Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Attack Testing Area

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Attack Testing Area

Attack Testing Area Oqp3jwL

Deo arene sa barijerom u sredini. U ovom delu arene vrši se testiranje napadačke sposobnosti nekog ninje. Ova barijera će sve poništavate svi napade van nje i omogućavati napade unutar nje. U centru barijere nalazi se komad živog neuništivog drveta koje je za potrebe ovog dogadjaja po molbi daimya Karamatsua stvorio jedan nepoznati Senju shinobi.

Pravila napadanja :

- Večni kreator nindža sveta -
// Potez pripreme//

Aron je stupio u deo arene gde se izvodi samo testiranje. Izgleda da je on prvi koji ce ispitati neunistivost ove drvene lutke. Dlan mu bese polozen na drsku tantooa koji je odmarao u koricama, za pasom. Brzim, glatkim pokretom oslobodio je ostricu, zauzimajuci stav, specijalan polozaj tela koji samuraji uvezbavaju do iznemoglosti, a koji daje razlicite prednosti u odnosu na neprijatelja u borbi, u zavisnosti od toga koji stav se koristi. On je otvorio ovu predstavu sa stavom poznatim kao True Strike Stance. Svetla ostrica maca zabljestala je plavom aurom, dok ju je obuzimala chakra elementa struje. Arena je bivala ispunjena pucketanjem elektriciteta dok je Aron dodatno ojacavao svoju ostricu Raiton Chakrom, pripremajuci se u potpunosti za siloviti udarac. Zeleo je da da sve od sebe.

#card334 #card195 #card166 #card164
-30en; -50ch; 

Sve se to odvijalo u sekvenci od par sekundi, i na kraju uvodne spice, tik uz Arona pojavi se klon, sacinjen u potpunosti od chakre elementa munje. Skoro pa je bilo tesko gledati direktno u tu svetlecu kreaciju. 

#card161
-30 ch
(ulazem 2 slota u klona)

Aktivni buffovi: +200 DMG na oruzje; +200 DMG na sledeci Tai/Ken/Nin napad; True Strike Stance

Attack Testing Area PHjLaHf
// Potez Napada //

Klon koji je stajao tik uz Arona ucini znake rukama, a pred njim se stvori munjeviti zmaj, koji se silovito obrusi ka neunistivoj statui koja je stajala pred njima. 

#card168
-30ch Klona (0ch ostaje)
 500 DMG

U medjuvremenu, dok je munjeviti klon izvodio svoj jutsu, Aron hitro promeni svoj stav, u nesto sto je govorom tela odavalo utisak ciste agresije i napadackog mentaliteta. Promena stava u takvom ritmu donosila je sa sobom nepredvidivost, i samim tim odredjenu prednost pri napadu na protivnika. 

#card191 #card188 
-30en
(+200 DMG; Bushido +97 DMG)

Aron se povio u kolenima, kao da ce da cucne i cim se zmaj sudario sa statuom, on skoci kao ljuta guja, hitro i precizno, u pokusaju da podeli ovu neunistivu statuu na dva dela, zamahujuci jos dva puta nakon samog napada u pokusaju da provokativnu statuu podeli u sto vise celina. 

#card190 #card189 x2
1197 DMG + 647 DMG x2
-70en
  2491 DMG (1197 + 1294)

Silovito i munjevito secenje tantoom propraceno je Raiton jutsuom, slanjem zveri od Raiton chakre nakon brze i kratke sekvence znakova rukama u nadi da je uspeo da nanese barem sicusnu ogrebotinu neunistivoj drvenoj kreaciji.  
#card159
-10ch 
200 DMG

UKUPAN DMG NAPADA: 3191 DMG

Attack Testing Area PHjLaHf
// SAMO JEDAN NAPADAČKI POTEZ //

Nakon sto je predhodnik izasao napokon je dosao red i na njega da testira svoje napadacke sposobnosti. Usao je unutar barijere gde se testirala napadacka sposobnost. Brzo se dosetio jedne zloceste kombinacije jutsua koju nikada do tad nije iskoristio u svetu jer mu nije bila potrebna. Sada je bas prilika da je iskoristi.

