Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Stare Tribine

First topic message reminder :

Stare Tribine - Page 3 FJwYu3a

Stare tribine koje su korišćene retko prilikom chunin ispita za gledanje i posmatranje potencijalnih novih talentovanih ninji.
 Kamene tribine sa metalnom ogradom

- Večni kreator nindža sveta -
Paaa znate kako me je Ryona nasamarila? E pa to je ona isto govorila, tako da sam bar dok se ne smirim od ove situacije na oprezu...

Rekao bih im dok sam zamisljeno nastavio da zurim u prazno...

Ali hvala pa imam ovakve drugare koje me nebi napali to je pravo blago zar ne?

Pogledajuci u njih sa smeskom.

Stare Tribine - Page 3 Itachi-Uchiha-PNG-Transparent
Konfuzija je rasla do krajnje tačke izdrzljivosti i Aronu je to bilo previše, te nije sebe video u nastavku konverzacije. Možda su samo zbunjeni, šokirani. Šta god da je bio razlog, Aron nije imao razumevanja za sagovornike koji nisu u potpunosti slušali šta ima za reći. 

"Želim vam sreću u narednom krugu."

Ustao je, otrešao prašinu koju je pokupio sedenjem na tribinama, a potom odradio poznatu sekvencu rukovnih znakova, nestajući iz vidokruga uz oblak prašine, dima i tupi zvuk 'poof' . 

Stare Tribine - Page 3 PHjLaHf
Došla je na tribine uzbudjena sto ce videti novi svet u kom se nasla. Jedno mesto, prvi vrhu tribina, stajalo je prazno, kao da niko nije zeleo da se nadje tu. Za Alexandru je to bilo idealno mesto da se odvoji od mase, a da istovremeno prati desavanja. 

Crni plast vukao se po podu dok je odlazila u svoj cosak. Na putu do tamo skinula je kapuljacu - ipak se znao neki red, iako je svet drugaciji. Zaustavila se i lagano zapalila cigaretu, udisuci prvi dim kroz citava pluca. Nikotin joj ispuni krvotok i ona oseti blago zadovoljstvo.

Ehh slozio bi se sa Aronom, idem i ja pa se vidimo

Inace dobro smo se ispricali i sve je super ali ipak odo ja malo da protegnem nogice, zelim ti sve najbolje u sledecem krugu.

Dok sam to govorio nestao sam ipak je to bila Ozakieva jedna sala.

Tajna zvana Mikei

? ? ? ?
Esau
Magnus
Pele
Ishigai
Aron

Ponovni Susret.

Esau
Genji

Stare tribine postajale su tesne Aronu. Momenat kraja Prvih Shinobi Igara, osetio je, bliži se kraju. Oni među najsmelijima već su se okušali u trećoj rundi. Nije ocenjivao niti sudio. Nadao se samo da će treća runda odneti manje života od prve ili barem ostaviti manje štete po učesnike.

Ustao je, otresao prašinu starih tribina sa sebe i uputio se niz drveno stepenište koje je škripalo pod njegovim cipelama. Nije mu se svidela ideja ponovnog prolaska kroz hol nakon svega čemu je u njemu svedočio. Ali Bože moj, šta je tu je. 

Masato, nakon što je završio sa trećim delom testiranja, nije znao gde da ide jedino mesto gde je mogao da bude bile su tribine. Penjajući se, primetio je malo manje ljudi nego pre i našao je mesto za sebe. Pitao se gde su ostali, pretpostavio je da su otišli na poslednje testiranje. Dok je sedeo, Masato se smorio nije znao šta da radi, pritom se zamislio kako bi mogao da ubije malo vremena.

影 Masato Nara 影

Nakon što sam se udaljila iz hodnika, opet sam se našla na tribinama. Sjela sam na ivicu, prekrstivši noge ispod sebe, dok sam se lagano nagnula unazad, oslanjajući se na ruke. Vazduh je bio svježiji nego prije, a pored mene je odzvanjala buka drugih ninji, njihova buka ispunjavala je prostor, ali u meni je vladala tišina.
...
Mislila sam na Tamae, nisam je vidjela prije, ni tokom cijelog događaja. Možda je bila negdje, i prosto odlucila da nece doci na ovdje..Kroz misli mi je prošao i ninja kojeg sam ubila. Jeste da je bio je samo još jedan protivnik, ali ta misao nije lako iščezla iz moje svijesti.

