Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stare Tribine

First topic message reminder :

Stare Tribine - Page 2 FJwYu3a

Stare tribine koje su korišćene retko prilikom chunin ispita za gledanje i posmatranje potencijalnih novih talentovanih ninji.
 Kamene tribine sa metalnom ogradom

- Večni kreator nindža sveta -

Vratila sam se na tribine kao da se nista nije desilo.Potpuno zalecena sa blagim osmehom na licu ali nesto mi nije davalo mira.Pokusala sam da pronadjem Karina i nepoznatog ninju.Razgledala sam po tribinama i uspela ih pronaci oni se nisu ni mrdnuli..
Prisla sam im opet preskoceci ogradu i pogledala u nepoznatog ninju rekavsi mu:

Mogu svoje mesto dobiti nazad??

Zatim sam pogledala u Karina i nasmejala mu se srecna sto ga ponovo vidim.
Zelela sam da propratim ostatak defanzivnog zadatka nadajuci se da niko nije primetio da Ozakija nema.Mislim on je fu u mom buretu…

SABAKU NO RYONA  
Nakon što je Masato završio svoj dio vidio sam da je malo umoran. U tom trenutku se vraća Ryona koja sada izgleda okej s obzirom da je primila neke rane maloprije. Znao sam da je sposoban medic tako da me to nije iznenadilo. Jer se Masato još odmarao a ona ga je upitala za mjesto odlučio sam da ja ustanem i pustim njih oboje da sjede jer ipak oni su već igrali i treba im odmor.

Izvoli sjedni na moje mjesto Ryona

Nakon toga sam se naslonuo na ogradu ispred njih i isčekivao dolazak novog ninje na test

Kad nisam pala sa nogu Karin mi je ustupio mesto pored ovog mutavog koji ne zna da progovori.Sela aam jer mi je bilo glupo da odbijem ali sam se pomerila u stranu sto dalje od njega te rekla Karinu:

Evo napravila sam ti mesto sedi izmedju nas.

Nadajuci se samo da ce sesti i da ce uskoro doci novi ninja da se testira.Ali sam se setila da ja nisam odgledala njih dvojicu pa sam ih upitala:

A kako ste vi prosli imate li neke povrede da to saniran??

SABAKU NO RYONA  
Nakon što je Ryona sjela pomjerila se malo te tako napravila i mjesto za mene. Nakon što sam i ja sjeo vidio sam da je Masato još unoran kada je Ryona upitala da li smo mi već igrali i da li imamo neke rane.

Masato je završio maloprije i na svu sreću nema rana, a ja čekam još nekoliko ninji ispred mene te ću onda otići.

Nakon toga sam se sjetio da je Ryona bila ranjena nakon svog poteza iako sada izgleda jako dobro.

A ti. Maloprije si nestala, a vidio sak da si primila određenu štetu. Otišla si da se izliječiš? Srećom koliko vidim sada nemaš rana, tvoj medic sppsobnosti su sjajne

Masato, nakon sto je gledao u arenu cekajuci sledeceg ninju, cuo je neki zenski glas, malo drzak. Podigao je smesak i pogledao osobu, a telo mu se najezilo. U tom trenutku, pre nego sto je mogao da progovori, Karinkushi je ustao. Umesto Masata, primetio je da je to ta Ryona. Sela je pored Masata, ali se brzo pomakla da napravi mesta za Karinkushi-a i distancu izmedju njega i nje. Masato nije mogao da razume zasto, ali znao je da je drska.

Nije bilo potrebe, Karinkushi, stvarno,

rekao je Masato, a zatim ga je Ryona upitala kako su prosli sa testiranjem. Karinkushi je opet uzeo ulogu da prica umesto Masata. Masato nije hteo da nista govori, jer ko zna da li ce mozda biti ljubomorna jer nije primio nikakav udarac. Pritom je skrenuo pogled ka areni, da bi izbegao neku konverzaciju sa Ryonom.

