Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Jutakatina kuca

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Jutakatina kuca

Mala drvena kuca odvojena od sela.Tu zivi Jutakata Uzumaki.Kucu je nasledio od oca koji je izgubio zivot u ratu.
Jutakatina kuca Ai-generated-8205363_1280

setao sam se malo van sela da budem malo sam i razbistrim glavu i naleteo sam na jutakatinu kucu moram reci da je stvarno lepa.

Kada sam se probudio izasao sam iz kuce da treniram ali u daljini video sam stranca kako ulazi u šumu.Nisam htio da ga uznemiravam.Okrenuo sam se i nastavio do mjesta za trening.

Dosao sam kuci.Otisao sam do kuhinje da spremim nesto za jelo.Nakon toga otisao sam da spavam jer sutra imam genin ispit.

Kada sam se probudio otisao sam da jedem.Brzinski sam obavio jedan trening.Nakon toga malo sam se odmorio i krenuo na genin ispit.

Kada sam se vratio sa ispita odmah sam otisao na livadu iza kuce da bih vjezbao ninjutsu.Dosao sam do jednog drveta koje mi je sluzilo kao meta.Malo sam se odmakeo i uradio znaove rukama.

#card27

Napad je presekao drvo.Odlucio sam da odem na trening polje i da uvjezbam ostale poteze.

Nakon misije dosao sam kuci da se odmorim i da se spremim za misiju.Malo sam odremao i krenuo.