Stare Tribine - Page 3 Ecbeaaeeb4fdc5f0109351e63183e54b
Zavrsio je svoju borbu (Combat test), pa se vratio na tribine. Cekao je objavljivanje rezultata kao i sam kraj dogadjaja. Naravno ni jedan veliki dogadjaj nije mogao da prodje bez incidenata ili neke anomalije, a posto se jos nista nije desilo znacilo je da ce se tek desiti. Seo je na tribine i posmatrao ostale borbe i testiranja ne bi li upamtio likove i njihove moci za kasnije susrete sa njima. Nikada nije znao ko mu sutra moze postati protivnik u svetu.

Nakon sto sam se popeo na velike tribine seo sam. Ovde takodje nije toliko toplo kao u holu i moze se komotno sediti i uzivati. Dok sam to izgovarao ocima sam setao po tribini i trazio sam nekoga da vidim koga znam.
Odjednom sam spazio devojku sa kojom sa pricao i koja je odjednom nestala.
Ustao bih sa svog mesta i otisao do nje.

Pa znam da me se secas i mislim da nismo dobro odpoceli.

Na sta bih se okrenuo i rekao.

Ja sam Ozaki drago mi je.

I seo bih pored nje.

I tako, dok sam sjedela u kiru, krajickom oka zapazih ninju iz hola, onaj isti decko s kojim sam pricala skoro...O boze..ocigledno da ne mogu da ga izbjegnem..
...
Mozda nas je sudbina namjerno opet spojila ovdje...Jer nakon dugi razmisljanja shvatila sam da i nije mozda bilo lijepo ono sto sam uradila, ali iznervitso me..morala sam. Opet zbog osjećaja te krivice odlucih se da mu uputim par rijeci u nadi da ce cuti, s obzirom da je sjeo par mjesta do mene.

"E....Izvini za ranije"
rekoh te spustih glavu gledajuci prste kako mi obrcu zeleni kamencic
"Nesto mi je iskocilo znas, pa sam morala da odem"

Izvinjavam se i ja moja ponašanje uopšte nije bilo u redu žao mi je.

Rekao sam dok sam spuštao glavu dole.

Inace, nadam se da nisi stekla utisak da sam dosadan ili nešto tako, samo eto želim da se sa što više ljudi sprijateljim, znaš, dobro je imati konekcije.

Stvarno, treba imati konekcije sa ljudima ko zna kad ti može dobro da dodjem i da ti pomogne. I možda čak ovako nadjem neke veoma dobre prijatelje koji će mi biti za života.
...

Tada se desila ćutnja koja me je iznutra ubijala i morao sam reci nesto.

Pa inače šta te zanima imaš li neki hobi?

Stare tribine, koje je Aron dobro poznavao, pružale su mu osećaj sigurnosti; to je bilo jedino mesto gde je mogao da sabere svoje misli i osećanja. Kao i obično, odabrao je zabačeni kutak na vrhu tribina i krenuo prema njemu, pažljivo posmatrajući okolinu dok je prolazio među ljudima, kako poznatim tako i nepoznatim, trudeći se da ostane neprimetan.

Kafica

Pele
Aron
Managawa

Aronovu pažnju privukla su dva čoveka, od kojih je jednog prepoznao iz prethodnog susreta sa tribina. Sa zadovoljstvom je primetio da kuvaju kafu, piće koje je veoma voleo. Razmišljao je kako bi mu šoljica prijala, dok je prstima preko džepa kaputa proveravao da li je paklica cigareta još uvek tu. "Uh, dobro je," prošaptao je sa olakšanjem. Bio je zahvalan što Raiho nije prihvatio celu paklicu koju mu je Aron velikodušno onomad ponudio. 