影 Masato Nara 影

Pazljivo sam slusala Karina cekajuci nestrpljivo da zavrsi pa sam mu rekla:

Pa dobro…nestala??
Nije to nista strasno samo sam otisla da prilegnem i da usijem ranu.Morala sam dezinfikovati sve ali sam dobro kao nova.
Veruj mi moje medicinske sposobnosti imaju dosta mana ali ucim se.

Blagi osmeh se pojavio na licu dok sam zagledala nepoznatog ninju koji je izbegavao pogled sa mnom.Razmisljala sam ko je uopste on nije progovorio skoro ni rec niti se predstavio…Izgleda da mora sve devojke prva.

Hej ti zar ne bi bilo lepo prvo da se predstavis.

Moglo se cuti u mom glasu da je ovo receno u saljivom tonu te sam mu pruzila ruku i rekla:

Ja sam Ryona drago mi je.

Nestrpljijuci sam cekala da se od predstavi i da saznam vise od njemu..To ce mi sluziti u izvrsavanju zadatka.

SABAKU NO RYONA  
Masato je cekao i gledao, nadajuci se da ce neko doci, jer mu pocinje da postaje dosadno. Masato je slusao sta ima da kaze Ryona, te se ona okrenula Masatu i upitala ga. Ona se predstavila i pruzila ruku. Masato se nije dalo upoznavati, jer mu se telo jezilo od nje, ali nije hteo biti nepristojan, te se polako okrenuo i pogledao je u oci. (Oh, covece, sta sad raditi?) Drago mi je zovem se m...

U trenutku se pojavio ninja, i citava tribina je pocela da slavi. Bio je korisnik drveta, sto je dalo Masatu da je Senju klan iznenadilo. To je Masatu iznenadilo, jer su retki, a znao je da su veliki davezi sa drvetom.

Ovaj nije los. A sta kazes, Karinkushi?

Cekajuci odgovor od njega...

影 Masato Nara 影

Satoshi kada je zavrsio 2. test koji je po njegovom misljenu prosao solidno i bio je zadovoljan svojom reakcijom na napad i uspijesne odbrane bez kapi znoja na licu, zelio je da nakon toga malo izstrazi sta se jos nalazi na ovom mjestu. I dok je istraziovao dosao je na tribine arene tu je vidio neke ninje tako da je odlucio da se upozna s njima i da vidi sta bi mogao razmotriti s njima.
Zdravo, moje ime je Satoshi Senju. Mozda ste me vidjeli u areni, da li mogu da sjednem s vama.
Postavio im je pitanje da li moze da sjedne s njima, tako da sada ceka odgovor pa kad ga dobije vidje ce da li ce im se pridruziti ili ne.

Ryona mi je ispričala o tome kako je išla da liječi svoje rane. U tom trenutku je ona upitala Masata da se pretstavi jer se još nisu tako reći ni upoznali. Masato se spremio da izusti svoje ime kada je na teren izašao korisnik drvenog stila što je Masatu skrenulo pogled na njega i nije baš obraćao pažnju na Ryonu. Iako ih kratko poznajem bio mi je simpatičan odnos između njih jer iz Masatovih pitanja shvatio sam da ga ona malo plaši.

Da sjajan je. Meni se iskreno ne da odma, ali uskoro ću i ja istupiti na teren.

Nakon što je mladić završio sa svojom odbranom skočio je na tribine i prišao nam. Predstavio se i upitao da sjedne do nas. Kako se napravilo malo mjesta rekao sam mu da sjedne.

Naravno Satoshi sjedni. Bio si sjajan. Moje ime je Karinkushi.

Rekao sam to i zaustavio se čekajući da se i moji prijatelji pretstave.

Malo iznenađen oko situacije koja ga je zadesila malo pre popeo se stepenicama do same tribine, njegov fokus bio je usmeren na pronalazak ljubičanstvene. Nije previše verovao da se vratila na ovaj događaj jer bi mogla olako biti uhvaćena, ali sa druge strane ovakvi događaji se ne dešavaju svaki dan, time nije mogao biti potpuno siguran. Pogled mu je išao sa leva na desno prema svakome koga vidi u nadi da će je pronaći, iako je bila jako specifična zbog svoje tamno ljubičaste kose koja upada u oko, jednostavno bilo je mnogo ljudi na tribinama koji su ometali vid. Opet... znao je da ako se nalazi na događaju, to može jedino biti na ovim tribinama ili u samom holu u kom je malo pre bio, ali njegovo oštro oko do sada nije nikog primetilo.

