Prodavnica lutkarske opreme
Prodavnica lutkarske opreme koju drzi jedan lutkar u penziji. Ova prodavnica se nalazi u sred nicega pokraj glavnog druma. Izgleda kao najobicnija kuca bas zato sto je matori koristio kao istu. Covek moze primetiti po koji flajer na glavnom drumu i zatekla bi ga ova kuca.
Re: Prodavnica lutkarske opreme
Pobegao je od kuce jer njegovi htedose da ga ozene nekom cigankom iz susednog sela i predaju imanje na njega. On revoltiran tim potezom svojih roditelja odlazi i u tom begu od kuce nailaza na cudnovatu prodavnicu lutkarse opreme. Cuo je da su lutkari jedni od jacih boraca, jedini problem je sto ih vise nije ni bilo u svetu. Svi su penzionisani, stara vestina, teska koju je malo omladine htelo da izucava.
Kada je dosao na ovu lokaciju navodjen flajerima koje je nasao u okolini na prvu mu bese cudno sto je ovo mesto izgedalo kao najobicnija kuca. Ipak kad je usao uverio se u suprotno jer je matori po zidovima imao obesene lutke, dotakte za i ste i sve sto jednom lutkaru moze da zatreba. Matorac koji je sve ovo prodavao ponudi ga sakeom. Toga naravno prihvati da popije sake sa starinom.
Posle dosta razgledanja i razgovora o samim lutkama i delovima, njihovim mogucnostima, Toga je naravno pitao za cenu. Dobio je kao odgovor astronomsku cifru koju je samo mogao da sanja. Jeste hteo je da postane shinobi, ali nije znao da je oprema za isti posao toliko skupa. Ekonomija normalnog coveka i shinobija bila je totalno odvojena, jer su oni zaradjivali ogromne novce na misijama pa im nije bio problem platiti toliko komad opreme. Obican covek bi po ceni jedne lutke mogao ugodno da zivi u hotelskom smestaju negde u velikom gradu.
Put je Peleta naneo nekim čudom i na ovo mesto. Na prvu njegovu pažnju privukli su ružni flajeri na kojima se govori o ovoj kući kao prodavnici opreme za lutkare. Cuo je da su ti momci mnogo dobri borci iz priča koje su kružile svetom no ipak ih je količinski malo u svetu. Ušao je više da bi našao nekog ko kupuje ovde nego da bi pogledao same lutke. Možda će naći moćnog saveznika.
Po ulasku mogao je čuti poslednjih par izgovorenih rečenica.
Ako su pare problem ja ću platiti za momka. Samo to će te obavezati mocme da budeš moj saputnik naredne 3 godine.
Dok je Toga sedeo i razmisljajuci o ceni lutaka pojavljuje se njemu do tad nepoznati lik koji se ponudio da on plati njegovu opremu ali da zauzvrat bude njegov saputnik. Togi se svidela ta ponuda tako da je odlucio da ce prihvatiti ponudu koju je dobio tako da se slozio i rekao
- U redu moze.
Čuvši odgovor mladjanog šinobija, poseže za vrećom punom ryoa koja mu beše u torbi. Izvadio je 8 buntova po 50k i dao Togi.
Evo izvoli novoc kupuj šta ti je volja. Ja sam Pele. Tokom ove dve godine ćeš živeti sa mnom tako da bi bilo lepo da se predstaviš. I da ako planiraš da bežiš pre isteka ugovora... ubiću te kad tad. Ali nećeš pokušati da bežiš pre isteka ugovorne obaveze nadam se... hahahaha... Sačekaću te ispred dok ti kupiš šta ti je potrebno.
Srećan što je konačno imao saborca, a pogotovo zato što je našao nekog sa veštinama za koje je znao iz priče da su veoma jake, izašao je ispred i čekao.
Nakon sto je Toga dobio novac i sklopio dogovor i dobio novac kao i ime tog sinobija Toga se takodje predstavio.
- Zovem se Toga Yagari. I ne brini se ispunicu dogovor
Nakon toga je Pele izasao dok je Toga zadovoljan uzeo sve sto bi mu trebalo da bi shinobi lutkar. Takodje je i uzeo skrol sa uputstvima od matorog koji je i sam pre bio lutkar. I izasao napolje kako bi mogao da pocne da ispunjava svoj deo dogovora.