Par znakova ruku i uradio je svoju prvu tehniku koja na prvu nije radila nista. Ona je bila samo priprema da bi zidovi koje bude stvorio budu jaci. Ispalio je iz usta ogromnu kolicinu blata koja je stvorila zidove ispred njega, ali to nije bio kraj. Sve te zidove srusio je pomocu klizista i stopio sa svojim finalnim napadom. Od tolike kolicine blata koje je morao da ispali od jednom iz sebe se nakasljao kao zmaj.

NAPAD :

UKUPAN DMG NAPADA: 4100 DMG

|| POTEZ PRIPREME ||
Nakon sto je dosao red na mene, usla sam u arenu za testiranje napadačkih sposobnosti. Prostor je bio jednostavan, a u centru se nalazila drvena lutkica na kojoj sam trebala da pokazem svoje vjestine. Pogledala sam lutkicu i uzdahnula, spremna na prvi potez.
...
Za svoj prvi potez pripreme, stvorila sam klona od blata par metara vertikalno od mene koristeci dobro poznatu tehniku "Earth Clone" i u njega ulozila 2 slota.
#card95
(-30ch)
...
Za svoj drugi potez stvorila sam zemljanu strukturu koristeci tehniku "Doryūha". Stvorila sam zid od zemlje ispred svog klona i u stvaranje zida ulozila 2 slota
#card92

ཐི༏ཋྀ

|| POTEZ NAPADA ||

Nakon solidno odradjene pripreme za napad, razmisljala sam sta mi je dalje ciniti.
...
Odlucila sam da kreiram šest vukova od blata tehnikom "Mud Wolves" i posaljem ih direktno na drvenu figuru
#card96
300dmg*6=1800dmg
(6 slotova ulozeno)
(-20ch)

...
Zatim je moj klon, uz par znakova ruku, stvorio zemljanog zmaja tehnikom "Earth Dragon" i poslao ga na drvenu figuru. Medjutim, zmaj je prosao kroz zemljani zid sto mu je dodalo dodatnih 300 dmg.
#card102
500dmg+300dmg= 800dmg
(2 slota ulozena)
(-30ch)

UKUPAN DMG NAPADA: 2600DMG
...
Nakon zavrsenog posla, osjetila sam olakšanje i zadovoljstvo svojim radom. Bila ponosna na svaku tehniku koju sam primenila. Dala sam sve od sebe u ovom testu i to mi je jedini bitno.
"Nije lose..."
pomislih u sebi, i napustih arenu ispunjena srecom i zadovoljstvom

ཐི༏ཋྀ

// POTEZ PRIPREME //
Nakon sto sam izasao iz onog hladnog i pomalo zagusljivog hola bio je red na mene da pokazem svoj napadacki potencijal. Nisam se uznemirio vec sam verovao u svoje kapacitete i svaku kap znoja ulozenu u sve ovo. Moram dokazati da je moj ninjutsu na visokom nivou tako da je polako vreme zapoceti svoj pripremni deo. Bice ovo veoma iscrpljujuce za mene i moju kolicinu cakre, ali kada je ovo u pitanju ne stedim. Sada je vreme da pokazem sta znam.

#card699#card1500
Stavljam pecat na svoju ruku i na sve moje ninjutsu napade sledeci potez imacu slot manje, takodje stavljam drugi pecat na sebe i ovaj i naredna 2 ( 1 ) poteza imacu + 200 spretnosti ( dodatan slot )
#card1219
Stvaram sumu koja ima 700 hp i dace mi +200 dmg na moje Senju napade sledeci potez.
#card1142
+700hp na sve kreacije.

Sada kada je priprema uspesno izvrsena vreme je da krenem u svoj ludi napad.

// POTEZ NAPADA //

Osecao sam kao da cu ostati bez dosta cakre, ali ako je cena sto veci uspeh, onda to nije ni bitno. Vreme je da izvrsim svoj pripremljeni napad.

