Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Reika vs Yuri

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Reika vs Yuri

2000 tokena

kocka

The member 'Tatsuko Reika' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Reika vs Yuri #world49

Kocka

Malevolent Pressence
: :
The member 'Yuri' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Reika vs Yuri #world47

Build koji koristim: zemlja, vatra, voda, lava
Zabranjene koje uzimam: premium zemlje i Yin yang formation
Sposobnosti: 200 spretnosti i 100 refleksa

#card66
Gadjam te svojom vatrenom kuglom a onda odmah potom nastavljam sa:
#card836
#card1018
Prvi napad od vatre ima 400 demage a drugi napad od lave ima 850 demage i 100 demage od razornosti. (70 chakre 5 slotova)

#card70
Za kraj mog poteza stvaram dim oko sebe ne bi li bio siguran od tvojih napada iz blizine (30 chakre i 2 slota)

NA TERERNU GORI 50 VATRE

Uchiha kenjutsu munja vetar
300 brzine body flicker
#card165
-10 ch
ima 600 dmga sudara se u tvoju lopticu od vatre 200 dmga se sudara u tvoj napad lave mada nije ni bitno
#card884
-40 ch teleportujem se iza tebe i izbegavam napad lave
ukupno imam bonus 150 zag dmga od geara
#card147
-20 ch
#card190 #card353
-20 ch
-30 en
600 dmga 450 zag od brzine

Malevolent Pressence
: :

//vatra i dalje gori i bez obzira na brzo pomeranje primio si demage, Volen je rekao da vatra utiče na tebe tako što sagoreva sve na terenu sem mene i tako ti opet nanosi demage.//

#card98
#card89
Uz pomoć refleksa i hp štita u potpunosti izbegavam tvoj zagarantovani od brzine. Ostaje mi 50 hp štita. (30 chakre i 2 slota)

#card110
Samo propadam duboko u zemlju gde se i ukopavam kako bih izbegao tvoj napad od 600 demage. Potom izlazim iz zemlje i odlazim nekoliko desetina metara od tebe. (50 chakre i 2 slota)
#card4
Sada se ponovo nalazimo nekih 15-tak metara jedan od drugoga. (40 energy i 1 slot)

#card108
Pošto znam premium tehniku zemlje uspešno se ogradjujem zidovima sa svih strana i to za nula slotova. Ulažem dodatnu chakru. (100 chakre)
#card838
Potom ću ovu strukturu učiniti neuništivom. (10 chakre i 1 slot)