Re: Leva strana Kasairo Šume
Čim smo zakoračili u senku Kasairo Šume, aktivirao sam senzor ne bih li pažljivije procenio svaki detalj oko nas. Naizgled, sve je delovalo kao obična šuma, tiha, gusta i netaknuta, prepuna visokih stabala koja su bacala senke na meko, vlažno tlo. Ali kako smo krenuli dalje, primetio sam nešto što je narušilo taj utisak netaknutog mira. Na nekoliko stabala, gotovo skriveno od očiju, nalazili su se urezani simboli, znakovi koji na prvi pogled nisu pripadali ovom mestu i koji su bili ispisani od strane nečeg drugog, za sad još uvek nejasno čega.
Zastao sam kod jednog stabla, skrećući pažnju i Karinkushiju i Mangawi. "Pogledajte ovo," rekao sam nagnuvši se bliže stablu, prateći prstom linije simbola. "Ove oznake su suptilne, ali previše precizne da bi bile slučajne ili samo deo šumskih tragova. Moguće je da su ostavljene sa specifičnom namenom."
Osjećaj čudne nelagode obuzeo me je dok sam proučavao simbole, kao da su predstavljali nešto nepoznato, skriveno od svakodnevnog oka. "Ako imate papir ili neki način da ih zabeležite, uradite to," rekao sam mirno, ali s odmerenim tonom, "svaki detalj je važan. Možda su samo tragovi prošlih posetilaca, neke dece sa bajkovitom maštom ili možda kriju neku poruku koja bi mogla biti presudna kasnije."
#card10
Video sam da smo se razdoviji od ostatak grupe i da smo zašli u neki jako čudan deo šume. Kako sam slušao Yasagara tražili smo neke tragove. Nisam bio 100 posto siguran šta tražimo, ali sam radio ono što je i Yasgar, detaljno sam pratio šta on trađi, pa sam nešto slično i ja tražio. U jednom truntku Yasgar me je pozvao da priđem da vidim šta je on to našao, nadam se da je nešto veoma korisno. Yasgare, razumem, označiću ih, nego šta predstavlja taj simbol? Upitao sam svog vođu da mi razjasni par stvari.
Starješina nas je doveo do jednog čovjeka na kome se odmah vidjelo da je slijep. Ukratko nas je uputio da krenemo ka Kasairo šumi odakle će se nastaviti naša misija. Stigli smo na područije koje se račvalo u tri pravca kao što je slijepac i rekao. Aron sa svojim timom kreće desnom stranom, Amegakure tim kreće kroz sredinu, a Yasgar, Managawa i ja lijevom stranom šume.
Odmah smo upozoreni da pazimo na zamke u koje se ovdje može vrlo lahko upasti. Napetost u zraku se osjetila kada smo se razdvajali, a ulazeći u dubinu šume samo je još više rasla. Držao sam hladan izraz lica iako sam unutar sebe osjećao neku nelagodu kao da opasnost vreba sa svakog ćoška. Yasgar nas je pozvao da vidimo nešto na jednom od stabala. Kada sam prišao vidio sam da su to neki simboli i odmah mi je kroz glavu prošao zid iz moje kuće.
Nema potrebe za zapisivanjem. U svom podrumu preko cijeloga zida imam isklesane nekakve simbole još od prvih stanovnika. Među svim simbolima na nekoliko mjesta sam vidio nekoliko njih sličnih ovima tako da ih mogu lagano zapamtiti.
Poslije toga se odmičem par koraka od tog drveta i bacim pogled na ostala oko njega. Sve simbole sam mogao zapamtiti povezujući ih sa nekim sličnim simbolima, ali sam tada pogledao u drvo koje se nalazilo malo udaljeno od ovih ostalih. Na njemu je bio neki drugačiji simbol. Do tada ništa slično njemu nisam vidio za azliku od ostalih.