Provlačio se kroz rulju bezuspešno, sve dok nije ugledao jednu grupicu ljudi koja se nalazila nedaleko od njega. Počeo je kretati se ka njima jer mu je izgledalo da je pronašao onu koju je tražio. Dvojicu iz svog sela prepoznao je sa svojih spiskova koje je gledao iz dana u dan u svojoj kancelariji, ali ga oni trenutno nisu previše zanimali i samo je prošao pored njih. Zastao je između njih četvoro, potpuno ignorišući to da li je prekinuo neku jako bitnu konverzaciju, nije ga previše interesovalo u tom momentu.
Stare Tribine - Page 2 Tumblr-nfrkb8ff-Oo1sul18io1-500

Imamo o mnogo toga da pričamo... Aoki Ryona...

Stare Tribine - Page 2 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt

Htela sam da se ukljucim u konverzaciju ali slutila sam da ce se nesto lose desiti imala sam los osecaj u stomaku i nisam mogla progoriti.Moj osecaj se ubrzo obestinio i ispred mene se pojavljuje plavokosi ninja.Prebledela sam jer sam znala da je sigurno nesto lose u pitanju…Verovatno je Ozaki progovorio, pa se tako i umijesao neko treci.
Dovedena sam u polje ciste ucene i nagovaranja.. a nisam ni bila svjesna u kakvu sam situaciju sebe dovela. I to ne samo sebe, vec i zivot mog najdrazeg Ryujija
Imala sam osjecaj kao da ce mi srce iskociti iz grudi, ruke su mi utrnule i nisam se mogla pomjeriti

Nekad nepromisljeno donosim odluke ali zasluzujem da zivim.
Ali nisam htela prerano da zakljucujem te sam pokusala ostati smirena.
Nepoznati shinobi je spomenuo moje ime koje sam cula na nacin kao da je proslo kroz oblak guste magle
Stare Tribine - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcSImHTp7IABeiki1FLeHRIQogdMWXUWwRjATg&s

Te sam nekako skupila snage progovoriti:

Ja sam
Progutavsi knedlu u grlu.

SABAKU NO RYONA  
Magnus
Ozaki
Ishigai

Svima iz grupe privukao je pažnju svojim hladnim prisustvom, a najviše ljubičanstvenoj koja je sedela ispred njega zabrinutog izraza lica. Nije ga to mnogo pogađalo, sve akcije imale su svoje reakcije, svaka loša odluka iza sebe nosila je određene posledice, pa tako će i ova. Stajao je još nekoliko sekundi ispred nje ne izgovarajući ni jednu reč, tenzija u vazduhu polako je rasla. Genji je znao da ovo nije pravo mesto za njihov razgovor, ljudi oko njih dvoje bilo je mnogo, smetali su, i jednostavno nisu morali da čuju tu konverzaciju.

Pođi sa mnom.

Pokazao je rukom ka izlazu sa tribina, ljudi na ovom događaju bilo je previše, morao je biti pažljiv kako ne bi napravio neki incident što bi uticalo na njegov ugled. Krenuo je koračati ka izlazu, tog momenta fokusirao je svoj um i aktivirao jednu od svojih jačih senzorskih sposobnosti kako ne bi bio iznenađen nekim glupostima. Znao je da postoji mogućnost da devojka pokuša nešto nezrelo, ali u drugu ruku, bilo joj je bezmisleno pokušati da pobegne, pobesti od njega u ovom momentu bilo je nemoguće.

Senzor :
/Imam 300int i senzor traje 3 poteza/

Stare Tribine - Page 2 Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt

Imala sam osecaj kao da je svet stao cela tribina se ucutala i mogla se osetiti napetost u vazduhu.Znala sam da ce me kad tad stici ovo i da cu morati odgovarati ali zelela sam da to bude neki dalji period da mogu bar sina videti.
On je moj zivot na kraju krajeva ako mene ne bude zvanicno ima unisten zivot bez majke i oca..To ne smem da dopustim sada cu pokusati ispraviti stvari.
Jednostavno mi preostaje da je ovaj gospodin razuman te da ce progledati kroz prste nepoznatoj devojci…Sta ja pricam??
Ja to prva ne bih uradila ali sudbina ce morati okrenuti dalji tok desavanja.

