Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Reika vs Yasgar

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Reika vs Yasgar

@Yasgar

2000 tokena
moj build je: voda, vatra, zemlja, lava
Yin Yang formation i premium zemlje

Kockica, ko dobije veću igra prvi

The member 'Tatsuko Reika' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Reika vs Yasgar #world46

Ajde da vidimo kakve sam sreće.

The member 'Yasgar' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Reika vs Yasgar #world51

100 preciznosti i 200 spretnosti

Bacam na tebe moj napad pera, zatim stvaram šumu koju potom odmah meltam i nadodajem na svoj sledeci napad vatre sa kojim takođe gađam tebe.

#card423 #card430 #card63 #card1222 #card1017 #card60

Dmg pera je 650(ako koristim odelo 700). Dmg mog drugog napada je 1000, blast 200(ako koristim odelo 1200, blast 200).
Dmg mog trećeg napada je 2050, blast 400 (ako koristim odelo 2250, blast 400).

Vatra na terenu: 50
Dmg pasivno na vatru: 250

200 spretnosti i 100 refleksa

#card98
#card89
Stvaram zemljani štit na svojoj koži, ova tehnika ujedo prokuje i pasivnu zemlje. Zbog 100 refleksa tvoj drugi napad ima 100 zag a drugi ima 300. Moj štit je dovoljan da upije tvoj zagarantovani demage. (30 chakre i 2 slota)

#card49
Ulazim u imunitet vode i tako izbegavam sve tvoje napade. (70 chakre i 2 slota)

#card63
#card836
Koristim svoju yin chakru kako bih ojačao svoja vatrena pera. Njihov demage je 650 i imaju ključnu reč neodbranjivo. (30 chakre i 3 slota)

na terenu gori 25 vatre

Upijam vatru u sebe, a zatim resetujem cd pera. Stvaram zemljani zid koji odmah puca tako da se vidimo i nema vremena za skrivene, zatim dodatno palim vatru na terenu i ispod tebe stvaram jezero lave u koje ako upadneš sada primaš dmg i sledeci potez.

#card58 #card67#card92 #card68 #card1021

Dmg napada je 680 (ako imam odelo 880, balst 100.)

Vatra na terenu: 80
Vatra u meni: 50
HP stit: 25
Dmg pasivno na vatru: 450

Tvoj napad od lave mi ne može ništa i ne čini nikakvu štetu jer sam još uvek u imunitetu vode.

#card92
#card838
Zbog premium tehnike zemlje mogu da stvorim strukturu za 0 slotova, ojačavam je kako bi postala neuništiva u sledećem potezu. (50 chakre i 1 slot)

#card1017
#card609
#card434
#card1018
Istopiću ovu strukturu pre nego što postane neuništiva, ovo mi daje mogućnost da kanališem svoju lavu i svoj sledeći napad izvedem masivno, aktivira se yin yang formacija (biram 800 zag od razornosti). Bacam na tebe ogromnu količinu lave. Moj napad ima 1100 demage, ključnu reč masivno i kao što sam rekao 800 zag od razornosti. (90 chakre 4 slota)

#card69
Za poslednja dva slota koja imam napadem te svojim vatrenim zmajem, ovaj zmaj ima ključnu reč prateći i dodatno pali teren vatrom. (40 chakre i 2 slota)

NA TERENU GORI 50 VATRE

Bacam prvo napad koji prolazi kroz oba tvoja, zatim stvaram def ispred sebe, i bacam vatrenu loptu koji je ojacan raznim tehnikama i blokira tvoje napade.