Nelagoda i čudan osjećaj su se još više povećali kada sam oprezno pazeći na bilo koju zamku prilazio tom drvetu. Vrlo čudno. Sve ove simbole od iza mogu povezati sa drugim sličnim simbolima, ali ovakav... zastao sam na trenutak za svojih tridesetak godina života nikad nisam vidio ništa što je nalikovalo na ovo te apsulutno nemam ideje šta bi mogao značiti
Rekao sam to te sačekao da čujem Yasgarovo mišljenje. Da li je ovo sve samo puka slučajnost ili se krije nešto dublje što će nam pomoći u rješavanju misije. Pošto sam ostale simbole mogao zapamtiti, a kod sebe nisam imao papir, čekajući Yasgarov odgovor uzimam jedan kamen sa poda te vadim kunai i iscrtavam taj čudan simbol na njega.
#card330
Odjednom kao da je svako deo šume oživeo i glasna škripa elektriciteta i korenja koje je probijalo kroz zemlju i jurilo ka svakom zasebno prekinula je tišinu. Pravo niotkuda debelo korenje bi se kretalo tlom u pokušaju da uhvati i neutrališe svakog ponaosob, praćeno poljem munje koja bi se proširilo tlom između svakog i onemogućilo nastavak bezbednog kretanja.
#card1207#card158
// U ovom posebnom slučaju tehnika Underground Roots ima ključnu reč "SVAKO ZA SEBE" i sa tim na umu se branite od ovog. U točkiću stoji neophodan dmg. //
Čim je tišina nestala, čitava šuma kao da je zaživela sopstvenim dahom. U deliću sekunde, gusta korenja počela su da probijaju kroz zemlju, stvarajući mrežu prepreka koja se širila prema svakom od nas ponaosob. Glasno škripanje i pucketanje elektriciteta odjekivalo je kroz šumu, stvarajući polje munja koje je prekrivalo tlo i pretilo da nas zarobi u mestu. Kombinacija ovakve vrste tehnike odmah me je podsetila na borbu protiv Vinna.
"Pažljivo sa ovim korenjem, ne deluje mi bezazleno." - povikao sam radeći znake rukama i iz usta sam ispalio ogromnu vatrenu loptu.
Pucketanje vatre i miris spaljenog drveta pomogli su mi da se fokusiram i pripremim za nastavak borbe, ako je bude bilo. Pogledom sam se uverio da su oba člana mog tima dobro pre nego sam osmotrio okolinu.
"Karinkushine očisti teren. Budite na oprezu momci, ko zna šta može izleteti iz senki."
Rekao sam jednom od članova svog tima pre nego što sam napravio prvi korak, praćen još jednim, još dublje u šumu. Vatru koju je moj napad zapalio odmah sam usisao u sebe kako ne bi pravila probleme mojim saborcima.
Potez :
#card66 #card56 #card58 #card67 #card8
Vatra na terenu 0, u meni 25.
Dmg napada je 700.
Prosto nisam mogao da veruejm, da je iz znaka na drvetu ka meni pohitalo korenje i neka munjevita mreža. Bio sam odlučan u svojoj nameri da se odbranim od ovoga na najboli mogući način, iskoristiću jednu tehniku koju nisam dugo vremena koristio. Naravno bilo mi je malo poteže da iz prve pogodim znakove rkuma, ali drugi put sam uspeo. Sada je vreme da vratim ovo korenje odakle je došlo pomislio sam.
#card1446
Napadam korenje sa 600 dmg. Pesak koji sam stvorio 100 nivoa ne može da se makne.
Bio sam zadovljan sa mojim načinom razmišljanja. Vas dvojca gledaj te jedan jako kul trik Rekao sam ovo u trenutku kada je moj napad iza sebe pesak koji nije mogao da se skloni sa poda.
Prije nego je Yasgar uspio da išta kaže na moje pretpostavke o čudnim simbolima iznenada na nas je krenulo korijenje svuda iz zemlje praćeno zvukom eleltriciteta koji nam onemogućaje izbjegavanje korijenja. Brzo činim znakove rukama za svog zemljanog zmaja te nakom što sam uspješno odbranjen pogledam na Yasgara i Managawu. Vidjevši da smo svi dobro Yasgar je rekao da počistim teren što sam i učinio jednom od svojih zemljanih tehnika. Korijenje koje je nakon odbrane ostalo nekoliko metara ispred nas nestaje nakon što zemlja poskakuje gore-dolje. Takođe uspijevam ukloniti i električno polje koje nam je ograničilo kretanje.