Rekao je da podjem za njim i pokazao rukom ka smeru u kom treba da idemo.U pitanju je izlaz sa tribina da bi pobegli od ove mase ljudi.

U redu..

Znala sam da ne bi trebalo da se uvaljujem u jos vece probleme te sam ustala i pocela polako da koracam za njim.
Nalazila sam se iza i prvo sto sam uradila je da sam bacila svoje pescano oko da nas gleda sa visine
Senzor :

Zatim barijeru koja ce mi stititi dragocene oci za svaki slucaj.
Tek tad shvatam da me je Jasaka Fujin naucio da mislim..

SABAKU NO RYONA  
Dogegao se do tribina jos jednom. Pogledom je skenirao svoju okolinu u potrazi za izdvojenim coskom na tribinama gde bi mu privatnost bila iole garantovana. Sporim koracima, donekle teskim, popeo se na sam vrh, zauzimajuci polozaj sa kog je imao dobar pregled situacije. 

Stare Tribine - Page 2 PHjLaHf
Masato, nakon sto je poslusao Karinovo misljenje,te se ninja koji je bio u areni popeo i predstavio kao ninja iz Senjua. Masato nije pogresio u vezi sa njegovim klanom, pre nego sto je imao vremena da nesto kaze Satoshiu. Naleteo je Kage iz svog sela sto ga je zacudilo, koji je trazio Ryonu, sto je zacudilo Masata. Znajuci da se nesto desava, shvatio je da Kage ne bi dolazio bez razloga, posebno ne da bi potrazio neku devojku i izgovorio njeno ime.

Vidivsi da su otisli dalje od tribina, Karin je ustao i odlucio da se isproba. Masato je posmatrao Karinovu izvedbu i primetio da nije los. Nakon razmisljanja, Masato je odlucio da se pridruzi finalnom testu, ustao je sa stolice i krenuo ka mestu odrzavanja finalnog testa.

影 Masato Nara 影

Nakon incidenta sa djuletom bio je povredjen opasno. Ni vojne pilule nisu pomagale u potpunosti. Dosao je ovde da kuka za pomoc na sta je Ryona Araki kojoj u trenutku nije znao ime. Ona ga je zalecila a on njoj za uzvrat dade 100k ryo kao nagradu. Nije pitao za ime uctivo se zahvalio i otisao svojim putem - seo na drugi kraj tribina.

Kada se Satoshi upitao sa ninjama cekao je odgoovr, ali u trenutku kada mu se cinilo da jedna osoba zeli nesto da kaze dosao je neki zutokosi ninja i odveo je kunoichi sa sobom. Zvucalo je kao nesto ozbiljno tako da se Satoshi nije zelio petljati u to.

Ipak Satoshiju je odgovorio drugi ninja pod Imenom Karinkushi njegov izgled je bio vrlo zanimljiv a i cudan, kada mu je rekao da moze sjesti sjeo je pored tog ninje i zahvalio mu se. Ali tada je vidio da ce treci dio poceti tako da nije imao vremena za pricu tako da je ustao i krenuo je na treci deo turnira.

Aron je sa distance posmatrao shinobije koji su se okupljali i delili u grupe. Tipicno ponasanje koje je sretao svuda na svojim putovanjima. Bez obzira na sve okolnosti, grupe unutar grupa bi se uvek stvarale i ljudi bi pronalazili razloge da se dele. Postojanje sela bio je dokaz sam po sebi. 

Nakon sto sam pojeo sednvic odlucio sam otici na tribine, isao sam ovim tmurnim i ne okrcenim holom, do tribina.

Uh ovo je stvarno ne humano, znam da nas smatraju za oruzija ali bas ovo nije uredu...

Promrmljao bih sebi u bradu nakon sto sam izblize pogledao zidove i njihovu gradju.