Razgovor o maskiranom

Pele
Aron
Managawa

Pele
Aron
Managawa

Pele
Aron
Managawa

Poslije završena dva ispita sjeo sam za tribine da se odmorim i prikupim malo čakre. Osjećaj umora me je i dalje zahvatao, a i osjećao sam efekte pečata koe sam postavio na sebe kako polako dolaze, ne dovoljno da me bole ali dovoljno da ih primjetim. I dalje sam bio ne iskusan sa ovim tehnikama.
Dok sam sjedeo, slab povjetarac je udario od mene a zatim nestao lagaano, malo mi upropaštavajući friz koji sam rokao. Uzeo sam gutljaj limunade koje sam prije ovoga naručio a zatim je spustio na sjedalo pored mene, polako se naslanjajući nazad i gledajući u ogromno i prostrano plavo nebo iznad mene.

"I do not fear death. I fear only that my rage will fade over time."
Nakon sto je Satoshi zavrsio 3. deo turnira konacno je dobio priliku da se malo odmori od borbe koja je trajala duze nego sto je trebalo, tako da je odlucio da dodje na tribine mozda nadje neke ljude da se upozna s njima i da se druze za vrijeme turnira.

Za oko su mu zapale neke ninje koje je vidio prije da se bore u areni tako da je laganim koracima krenuo prema njima da vidi kakva je situacija kod njih, i da porazgovaraju da vidi da li su clan nekog sela i ako jesu kojeg.

Aron je već bio na tribinama. Do skoro je pio kafu sa Mamagawom i Peletom, deleći trenutke i nekoliko cigareta. Peleta je poznavao od ranije, a mladića u beloj odori iz viđenja, verovatno ga je sretao prolazeći kroz Selo Vodopada. Nije to bilo bitno; oba su ostavila prijatan utisak, i Aron se nadao ponovnom susretu. Udobno smešten u svoje sedište na tribinama, zapazio je dvojicu sa oznakama istog sela - Amegakurea, ne tako daleko od njega, dovoljno blizu da čuje njihov razgovor. Sedeo je, očima zalepljenim za Arenu, upijajući svaku reč njihove konverzacije.

Pogledao sam dole ka mjesta sa kojeg sam bio,na najvišem stepeniku tribina i vidio oznaku koja je bila dovoljno poznata da je ne primjetim. Izgleda da nije samo Ryona došla na ovo takmičenje. Vidjevši priliku ustao sam i prišao momku čija je glava izgledala kao ananas, nisam znao da li će on mene prepoznati kao ninju iz Amekagurea ali vrijedelo je probati, ipak smo mi kolege koji su služili istog kagea.
"Kontao sam da ja i Ryona nećemo biti jedini koji će prisustvovati ovim kvalifikacijama, mada je i dalje iznenađenje.",rekao sam dok sam prilazio  momku iza leđa, te kad sam bio rukom blizu lagano  sam ga potapkao po ramenu da mu skrenem pažnju na trenutak.
"Ne poznajemo se ali ja sam Morihei Uzumaki, kolega iz Amekagurea. Vidio sam oznaku i kontao da se predstavim."

Kada je Satoshi prisao ninjama vidio je oznaku amegakurea na jednom od njih taj ninja se zove Morihei, sada je red na Satoshija da se predstavi tako da je to i uradio.
Zdravo moje ime je Satoshi Senju, uvijek mi je drago upoznati kolege iz sela

Odlucio je da sjedne pored moriheija i da vidi zasto je on dosao na turnir i sta ga je toliko motivisalo da uopste dodje, izgledao je kao mladi ninja koji nema puno iskustva pa ga je fascinirao njegov razlog da dodje na turnir.
Morihei, sta te motivisalo da dodjes na ovaj turnir?

Aron je i dalje sa svog mesta posmatrao dvojicu. Intrigiran, odlučio je da se približi nekoliko sedišta bliže. Iz džepa svog crnog kaputa izvadio je crvenu kutiju cigareta koju nosi tokom celih Shinobi Igara, i zapalio jednu, duvajuci dim ka Satoshiju i Moriheiju u pokušaju da privuče njihovu pažnju. Oznake njegovog sela, Takigakurea, bile su na njemu neprimetne s obzirom da ih je sve skinuo pre početka treće runde. Mislio je da, ako pogine, to će biti sramota za selo, pa je bolje da ih sam skine nego da mu ih drugi skidaju sa hladnog tela.