#card922
1400 dmg ( 1200 base + 200 od pasivne fuinjutsu-a ( Senju je odabrana klasa ) )
#card1214
1200 dmg ( 1000 base + 200 pasivna fuinjutsu-a )
#card1014#card1117
Ulazem jos 30 cakre tako da ce ova tehnika zahtevati jos jedan slot manje ( sada ima 1 slot ), pokupice health od sume koja ima 1400 hp ( Nativity Of The World Of Trees ).
1700 dmg
#card1138
Pretvaram Nativity Of The World Of Trees u gumenu strukturu i ona sada ima 1600 hp.
#card1143
1600 dmg
#card96
300 dmg, ludi vuk za kraj.

UKUPAN DMG NAPADA: 6200 DMG

Pomalo me je bas iscrpelo, moracu malo da odahnem ali mislim da sam odradio dobar posao i dao svoj maksimum. Sve ce se ovo jednom isplatiti, siguran sam da ce me neko veceg kapaciteta uociti na ovom desavanju. Laganim koracima krenuo sam natrag.

|| POTEZ NAPADA ||

Stigao je do arene, pogledavši okruženje, barijera koja se nalazila u sredini bila je postavljena za testiranje napadačkih sposobnosti, a u centru je stajao komad neuništivog drveta, izazov koji je trebao da savlada u što kraćem roku. Znao je da ovo nije obična proba. Morao je pokazati sve što zna, a za to mu je bio potreban jak saveznik.

Zagrizao je prst, krv je brzo potekla, brzo je izveo potrebne znake, zabijajući ruku u tlo i izgovarajući.

„Kuchiyose no Jutsu!“

#card16 #card816

Attack Testing Area AhRMSKa

Iz oblaka dima pojavila se ogromna žaba, Gamahiro, noseći svoje ogromne mačeve. prvi put je prizvao Gamahira, pa se brzo izvinio.

„Izvini što se prvi put srećemo ovde, u ovakvoj situaciji.“

Medjutim, Gamahiro je samo odmahnuo rukom i nasmejao se.

„Pozdrav brate! Reci šta treba.“

Nasmejao se, osetivši olakšanje što je žaba kul tip.

„Treba mi tvoja pomoć da nanesemo što veću štetu na onom drvetu.“

Gamahiro je klimnu glavom i odmah prionu na posao. U roku od nekoliko sekundi, stvorio je malenog golema od zemlje, a iz njega su izletela četiri zemljana vuka, koji su se zaleteli ka meti. Kako su vukovi trčali prema komadu drveta, Gamahiro je stvorio čvrst zid ispred njih kako bi ojačao iduci napad.

Gamahirex :

Skocio je sa žabe i stao odma do zemljanog zida. Podigao je ruke i položio ih na tlo. Koncentrišući svoju čakru, poslao je ogromne količine blata koje su se kretale prema meti. Blato je ubrzo prekrilo Gamahirov zid i nastavilo da napreduje, jačajući napad dok je gutalo sve pred sobom. Odlicno se pokazala kombinacija njega i zabe, bio je ponosan.

#card109

700 + 1100 = 1800 dmg.

Napad je bio moćan, ali znao je da nije gotov. Kada je blato konačno pogodilo metu, on se pripremio za završni udarac. 

Attack Testing Area Jy60Fyl

Zaleteo se ka drvetu, usmeravajući svu svoju snagu u desni lakat. Sa glasnim urlikom, zabio je lakat u metu, stvarajući snažan udar koji je odjeknuo arenom.

#card359 #card363

Zbog pasivne slot manje trosim na udarac laktom.

1300 dmg.

Stajao je ispred drveta, dok su ostaci blata još kapali sa njegovih ruku. Osećao se zadovoljan, puls čakre je još strujao kroz njegovo telo, znajući da je dao sve od sebe u ovom izazovu.

