Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Kuca od Shuna

Kuća blizu mosta i jednog vodopada. Ima dve sobe. Kuhinja spojena sa dnevnom sobom, sirotinja. Ali udobna kuća. Ima sve što je potrebno za život, sem struje. Nisam plaćao na vreme.

Stigao sam u selo pre dva meseca. Pokušavam da se prilagodim ovom načinu života. Za sada treniram tu i tamo, spremam se da postanem genin. Za sada nisam nikoga upoznao. Ne znam puno o selu. Većinu vremena sam proveo trenirajući u kući.

Dosadno mi je. Treniram po ceo dan. Pokušavam da nađem hobi. Ali ne ide mi, samo mi je trening u glavi. Mislim da imam problema sa agresijom. Samo hoću da se borim. Sa kim god. U glavi su mi non-stop neki izazovi. Zato sam odlučio da svoj bes iskalim na treninzima.

Poslednjih par dana sam trenirao. Vezbao svoje tehnike, spremajuci se za genin ispit. 

Danas je taj dan. Postacu genin. Citao sam o puno raznih tehnika i sposobnosti, da bih se spremio za danasnji dan.

Lagano sam se spremio i krenuo na mesto gde se odzava test za genina. 

Posle par sati, nakon sto sam nasao mesto gde se odrzava test za genina, odradio test i polozio, krenuo sam korak po korak do svoje kuce, kako bih proslavio sto sam polozio test za genina.

Vezao sam svoju traku koju sam dobio nakon polaganja oko desnog clanka.

Uspeo sam, sada ce sve biti lakse. Pokazacu ovim luzerima ko je najjaci.

Nakon malog odmora posle testa za genina, krenuo sam ka glavnom delu sela. Nemam nista kuci da jedem. Polako sam obuo patike, presvukao se i krenuo ka vratima. Stigao sam do vrata gde sam ugledao lokvu krvi.

,,Ko god da je ovde ziveo pre mene, napravio je haos."

Prebrisao sam krv krpom i nastavio ka gradu.

Nakon malo duze setnje i dodatnog razgledanja, stigao sam kuci. Mrak je vec pao, pa sam morao da upalim po neku svecu da bih imao svetla. To me je podsetilo kako treba da pocnem da zaradjujem, da bih imao osnovne uslove za zivot.

"Ja sam ovde najtalentovaniji ninja, ali moracu jos da se potrudim i treniram da bi me cenili."

Iako sam bio umoran, zbog zelje za napredovanjem sam izasao ispred kuce i krenuo da treniram.

Sav izmoren od treninga, sisao sam do reke kako bih se okupao. Potom sam se vratio u kucu, pogledao svoju ninja traku i poceo da razmisljam:

"Moram da nastavim ovako svaki dan, inace nista nece postati od mene. Imam samopouzdanja, ali mi i dalje fali snage."

Nakon par minuta, legao sam u krevet, sklopio oci i zaspao.

Budim se iz sna koji se činio kao da je prošao za trenutak. Ustao sam i shvatio da mi se vrte iste misli od juče.

"Moram da budem disciplinovan, inače nikada neću biti zadovoljan sobom. Moram da obećam sebi da neću biti lenj i da se neću žaliti, šta god mi se desi."

Odmah sam se obukao i krenuo do vrata. Kada sam otvorio vrata ugledao sam reku u kojoj sam se juče kupao. Odlučio sam ponovo da sidjem do nje i tu počnem da treniram. Kada sam sišao pomislio sam:

"Ja bih ovde mogao ceo dan trenirati. Prelepo je."

Tako je i bilo. Od jutra do večeri sam trenirao taj dan pored reke. Nakon treninga zaputio sam se nazad ka kući. Kada sam stigao do kuće ugledao sam da sam slučajno ostavio vrata otvorena. Uplašio sam se da me je neko pokrao. Ali sam onda shvatio u mojoj kući nema ničega vrednog, i odmah mi je laknulo. Ušao sam u kuću i od umora sam odmah legao i zaspao.

Otvaram oči i odmah ustajem iz kreveta. Nisam odspavao ni sat vremena. Misli su mi bile pune treninga, borbe i želje za napredkom. Odlazim do stola da bih pojeo nešto.

”Uh… fuj.”

Od kad sam jeo one ćevape, ništa mi nema lep ukus.

“Moram ponovo otići do trga, ovo je nejestivo.”

Nakon jela, ustajem od stola i polako krećem van kuće. Premišljam se da li da nastavim sa jučerašnjim treningom ili odmah da idem na trg. Odlučujem se da krenem ka trgu.