Theme :

Kolega iz sela koji mi se sad predstavio kao Satoshi izgledao je kao dobar momak,i dok sam ga slušao krajiškom oka primjetio sam dim kako prolazi pored nas, sa malim pogledom u stranu pogledao sam da vidim nekog do sad ne poznatog čovjeka kako sjedi pored nas i puši cigaretu. U prva mi je izgledao sumnjivo ali onda poslije sam jednostavno zanemario to i nastavio svoj razgovor sa Satoshijem, gdje me je onda njegovo pitanje o mojem prisustvu na eventu zatrpalo. Sad nisam imao baš neki razlog što sam bio ovdje, ali bi ispalo glupo da mu samo kažem:"Da brate Ryona mi je poslala pismo i rekla da dođem.", ne bi imalo smisla. Pa sam odlučio da izmislim nešto.
"Moja motivacija?",ponovio sam njegovo pitanje a zatim stavio ruku na bradu i kao pretvarajući se da razmišljam progovorio:"Pa jednostavno sam čuo za ovaj turnir i pomislio da će biti dobar način  da provježbam svoje sposobnosti i postanem jači."
Nakon čega sam odmah zapratio svoj odgovor  istim pitanjem,htjeti da čujem njegov razlog i stranu priče.
"A ako ti ne smeta da te pitam..koji bi bio tvoj razlog zbog kojeg si ti došao, Satoshi?"

Dok sam setala ka tribinama razmisljala sam o mom malom pitala sam se da li je dobro…da li mu dadilje pruzaju dovoljno paznje.Klasicne majcinske brige..
Ali sam bila svesna da je ovo moj pu tako da je moj jedini zadatak da ostanem ziva a svu ljubav ce dobiti kad se vratim.

Ali misli mi je prekinuo moj jako dobar prijatelj koga sam ugledala na tribinama sto me je jako obradovalo.
Nismo se videli od kad smo laboratoriju izgradili..nadam se da je i dalje u tajnosti.
Potrcala sam ka njemu te ga cvrsto zagrlila trljajuci mu glavu mojom pesnicom kao detetu uz reci:

Morihei drago mi je da te vidim malii!!
Nisam znala da ces biti ovde.

Kada sam ga pustila iz zagrljaja primetila sam jos dvojicu ninji koji su bili prisutni oko Moriheia izgleda da sam prekinula razgovor..Najezila sam se kada sam osetila energiju crnog ninje dok je drugi bio totalna suprotnost..Izgleda da je ovo bas nezgodan trenutak.Jedino mi pada na pamet da se izvinim sto sam prekinula razgovor.

Izvinjavam se na ovakvom upadanju.

Senzor :

SABAKU NO RYONA  
Slusala sam ga kako postavlja pitanja i shvatila da sma samo imala losu procjenu o njemu, nije on bio neko zlonamjeran koji je imao u svrhu da izvuce neke informacije, vec neko ko je samo htio napraviti koje novo prijateljstvo.

"Paa...Imam dosta hobija. Volim razne stvari, ali izdvojila bih crtanje kao nesto sto eto, volim najvise....A ti, jel imas ti neku zanimaciju koju volis?"

Hm mozda cak i nije toliko losa osoba, mozda sam nasao prijatelja.

Stvarno? i ja isto volim da crtam ali jedan od glavnih mi je pecanje i to previse obozavam. Inace sta sta najvise volis da crtas?

Upitao sam je sa znatizeljnoscu, i iskreno da se upoznamo.

Aron je nastavio posmatrati ekipu sa strane, hvatajući delove razgovora koji su dopirali do njega. Dvojici se pridružila devojka ljubičaste kose, Ryona, koju je Aron veoma dobro poznavao. Blago se osmehnuo kad ju je ugledao, iako je pogledom bio prikovan za treću rundu koja se i dalje odvijala dole u Areni. Pušio je cigaretu i pravio se nezainteresovanim, obavijen u svoj crni kaput.

Satoshi je postavio Moriheiju pitanje tako da je cekao da dobije odgovor, i kada je cuo bio je relativno zadovoljan i tada je on satoshija pitao koji je njegov razlog zasto je dosao tako da je odgovorio na njegovo pitanje.
Moj razlog je vrlo jednostavan, zelim da svijet cuje moje ime i da se zna ko je Satoshi Senju.