Nakon što se teren smirio progovorio sam drago mi je da ste dobro te sa dozom autoriteta i ozbiljnosti koja je bila skoro uvijek u mom glasu dodao Managawi Nije vrijeme za trikove dečko, ovo je ozbiljna stvar.
#card102 #card113
Sve tri strane Kasairo šume beše potrešene nakon iznenadnog buđenja šume i napada na one koji su u nju bez poziva kročili. Timovi su se uspešno odbranili ali tu nije bio kraj nedaćama i izazovima. Tim koji je predvodio Yasgar ne samo da se odbranio uspešno, već su i počistili teren u svojoj neposrednoj blizini. To će samo još više razljutiti šumu
Iz svake drvene površine u neposrednoj blizini, na svega 2 do 3 metra od Yasgara, Managawe i Karinkushi niču Mokuton klonovi, okružujući ih i uparujući se protiv brojčano slabijeg protivnika, po dva na svakog od njih. Dva klona uperila su svoje napade ka Yasgaru, dva ka Managawa i dva ka Karinkushi.
#card1220
x6
Svaki par klonova napada istim napadom i ispaljuju ga jedan za drugim, a divlje korenje opet se rađa iz zemlje i kreće ka svakome od njih posebno.
#card1212#card1205#card1207
Prije nego što smo i shvatili šta nam se dogodilo pojavljuje se šest drvenih klonova. Dva kreću ka Yasgru, dva ka Managawi, a dva ka meni. Prilaze nam te napadaju sa jednom od drvenih tehnika, a tlo se ponovno počinje tresti i korijenje kreće ka nama. Viknuo sam Pazite momci! te odmah reagovao. Pravim znakove rukama za svoga vatrenog pauka, a zatim na scenu stupa moj vatreni zmaj u koga pauk uskače. Dok zmaj uništava napad protivnika iz usta bljujem novu vatrenu tehniku kojom zaustavljam korijenje na nekoliko metara od sebe. Odmah upijam svu vatru koja je ostala iza mojih napada kako ne bi naštetila mojim saborcima. Nakon što sam upio vatru stvaram dva zemljana vuka koji jure ka klonovima i uništavaju ih. Zatim se okrećem ka Yasgaru i Managawi da vidim da li su i oni uspješno prevazišli i ovaj napad.
#card72 #card69 #card57
50ch 500dmg #card56 #card58
Vatra na terenu 0. Vatra u meni 75 #card96
Video sam kako su nas napala o dva klona svakoga. Nisam baš bio nešto oduševljen činjenicom, da mora da se bijem sa drvenim klonovima. Dočekao sam i to, prvi put mora da se bijem sa ovolikom grupom klonova. Moja volja za borbom je polako opadala, ali sam morao sam nekako da izgeldam da sam zainterosavan da vidim šta ova šuma ima da pruži. U trenutku kada sam se spremio da se odbranim od napada, začuo sam blago migoljenje po zemlji, to su bili korenovi koji su išli ka meni. Pu, korenje ti, ma sad ću sve ovo saseć kao testerom. Rekao sam ovo i dobio sam u trenutku volju da malo prcam ovo korenje. Krenuo sam da izvodim znakove rukama i stvorio sam dodatan pesak, zatim sam nastavio sa izvođenem znakova i strvorio sam jedan peščani napad. Zatim stvaram jednog mog klona.
#card1448 #card1461 #card11
#card36
Dižem nivo peska za 100, zatim bacam napad na kočeve 1100 dmg ide da kontrira napadu klonova. Stvorio sam jednog svog klona koji je izveo tehiku vodenog zmaja koji je otišao da poseče korenje.
//Pogrešio sam u izačunavanju vrednosti moj prošli post umesto da imam 770 ja imam 780 zbg premijum Santona//
Nakon što smo se odbranili od prvog napada, šuma nije posustala. Naprotiv, izgledalo je kao da je dodatno razjarena. Drveće oko nas počelo je da se oblikuje i pretvara u Mokuton klonove, kao da sama šuma šalje svoje stražare da nas zaustave. Klonovi su se materijalizovali iz svake drvene površine na svega par metara udaljenosti i brzo zauzeli pozicije, po dva protiv svakog od nas.
