokazaće se kao sposoban Keon River. Konstantno sam pazio na moje članove kao i članove ostalih timova, biće ovo zanimljiva ekskurzija.

Tim 4 je krenuo van zidina u avanturu!

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++

Pasivne kartice
Invertar
Invertar+
Invertar++