Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Suna Blossom Square

First topic message reminder :

Suna Blossom Square - Page 2 File-e-ZS0-Euc-Zxjd-Wm7-Kjtr5-KIa-LI

Veliki trg u sred pustinje sa dosta standova izmedju kojih se mogu videti stabla poznate japanske tresnje koja daju veliki doprinos u dinamici samog mesta. Trg pod imenom " Suna Blossom Square " jedan je od retkih koji se mogu pohvaliti time da imaju jedva jedan dan kise u toku godine sto ga cini veoma izlozenim visokim temperaturama i nedostatkom vode. Na ovome mestu mogu se naci razni prodavci, od lokalnih do prodavaca koji su dosta putovali kako bi izlozili i ponudili svoje najbolje domace proizvode bogatim kupcima. Prodavci su neretko u laganim odelima koja im pomazu da lakse podnesu vrucinu. Moze se naci svasta, od metalurgije do raznih svitaka. Konstantno se smenjuju i trg u ovom naselju skoro pa nikada ne prestaje sa radom, vec se danonocno menjaju, kao smene. Bogati ali i oni kupci koji su ipak malo vise na budzetu posecuju ovo mesto kako bi uzeli samo najkvalitetnije i proverene proizvode za sebe i svoju porodicu. Pejzaz prirode je nestvaran, pogotovo nocu kada se sve simpaticne lampice standova upale i svojom svetloscu obasjavaju citate iznad standova po kojima je ovo mesto poznato sirom regiona. Nebo je puno svetlucavih zvezda i prozirno cisto jer ne postoji nikakvih zagadjenja niti koriscenja tehnika u blizini. Zanimljiva cinjenica je ta da na ovom mestu nije zastupljen kriminal posto mestani kao i kupci smatraju da je to ispod svih njihovih moralnih standarda. Na sred trga postavljena su masivna Torii vrata za koja postoji prica da ih je postavio legendarni Shinobi - Dero Gabaichi koji je uspeo pokoriti samcat ninja kontinent svojom lutkarskom umetnoscu. Osim vrata, postoji teorija da je bas on bio taj koji je sa drugih delova kontinenta doneo sama stabla roze tresnje koja i dan danas cvetaju i cine ovo mesto unikatnim za razliku od ostalih trgova. " Festival uspavanih dusa " je najbitniji dogadjaj za ovaj trg i on se odrzava kontinualno svake zime. Svi ucesnici ovog festivala moraju zapaliti unutrasnjost balona te pustiti ga u nebo da odleti, ovim aktom navodno odrzavate svoje secanje na vase najdraze preminule.

The member 'Tsumi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Šanse' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world1

Čuvar, koji je do pre nekoliko trenutaka mirno obavljao svoj posao, sada je pogledao mladića čiji izgled nije mogao da prođe neopaženo. Inače mu ne bi posvetio više od sekunde pažnje, ali ovog puta, sudbina je htela da ovaj nesrećnik dođe pravo ka njegovoj kapiji.

Ustao je sa tronožaste stolice na kojoj je sedeo, spreman da uzvikne reči koje je već bezbroj puta izgovarao, i kopljem da zagradi prolaz. Međutim, zvuk novčića koji su zazveckali iz vreće mladićevih ruku prekinuo je njegovu rutinu.

Na licu mu se nakratko pojavila senka neodlučnosti, ali ubrzo ga je zamenio hladan, strog pogled. Njegove oči sada su se susrele s mladićevim, dok je pročistio grlo, duboko udahnuo i progovorio, istovremeno prihvatajući vreću novca pre nego što bi mladić mogao da se predomisli.

Konverzacija :

Storynote - Prijatelj ili Neprijatelj?

Stražar, koji je naizgled govorio iz sažaljenja prema mladiću i dobre volje, nesvesno je otkrio tajnu koja je bila utisnuta na njegovom telu.Kapija koju je čuvao nalazila se na otvorenom prostoru, jasno vidljiva iz kuća i ulice kojom su prolazili ljudi zauzeti svojim svakodnevnim poslovima. Da li poslušati reči koje su do tada zvučale kao iskreni savet umornog čoveka?