Stigao sam blizu tribina i takodje sam morao prokomentarisati, njihovu gradnju.

Takodje ove tribine ovde je prvi shinobi sedeo po bogu ja ne mogu da verujem i zasto su bas ovde organizovali event, mogli su ga bar srediti...

Promrmljao sam u bradu.

Takodje izgleda da su ovde najpopularnija mesta tribine ima bas dosta ljudi...

Stare Tribine - Page 2 Itachi-Uchiha-PNG-Transparent
Dok se mantao sa sopstvenim mislima u izolovanom cosku tribina posmatrajuci silan narod koji se okuplja i grupise, u kadar je upalo Aronu prepoznatljivo lice. To je bio Ozaki. Mahnuo je ka njemu, pozivajuci ga da mu se pridruzi. 

Mahnuo sam mu nazad ipak je tu Aron znaci tu li je dosao huh.

Ooo pa cao Arone meni bre nesto bilo pozlilo pa sa morao do wc-ea ne pitaj me nista.

Seo sam pored njega kako mi je napravio mesta u delu tribina.

Nego kako si ti nisam tebe nista pitao samo o meni?

Docekao je Ozakija sa blagim osmehom, ali praznog pogleda. Saosecao se sa momkom koji je pobegao grobaru sa lopate, medjutim nije mogao da sakrije nezadovoljstvo i brigu u vezi citave situacije. Nadao se da ce Kage to resiti onako kako bi pravi vodja to i ucinio. Iskustvo je, ipak, govorilo nesto drugo. 

"Dobro sam, Ozaki-san. Hvala ti na pitanju. Kako se ti drzis?" 

Nastavio je da zuri u horizont nakon izgovorenih reci. 

Uzvratio bih mu osmeh, video sam po njemu da se saosecao samnom i da mu je krivo koliko i meni takodje je uplasen kao i ja.

Pa vidi dobro popusio sam cigaru i pojeo jedan sendvic te sam se vratio u normalu ono sad sam se smirio...

Odgovaraju ci mu sa osmehom.

Nego znas li ti koje su faze ovde i koja je sledeca takodje ko ti je favorit?

"Drago mi je da si se oporavio od nemilog dogadjaja", rece on blagim glasom, ocima i dalje prikovan na guzvu pred sobom koju je posmatrao sa najviseg dela tribina. 

"O trecoj fazi ne znam mnogo, a sto se favorita tice... ne favorizujem nikoga." 

Mislim nisam se ja jos oporavio oporavicu se kad je vidim u grobu, ali do tad ne znam bas da li ce mi biti sve jedno dok ce ona biti slobodna..
Dok sam ga sa smeskom pogledao.

Nemam ni ja neke favorite iskreno..

Slozio bih se sa njim

Ozakijeve reci bile su ono cega se Aron, duboko u sebi, pribojavao. Gasiti plamen plamenom nikada nije bila dobra opcija, a zelja za osvetom vodi samo dublje niz zeciju rupu uspunjenu vecnom mrznjom i gnevom. 

"Razumem te, Ozaki-san. Ali razmisli jos jednom da li je to ono na sta zelis da usmeris svoj zivot."

Pogledao je Ozakija na kratko, kao da mu nesto govori ocima, pa nastavio: "Mozes li mi reci vise o tom dogadjaju?" 

Mada moracu da joj oprostim da bih ziveo spokojno zar ne?

Mislim ne znamo se mnogo hvala ti sto me razumes.

ahvalio bih se Aronu.

A Sto se tice dogadjaja hmmm i tu nemam dosta informacija ali mislim da su neke borbe ili tako nesto u pitanju..

"To je na tebi. Priroda tvoje licnosti diktirace to da li mozes ziveti spokojno bez osvete ili ne. Kako god bilo, moras imati na umu da je taj put mracan i niakda mu nema kraja.", govorio je sa smirenoscu u glasu. 

Slazem se s tobom u potpunosti, oko svega si tacno, nego sta je tvoj cilj u zivotu i sta planiras raditi Arone?

Pogledao bih ga u oci i verno cekajuci odgovori.

