Pa prica pocinje ovako ja sam isao holom i naisao sam na mladu devojku u anbu odelu kako sedi na podu jako izmorena i veoma slabasna i povredjena navodno je zavrsila test defense i veoma je povredjena , upitao sam je da li je dobro i kako mogu pomoci te sam trazio nekog medicinskog shinobi-a, na to je ona meni odgovorila kako je ona jedan i da zna kako da se izleci ali moramo otici u drugu mesto kako bih tamo nasla biljku koju treba, ali ona je to iskoristila kako bih me odvojila od shinobi-a sela vodopada, bila je simpaticna devojka dosta se smejala i nije izgledalo kao da ce to pocitniti, nastavili smo u tu sumu gde je ona trazila biljku i kada je nasla biljku krenula je da pravi sebi neke bobice, te bobice je dala i meni i imam ih kod sebe ali najverovatnije su tamo neke bezazlene otrovne bobice s kojim je htela da me sabotira , takodje ta biljka s koje je uzimala bobice je izgledala kao najobicnija biljka,kada smo polako kretali ona je krenula da koristi, stil peska iz cega mozemo zakljuciti da je iz klana Santon,to jos nije sigurno ali moze biti, i rekla mi je da je njeno ime Ryona verovatno puno ime Ryona Santon, kao sto rekoh krenula je da radi jutsu-e peska te je pokrila tu biljku navodno kako je nebi niko nasao na tu biljku , te me je pozvala da pridjem i da vidim kakvo je zatrpano i da je sve skoro kao normalno, i tada je htela da me zapecati u
jedno bure, ali nekako sam uspeo da pobegnem tako sto sam uradio tehniku i uspeo da se vratim na event, predpostavljam da je neki medicinski shinobi rekla mi je da jeste posto mi je rekla da je idalje na medicinskoj obuci i da bas nije toliko dobra, takodje je nosila ANBU odelo i imala je ANBU tetovazu na njenoj desnoj ruci, imala je ljubicastu kosu ali nije imala masku na sebi, mozda je nekome poznata, ali mozemo zakljuciti da je iz ANBU jedinice. Pokusala me je namamiti dalje i zapecatiti ali hvala bogu da sam uspeo pobeci i stigao sam ovde da trazim pomoc.
Gledajuci u njih i cekajuci njihovu reakciju.