"Managawa, Karinkushi! Ostanite fokusirani!" povikao sam, svesno ih podsećajući da moraju ostati na opreznu.
Videvši znake rukama koje izvode shvatio sam šta će se desiti i ubrzano odradio par znakova rukama stvarajući zemljanu kupolu oko nas koja je sa unutrašnje strane bila ojačana drvenim stubovima. Zemljana kupola se stvorila tačno onog trenutka kada su njihovi napadi poleteli u susret porivničkim.
"Ovo je bilo za dlaku." - rekoh više sebi u bradu, svestan da borba još uvek nije gotova.
Kako je moj zemljani zid uništen, a drveni oštećen, povukao sam ga stapajući ga sa zemljom. Sada smo se gledali diretkno sa 6 protivnika 2-3 metra ispred sebe. Odradio sam znake rukama i ka četiri protivnika poleteli su vatreni napad uništavajući korenje, a zatim i tri vuka.
Potez :
#card108 #card1208 #card57 #card96 #card89
Def je 800, Zid ima 600hpa. Napad vatre ima 700dmga, svaki vuk ima 600.
Sav dmg je poništen, a na 4 klona ide dmg.
Vatra na terenu 25, u meni 25.
Hp stit: 100
Nakon što bi se prašina, koja je nastala kao posledica celokupnog haosa u levoj strani Kasairo šume, slegla i sve umirilo na par trenutaka, pred očima svakog od prisutnih, u vazduhu, pojavila slova u izmaglici, jedva vidljiva, predstavljajući jednu čitavu zagonetku u tekstu. Tim mora tačno odgovoriti na pitanje koje postavlja šuma kako bi bezbedno nastavili svoje putovanje.
Ostavljam trag bez koraka, prolazim kroz svet nevidljivim putem. Kad svi misle da sam tu, ja sam već negde drugde, kao senka koja se širi, potom iznenadno skuplja i nestaje. Odgovori mi, šta sam ja?
OBJAŠNJENJE :
Odgovarate karticom u spojler uz RP post. Imate pravo na 3 pokušaja, svako od vas po jedan.
Pogledao sam ka Managawi i Karinkushiju, trudivši se da zadržim staloženost, i obratio im se tihim, ali ozbiljnim tonom.
"Morate biti oprezniji, ovakve greške ne smeju da vam se dešavaju. Sledećeg puta možda neću biti tu da vas spasim. Borba se ne dobija samo sirovom snagom, nije poenta napasti što jače protivnika bez obzira na posledice, već treba staloženo razmotriti situaciju." - rekoh izdahnuvši duže nego obično. "Napad poput ovog bi vas pokosio, budite pažljiviji u nastavku."
Moja dužnost bila je da ih zaštitim, ali njihova glupost može ih odvesti u smrt bez da stignem da reagujem. Nastavio sam još korak ispred puštajući prašinu da se slegne pre nego što su se ispred mene pojavila slova, vidljiva, ali obavijena izmaglicom. Zastao sam očekivajući napad sa neke strane, ali kako nije bilo ničega naglas sam pročitao šta piše, a onda stao da razmišljam.
"Shunpo..." - prva stvar koja mi je pala na pamet izletela je iz mojih usta.
Bila je to tehnika meni dobro poznata iz dana moje mladosti. Shinobiji koji su pratili put bushida često su je koristili kako bi se približili protivniku taman dovoljno da njihov mač može da ih preseče. Na početku svoje shinobi karijere imao sam dosta poteškoća sa takvim tipom napada, ali brzo sam napredovao i naučio tehnike koje su mi pomagale da ih savladam. Pretpostavio sam da će i njih dvojica shvatiti šta treba da rade, pa im ništa nisam pričao. Nakon svog pokušaja prikupljajući chakru iz okolne šume sačekao sam da vidim šta će se dalje desiti.
Potez :
#card8 #card58
Vatra na terenu 0, u meni 50.