Saslusao sam sve sto je imao da kaze i poprilicno sa velikom sigurnoscu mogu reci da pare ovde rade posao. Nagovestio mi je da svako ko bi otisao u kanjon ne bi se nikada vratio. Vec sam u glavi povezao da ovo sve ima veze sa Shaku-om i da je samo pitanje vremena kada ce se pravi krivci i otmicari sami otkriti. Nisam ga sem toga nista puno slusao te sam mu predao vrecicu gledajuci kako je spusta. A onda, kao grom iz vedra neba, sok za mene. Dok je rastezao ruku kako bi se istegao malo video sam dobro poznati emblem organizacije. Nisam verovao da je selo ovoliko bilo korumpirano, strazar ima na sebi zig organizacije?! Ko zna tek koliko ih je unutra koji su bili korumpirani. Noc vec je pocela da pada, ali bilo je ljudi naokolo tako da nisam mogao da kidnapujem ili uradim bilo sta kako bih dosao do informacija. Mozda bih poslao orla po Genjija da ispitamo ovoga, ali setio sam se da je on otisao da trenira negde van sela tako da mi ta opcija otpada u vodu. Imam ipak ideju, znam kuda da krenem. Vec sam ovo sve povezao u svojoj glavi.

Hvala.

Odgovorio sam kratko i tamno povlacivsi se u mrak dok on nesvesno nije ni shvatio koliko mi je pomogao da krenem put prave istine. Shiro i medikamenti jel? Pitao sam se bas gde ce da ih nosi.. Tacno u Shaku. Kako bih otkrio tacnu lokaciju moracu da se uvucem kao " radnik " koji ce da ih prenosi i da steknem poverenje kod tog Shiroa. Posto je noc siguran sam da on radi jer kada sam bio pre koju noc on je do jutarnje zore pomagao ljudima i samo na kratko legao da odspava. Glumicu da sam mladic koji je samo zeljan znanja, ljubazan i vredan, zeljan da dobije neki ryo od prenosenja.

#card4

Ubrzao sam malo kako bih sto pre stigao do Shirove kolibe koja je vazila kao mesto za doktorksu pomoc, ali i za prodaju medikamenata. Stigao sam precicom kojom idem oko sela tako da sam stigao neprimecen na stotinak metara ispred njegovih vrata. Setao sam se i laganim koracima krocio ka njegovim vratima. Nekoliko pacijenata vec je cekalo u redu na pregled.

...

Kako je vreme prolazilo i zadnji pacijent je usao kod Shiro-a. Sa svakim sam se upoznao i pricao im lazne price o sebi dok su cekali pregled kod nadrilekara dok nisam ostao zadnji. Bilo je mozda vreme tacno u ponoc po nekoj mojoj sopstvenoj prognozi. Shiro je svakoga ljubazno primio i ugostio kao da su kod svoje kuce, bez trunke sumnje u njega. Bio sam jako strpljiv i on je pozvao zadnjeg kome je nesto trebalo, a to sam bio ja. Velikodusno me je primio unutra i pitao me sta mi treba dok je cackao oko svojih medikamenata.

Gosn. Shiro, nije mi nista!

Kao sto sam rekao glumicu ljubaznog i priglupog mladica koji je lakoveran na sve njegove zahteve. Smejao sam se na svaku recenicu kako bih ispao dobronameran.

Dosao sam ovde u vezi posla. Nemam para, porodica mi gladuje kuci. Cuo sam da postoji nacin da je prehranim, ovde kod vas!! Voljan sam da uradim bilo sta kako bih zaradio neki novac.

Siguran sam da je iskusan i da postoji sansa da me provali, ali ovo ce biti samo jedan od nacina koji sam isplanirao kako bih pronasao Shaku organizaciju. Cekao sam njegov odgovor na to da li cu dobiti posao i uputiti se da prenesem te medikamente.

'Šanse' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world1

Kada je mladoliki gospodin ušao u njegovu prodavnicu, jedna stvar mu je odmah zapala za oko. Njegova crvena kosa podsećala ga je na nekoga koga je poznavao. Čim je začuo njegove reči, bio je na korak od toga da ga odmah primi za radnika, ali se zaustavio kako ga ne bi oterao pre vremena. Udahnuo je duboko pre nego što se udostojio da se obrati mladiću ispred sebe.