UKUPAN DAMAGE NAPADA: 4300 DMG

The world is my battlefield, and I am its Conqueror.
II NAPADAČKI POTEZ II

Prolazeći kroz hol, došlo je vreme da pokažem svoje prikupljene veštine. Lakim hodom kretao bih se ka barijeri, mahajući ljudima okupljenim na tribinama. Iskoračio bih, nalazeći se već na drugom kraju barijere gde me je čekao komad neuništivog drveta koji će premeriti snagu mojih jutsua.

Moj šal je zasvetlucao chakrom, a iza mene, uz unutrašnju stranu barijere se stvorilo ledeno ogledalo. Bez nekog preteranog oklevanja, ušao sam u svoju ledenu kreaciju. Ubrzo, napadi su krenuli da se preslikavaju iz ogledala ka parčetu drveta.

Potez :

Nakon uspešne prezentacije, izašao sam iz ledenog ogledala i poklonio sam se publici, a potom sam izašao iz barijere, završavajući svoj deo kvalifikacija.

UKUPAN DAMAGE NAPADA: 5150 DMG

Attack Testing Area NyUixBx
/NAPADAČKI POTEZ/

Zakoračio je u arenu, nije imao mnogo što šta interesantno videti - barijeru koja ga je okruživala radi bezbednostnih razloga po okolinu, kao i jedna drvena skulptura koja ga je iščekivala u centru, predstavljajući njegovu metu na ovom testu. Nije hteo gubiti previše vremena, već je hteo odmah da se baci na stvar. Šal oko njegovog vrata se aktivirao uz pomoć malo chakre, a on je stao u svoj stav, pripremajući se za ono naredno što će da uradi, uzdahnuo je...

Probudi se... Kokuo...

Pritisak vazduha u barijeri počeo je znatno da se menja, talas pritiska koji je išao od Genjija podigao je dim prašine u barijeri kroz koji se jedva moglo videti, a u dimu mogla se videti crvena boja kako sija. Počeo ga je obmotavati omotač crvene chakre koja je dolazila iz zveri koja spava duboko u njemu. Njegov izgled počeo je blago da se menja, njegovi očnjaci postajali su oštriji, a šake su mu sve više i više dobijale oblik zverskih kandži. Količina chakre bila je ogromna, ali u dovoljnoj količini kako bi mogao svesno da je kontroliše a da ne izgubi svoj razum. Nakon nekoliko trenutaka predstave, iza Genjija mogla su se videti 3 repa.

Koristeći crvenu chakru krenuo je raditi znake rukama za naredne jutsue, ogromna količina vode počela se praviti u barijeri kreirajući džinovski tsunami koji je prvo krenuo na drvenu metu, a odmah iza talasa išao je i mlaz vode iz njegove šake. Voda nakon udara u skulpturu počela je prskati na sve strane, a Genji je za svoju završnicu prislonio dlan na zemlju i poslao još 2 zemljana vuka na metu kako bi završio svoj baraž napada.

Potez :

Kada je završio sa svojim baražom, crvena chakra oko njegovog tela počela je da nestaje, njegovo telo ponovo se vratilo u normalu, a on je očistio svoje odelo od prašine sa par mahova rukom i potom nakon naklona publici izašao je iz arene kako bi naredni učesnik ušao.

UKUPAN DMG NAPADA 5650

Attack Testing Area Removal-ai-06d22897-e124-4085-8154-ff99140c7a92-ddv1kx7-2efa66f8-54bc-49bb-85ba-4edc7a600385-4-opt
//SAMO JEDAN NAPADAČKI POTEZ//
Napokon nakon duzeg vremena cekanja Satoshi je konacno po prvi put zakoracio u arenu da ljudi vide pravu snagu Satoshi Senjua, u centru arene vidio je barijeru koja je bila prvi test shinobi trunira. Cilj ovog testa je da ninja napadne sto jace drvo koje se nalazi unutar barijere.
Vrijeme je da pokazem ljudima ko je Satoshi

#card435#card1130
Oko sebe stvaram auru bozanstva koja mi daje dodatne ruke i sada imam dodatna 4 slota ukupan broj slotova mi je 10, zatim aktiviram magnet buff koji mi daje +200 dmg na sve napade.
#card1214
Ulazem maksimalno ch i napad ima 1200 dmg.
#card164#card1134#card1136
+200 dmg na sledeci ninjutsu napad, na prvi magnet napad prenosim slobodan oblik ima 300+300+200=800 dmg, na drugi ide probojno ima 800+400= 1200 dmg.
#card1212
I za kraj 400+400= 800 dmg.