Nakon sto sam dosao na stare tribine, ugledao sam ozakija i jos jednog shinobija koga nisam poznavao.
Dosao sam do njih dvoje i pozdravio ih.

Zdravo Ozaki, ko je ovo? Ja sam Ishigai Santon.

Dok sam cekao razgovor, primetio sam ninju koji je odgovarao Ozakievom opisu. Kako prica sa nasim kageom, kage mi je bio odavno poznat. Kako da ne zapamtim tu legendu, receh u sebi.

Momci sta ima novo?

Princ od peska
Stare Tribine - Page 2 24EFxdU
Aron ga presece pogledom nakon sto je cuo ovako otvoreno pitanje. Bilo mu je nejasno da neko ko se odlucio na put shinobija ima ovakvu slobodu i naivnost, da je tako lakoveran da misli da ce dobiti odgovor na nesto ovakvo. Nije bilo cudo sto je tako lako namamljen. Puka sreca je bila to sto Ozakiju srce i dalje u grudima bije. 

"Ne mislis li, Ozaki, da je malo nepristojno da postavljas pitanje nakon sto si uskratio sagovornika za odgovor?" upitao ga je, pomalo prekorno. U tom trenutku, njihov razgovor bese prekinut od strane nove pridoslice. "Ime je Aron, drago mi je." odgovorio je poluzainteresovano, okretajuci svoju paznju nazad ka Ozakiju. 

O pa pozdrav ishigai kako si evo sedi pored mene.

Pokazujuci mu rukom da sedne na mesto koje sam mu napravio.

Upoznaj te se .

Rekao sam.

Nego oprosti sto ti nisam odgovorio na pitanje, sto se tice dogadjaja, on je bio potresan ali ti ga mogu ispricati sve iz pocetka ako zelis.

Kao sto sam vec i rekao, i meni je drago Arone.

Pogledao sam da mi je moj drug Ozaki napravio mesto, seo sam pored njega, dok je na drugoj strani sedeo Aron.

Hvala Ozaki zbog toga sto si napravio mesta za mene.

Cuo sam da je Aron nesto dodao, pa sam za trenutak zastao da razmislim sta da mu odgovorim.

Nema veze Arone, ne ljutim se na Ozakija.

Totalno sam se pogubio u prici izgleda da nisam bio upucen u tok razgovora.

Momci o cemu pricate, ako nije neka tajna naravno.

Znatizejno sam odgovorio zbunjenim glasom. Nadam se da nisam dosao u losem trenutku.

Princ od peska
Pitanje je bilo doslo u pravom trenutku, obzirom na to da je Aronov pokusaj da sazna vise o citavoj situaciji sa Ryonom bio u najmanju ruku izignorisan. Okrenuo se ka Ozakiju, gledajuci u njega. "To bi Ozaki mogao najbolje da ti objasni. I mene interesuje kako se odvijala citava situacija, onaj nemili dogadjaj." 

Da slazem se uvek bi ti mesta napravio.

Osmehujuci se praveci drugarsku atmosveru.

Ali pricamo o tome kako me je jedan shinobi za malo ubio pricao sam ti to zar ne?

pogleda ga u oci sa upitnim glasom

Da Ozaki i ja zelim da znam sta se desava sve to sa tom devojkom Ryonom. Objasni nam malo vise i svemu tome.

Samouvereno sam rekao sta sam imao na umu, dok sam pomerio glavu prvo na levu stranu, pa na desnu stranu. Da bih proverio da li je Ryona jos tu.

Ozaki da li zelis da nam pricas o tome, ne znam da li si idaje u soku. Zbog svega sto se desilo pre nekoliko sati.

Princ od peska
Naslonio se pozadi, gledajuci kako se situacija pred njim odvija poput klupka. "Pomenuo si nesto, ali onda je Kage dosao i sve se izdesavalo prebrzo. Onda smo se rastali i... eto nas ponovo." 

Ocekivao je da ce Ozaki reci nesto vise o svemu. 