Konverzacija :

Storynote:

Shiro je prihvatio tvoje srdačne molbe i odlučio da te uzme za radnika. Na osnovu njegovog izbora reči i iskazanog interesovanja za tvoje poreklo, jasno se mogu naslutiti njegovi pravi motivi i interesi.Tvoj poslednji RP post označava prelazak u glavni deo priče. Od ovog trenutka, tvoje odluke mogu značiti razliku između uspeha i propasti, pa čak i smrti tokom tvoje misije.Od sada gubiš mogućnost da koristiš opcije za prikupljanje informacija. Sve daljnje saznanja zavise isključivo od tvog rada u Shirovoj farmaciji. U njoj se, sigurno, krije nekoliko ključnih informacija o organizaciji Shaku. Ili, ako smatraš da si dovoljno sposoban i odlučan, možda je nasilje pravo rešenje?Napiši 5 postova od najmanje 150 reči, opisujući šta radiš u Shirovoj farmaciji. Na osnovu tih postova, dobićeš storyteller post koji će otkriti rezultate tvojih akcija.

Primljen sam kao radnik, ali potrudicu se da probam da u kratkom vremenskom periodu saznam sto vise. Ovo su bili trenuci zivota ili smrti, svaki moj pogresan korak me vodi ka provaliji iz koje nema izlaza. Uzumaki klan, kako da ne, sanjaj matori. Sada se vidi njegov pravi motiv, zeli vrsiti eksperimente i poslati me tamo kako bi me ubili. Svakakve mogucnosti postoje sada, ali hajde za pocetak da mu pomognem da prenese ovo u magazin.

J-Jasno!

Uzbudjeno sam mu odgovorio, naravno to je sve bila maska i pitanje je vremena kada cu doznati nesto novo. Kada smo se Shiro i ja polako uputili iza kuce kako bi preneli vrece i rasporedili ih u magazin. Kako sam lagano setao bilo je primetno da je jutro svanulo sa zarkim suncem koje nas je obasjavalo. Zagledao sam se malo bolje u vrece i bile su crne sa belim emblemom Shaku organizacije. Pravio sam se lud, kao da nisam znao o cemu se radi, te kako smo bili ispred vrata kuce i unosili ih on mi je bio okrenut ledjima. Potom sam ga upitao:

Gosn. Shiro, kakav je ovo lep znak na vreci? Jesu li ovo nasi partneri u poslu?

Brzo si postao zainteresovan za biznis! To je logotip trgovacke organizacije Suna regiona.

Usli smo u kucu te mi je on rekao:

Magacin je ovde! Spakuj sve vrece.

Pokazao mi je na levu prostoriju u koju je ulazio cim je zavrsio radnu smenu one noci. Tu je docekao jutro, mora da se ovde nalazi nesto jako vredno. Kako sam usao u magazin mislio sam da je to jedan mali prostor, ali bio je osrednje velicine i moglo je dosta stvari da stane unutra. Unosio sam vrece jednu po jednu i kada sam ostao sam na trenutak sam pogledao emblem ponovo, ali mi to nije delovalo isto kao Shaku logotip.

Suna Blossom Square - Page 2 Image-2025-01-11-232830854

Ovo je poprilicno drugacije, ali ponegde u magacinu mogu se primetiti neke epruvete sa logotipom Shakua tako da sam uspeo da razlikujem definitivno. Mora da su tu trgovacku organizaciju i ovo namerno stavili kako ljudi ne bi pravili razliku na prvi pogled, ma ko ce ga znati. Postavljao sam vrece i razgledao naokolo dok je Shiro sedeo na fotelji i gotovo pa zaspao. Svaki put kada bih uneo vrecu gledao bih naokolo i mogao sam zapaziti u daljini zajednicku fotografiju Shiroa i jos jednog crnokosog coveka koji je na svom kimonou imao Shaku znak, ne trgovacki, vec pravi Shaku znak.

Proslo je pola sata i uspesno sam preneo sve vrece kao sto mi je Shiro rekao da uradim. Magacin je bio gotovo do pola pun samo sa vrecama. U medjuvremenu razmisljao sam o toj slici, i ko je taj covek mogao da bude, verovatno neki osnivac te organizacije. Nisam hteo o tome da ga pitam jer bih ga bas mozda i razljutilo, trebala mi je samo smirenost kod njega. Razne epruvete su bile sa druge strane magacina koje su imale Shaku logotip i bile su skoro pune i lepo zapakovane, kao da su spremne za posiljku. Zavrsio sam posao i posao da probudim Shiroa. Tiho sam mu sa vrata rekao:

Gosn. Shiro, preneo sam sve vrec-.

Shiro je vec bio u dubokom snu, kao da ga je dotukla misteriozna supstanca. Nije ni na sekund bio ometen u snu vec je samo glasno hrkao. Ne zna da sam zavrsio posao te kada budem usao unutra moracu da istrazujem malo. Ako me bude uvideo pravicu se kao da mi je to bila zadnja vreca. Setao sam svuda po laboratoriji, sve dok..