UKUPAN DAMAGE NAPADA: 4000 DMG

| PRIPREMNI NAPAD |

Kada sam dosao do prve faze kvalifikacija turnira. Laganim hodom i smireno sam usao kroz barijeru. Nakon sto sam usao, hodao sam par minuta. Ispred mene sam video neunistivo drvo.

Vreme je da se dokazem pred svima, svi ce saznati za Ishigaia. Imam dobar osecaj da cu zasvetliti danas kao moj pesak! Vreme je da se spremim za moj napad.

PRIRPEMNI NAPAD :

Zadivjen nakon sto sam uspeo dobro da odradim pripremni napad, osmehnuo sam se sa verom u sebe da cu uspeti u ovoj fazi kvalifikacija.

Attack Testing Area 7YidCdS

Izgleda da sada trebam samo da napadnem

Ishigai je svoje namere rekao dosta samouvereno.

Princ od peska
Attack Testing Area UW0JYuD
| ZAVRSNI NAPAD |

Nakon sto sam svoj pripremni napad uradio odlicno sada je bilo vreme da se pokazem na zavrsnom napadu mojoj prilici da zasijam, mumlao je sam sebi u bradu.

Vreme je da vidite ko je Ishigai!

Nakon sto sam samouvereno rekao sta sam imao bilo je vreme da to i pokazem. Poceo sam da pravim hladne znake rukama.

Ostao sam hladan i smiren, dok je sve oko mene pucalo pod pritiskom.

ZAVRSNI NAPAD :

Nakon sto sam dobro odradio napad bio sam ponosan na sebe. Ipak 4450dmg za genina nije mala stvar, pomislih u sebi. Napustajuci salu sa osmehom na licu za kraj je rekao.

Attack Testing Area N4tyZos

Izgleda da i nisam toliki debil kao sto i mislim.

Princ od peska
Attack Testing Area UW0JYuD
[Samo jedan potez]

Nakon što sam stigao na red i prošao kroz vrata ispred mene vidio sam drvo koje se nalazilo na sredini arene. Znao sam da je to mjesto kojem moram da uputim napad. Pripremio sam se fizički i psihički, malo razmislio sa čime da krenem i u vrlo kratkom roku odlučio.

KREĆEMO!!

#card57 #card75 #card85

(U fire breath ukažem 80ch i imam 800dmg, bomba mi daje polovinu iduceg nalada tj. 750dmg i završni napad ima 1500dmg=3050dmg 500blast)

UKUPAN NAPAD JE 3050dmg

Posle neprijatnih situacija u holu ljutito sam dosla do arene gde se odrzava prvo testiranje.Stala sam na datu tacku i uzela procitati pravila.
Znaci tako??Moram naneti sto vise dmg ovoj lutki.

Znala sam da to nece biti bas izvodljivo jer znam tehnike odbrambenog tipa ali sto ne probati.
Uzela sam prvo da se pripremim:

PRIPREMNI POST :

Attack Testing Area Dd2ao6v-4e67d871-8ff8-493e-9246-4741b20797d8.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzg0ZGMxM2I3LWEyZTctNGI0NS04M2VjLTMxMWU3MmU4MjkwMFwvZGQyYW82di00ZTY3ZDg3MS04ZmY4LTQ5M2UtOTI0Ni00NzQxYjIwNzk3ZDgucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

SABAKU NO RYONA  
Mislim da je vreme da moj plan postane realnost videcu dokle ce me to dovesti.
Ryona koja nije previse razmisljala vec samo bacila prve misli iz glave nadajuci se da one nece biti kobne.