Kada je to rekao neka ljubicasto kosa kunoichi im je prisla i krenula je razgovarati sa Morihejiem, razgovarala je sa Moriheijem kao da Satoshi uopste nije tu, mislio je kako je bas ruzno da to radi ali se izvinula tako da je uredu. tada je Satoshi primjetio znak amegakurea na njeoj uniformi tako da se upitao i sa njom.
Uredu je. Da se predstavim ja sam Satoshi Senju kolega iz Amegakurea, kako se vi zovete ako mogu da pitam?

"Sve sto ima veze sa prirodom, meni je melem za dusu... Nego pecanje, jos nisam upoznala nekog da se bavi time ili da voli to uopste...pricaj mi malo vise o tome"
upitah ga znatiželjno
...
Ovo mi je bio prvi put da upoznajem nekog sa tako cudnim hobijem, zapravo sam se zainteresovala da saznam vise o tome kad je pomenuo, izgleda da cu i ja nauciti nesto novo

Diskretno pretražujući tribine oko sebe, pokušavao je da uoči još nekoga. Krajičkom oka primetio je umetnicu po imenu Akai, koju je ranije upoznao, baš na ovim tribinama, a pored nje sedeo je njegov kolega i saborac iz Sela Vodopada, Ozaki. Ozaki je imao posebno mesto u Aronovom umu, jer je jedva izbegao da postane žrtva Ryone, naizgled ljubazne i bezopasne devojke ljubičaste kose iz Sela Kise. Bilo je zanimljivo Aronu da i Akai pripada Selu Kise i verovatno poznaje Ryonu. Zabrinut za Ozakijevu bezbednost nije želeo da ga izgubi iz vida, stoga je fokusirao svoju pažnju na taj deo tribina.

Ipak se zanima za moj hobi huh? ajde malo cu je uvesti u pricu o tome.

Pa vidi o pecanju ti mogu pricati do sutra ali pecanje nije samo u hvatanju ribe pecanje je za mene , da uzivas u lepoj prirodi crvkutanju ptica, i zumuru potoka sa svojim drugarima ili porodicom uglavnom se donese neki rostilj i tu se uziva na vodi. A na primer ako zelis da ides da pecas i da upecas velik ulov i sigurno, posto kad ides da pecas na neko mesto koje si dosad ne mora znaciti da ces upecati moras hraniti bar 3 dana i hrane do 50kg da bih dosla riba, inace ovo znanje sam pokupio od jednog seljana iz mog sela, a imas tu ljude koji hrane tu ribu i platis ne znam oko 1k do 2k ryo-a i pecas ceo dan i uzivas.

Pogledao sam u nju ocekivajuci neku reakciju.

Izgleda da neko bas voli pecanje...Razumijem ga ovako se i ja osjecam za vecinu stvari koje volim..
Medjutim dok je sav udubljen u svoju pricu meni objasnjavao sve o pecanju, primijetih iza njega, na vrhu tribina, Arona...Gledao je u nas, ovaj put ne onim istim pogledom...Nesto je bilo drgacije, medjutim vratih pogled na Ozakija i pokusah da zanemarim to..

"To zvuci kao nesto zabavno, do duse nikad nisam probala ali nekad, ako bi se u budućnosti opet sreli, mogao bi da mi pokazes"
rekoh i skrenuh pogled ispred sebe
...
Gledajuci ispred sebe primijetih Ryonu, nisam znala da je i ona ovdje...Nije bila sa Ryuijem te se zapitah dje bi on mogao biti. Odlucih samo da odem da kazem cao, cisto da zna da sam tu.

"Ee, izvini me na sekund idem samo da se javim drugarici tu sam za minut"

Sedeo je opušteno u svom sedištu, pokušavajući da izgleda ravnodušno dok mu je pogled lutao, često se vraćajući na Ozakija i taj deo starih tribina. U jednom trenutku, njegov i Akain pogled se sretoše, i ona postade svesna da je Aron tu. Njegov pogled nije skretao, naprotiv, pratio ju je dok je prilazila Ryoni - da li da je pozdravi ili da joj prenese nešto važno? Da li Aronovo prisustvo sada nešto remeti? Bez obzira na to, on je ostao da sedi, izgledajući bezazleno i nezainteresovano, upijajući svaki detalj situacije koja se odvijala pred njim, ne skidajući pogled sa Ozakija na više od nekoliko sekundi.

