Ti mozes da je stvoris ali upadas u moj skriveni onda. Genjutsu tehnike mi zahtevaju slot manje zbog buffa i time sam imao slotova za ovaj skriveni. Bacena su 2 skrivena efekta i upadas u oba. U prvi si upao jer si stvorio novu strukturu na terenu, korenje se vezuje oko tvojih nogu i rootoje te.
Pre nego sto me vatrena kugla pogodi sto bi me pretvorilo u latice, izbegavam tvoju zmiju substitucijom .
#card1
Potom me tvoja vatrena kugla pogadja i nista mi ne radi, moje telo se samo pretvora u hiljade latica koje se skupe i naprave moj lik na istom mestu gde sam i bio (ovo stiti i od blasta)
Takodje sa Mind Reader gearom smanjujem cd od Hundred Blooming Flowers i ima 3cd umesto 5.
Dobijam +200 (2x100) na genjutsue od pasivne jer si uhvacen u ova dva efekta i time punim pasivnu do capa.
E sada, odrzavam svoj vodopad na terenu jos 2 poteza nakon ovog i buffujem svoj naredni napad vode koji odmah nakon bacam na tebe. Takodje imam Tobiramin 2 piece gear i napadi vode mi imaju 1 cd tako da se vratio sa cda.
#card41 #card27
Mlaz vode ima 1500dmg 300blast
(200+300 od vode na terenu+400 Red Sky+300 sal+300 Water Source)
Potom ojacavam svoje Yamanaka genjutsue jer si se odbranio od proslog i bacam 2 naredna genjutsua, jedan je efekat a drugi je napad.
#card1324 #card223 #card1316
Sa Black Fog smanjujem tvoje napade vatre za -200dmg na 2 poteza, mozes se osloboditi efekta ako izbacis 50ch po potezu
(chakra potrebna da se odbranis od genjutsu napada i plus tih 50ch)
Genjutsu napad ima 1000dmg
(500+300 pasivna+100int+100 Kireina Shojimon)
Dakle na tebe ide mlaz vode 1500dmg 300blast
Genjutsu 1000dmg
Vodopad i kisa su i dalje na terenu, udisem tvoj dim i gubim 50hp.