NAPADACKI POST :

Ukupan dmg (3600dmg 200blast)

Zatim sam se blago nasmejala pogledaci u nebo nadajuci se da ce sledeci testovi biti na mojoj strani.Uputeci se van ove arene nazad u hol.

SABAKU NO RYONA  
/NAPADAČKI POTEZ/

Magnus je ušao u arenu, osećajući kako se energija oko njega menja. Prazan prostor ispunjen je blagim povetarcem, ali ono što je odmah privuklo njegovu pažnju bilo je veliko drvo nasred arene, visoko i snažno, kao da prkosi svima koji se usude da mu priđu. Magnus je zastao na trenutak, udišući duboko, osećajući vezu sa prirodom oko sebe. Osetio je kako chakra počinje teći brže, poput korena koji se šire u dubinama zemlje.

"Drvo kao prepreka?" Magnus je promrmljao sebi s blagim osmehom. "Zaboravili su da je priroda na mojoj strani."

Spremio se. Fokusirao. Njegove oči postale su oštre, a u telu se probudila drevna moć. Vazduh oko Magnusa iznenada se promenio, postajući gust i ispunjen energijom, dok se ogromna aura crvene chakre pojavila oko njega, pulsirajući moćno i obavijajući njegovo telo poput plamena spremnog da eksplodira.

"Mokuton Sennin Mōdo"

Attack Testing Area Animesher.com_mikoto-gif-red-king-1980965

Magnus je podigao ruku i oblikovao nekoliko brzih znakova. Iza njega, iz zemlje se podigla ogromna šuma, drveće i gusti biljni svet počeli su se širiti ka njegovom protivniku. Magnus je podigao ruke još više, stvarajući Foo Doo Heads kreaciju i iz tla su se pojavile velike drvene glave. Osetivši pravo vreme, poslao je korenje koje je počelo da se probija kroz kreacije. Kako su prolazili kroz sve kreacije, korenje je upijalo njihovu energiju, pojačavajući Magnusov poslednji napad. Čim su koreni dosegli protivnika, udarili su ga silinom koja je spojila sve akumulirane resurse.

Potez :

"Pa, to bi bilo to."

U tom trenutku, aura oko njega je počela da se povlači. Bez mnogo žurbe, nonšalantno se okrenuo i laganim korakom izašao iz arene, kao da je sve bilo samo rutina.

UKUPAN DMG NAPADA 5300

~Per aspera ad astra~

// Potez Pripreme //

Masato je meditirao, fokusirajuci se na svoje sposobnosti i taktiku. Nakon nekog vremena, bio je prozvan. Prekinuo je meditaciju, otvorio oci i zaputio se ka areni. Kako je koracao, sunceva svetlost je postajala sve jaca i jaca, a kada je zakoracio u arenu, ugledao je ostale ninje koji su ga posmatrali.

Pogledao je pravila i razmislio: (Hmm, stvarno moram da testiram moje sposobnosti koji smor...
)

Odlucio je prvo pripremiti se i proceniti situaciju. Prisao je panju i posmatrao ga, razmisljajuci kako da iskoristi svoje vestine. Nakon nekoliko trenutaka, smislio je plan. Izveo je znakove rukama i stvorio dve ruke od senke koje su ga okruzile. Pojacao je svoje senke, pretvarajuci ih u oštre i probojnije, dok je istovremeno stvorio dzinovski jojo koji je stajao pored njega, spreman za akciju.

#card1199
200 spretnosti+ 10ch

#card1195
Biram spretnost (400dmg) 20ch

#card1203
70ch

Nakon stvaranje sve sto mu je potrebno,poceo je da razmislja sta bi mogao da uradi u potezu gde napada zatvorio je oci i poceo da razmislja.U tom trenutku povetarac je poceo da duva.

影 Masato Nara 影

// Napadacki Potez //

Nakon sto je Masato poceo da razmislja sta bi mogao da ucini, otvorio je oci. Nakon taktike koju je smislio, poceo je da izvodi znakove rukama i stvorio senku koja je bila zategnuta.