Klimnuo sam glavom kada mi je Satoshi objasnio svoj razlog dolaska, bilo je očigledno, iskusan i jak ninja kao on bi htio da cilja na veliko. Osjećao sam poštovanje njemu i njegovoj ambicioznosti, htjeti da budem kao on bio je težak cilj, ali bio je definitivno moguć.
Prije nego što sam stigao da odgovorim, osjetio sam kako se malo dižem sa poda, i nije mi trebalo puno da shvatim ko je to kad sam čuo glas. Ryona...trebao sam da i očekujem da ću je sresti,ali i dalje je bilo iznenađujuće kad ti se odjednom neko prikrade i to bez najave. Još mi je i kosu pomalo upropastila što me je mahom iznerviralo  i osramotilo mada i dalje nisam ništa komentarisao. Bilo je malo duže otkad sam je zadnji put vidio. Sa uzdahom počeo sam ponovo da pričam:

Stare Tribine - Page 3 7e5fbdd9c245a1845eb170f8395a9d63
"Ryona, drago mi je da te opet vidim takođe ili šta god.",prošao sam rukom kroz kosu, i osjetio kako mi oko pomalo trže od male iskre sramote, moja kosa...:"Ali sljedeći put..molim te reci kad mi prilaziš sa leđa."Popravio sam kosu a onda pogledao u Satoshija kako govori i pita Ryonu za ime, pa sam pustio nju da malo popriča sa njim.

Bilo mi je jako smesno sto sam osramotila Moriheia ipak je on za mene mali decko.Cak sta vise gledam ga kao svog drugog sina.
Samo sam se nasmejala na njegove reci i slusala ninju lepe energije koji se uveliko predstavljao.

Drago mi je Satoshi ja sam Ryona mozemo slobodno na ti.
Nisam te ranije vidjala u selu ali mi je drago da vidim seljane.

Zanimljivo mi je bilo da upoznam prvu osobu iz poznatog senju klana oni su vrlo talentovani.Mozda bi mogao sa svojim tehnikama mom malom kucicu da izgradi.
Pa sam odlucila da ga pitam u saljivom tonu sa velikim osmehom na licu:

Senju klan kazes? Mogao si mom sinu napraviti kucicu na drvetu dobro cu platit…

Ali moje reci prekinula je Akai koja me je izgleda ugledala na tribinama sto me je vrlo obradovao.
Poletela sam joj u zagrljaj te sam je uhvatila za ruku zeleci da popricam sa njom pa smo se malo odmakle od ostalih.

Gde sii Akaii otkud ti bas mi je drago sto te vidim.

Ugledala sam i onog Ozakija…samo se nadam da nije blebetao bas svima da mu opet ne izlazim pred oci kad nema potrebe.Docice i njegovo vreme izgleda da ga sudbina jos cuva.

SABAKU NO RYONA  
"Hmmmm..."spažam djevojku tamno zelene kose kako biva odvučena od strane Ryone. Drugarica neka? Sestra? Svejedno,nisam se htio uvlačiti u te stvari, za sada mogao sam da kažem samo da je sve vbilo čudno. Od misterioznog čovjeka u crnom koji nas je bio posmatrao, do ovog kupusa koji se niotkuda pojavio, bilo je malo previše. Te sam pogledao okolo a zatim polako odšetao odatle,nije mi se nešto dalo ovdje gdje puno buke, a i nisam uživao u puno društva.
No prije nego što sam otišao,pogledao sam nazad u ugao gdje Ryona bila sa kupusarkom i mahnuo joj, a zatim sam polako otišao negdje gdje bi bio sam na neko vrijeme, jer ovo nikakav odmor nije bio. Uzdahnuo sam, misleći kako je ovaj turnir možda i bio predosadan, ništa se nije dešavalo vrijedno da gubim vrijeme.

