Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Karinkushi - Trial

Karinkushi - Trial D5oynb8

Nakon što sam završio svoj drugi test dao sam sebi malo odmora. Gledao sam ninje koji nastupaju u areni i nakon što sam vratio svoju chakru odlučio sam se i ja okušati u ovom testu.

Ušao sam u arenu koja je već bila uprljana od borbi prethodnih ninji. Na podu su se mogli vidjeti znakovi jutsua koji su korišteni. Kada sam stigao do centra okrenuo sam se oko sebe i pogledao sve ninje koji su isčekivali uživanje u novoj borbi.

Hladnokrvnost se ocrtavala na mome licu jedva čekajući da vidim svoga protivnika i porazim ga. Sa druge strane arene, u tom trenutku, ušao je moj protivnik. Po građi je izgledao znatno manji od mene i nije mi ulijevao neko povjerenje da će izdržati dugo.

Ovo je kraj za tebe na tvoju žalost uzviknuo sam glasno i dobio aplauz od publike.

Odmah sam stupio u akciju zauzeo stav i napravio znakove rukama za mog vatrenog zmaja koji se uputio ka mom protivniku.

#card69

The member 'Karinkushi' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Karinkushi - Trial #world184

To je sve što možeš?

Razočarao sam se s obzirom da ga je moj zmaj pogodio. Dobio sam aplauz od publike, ali ne baš onakav kakav bi bio da je borba potrajala duže. U trenutku smrti je rekao "proklet da si" i uputio ka meni jedan bezvezni napad. Odbranio sam se od njega stvaranjem jednog od svojih zemljanih zidova oko sebe.

Publiko, braćo shinobiji znam da vas je ova borba razočarala kao i mene jer uopšte nije bilo neke zanimljive borbe. Svakako nadam se da će biti boljih prilika da se dokažem. Zapamtite ime Karinkushi Kaguya jer će te ga zasigurno čuti u budućnosti.

Održavajući hladan izraz na svome licu kao da prije nekoliko trenutaka nisam ubio jednu osobu uputio sam se ka izlazu iz arene i odlučio potražiti mjesto na tribinama.

Sunce je sijalo samo na jednom mjestu u areni na mjestu gdje je moj zmaj završio svoj put. Ljudi zaduženi sa ovaj dio su odmah nakon što sam ja napustio arenu došli i počistili ono malo što je ostalo od moga protivnika.

#card108

Ocene žirija:

❖ Zaybuto Senju: 1 bod
❖ Chinoike Watatsu: 0 bodova
❖ Shinto Ryoki: 1 bod

❖ ❖  Ukupno: 2 boda

Komentari žirija:

Shinto Ryoki: Šta reći ...