Čim sam izveo svoju tehniku shvatio sam grešku. Sekunda je falila da vatra spali i mene kada Yasgar uskače sa svojim zemljanim zidom kao i drvenim potporama. Managawa je počinio istu grešku, ali jei on odbranjen zahvaljujući Yasgaru. Održao nam je jednu zasluženu lekciju i dodatno nas upozorio na oprez.
Naravno Yasgare shvatam svoju grešku. U trenutku njihovog napada nisam razmišljao što me je moglo koštati glave. Ubuduće ću da promislim prije svoga napada.
Nakon toga sam ušutio te iskoristio priliku da povratim malo chakre koju sam izgubio u ovim napadima. U tom trenutku pred očima, kao kroz maglu, pojavljuje mi se tekst. Ličilo mi je na negu zagonetku koju sam jedva uspio pročitati. Bez da sam govorio išta pogledao sam ka Managawi i Yasgaru te shvatio da su i oni vidjeli isto jer je Yasgar isti onakav tekst pročitao naglas. Malo sam razmislio te mi je na pamet pala jedna od tehnika Yamanaka klan o kom sam čitao iz nekoliko knjiga . Bila je to tehnika koja omogućava ninjama iz klana Yamanaka da putuju dosta brzo materijalizajući svoju dušu.
#card1322
2. Pokušaj
#card8
Potez.
Vatra u meni 75 vatra na terenu 0
Kada sam shavtio da sam napravio jendu grešku koju nisam smeo da napravim, ali u trenutku je vođa Yasgar uskočio i iuspeo je da me odbrani od nadolazećeg napada, od drvenih klonova. Malo sam bio ljut, što nisam mogao lepo sam da se odbranim, ali nema veze, bitno je da sam u jendom komadu. Pošto sam se mnogo istrošio odlučio da šopnem dve pilule iz mog ruksaka.
#card763 #card379
Šopam dve ove pilule za jedan slot, jer su stajale u bočici.
Nakon što sam popio tablete i malo vratio energije, u vazduhu su počela da se pojavaljuju simbili koji su počeli polako da formiraju reč. Da li se ovo meni čini, ili su ovo slova u vazduhu? Nakon što sam to rekao malo tišim glasom zaključio sam da se malo nadrogirao od tableta i da halucinira, mislim šta je tu je. Ajde da odgovrim na ovo nebesko pitanje. Odgovor je teleportacija. Rekao sam glasno i jasno.
Šuma beše zadovoljna tačnim odgovorom i sve se umiri na trenutak. Sve dok zemlja ne bi ponovo počela da podrhtava pod njihovim nogama i ćitavo tlo pretvori se u more korenja koje je nosilo trojac napred kroz šumu, prateći stazu i otvarajući im put. Korenje bi zaustavilo kretanje i apsolutno iščezlo onda kada su bili pred odredište.
Pred njima se pojavi crvena torii kapija ispred stepeništa koje vodi uz brdo. Yasgar, Managawa i Karinkushi mogli su čuti tonove flaute kako polako ispunjavaju tišinu između njih.
Pred Managawom, Karinkushi i Yasgarem stoji odluka. Da li će krenuti uz stepenište ili će ipak rešavanje ove misterije odbaciti i prepustiti nekome drugom.
Nakon mene i Managawa je priložio svoj odgovor. Bio je to flying rajin tehnika o kojoj nisam znao puno, ali sam znao osnovno i mislio sam da bi čak to mogao biti odgovor. Poslije sve tri naša odgovora šuma se na trenutak smirila kao da nam govori da smo dali tačan odgovor. Iznenada pod nama se pojavilo korijenje, ali ovaj put nekakvo drugačije tj. nije nas napalo nego kao da nas je vodilo negdje. Prihvatili smo tu vožnju misleći da idemo ka odgovoru, ali nismo spuštali gard ni u kom trenutku.
Korijenje se nije smirivalo sve dok nismo stigli do jedne crvene kapije, a zatim je ušlo u zemlju onako kako je se i pojavilo pod nama. Stajali smo ispred kapije i stepeništa te u tišini gledali šta dalje. Tišinu je prekidao zvuk flaute koji je lagano dolazio iz daljine.