Storynote - hidden room 2

Dok si šetao po radnji, istražujući naokolo u tišini noći, tvoj sluh je zabeležio zanimljiv zvuk. Ispod tvoje desne noge začuo se škripav zvuk drveta. Bio je to zvuk koji si dobro poznavao – isti onaj koji si čuo kada si, kao dete, prvi put napravio tron od šupljeg drveta. Ispod dasaka na koje si stao nije bilo čvrstog poda, već samo prazna šupljina.

Opa, deluje kao da nesto suska ovde! Ispod moje desne noge bio je stari suplji parket koji sam lagano izradjivao jos od malena, nije to originalno delo mojih ruku ali su pravljeni na isti nacin, pravio sam i razne tronove takve ali nisam znao da jos neko koristi oronule daske. Tiho i neprimetno sam otklanjao jednu po jednu i ispod mene mogle su se pronaci merdevine koje vode ispod mene. Pokupio sam daske i poneo ih sa sobom, a potom sam se i spustio niz merdevine. Ispred mene bio je jedan luksuzno opremljen hodnik sacinjen od najsjajnijeg i najskupljeg metala. Osim tog kratkog hodnika ispred mene su se pojavila i velika metalna vrata koja vode ka nekud. U trenutku zabrinuo sam se sta ce biti ako se Shiro u medjuvremenu probudi, ali nisam imao toliko razloga za brigu jer bih ga ubio momentalno.

Koraknuo sam lagano i krenuo da otvorim velika metalna vrata. Nisu ispustila nikakav zvuk i otvorio sam ih kako bih video sta se nalazi iza njih i da li ce to biti jos jedan korak blizi istini.

Prošavši dublje u tajni prolaz, ispred sebe vidiš mračnu laboratoriju. Jedino osvetljenje dolazilo je od slabašnih lampi na kapsulama i mašinama, kao i od neznatne svetlosti koja je dopirala kroz otvorena vrata. Kapsule su bile prazne i suve, iako je po njihovom obliku bilo očigledno da su služile za skladištenje tečnosti ili nečeg sličnog.

Na stolu pored kapsula nalazila se prosuta, isušena krv, razlivena dužinom njegove površine. Pored nje ležale su crvene dlake, ispod mikroskopa i potopljene u posudi sa nekom tečnošću.

Suna Blossom Square - Page 2 926be60d17b93eefb8fd7ba0f735946b

Ali ono što je najviše privlačilo pažnju svakom novom posetiocu bio je blagi, ali primetan smrad koji se širio laboratorijom. Ako se bolje fokusiraš, primetićeš velike džakove iza kapije malog skladišta. Na džakovima je jasno bio utisnut žig Shakua.

Storynote - Secret uncovered!

Otkrio si "prljav veš" Shiroa. Sada, dok on spava, postavlja se pitanje – šta ćeš preduzeti? Da li ćeš dalje istraživati ovo mesto ili ćeš strpljivo čekati povoljniju priliku? Na tebi je da odlučiš, ali ne zaboravi – vreme ne staje.Uz kombinaciju strategije i dostupnih kartica, možeš osigurati svoju bezbednost ili čak nadmudriti Shiroa. Mogućnosti su beskonačne u rukama dovoljno veštih igrača. Jesi li ti jedan od njih? 

Kada sam otvorio vrat krv mi se zaledila u zilama. Nisam mogao da verujem da covek koji ima zdrav razum moze da uradi nesto ovako demonsko. Svet u kome zivimo je krajnje i isuvise okrutan, bar po ove mrtve ljude. Smrad se sirio laboratorijom koja je bila ogromnog kapaciteta. Kapsule gde bi stojali lesevi ili neka vrsta tecnosti bile su prazne, svetla bi treperela samo iz sitnih lampica koje su bile na nekim vrstama masina. Na stolu preko cele njegove povrsine mogla se videti isusena krv, kao da je neko ovde davno ubijen. Crvene dlake koje istrazuje i cuva jelte? Mora da je neki Uzumaki ovde bas gadno stradao. Razgledao sam naokolo i uvideo velike dzakove iza kapije tog skladista. Nisam bio siguran sta se u njima nalazi, predpostavka da su lesevi. Na njima se jasno video emblem Shaku organizacije sto je dodatno pojacalo motive leseva.

