Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Esau - Trial

Esau - Trial JjXOUl3

Ogromna, betonska arena, dovoljno čvrsta da izdrži skoro svaki ninjutsu napad. Pored ogromnog praznog prostora, u gornjem levom ćošku stoji specijalna soba za žiri, u kojoj su zaštićeni jakim staklom od posebnog materijala koji je negirao chakra napade. Beton je već popucao, okoreo od prethodnih bitki koje su ovde usledile.

Esau - Trial NyUixBx
Nakon kratkog upoznavanja na tribinama našao sam se u mračnom hodniku koji me je delio od borbe koja će uslediti. Mirnim pokretima, otresao sam to malo prašine što se nataložilo na njegovome kaputu - želeo sam da izgledam prezentabilno za žiri i masu koja je gledala njegovu borbu.

Znao sam unapred ko mi je neprijatelj - šinobi mog ranga, unajmljen od strane organizatora iliti Karamatsua. Odkoračio sam iz senke u dobro osvetljenu arenu, spreman da namestim ime za sebe po ko zna koji put u svetu.

#card1448

Protivnik je stojao na drugoj strani arene, sa jednom rukom na njegovom pojasu dok sam ja polako radio znakove ruku u znak preparacije. Iz betonskih pukotina sitan pesak je krenuo da viri, polako ispunjavajući tlo arene. Zrak sunca koji je osijavao arenu odbijao se o mnogobrojne količine kvarcnog peska koji su odavali efekat šljokica. Čitava arena je zablještala.

#card1420

Uz šljokičast pesak, sa plafona se pojavio chakra oblak iz kojeg je počeo da veje sneg istovremeno na teren. Kako su pogledi krenuli ka gore, tako je tlo terena zajedno s blokovima krenulo da tone, pokušavajući da onesposobi svog protivnika.

#card1459

'Započnimo..'

Uputio sam reči svome neprijatelju koji je krenuo da tone u pesak.

Level peska na terenu - 200
Ice stack - 2

Esau - Trial NyUixBx
The member 'Esau' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Yunin' :
Esau - Trial #world220

Nestabilno tlo je samo sebe proždiralo. Veliki betonski blokovi su naime polako tonuli kroz pesak. U čitavoj areni, stajao sam jedini, okružen zidovima koji su štitili posmatrače. Moj protivnik se očajnički borio da pobegne, pokušavajući da skače sa bloka na blok, ali mu nije išlo od ruke. Upao je u moju zamku.

Iako je bio na ivici poraza, uspeo je da izvede svoj najjači napad, boreći se do kraja. Chakra bljesak je išao pravo ka meni - al ja se nisam pomerao - nisam bio uplašen. Hitrom reakcijom znakova ruku, naizgled niotkuda, kristalni ledeni štit je krenuo da se formira. Momenat kako je bljesak chakre dotakao štit, njena svetlost se samo odbila o svaki njen atom, stvarajući prelepu prismu duginih boja koja je obasjala teren narednih nekoliko sekundi.

Background Image#card1415

3600 def - 345 chakre

Protivnik je bio već uveliko stunovan - borba je bila gotova. Dalje nasilje nije bilo potrebno, ipak, ljudi su gledali (stidim se). Nisam imao potrebu da u čast smrti jednog čoveka zakopam drugog - to mi samo nije imalo smisla. Dosta je za danas bilo pokušaja prolivanja krvi - takav nepomičan i ukopan, on je za mene bio poražen.

Okrenuo bih se ka spectatorima, a potom blago naklonio, završavajući svoju izložbu moći. Iako nisam dobio maksimalan broj poena na testu, znao sam da sam danas pokazao nešto mnogo važnije – ljudskost, koja se retko viđa u svetu shinobija.

10 bodova.

Esau - Trial NyUixBx
Ocene žirija:

❖ Zaybuto Senju: 3 boda
❖ Chinoike Watatsu: 3 boda
❖ Shinto Ryoki: 3 boda

❖ ❖  Ukupno: 9 bodova

Komentari žirija:

Zaybuto Senju: Stvarno je kao što i ljudi kažu...
Chinoike Watatsu: Danas nećemo videti znači tamnu stranu.
Shinto Ryoki: Odelo ovo što nosim mi od njega hahaha.