#card1188
20ch (307dmg)

#card1197
1707dmg 300 blast dmg (1000 basic+307+400)
40ch

Ciljajuci na parce drveta, poslao je senke koje su udarile u drvo, ali nije bilo nikakvog ostecenja. Masato se malo iznenadio, ali je nastavio.

Pritom je izveo znakove rukama, stvarajuci cetiri vuka od zemlje koje je poslao na parce drveta.

#card96
X4 - 2428dmg (Svaki po 607dmg )  (300basic + 307)
40ch

Vukovi su poceli da kidaju drvo, ali nije bilo niti ogrebotine.Na kraju, Masato je napao sa jojom, kojeg je poslao na drvo da ga zdrobi veoma jakim udarcem, ali drvo je ostalo u jednom komadu.

Jojo:1307dmg 200 blast dmg (600 basic + 307 + 400)

Izgleda da je ovo parce drveta veoma izdrzljivo nijedan od mojih napada ga nije ostetio.

Govoreci to, okrenuo se i krenuo ka tribini.

Ukupan dmg: 5442

影 Masato Nara 影

//Napadacki potez//

Iskoraknuo sam u arenu, najzad je dosao red na mene da testiram svoje napadacke sposobnosti i da vidimo koliko sam zapravo jak, ubrzo mi je pala jedna kombinacija na pamet te sam je zeleo pokusati i videti da li cu imati srece sa njom i sada bi mi bila bas od koristi, takodje
bio sam zadivljen barijerom koja je tu bila jer je na prvi pogleda izgledala veoma jako i odbojno i kao da je neprobojna, dok drvo koje je
 stojalo ispred mene je izgledao kao najobicnije drvo koje sam mogao videti u sumu ili pak na ulici ali znao sam i to duboko u meni da je to neki djavolji jutsu i da je to drvo samo po sebi jace od mene.

Dok sam se razmisljao pistaljka je odsvirala svoje i trebao sam da krenem te sam odlucio ovo uraditi.

#card71

#card56 #card58

#card57

(iskoristio sam 80 cakre te je dmg 900)

#card59

(poslao sam 3 vatrene kugle) 

(ukupan dmg kugli je 1500)

Ukupan damage napada: 2400

Pih dao sam sve od sebe a drvetu nista znao sam da je jace od mene mada mislim mozda da nisam bio tako los mozda sam nekog cak i inpresinirao...

-Pomisljao sam to dok sam sa otvorenom vilicom gledao u panj i nisam mogao da verujem

Huh, drvo me pobedise e moj Ozaki dug put je pred tobom  - promrmljao sam sebi u bradu..

Attack Testing Area Uchiha-logo-by-chanxgg-dcnrsmc-fullview
/Napadacki potez/
Tamae i ja smo vidno malo kasnili, dosta nindzi je vec proslo ovaj deo testa ali nista strasno, sta je, tu je. Poceo sam koracati ka prvoj sali za testiranje, razgledao sam je videvsi barijeru i drvo u njoj. Vec je bilo ocigledno sta treba da se radi ali sam sve jedno poslusao operatere ne bi li dobio jos koju dodatnu informaciju.

Usao sam u barijeru sporim hodom, napravio distancu pola pola u odnosu na drvo i zidove barijere te sam se poceo pripremati.

Poceo sam raditi veliki broj znakova rukama, svakim znakom tok moje chakre se povecavao. Priblizio sam se te sam izgovorio...

ANTILION!

Vidno se nista nije desilo, medjutim, nakon par sekundi veliko podrhtavanje se moglo cuti, tako reci vrtlog zemlje poceo se stvarati pokusavajuci da usisa drvo, neuspesno do duse s obzirom na njegovu prirodu. Nakon nekoliko sekundi koje su se cinile kao vecnost podrhtavanje i vrtlog su stali. Opet sam poceo raditi znakove rukama, ovaj put drugacije. Naizgled crna materija pocela se stvarati oko mene, bila je to moja klanska sposobnost.