Sta bi bio moj sledeci korak? Vreme kaznjava sve koji zaostaju, morao sam brzo da razmisljam o svom sledecem koraku. Ako bude ustao siguran sam da ce to biti nova borba za mene, ovakav nindza ne radi nista slucajno, sta sada Tsumi? U sekundi mi je pala jedna dobra ideja na pamet. Moram da ubijem Shiro-a dok spava. Ne znam sta mogu da ocekujem, hoce li ovo biti brza realizacija ili cu imati problema sa njim.

#card1220

Stvaram klona koji ima dva slota. Ima zadatak da ubije Shiroa lagano. Laganim koracima je isao sve kroz hodnik, tiho i nezno se popeo niz merdevine i zatim je uradio sledece:

#card1208

Za 10 cakre napravio je isti pod koji sam ja zatekao da totalno ne postoji sansa da provali da li je neko sklanjao parket ili ne. Ostalo je totalno identicno. Kada je klon stvorio to za 10 cakre ostalo mu je jos 30 cakre. Uputio se necujnim koracima ka Shiru koji je ocigledno duboko sanjario zbog koriscenja svoje supstance te i dalje glasno hrkao. Moj klon je prisao tacno do njega i uradio:

#card1212
400 dmg u Shirov vrat. Cekao sam epilog da vidim da li je Shiro ziv.

Dok je klon sve to radio ja sam proveravao velike dzakove kako bih izvukao leseve i saznao nesto novo. Kako sam izvlacio leseve imao sam i sta da vidim..

U vrećama pronalaziš prizore od kojih bi se krv sledila u žilama. Unutra su se nalazila hladna, izbledela tela, s blagim nijansama plave na koži. Bez ikakve sumnje, svi su bili mrtvi. Po njihovoj fizičkoj kondiciji bilo je očigledno da su pripadali shinobi porodicama. Čini se da si pronašao deo nestalih seljana i posetilaca sela. Šta ovo otkriće znači za tebe, shinobija sela?

U međuvremenu, čovek identičan tebi, nakon što je izašao iz prolaza, spustio je korenje iz svojih stopala, koje se oblikovalo u pod identičan starom. Nečujnim koracima kretao se hodnikom, prolazeći kroz zavesu koja je skrivala izlog farmacije.

Iza njega, Shiro je i dalje spokojno spavao, omamljen svojom ganđom, koja mu je obezbedila dubok i miran san. Tvoje drveno koplje probilo ga je bez ikakvog otpora, pribijajući ga uz pult farmacije. Krv je bojala lekove i staklene izloge u tamnocrveno. Na trenutak, njegove oči su se zbunjeno otvorile, ali ubrzo su izgubile svoju svetlost.

Storynote

Uspešno si eliminisao čoveka koji je koristio ljudske živote za neetična istraživanja i eksperimente. Njegova smrt bila je brza – ništa više od toga. Ljudski život je suviše lako oduzeti, a tako teško stvoriti i negovati. Razmišljajući o njegovim delima, možda je njegova smrt bila previše bezbolna i laka za nekoga poput njega. Je li ovo sve što je zaslužio? Ili se iza fasade njegove laboratorije krije nešto mnogo dublje, skriveno od očiju? Još jedan post ostao je da završiš u farmaciji. Nakon toga, storynote te obaveštava o sledećem koraku. Do tada, iskoristi vreme da zaključiš sve što trebaš na ovom mestu.

Shiro je mrtav. Covek koji je sejao strah sada je koracao stepenicama koje vode ravno u najvise krugove pakla za (ne)ljude kao sto je on. Kao gavran iz pesme bio sam samo neko ko je njegovu smrt naslutio i prezentovao. Svi ti ljudi koji su ubijeni od njegove ruke bili su skoro neduzni ili su zeleli da zarade neki dinar kako bi prehranili svoje izgladnele porodice. Mnogo je nevinih ljudi stradalo zarad necijih pohlepnih motiva da se obogate. Ne zelim da dopustim da se bilo sta vise tako desava. Kako sam pretrazivao leseve moglo se videti da su na osnovu fizicke spreme bili shinobiji koji su potencijalno preminuli u kanjonu i prebaceni ovde kako bi njihova tela i genetika bili detaljno istrazeni od strane Shiroa. Ne mogu mu osporiti da je bio neverovatan farmaceut i odlican poznavaoc svega, ali takva dusa zajedno sa znanjem ne zasluzuje nista vise od toga da gori u paklu sa svim demonima i kriminalcima. Nisam nista bolji od njega, ali od moje ruke stradaju samo kriminalci i najvece ubice. Dan kada budem ubio nevinog coveka bice dan kada cu zajedno sa njim koracati putevima pakla. Moglo se ocigledno videti da je voleo da istrazuje crvenu kosu, veoma opsesivan Uzumaki klanom. Ogromna laboratorija bila je samo jedan od njegovih potencijalnih zlonamernih planova koje sam prekinuo. Shaku emblem bio je skoro posvuda i njihovu belu sliku, kao i emblem obasjavalo je samo slabasno svetlo iz masine.