Nisam puno razmišljao da li da krenem ka gore jer nisam ovo sve prošao uzalud. Uz oprez sam prošao kapiju, kročio na prvi stepenik te okrenuo glavu ka svojim saborcima.
Idemo dalje momci?
Nakon mog odgovora nije se desilo ništa, takođe ni nakon što je Karinkushi pokušao. Već sam tražio novo rešenje za tu situaciju kada je Mangawa dao svoj odgovor. Par trenutaka nije se desilo ništa i već sam pomislio da i on nije dao tačan odgovor, ali onda šuma je naglo oživela pružajući svoje korenje sve do nas, a zatim nas kao muzičara na rukama pronela kroz put ispred nas.
"Čini se da nemamo mnogo izbora," rekoh smireno, osluškujući tihe tonove flaute koji su prelamali tišinu. "Ova šuma nas nije dovela ovde bez razloga. Ako je ovo njena poslednja proba, moramo je prihvatiti do kraja, kako bi rešili misteriju."
Laganim korakom, krenuo sam za Karinkushijem, držeći senzore aktivnim i osluškujući svaki zvuk i pokret.
"Držite oči otvorene," upozorio sam ih blago, upućujući poslednji pogled ka Managawi pre nego što smo nastavili dalje uz stepenište.
#card10 #card8
Kameno stepenište koje vodi uz brdo beše prohodno sve do momenta dok prva shinobi čizma nije dodirnula stepenik. Šuma se još jednom usprotivila nepozvanim gostima i poput groma iz vedrog neba, gomila korenja probila se iz zemlje neverovatnom brzinom, zatvarajuči prolaz sa svih strana i zatvarajući ih u kupolu u kojoj nije bilo ni trunke svetlosti, samo apsolutni mrak i težak, zagušujući vazduh. Unutar kupole i dalje bi se mogli čuti prigušeni zvuci flaute i ništa više.
HP 3000
// Drvena kupola u kojoj se nalazite je velikog obima. //
I pored upaljenog senzora nisam mogao da detektujem tu zamku i sprečim Karinkushia da zakorači na stapenice. Prvi korak i šuma je odmah podivljala obavijajući se i praveći kupolu oko nas. Dok su se poslednji zraci svetlosti probijali kroz nedovršenu kupolu pozicionirao sam se pored svojih saboraca. Jedan je bio levo drugi desno od mene na nekih jedva metar razmaka.
"Polako momci, budite na oprezu, ja ću se pobrinuti za ovu kupolu." - rekao sam radeći znake rukama.
"Jedan od vas neka aktivira senzor kako bi videli bar chakru unutar ovoga."
Rekao sam glasnije kako bi bio siguran da su čuli, a onda sam iza sebe stvorio vatrenog pauka koji je zapalio vatru na terenu. Čim se vatra upalila drvenu konstrukciju oko nas stopio sam sa istom pretvarajući je u lavu. Pokušao sam da složim kockice u glavi i da shvatim šta je problem ovde, jednog trenutka se čini da je šuma protivnik, drugog da je u najmanju ruku neutrala. Nije mi bilo jasno, ali nadao sam se uskorom razrešenju te misterije.
Potez :
#card72 #card56 #card1017 #card8
Vatra na terenu 25, u meni 50.
Samo što sam kročio na prvi stepenik unatoč svoj opreznosti i Yasgarovom senzoru aktivirao sam zamku. Gomila korijenja se obvila oko nas te nas zarobila. Yasgar i Managawa su bili nekoliko metara od mene. Mogao sam samo da čujem njihove glasove s obzirom da je unutra bio mrkli mrak. Yasgar je rekao da ćeda se riješi kupole, a da jedan od nas aktivira senzor u slučaju neke
Ja ću.