Pogledom je ispratio Akai koja se odvojila sa Ryonom, dalje od ušiju koje ih mogu čuti. Sumnjičavi Aron napravio je neprimetan znak rukom i aktivirao svoju senzor sposobnost kako bi bio svestan svega što ga okružuje, potencijalnih promena u blizini ili eventualnih opasnosti. Pogled mu se smenjivao između Ozakija i devojaka Ryone i Akai koje su se svakim korakom udaljavale sa tribina. Aron je postajao sve sumnjičaviji u Ryonine namere i nije mu se dopadala činjenica da se tako olako izvukla nakon stvaranja onakvog incidenta. 

#card10

Koračam uz stepenice koje vode na tribine, osećajući kako se energija prostora pojačava sa svakim korakom. Zvuk publike postaje sve glasniji, dok povremeni uzvici i šumovi prožimaju vazduh. Konačno stižem do vrha i tribine su se pružale ispred mene, masivne i prepune ljudi. Osetio sam blagi vetar na licu dok sam se približavao ivici, gledajući dolje ka areni. Sa rukama u džepovima, pronašao sam svoje mesto i seo, dok mi je pogled lutao po okupljenim ljudima. Medjutim pored mene su sedela 4 glasna momka, nisam mogao ignorisati njihov razgovor… Ali sam samo ćutao.

Stare Tribine - Page 3 IMG-3508
https://www.youtube.com/watch?v=VRvTOqvCSEw

3 musketara i konobar

Ishido
Divus
Raiho
Shigeru
Managawa

Došao sam posle napornog služenja da odmorim malo, seo sam na najvišu tribunu u desnom redu zavalio sam se i počeo sam da posmatram ostale borbe koje su se vodile. Nisam znao koga da podržavam pa sam tu posmatrao samo tehniku i način borbe, možda nekad nešto od ovoga upotrebim. Tako sam lepo posmatrao prizor i uživao u mom okruženju, sam sa svojim mislima. 

Stare Tribine - Page 3 Image-2024-11-08-222228760-removebg-preview
Uz lagani cvrkut ptica i na kraju dana stigao je na Stare tribine koje su imale sjajan pogled na samu arenu, Waimaru je bio stvarno odusevljen bio je pun inspiracije i zelje da upozna neke ljude ovdje i da se dobro zabavi ko i inace kada je ulazio vidio je dosta nepoznatih lica te je lagano koracao tribinama dok nije stigao do otprilike centra samih tribina odakle je posmatrao u daljini pogled

Naravno ako se budemo sreli sve cu ti pokazati!

Odgovorio sam joj sa osmehom.

Nastavio sam da sedim nepomicno kako je ona otisla da se javi drugarici.

Naravno cekam te ja ovde!

I onda je moj fokus presao na arenu 3. faze. Tu je bilo dosta shinobi-a koji su bili nokautirani i onesvesceni posle borbe, kao i moja borba sto se desila. Mada siguran sam da je bilo i smrti.

Uz zalazak sunca i lagani povjetarac Waimaru je gledao svoju knjigu koju je citao. Poslije nekog vremena odlucio je da ostavi svoju knjigu i uziva u borbama ostalih shinobija koji se trude da nam daju dobru zabavu, Waimaru je otpakovao svoj sendvic i odlucio da uziva u popodnevnim satima. Nastavio je samo gledati borbe shinobija i uzivati na tribinama…

Sedeo sam na tribinama i džabalebario, nisam imao nekog posla da me okupira te sam samo gledao borbe i pručavao ih. Čekao sam svoj red da odem i da prođem dalje sa mojim zadacima. Imao sam veliku tremu što se tiče drugog zadatka, nisam znao šta treba da radim, pa sam bio malo nervozan. Očekivao sam da če imati još sa nekim da razgovaram dok ne odem u barieru. 

Nakon sto je video da neki momcic prolazi pored njega odlucio ga je pratiti te se nadao da ce prihvatiti poziv da zajedno gledamo borbe na tribinama, Waimaru mu je prisao te je samo pruzio ruku i cekao njegov odgovor nadajuci se najboljem odgovoru…

Video sam da mi se približio jedan jako čudno obučen lik. Nisam hteo da budem nepristojan te ga nisam odboio i postio sam ga da dođe da sedne da gledamo zajedno borbe koje su išle. Nakon nekoliko trenutaka odlučio sam da ga pitam. Da li si ti ovde učesnik ili samo posmatrač.