Sta dalje, kuda da trazim? Jedino sto znam je da moram da se zaputim pravo u kanjone ako hocu da se obracunam sa neprijateljima, moji ideali bili su potpuno jasni, ali koliko je pametno da sam udjem u njihovu teritoriju? Da li da se transformisem u Shira? Ne bih izdrzao puno, nisam bio siguran u tu odluku. Sve ovo bese varnica i strela u moje srce, niko mi ne garantuje da cu se vratiti ziv u selo i nastaviti da obavljam sve svoje duznosti. Hoce li ovo biti moj poslednji pozdrav svim ljudima koje sam nekada poznavao? Ne plasim se vise smrti, sve cu uraditi kako bi moji motivi bili ispunjeni do kraja mog zivota, ali isto tako nemam nameru da umrem na mestu kao sto je kanjon. Ne zelim da vise ijedna porodica bude ugrozena od strane bilo koga, samo zelim da svi imaju miran zivot sa svojim voljenima isto kao sto bih i ja to voleo. Nemam porodicu, ostavljen sam sam da se borim i ucim nove stvari kao i da napredujem. Izgubio sam dosta prijatelja.. Da li je sudjeno da ostanem sam? Da li je to senka mog bednog zivota koja ce me pratiti sve do moga poslednjeg vapaja? Zeleo sam da ga pitam zasto, ali je to previse rizicno, mozda nije ni bitno, demon i bitanga kao on nije zasluzio sazaljenje.

Tragao sam naokolo po laboratoriji ali nista nisam nasao sto bi mi moglo pomoci, gledao sam kroz mikroskop i mogao videti ponovo crvenu dlaku koja je bila totalno identicna mojoj. Ko sam ja? Ne znam ko mi je majka, a otac mi je pricao da je takodje imala crvenu kosu.. Zar je toliko proslo i ne znam nista o sebi? Kada sam bio mladji mozda nije bilo vreme da saznam, ali sada nema ko ni da mi kaze. Gresim, ja sam Senju i nemam nikakve veze sa ovim, ne bih ni znao zasto mi ovakve stvari padaju na pamet.

Vlaga je upotpunila ovaj prostor, zajedno sa budji jos vise je docaravala smrad koji se sirio po celoj prostoriji. Izdrzao sam i gore stvari tako da mogu i ovo, ali da li sam pronasao sve sto mi treba kako bih nastavio dalje? Lesevi, eksperimenti, crvena kosa, pune epruvete Shaku emblema, prazne kapsule, prostorija bez osvetljenja sa masinama koje svojim poslednjim crpljenjem elektriciteta ispustaju malo svetlosti.. Zakljucak je da je laboratorija u kojoj je Shaku slao svoje prototipe kako bi ih ispitao sada prazna i nece nastaviti sa radom. Popeo sam se uz merdevine i rukom unistio krhki parket koji je moj klon napravio, a potom sam iz senke posmatrao bezivotno telo coveka koji je bio krvnicki monstrum. Nije mi zao, niti ce biti ijednog trenutka, nastavio sam da gledam magacin kako bih ponovo nesto pronasao.

Tiha i smrtonosna noć lagano je prešla u ponoć. Zbog nepoznavanja Shirovog dnevnog rasporeda, ninja iz sela Vodopada nije mogao da predvidi prisustvo gostiju koji su se pojavljivali svake druge ponoći. Večeras je, međutim, broj posetilaca bio značajno veći, jer su "paketi" konačno bili spremni. Zamišljen u sopstvenim mislima, ninja nije primetio njihov dolazak dok nije bilo prekasno.

Čim su prošli kroz zadnja vrata farmacije, njihov pogled privukao je razvaljen parket u hodniku. Malo dalje, usred slabašnog svetla, momak upadljivo crvene kose stajao je nepomično, zamišljeno gledajući ka izlogu prodavnice.

!!!-!?!-??!-?!?