Pa prica pocinje ovako ja sam isao holom i naisao sam na mladu devojku u anbu odelu  kako sedi na podu jako izmorena i veoma slabasna i povredjena navodno je zavrsila test defense i veoma je povredjena , upitao sam je da li je dobro i kako mogu pomoci te sam trazio nekog medicinskog shinobi-a, na to je ona meni odgovorila kako je ona jedan i da zna kako da se izleci ali moramo otici u drugu mesto kako bih tamo nasla biljku koju treba, ali ona je to iskoristila kako bih me odvojila od shinobi-a sela vodopada, bila je simpaticna devojka dosta se smejala i nije izgledalo kao da ce to pocitniti, nastavili smo u tu sumu gde je ona trazila biljku i kada je nasla biljku krenula je da pravi sebi neke bobice, te bobice je dala i meni i imam ih kod sebe ali najverovatnije su tamo neke bezazlene otrovne bobice s kojim je htela da me sabotira , takodje ta biljka s koje je uzimala bobice je izgledala kao najobicnija biljka,kada smo polako kretali ona je krenula da koristi, stil peska iz cega mozemo zakljuciti da je iz klana Santon,to jos nije sigurno ali moze biti,  i rekla mi je da je njeno ime Ryona verovatno puno ime Ryona Santon, kao sto rekoh krenula je da radi jutsu-e peska te je pokrila tu biljku navodno kako je nebi niko nasao na tu biljku , te me je pozvala da pridjem i da vidim kakvo je zatrpano i da je sve skoro kao normalno, i tada je htela da me zapecati u
jedno bure, ali nekako sam uspeo da pobegnem tako sto sam uradio tehniku i uspeo da se vratim na event, predpostavljam da je neki medicinski shinobi rekla mi je da jeste posto mi je rekla da je idalje na medicinskoj obuci i da bas nije toliko dobra, takodje je nosila ANBU odelo i imala je ANBU tetovazu na njenoj desnoj ruci, imala je ljubicastu kosu ali nije imala masku na sebi, mozda je nekome poznata, ali mozemo zakljuciti da je iz ANBU jedinice. Pokusala me je namamiti dalje i zapecatiti ali hvala bogu da sam uspeo pobeci i stigao sam ovde da trazim pomoc.

Gledajuci u njih i cekajuci njihovu reakciju.

A to sto se tice kage-a mislim da on vec resava problem, trebalo bih da je trazi mislim da su mozda cak i ovde negde, mada ne zelim da se susrentem s njom.

Pomislio bih dok bih sad obratio paznju na shinobi-a koji je sad na redu u attack test-u i koji ima prilicno dobre jutsu-e.

Au ste videli onog momka sta radi sa vatrenim stilom, bas je vest vestiji od mene sigurno.

Sve sam pomno pratio klimovima glave davajuci signale da sam ga ispratio do kraja njegove zamisli.

Ta Ryona mi deluje opasno pametna ali idalje ne kapiram ako te je tako dobro nadmudrila, kako do sad nisi na onom svetu?

Upitah znatizejno, dok sam stavjao svoj prst na bradu.

Verujem da ce kage da je nauci pameti. Kad je kage uhvati nece znati gde je zavezala konja.

Rekoh samouvereno. [/u]

Princ od peska
Nadam se da su me ispratili i da su me razumeli.

Pa nekako sam se iskobeljao i pobegao odatle, ipak sam izvukao zivu glavu. Sto bih se reklo pobegao sam grobaru sa lopate.

Da slazem se ja takodje verujem u kage-a on je prosto veoma kul i dobar, nadam se da ce da ovo prodje dobro.

rekoh ja samouvereno u kage-a

Upijao je reci poput najsuvljeg sundjera, trudeci se da zapamti sve sitne detalje koje je Ozaki davao. Pustio ga je da zavrsi, a potom i Ishigaia da se nadoveze pre nego sto je dao svoje misljenje, "Shinobi bi pokusao da zapecati drugog iz mnostvo razloga. Ni jedan ne moze biti dobar, ovozemaljski. Trebalo bi naci nacin da se ispitaju njene namere, jer iza ovoga verovatno stoji dublja shema." 

Meni ona deluje pametno poremecena zasto bi to uradila Ozakiju.

