Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Askeov trening

Aske je posle bas duzeg vremena odlucijo da se oproba na treningu posto ima osjecaj da je oslabio jer nije trenirao par dana nikako, bas ni malo. Prvo je trcao do mesta za treniranje te je poceo da meditiraAskeov trening 2sHqw7z

Aske je iz uciha clana jak je jedini je problem sto nema bas dosta chakre ali to ga ne sprecava da postane najjaci shinobi i da izgradi svoj lik u selu. Kao mali oba roditelja su ga odbacili ali njegov deda ga je odgajao kao malog i uvek ga je podrzavao u svemu.. Ali sada aske traga za osvetom roditeljima.

Aske ima puno sposobnosti ali nezna to da koristi pa o nie neki borac mislim nikada se nie borijo protiv ozbiljnih neprijatelja, ustvari... i jeste jednom na prvoj genin misiji imao je zadatak ali nazalost neuspesan taj ninja ga je bas isprebio da nie znao gde se nalazi na, srecu nije zeleo da ga dokrajci samo je pobegao

Ufff dosta meditiranja bacamo se na trening
Ustao je te je poceo da trenira prvo se iztegao kada se ni odkuda cula neka buka on je to zanemario mislio je da su neki ljudi, ali se zapitao sta ce ovde ljudi ovoliko kasno otisao je to da proveri.!!.

Kada je otisao da proveri ko je izazvao buku sa ledja ga je napao jedan ninja i zeleo je da ga ubije, nie zeleo da se bkri ali izgleda da je bio primoran na to ninja je izgledao opasno bio je zamotan u crno

The member 'Aske' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Askeov trening #world174

#card21 nestajem tako da me ninja ne pogodi pa mu dolazim sa ledja uzimam kunai#card330 te pokusavam probosti ninju #card15 znam da nece biti lako ali nemam izbora

' NPC Genin' :
Askeov trening #world174

Uspeo sam da ga probodem, kako se sad odbraniti stvaram klona#card11 tako da pogodi klona a ne mene stavljam na ruku alat te ispaljujem raketu ka neprijatelju#card340. Ako te sada pogodim zavrsio si sinak..

' NPC Genin' :
Askeov trening #world177

Ako nastavi ovako uskoro necu imati niti ch nuti energije ali mislim da cu uspeti da se izborim sa njim. