Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Test napad

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Test napad

#card1448

200 nivoa peska

#card1460

i +200 dmg na santon napade

stvaram vodu

#card28

#card55

biram da moj sledeci napad ima +500 dmg

Princ od peska
Test napad  UW0JYuD
#card1463

napad ima 1000 dmg zbog tehnike "nature sand" i ostavja za sobom 200 nivoa peska

#card1446

napad ima 1200 dmg zbog 200 nivoa peska od prethodnog napada tehnike sand "sand collect" i "nature sand"

#card27

napad ima 1000 dmg zbog premium vode koja mi daje 500dmg i zato sto na terenu postoji voda +300dmg

#card24

napad ima 850dmg ulazem 120ch.

ukupan dmg: 4050 dmg

Princ od peska
Test napad  UW0JYuD
#card2

//SAMO JEDAN NAPADAČKI POTEZ//
Napokon nakon duzeg vremena cekanja Satoshi je konacno po prvi put zakoracio u arenu da ljudi vide pravu snagu Satoshi Senjua, u centru arene vidio je barijeru koja je bila prvi test shinobi trunira. Cilj ovog testa je da ninja napadne sto jace drvo koje se nalazi unutar barijere.
Vrijeme je da pokazem ljudima ko je Satoshi

#card435#card1130
Oko sebe stvaram auru bozanstva koja mi daje dodatne ruke i sada imam dodatna 4 slota ukupan broj slotova mi je 10, zatim aktiviram magnet buff koji mi daje +200 dmg na sve napade.
#card1214
Ulazem maksimalno ch i napad ima 1200 dmg.
#card164#card1134#card1136
+200 dmg na sledeci ninjutsu napad, na prvi magnet napad prenosim slobodan oblik ima 300+300+200=800 dmg, na drugi ide probojno ima 800+400= 1200 dmg.
#card1212
I za kraj 400+400= 800 dmg.

UKUPAN DAMAGE NAPADA: 4000 DMG

#card27

lazare

#card2

stvaram se iza tebe.

#card1446

600dmg

Princ od peska
Test napad  UW0JYuD
[center]
Sva samouverena bez plana stala sam ispred topa nadajuci se najboljem.Razmisljala sam koliko bi bilo najbolje da ispali prema meni.Zelela sam sto vise dmg ali to bi znacilo manje poena jer bih potrosila dosta ch tako da odlucila sam da igram na sigurno.
Pogledala sam i glasno rekla:

Zelim 2100dmg!!

Nisam ni trepnula vec je ispaljeno tkd morala sam brzo da reagujem.

#card314
(Stvaram barijeru oko terena koja mi daje 200 sposobnosti kojih stavljam na kontrolu ch) 30-5=25 ch zbog moje kontrole ch)

#card316
(Kosta me 0 slotova zbog pasivne barijere moze kartica imati 0 slotova!)

#card317
Stvaram barijeru u koju ulazim
(Kosta me 10 ch to je min)

#card309
(Kosta me 1 slot zbog pasivne i 15ch me kosta jer imam 300kontrole ch)

Znaci sada barijera ima 900hp

#card107
Ovaj zid postavljam ispred barijere u kojoj se nalazim 40ch za 800hp
(Kostace me 25ch zbog 300 kontrole)

Znaci sada je ova situacija ja se nalazim u balon barijeri od 900hp
I ispred mene se nalazi zid od 800hp
Znaci to je 1700hpa

I 100hp zbog pasivne zemlje to je 1800hp

SABAKU NO RYONA  
00

inventar :

pasivne :
//BLOKIRAM 3400 DMG//
Satoshi kada je zavrsio prvi dio Shinobi turnira ninje koje su zavrsile prije njega su polako krenuli da idu na drugi dio, Satoshi je imao mnoge ideje kako ce taj drugi dio izgledati ali idalje nije bio siguran da li je ijedna od njih tacna, tako da je nestrpljivo cekao svoj ulazak u arenu.

Konacno je dosao red na Satoshija polako je koracio prema areni, izgledala je vrlo slicno kao i prosla, kada je stigao do centra arene vidio je veliko oruzije cija cijev je bila uperena u Satoshija. U tom trenutku shvatio je sta je test 2. djela shinobi turnira, tada je rekao operatoru oruzija sa smjeskom na licu.
Začini napad da ne bude pre slab

Satoshi je brzo stvorio 2 senju klona, prvi je za njih napravio drveni zid koji ce malo ublaziti napad, drugi senju klon samo vadi stit i spreman je da odbrani Satoshija od napada ali cak i to nije dovoljno, tako da Satoshi stvara jos jednog klona ali ovog puta ce to biti zemljani klon koji prvo stvara zemljani zid pa je onda izvadio svoj vjerni stit kojeg drzi u ruci i ceka da napad dodje do njeg.
#card1220#card95
Senju klonovi :

Zemljani klon :

Nakon sto se Satoshi uspjesno odbranio krenuo je dalje i polako cekao da vidi sta cese desiti u 3. dijelu trunira.

3400dmg= 8 poena
3400/45= 75= 8 poena
Ukupno 16 :D

//BLOKIRAM 3130 DMG//
Satoshi kada je zavrsio prvi dio Shinobi turnira ninje koje su zavrsile prije njega su polako krenuli da idu na drugi dio, Satoshi je imao mnoge ideje kako ce taj drugi dio izgledati ali idalje nije bio siguran da li je ijedna od njih tacna, tako da je nestrpljivo cekao svoj ulazak u arenu.

Konacno je dosao red na Satoshija polako je koracio prema areni, izgledala je vrlo slicno kao i prosla, kada je stigao do centra arene vidio je veliko oruzije cija cijev je bila uperena u Satoshija. U tom trenutku shvatio je sta je test 2. djela shinobi turnira, tada je rekao operatoru oruzija sa smjeskom na licu.
Začini napad da ne bude pre slab

Satoshi je brzo stvorio 2 senju klona, prvi je za njih napravio drveni zid koji ce malo ublaziti napad, drugi senju klon samo vadi stit i spreman je da odbrani Satoshija od napada ali cak i to nije dovoljno, tako da Satoshi stvara jos jednog klona ali ovog puta ce to biti zemljani klon koji prvo stvara zemljani zid pa je onda izvadio svoj vjerni stit kojeg drzi u ruci i ceka da napad dodje do njeg.
#card1220#card95
Senju klonovi :

Zemljani klon :

Nakon sto se Satoshi uspjesno odbranio krenuo je dalje i polako cekao da vidi sta cese desiti u 3. dijelu trunira.

3130dmg= 8 poena
3130/45= 69= 6 poena
Ukupno 14 :D

aaa

The member 'Yasgar' has done the following action : #RP-OPCIJE

'SHINOBI FATE' :
Test napad  #world369 Test napad  #world365 Test napad  #world366 Test napad  #world362

#card83

Princ od peska
Test napad  UW0JYuD
The member 'Ishigai' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Tennin' :
Test napad  #world212

bruh ubio sam ga u jednim potezom

Princ od peska
Test napad  UW0JYuD
#card28

plavim teren na 3 poteza

#card55