Pocelo je uzimati oblik pauka dok je u punoj svojoj snazi pocelo probadati drvo.
Attack Testing Area Leonardo_Anime_XL_make_me_an_image_of_the_shadows_shown_expand_3
Zatim sam se finalno priblizio drvetu podizuci rukav, ispaljujem 5 papirnih bombi koje se lepe na drvo i nanose dmg.

Napadacki post :

Nakon silne stete koju sam napravio zaputio sam se ka izlazu iz barijere, ostavljajuci prasinu iza sebe dok sam koracao.
Ukupan dmg napada je 3200

Im sure you know that this is....The Point Of No Return...
|| Jedan napadački potez ||

Ubrzo nakon prolaska kroz ulazi hol našao se ispred prve arene, izgleda da nije bilo gužve i da je test bio spreman za njega. Kako se ne bi puno zadržavao na sitnicama za koje svakako nije ni mario tromim koracima se kretao prema drvetu koje je očigledno bilo njegova meta, pogled je držao u pod, djelimično gledajući mali modrozeleni kamen koji je vrtio po ruci.

Kada je prišao na sigurnu distancu od nekih 35m od samog drveta pogledao je brzinski po tribinama a onda ubacio taj mali kamenčić u svoj džep. Njegovo crno krzo koje mu se nalazilo na okovratniku plašta je počelo da isijava chakrom a uskoro nakon toga ogromna količina pritiska napraveljnog od Dust tehnika kao i manji deo vatre koji je stvorio.

POTEZ :

Hvala na pažnji!

Nakon silne količine napada samo se lagano okrenuo nazad, poklonio glavu publici bez gledanja u njih i nastavio svoju kretnju van barijere i ove testne arene. Očigledno se većina prebacila na sljedeću tako da nije imao puno vremena za gubljenje.

Attack Testing Area Output-onlinegiftools
Kad je Alan video koliko jakih ninji ima ovde  svatio je da treba dosta da vezba,ali posto je dosao ovde da se testira nije hteo da ode a de neuradi nista. Nakon par pokreta rukom Alan je kreirao manju baru od 4 metara u precniku. Odma zatim je kreirao svog kona od vode koj je stajao uz njega. Pa uz stvaranje jos vode  da kruzi oko njega alan je bio spreman da pokrene svoj napad.
#card28
#card29
#card25

inventar :

pasivne :
Kada je Alan bio spreman da izvede svoj napad koncentrisao je vecu kolicinu vode u dlan i ispalio ju je ka meti. Odma zatim je iz jedne torbice izvadio tri eksplozivne tag bombe i bacio ih je na metu. A kok je Alan to radio klon je kreirao vodeni tornado i poslao ga u pravcu mete.

Alanov napad :

Napad klona :

Nakon izvedenih napada Alanov klon je nestao,dok se Alan uputio ka sledecem testiranju.

ukupan napad 2250 dmg

inventar :

pasivne :
Minamoto dotrcava do dela gde se testira destruktivna moc nindzi i savija se stavljajuci ruke na kolena.
Kooliko dug hodnik majko moja jedva kraj nadjoh
Govorio je uz duboke uzdahe od iscrpljenosti
Da vidim sta kaze prospekt
Vadi blokce koznih korica crne boje, lista, stavlja olovku iza uha i desifruje
UVEK isti problem, uvek kazem sebi Minamoto nauci da pises ali ne... pfff nema veze stari pas se ne uci novim trikovima kazu ljudi
Zbunjeno gledajuci u belinu papira ispresecanu debelim linijama tupe olovke dolazi do zakljucka da je to u stvari kocka koja bi trebalo da predstavlja barijeru ispred njega.
Okej okej ipak je sve kako treba, ulazim unutra pravim stetu prolazim dalje
Plan nije mogao biti prostiji. Zakoracio je u barijeru i :
Gde je sad kad mi treba... A da u cizmi. Bacam dimnu bombu
#card837
Dim prekriva celu barijeru nista se ne moze videti