Skriveni potez :
Otkrivam skriveni:
#card1458
Stao je na pesak te je stun proradio obrazlozeno je post ranije.
Ozaki se upecao i upao je u pesak koji ga je stunovao..
Nazalost novu Ryonu vise ne mogu prevladati emocije koliko god ona volela svoje prijatelje ima rupu koja je nepopunljiva u sebi.
Nije imala srce oduzeti oci svojim drugaricama koje su gledale na moje dete kao na svoje..
Tako da Ozakia samo sudbina nije pogledala jednostavno previse je naivan…Mene je Jasaka Fujin naucio ovome.
Pravila sam se da tama ne postoji u meni te sam sve izmislila nista me nije bolelo cak sam otrovala i bobice..
Sve je bila jedna velika laz koja mi se sve vise svidjala.
Imala sam veliku zelju okusiti smrt pa je nazalost Ozaki zapao..
Pogledala sam ga u oci koje su bile pune suza i rekla sam mu drhtavim glasom ali odlucnim:
Zao mi je Ozaki moras nauciti sta je tezina ovog sveta.Kao deo Anbu jedinice moram prikrivati osecanja te sam samo obavljala svoj zadatak.
Cenim to sto si dobra osoba zato cu ti dopustiti da mi budes od koristi.Mogao je videti Ryonu koja vadi iz torbice jedan skrol.
#card377
Te stvaram svoju novu bebicu u koju cu staviti Ozakia da ne bi umirao u patnji.
#card734
Jos jednom hvala ti Ozaki zato te necu ubiti mozda se vidimo ponovo drugom prilikom tada zelim da me pobedis!Posle moje reci zapecatila sam ga.Te sam vratila bure u skrol i vratila ga u torbu.Planirajuci da se vratim na takmicenje kao da se nista nije desilo i da mi ovo predstavlja malu prednost.
Dok sam setala nazad pustila sam suzu iako sam mislila da sam utisnula svoje emocije u Ryoni se i dalje nalazi dobrota.