Aktivirao sam senzor kada je Yasgar stvorio vatrenog pauka osvjetljavajući unutrašnjost kupole te nakon toga čini tehniku kojom spaljuje kupolu. Bila je to jedna od lava tehnika o kojoj sam znao dosta. Budite spremni na sve, nakon ovog treba paziti na svaki korak
#card10 #card8
Vatra u meni 75, vatra na terenu 0
Nakon što je Karinjushi zagazio nogom na jedan od stepenika, nesvesno je pokrenuo zaštitni mehanizam ove lokacija, oko mene njega i Yasgara su se pojavili korenovi, koji su blokirali bilo koji izvaor svetlosti iz poljašnjeg sveta. Video sam da su Karin i Yasgar aktivirali svoje sensore da osete šta se dešava unutar ovog mesta. Naravno sa njima sam i ja uradio svoju sensor tehniku.
#card1447
Aktiviram sensor 20ch i 1slot.
Leva strana šume obasja se nežnim svetlom u trenutku kada Yasgar rastopi kupolu isprepletenog korenja koja ih je držala kao male, nemoćne miševe u klopci. Tišina zavlada šumom, a stepenište koje im je do tada bilo blokirano postade ponovo prohodno, kao da im priroda sama nudi prolaz. Senzor tehnike nisu detektovale nikakvu opasnost, niti su osećali prisustvo chakre u blizini, što je dodatno pojačavalo misterioznost pred njima.
Put pred njima, vijugav i strm, vodio je uz stepenište i uspinjao se prema uzvišenju. Na vrhu ih je čekala impozantna građevina - mistični Hram, obavijen velom tajni i mahovinom, za koji nisu dobili nikakve informacije u izveštaju o misiji. Njegova arhitektura kao da je prkosila vremenu, reklo bi se da stoji tu netaknut mnogo godina.
( Nastavite dalje ovde - https://www.ninjaworldrpg.com/t2516-stari-hram )
Pojurio sam stepenicima i jako velikom brzinom sišao sam na put kojim smo došli. Uskoro sam isčekivao i Managawu kojem je Yasgar takođe naredio da se povuče. Koliko god sam želio da ostanem u borbi znao sam da je ovako mnogo bolje jer bi Yasgar morao da misli i na nas pri rađenju većih napada. Takođe sam potrošio i dosta chakre te bi mi i to stvaralo probleme. Svakako sam barem malo umirio grižnju savjest znajući da sam Yasgaru koliko toliko olakšao s obzirom da sam našeg protivnika uhvatio u jednu od svojih barijera i dobro ga ranio spaljivajući njegovo tijelo.
Iako sam bio istrošen nisam spuštao gard ni u jednom trenutku spreman da reagujem na bilo šta što mi šuma ponovno može spremiti. Otišao sam do jednog drveta tik pored putića i popeo se na njega da malo odmorim, ali i da imam bolji pogled na to kada Managawa dolazio, ali i na to ako mi se približavala neka opasnost
#card8
Uspeo sam da pobegen iz borbe, jesam isapo kerina, ali bilo me je baš briga. Bitno je da sam ja živ i zdrav. Silazio sam užurbanim korakom niz stepenice koje su vodile do leve strane Kasiro šume, do mesta gde sam započeo moju avanturu i borbu. Ovo je bila zaista vrhunska ekspedeicija, ne znam šta je sa onim iz sela kiše kako su oni prošli, ali me je bilo baš briga iskreno.
Tako dok sam silazio niz stepenice primetio sam nešto u krošnji jednog drveta, da li mi se činilo ili je to bio moj saborac Kushi. Morao sam da proverim. Kushi, jes to ti majke ti, isti si majmun brale. Rekao sam ovo sa balig smeškom, bilo mi je čudno da je i on pobegao iz brobe, ali mi je bilo drago da je živ.
Nakon nekoliko trenutaka uočio sam Managawu kako se spušta stepeništem. Krenuo sam sa spuštanjem sa drveta što je pomoglo Managawi da me uoči. Iznenada kada mi se obratio osjetio sam neku hladnoću u vazduhu i neku nelagodu. Svakako odbacio sam to i pogledao u Managawu. Nisam pokazivao nikakve emocije, ali mi je bilo drago što ga vidim živog i zdravog. Osjećao sam da će Yasgar uskoro da završi borbu te sam predložio Managawi da krenemo.
Krenimo, Yasgar će nas zasigurno sustići. rekao sam to okrećući se ka strani kojom smo došli i laganim koracima krenuo sam nazad.
#card8