Rekoh vidno veoma ljutitim tonom.

Verovatno je zelela ozakijev sharingan. Nadam se da ce biti strogo kaznjena.

Zapitao sam se da li trebam biti oprezan sa njom jer je previse opasna. Verovatno cu se drzati podalje od nje.

Momci ajmo da se okrenemo svetlijim temama jel ste vas dvojica zavrsili drugu fazu shinobi kvalifikacija?

Upitao sam znatizejno.

Nacuo sam da se priprema treca faza.

Princ od peska
Huh niko ne moze uzeti moj sharingan zato je mogla samo da se nada, a sto se tice kvalifikacija ja jos uvek nisam zasto sto nemam jos jutsu-e za to.

Rekao bih dok bi obojicu gledao i da vidim sta misle o mojoj situaciji i temi.

Ipak svi zele nas Uchihe zar ne? svi znaju koliko je jak sharingan pa ga zato toliko i zele, ali nemaju tu predispoziciju...

Promrbljao bih sebi u bradu..

Takodje sam konstatovao i Arona i slozio se sa njim..

Nesigurnost. To je ono sto je proizilazilo iz Ozakijevih reci. Pomalo je bio razocaran mentalitetom saboraca kojima je okruzen, ali tako je kako je. Ideja o odmetnistvu i rada za selo van njega postajala je sve realnija opcija u njegovoj glavi. Toliko toga se odvija u svetu, a on je iz jednog staklenog zvona odbegao, ne samo da bi ponovo usao u drugo. Vratio se razgovoru: "I prva i druga runda su, sto se mene tice, gotove. Nisam zadovoljan sveukupnim performansom, ali malo sam i zardjao. Verujem da cu naci svoj tempo u trecoj rundi, sta god ona bila." 

Pogled mu se spustio na Ozakija. "Mislim da bi svakako trebalo da se oprobas. Nemas previse da izgubis." Koncept sharingana mu nije bio toliko poznat, te s toga i nije zeleo da komentarise dublje temu. 

Pogledao sam u Ozakija i rekao mu.

Upravu si Ozaki, i ja verujem da je samo mogla da se nada. Neka pronadje svoju zrtvu u nekome drugom.

Cuo sam da je Ozaki jos nesto dodao.

Da izgleda da svi zele vas Uchihe, da budem iskren i ja bih cak zeleo to magicno oko. Naravno ja nikad ne bih napao svoje priljateje.

Nakon sam se okrenuo ka Aronu te sam cuo njegov odgovor i nastavio komunikaciju sa Aronom.

Cestitam Arone, nema veze sve je za shinobije. I ja sam uradio obadve faze i zadovojan sam. Verujem u tebe Arone. Pronacices sigurni tempo u sledecoj rundi.

Princ od peska
Takodje svaka cast obojici stvarno ste impresivni.

Stvarno sam to mislio i osecao.

Ja eto jos uvek nisam nauci jutsu-e za odbranu tako da se tu ne mogu porediti sa vama.

Stvarno im zavidim.

Ipak smo svi chunnini zar ne?

Pomislio bih da smo svi jednaki.

A inace stvarno se nadam da nebi napao svoje prijatelje..

To mi vraca secanja na Ryonu...

Klimnuo je glavom Ozakiju, u znak zahvalnosti. Nije bio dusa koja se hranila tudjom paznjom i kome su bile neophodne tudje reci podrske, ali svakako je bilo lepo cuti, bez obzira sto ih je smatrao nista vise do kurtoaznim.  Ipak, ono sto je poslednje izgovorio, izazvalo je stanje soka u Aronu. 

"Kako to mislis 'nadas' se da ne bi napao svoje prijatelje?" pogledao ga je zbunjeno. 

Upalo mi je u oko Aronova recenica.

Kako ti Arone mislis? Ne bih nikada napao svoje saveznike.

Sto je negde i razumljivo napao bih svakog svog nepriljateja. Ali naravno ne bih dirao svoje priljateje, iako u dubini razmisjam da li cu nekad imati sharingan. Dok posmatram shinobie kako testiraju svoje sposobnosti.

Princ od peska