Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Aron vs Tatsuko v2

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Aron vs Tatsuko v2

Kocka do kocke kockica, imam drugi bild na umu, ono je bio pokusaj plebsa 

The member 'Aron' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Aron vs Tatsuko v2 #world49

Luda kockaaaa

The member 'Tatsuko Reika' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Aron vs Tatsuko v2 #world51

Ugasio sam slučajno tab i sada me mrzi mnogo da se ponavljam ali igram sve što imam + premium vatre

#card754
Stvaram ogromnu količinu kiseline na terenu, vreme je da te skrčkam lol (40 chakre i 2 slota) 

#card752 
Potom  te gadjam sa dva kisela metka, svaki kiseli metak moraš da negiraš barem sa 450 demage zbog moje pasivne tehnike PH control (40 chakre i 0 slotova) 

#card756 
Dok moji napadi lete ka tebi, ulazim u svoj mod. Sada svi moji napadi imaju kiselo svojstvo. (10 chakre i 2 slota) 

#card66
#card72
Bacam na tebe svoju ogromnu korozivnu vatrenu kuglu, osnovni demage moje kugle je 400 + 250 od PREMIUM vatre + 300 od samog pauka + 200 od fire bomb,a. (850) Moj napad ima zagarantovani demage 100 od razornosti. Da bi ovaj napad blokirao kontra  napadom potrebno je da stvoriš napad od barem 1050 demage. (60 chakre i 3 slota)

Uchiha, Vatra, Vetar, Fuinjutsu, Fire Master
#card412 #card678
200 spretnosti 100 kontrole 

Prvo stavljam seal na sebe, +200 spretnosti, za 0 slotova zbog treće klase koju posedujem. Pasivna Fuinjutsua daje mi +100dmg, ja biram na vetar. Potom aktiviram krila od vetra, polećem visoko iznad vatre i kiseline izbegavajući tvoju pljucu. U vazduhu aktiviram Prevail Boost, aktiviram moju treću klasu i dodajem +600dmg na sledeći napad na koji stakujem Chakra Partition 3 puta (-150hp, +750dmg čiste chakre) I sve to dodajem na zmaja od vetra koji šaljem na tvoj napad. . Zbog većeg dmg I Prevail Boosta on ga jede i nastavlja ka tebi u punoj snazi 500+600+100+750(čista chakra) = 1950dmg, 200 Blast dmg, nema zagarantovanog od kog moram da se branim. Nakon zmaja šaljem još jedan, vatreni napad na tebe, 200dmg 

#card1494#card1500#card138#card146#card678#card412#card135#card60
-95ch

Aron vs Tatsuko v2 PHjLaHf