Reći da su bili uznemireni bilo bi potcenjivanje situacije – ovako nešto nikada se ranije nije dogodilo! Svež miris krvi ispunio je prostoriju, kao opomena o neizbežnoj opasnosti. Naredbe su bile jasne: niko osim Shiroa nije smeo da ostane u prodavnici nakon ponoći. Shvatili su da je mladić ispred njih neprijatelj. Bez daljeg oklevanja, poveli su napad.

Storynote - Messy Crime

Zbog loše prikrivenih tragova tvog "zločina," izgubio si priliku za mirniji i strateški pristup prikupljanju informacija od ninji Shakua. Sada ti ostaje samo jedna opcija – staro, dobro nasilje.Tvoj klon se smatra uništenim, jer je u haotičnom spletu događaja pretrpeo udarac umesto tebe tokom iznenadnog napada.Suočavaš se sa 2 tenina i 2 chunina istovremeno. Ishod ove borbe odlučuje težinu sledeće faze događaja.Cilj br. 1: Ostavi jednog chunina živim kako bi izvukao ključne informacije.Cilj br. 2:Otkriva se posle borbe ~ skrivena nagrada

Taman kada sam mislio da se sa vrata vratim u magazin iznenadna ponocna poseta me je presekla u trenu. Okrenuo sam glavu ka njima i njihov bes koji je izazvala smrt Shiroa iskalili su na mom klonu. Posto su usli sa zadnjeg ulaza, a ja sam bio veoma blizu prvobitnog obicnog ulaza uspeo sam da otrcim 50 metara od vrata. Oni su bili debeli i nikakvi, skroz usporeni tako da su jedva stigli do vrata gurajuci se jedan do drugog  Sada kada su oni krenuli da me jure bili su 20 metara od vrata, a ja 30 metara od njih, borba je mogla neometano da pocne. Video sam da im fali jedan malo slabiji od ove dvojice, deluje kao da je otisao da oplakuje mrtvo telo Shiroa ostavljajuci 3 debela istetovirana narkomana da se bore sa mnom. Gledao sam da ne naskodim kuci, a i svakako necu imati domet to da uradim.

Sta je, prpa, nema droga?

+200 dmg na Senju napade
#card1219
+200 spretnosti
#card1500
+200 dmg na Senju napade
#card782
#card922
1900 dmg

#1 'NPC Chunin' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world187

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world207 Suna Blossom Square - Page 2 #world203

Nisu bas bili nesto previse efikasni, pitam li se kakav je onaj sto je ostao da oplakuje onesrecenog. Jedan je vec bio mrtav ali je umanjio snagu mojih napada, ostala dvojica su se efikasno odbranili. Jedan se zaleteo da me posece Kusanagijem, interesantan mac, mogao bih da se pozabavim time kada zavrsim sve ovo, bas me zanima kako je boriti se katanama.

#card1

Izbegao sam njegov jadni pokusaj da me posece, a potom sam se usmerio ka njima kako bih poslao moj novi napad.

#card1214
1500 dmg ( 800 base bez buffova )
Napad ide sferno na obojicu.

#1 'NPC Chunin' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world182

--------------------------------

#2 ' NPC Tennin' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world212

Oba debela narkomana pala su pred mojim nogama. Kuca je ostala netaknuta, ali njihovi napadi nastavili su da idu na mene, morao sam brzo da reagujem kako me ne bi dotakli.

#card1144
Stvaram gumeni cep ispod svojih nogu kako bi me zastitio od zemljanih siljaka, a u isto vreme gumeni cep se rasteze ispred mene te ce blokirati i vodeni talas koji ide na mene.

Suna Blossom Square - Page 2 Image-2025-01-12-202414861

// Tu je i ilustracija za ljude koji ne rauzmeju //

Sada kada sam se odbranio od ova dva napada, krenuo sam ka kuci da vidim sta je sa ovim zadnjim koji je plakao. Kada je izasao na vrata bio je ocigledno predstavljen gledajuci u crvenu siluetu koja mu je ubila Shiroa i 3 najbolja prijatelja. Nisam zeleo da ga ubijem, vec da ga zarobim, a potom propitam malo.

#card94

'NPC Chunin' :
Suna Blossom Square - Page 2 #world181

Uspeo sam da ga omamim i sada je skroz osamusen, ali uspeo je da mi posalje neki cudnovit vodeni napad.