#card430 #card63 #card1020 #card66 #card75

Dmg prvog napada je 700. Dmg drugog napada je 1150, blast 300. 
Vatra na terenu: 185
HP stit: 0
Dmg pasivno na vatru: 450

#card97
#card103
Zbog premium tehnike zemlje mogu da stvorim svoju strukturu za 0 slotova, potom ojačavam svoju zemljanu strukturu sa dodatnih 200 def. Tvoji napadi nisu dovoljno jaki da unište ovu strukturu. (sada ti treba minimum napad od 1200 demage da bi uništio earth shore). (70 chakre i 2 slota)

#card113
Pre nego što tvoja silovita vatra stigne da se proširi na ostatak mog dela terena ja ga u potpunosti menjam. Potpuno rastresam zemlju i zatrpavam vatru koja je gorela. Izgubio si svojih 185 vatre ali i tvoji vatreni pacovi više neće imati efekta jer nemaš vatru da gori. Pažljivo sam razdrmavao teren kako ne bih uništio i svoju kreaciju od zemlje, ostajem skriven iza svog Earth Shore wall,a(30 chakre i 2 slota)

Zatvaram oči palim senzor, šta vidim?

#card10

Osećaš samo moju chakru iza zida ali ništa drugo.

#card114

Palim letenje i dolazim tacno iznad zida na nekih 40 metara visine, otkrij mi sta vidim

U trenutku kada si dosao iznad zida ja sam jeo svoje vojničko sledovanje, pojeo sam 3 pilule

Prvo meltam svoj zid od lave i dodajem ga na sledeći napad. Čim bacim napad pacovi se opet aktiviraju, pošto njih nisi mogao da ukloniš niti da mi prekineš tehniku. Kako se nalazim sada sa iste strane zida sa koje si i ti tvoj zid ne može da te brani, ako kojim slučajem odlučiš da te brani moj napad ga topi i dobija 500 dodatnog dmga. Resetujem cd pera. Stvaram i dve glave koje dodajem napadu.

#card1017 #card60 #card88 #card74
Dmg mog napada je 2350, blast 400.
Vatra na terenu: 105
HP stit: 0
Dmg pasivno na vatru: 650

#card38
Zbog mojih refleksa tvoj zagarantovani demage je 300, stvaram ovaj vodeni zid da se odbranim od ostatka zagarantovanog demage. Kada tvoj napad udari u moj zid on dobija dodatnih 300 demage ali je bez zagarantovanog. Na mene nastavlja demage od 2150. (moj zid ne gubi health tako da je tvoj napad svakako morao da udari u moj vodeni zid da bi nastavio dalje.) (30 chakre i 2 slota)

#card1022
Ulažem dodatni slot, pre nego što tvoj napad udari u mene moje telo se pretvara u čistu lavu na dva poteza. Tvoj napad ali i vatra mi ne mogu ništa. (50 chakre i 3 slota)

#card1017
Topim strukturu koja je bila do mene.

#card1018
Na tebe dok si u važduhu ispuštam ogromnu količinu lave. Demage moje tehnike je 1100. (20 chakre i 2 slota)

NA TERENU GORI 100 VATRE

Svi zidovi su uništeni, ja sam iznad tebe letim. Stvaram zid koji se izdiže iz zemlje i slećem na njega. Tu ne gori vatra nikakva, a ima i 100 defa. Onda te gađam perima i blokiram tvoj napad ovom eksplozivnom loptom. Nakon toga stavaram pauka i upijam vatru sa terena. Resetujem cd vatrene lopte.

#card430 #card63 #card107 #card72 #card59 #card58 #card67
Dmg napada nebitan koristim ga samo da blokriam tvoj napad. Zid 100defa 200hpa.
Vatra na terenu: 0
Vatra u meni: 250
HP stit: 100
Dmg pasivno na vatru: 650

Tvoj napadi mi ne mogu ništa jer sam još uvek u svom imunitetu lave.

#card107
Zbog premium zemlje stvaram ovaj zid za nula slotova, stvaram zid paralelno sa tvojim zidom. Moj zid ima 300 def i 800 hp
#card838
Činim ovu strukturu neuništivom. (60 chakre i 1 slot)

#card4
Penjem se na svoju strukturu kako bih bio naspram tebe. (20 chakre 30 energy i 1 slot)

#card434
Biram da povratim 100 chakre. (50 chakre i 1 slot)