#card1

Izbegao sam i njega, ali sada moram cekati dok se unormali posto je bas osamucen. Imao sam neko vreme, uneo sam ga u kucu i stavio na stolicu. Nakon toga otisao sam do magacina kako bih nasao konopac da ga vezem i malo propitam o svemu. Video sam da su imali neke Shaku tetovaze ili zigove sta god da je to vec. Tragao sam malo naokolo i uspeo da ga pronadjem u magacini kod vreca. Izasao sam napolje i uneo unutra leseve ove trojice mrtvih i bacio ih u magacin. Zakljucao sam sve ulaze i ispred stavio da je zatvoreno, ali svakako je bila ponoc te ne znam ko bi dosao. Ovaj je vec osamucen pao sa stolice pa sam ga podigao i zavezao debelim braon konopcem. Sada kada je zavezan i nista nije mogao da uradi, trebao sam samo da sacekam da se malo osvesti. Do tada malo cu odmoriti i povratiti cakru.

#card8

Proslo je vec neko vreme, a mucenik je i dalje bio osamucen. Nikoga nije bilo da udje u radnju tako da ambijent je i dalje sasvim u redu po tom pitanju. Odlucio sam dok ga cekam da i dalje povratim cakru kroz meditiranje, on svakog trenutka moze da se povrati i da me pljune. Nije ni bitno, sigurno su dosli po svezu drogu. Imao sam bas dosta zanimljivih pitanja za njega, a posle ne znam sta cu da radim sa njim, verovatno cu ga ubiti.

#card8

Postajao sam totalno nestrpljiv, samo sam cekao kada ce da se probudi da mogu da pocnem sa propitivanjem.

Dok sam meditirao i vracao cakru krajickom oka sam video da se polako probudio, ali nije burno reagovao. Gledao me je svojim ocima koje su bile skoro zalosne ali su prikazivali zar osvete u njima i sta on stvarno zeli. Iz njega izbija ogromna zelja da mi se suprodstavi i da mi izvadi grkljan kao da sam obican fazan koji leti naokolo. Na njegovu zalost u ovom zivotu bice lisen te zelje, sada ja postavljam pitanja i dobijam samo tacne odgovore. Napolju je poceo da duva jak vetar koji mu je naglasio samo ovakav ambijent kakav ga ocekuje. Gledao me je noseci svu tu bol i nemoc na dusi. Ipak sam mu osrednjim i ozbiljnim tonom rekao par recenica.

Hajde da napravimo kompromis, kazi mi sve sto znas i ja cu ti obecati da cu te pustiti da slobodno odes odavde. Vidis i sam sta mogu za veoma kratko vreme da uradim, tako da je bolje da se fino dogovorimo, kao ljudi.

Za pocetak reci mi sve sto znas o Shaku organizaciji, vidim da tvoju ruku krasi njihova tetovaza.

Ustao sam i gledao sam ga pravo u oci dok je napolju vetar pravio paklenu atmosferu za coveka koji je dosao samo za robu da se malo odradi i legne da spava. Verujem da nije ni sanjao da ce ga ovo bas danas snaci. Cekao sam njegov odgovor i da li pristaje na moj lazni kompromis.

Brzo i efikasno, ninje Shakua su shvatile razliku između ninje iz običnog sela i onog iz velikog shinobi sela. Na kraju, samo jedan je preživeo – a njegova budućnost mogla bi biti gora od smrti. Pred očima ninje koji ga je porazio, nije imao mnogo izbora. Suočavajući se sa realnošću, odlučio je da preživi. Nije bio spreman da umre tako mlad, posebno ne na ovakvom mestu. Njegov jedini motiv da uopšte bude deo Shakua bila je njegova porodica.

Konverzacija :

Storynote:

Neočekivano, poslednji preživeli čunin brzo je prihvatio svoju situaciju. Izgleda da nije bio preterano vezan za svoje saborce i jedino što je želeo bilo je da izbegne pažnju ljudi od kojih je najbolje držati se podalje. Da li ćeš se zaputiti ka bazi smeštenoj u kanjonu s ovim ninjom? U sledećem postu opiši kako osiguravaš farmaciju da na prvi pogled sve izgleda normalno i bez sumnjivih tragova. Ako prihvatiš preporuku ninje, važe sledeća pravila: Potrebna su tri uspeha da bi stigao do baze u kanjonu.
Ako ne prihvatiš, napiši šta radiš s ninjom i kako nastavljaš dalje svojim putem.
Oba cilja su postignuta, skriveni objektiv da sačuvaš farmaciju je ispunjen:
Farmacija i tela su sačuvani od uništenja.
Dobio si 75 000 ryoa i 5 skrolova.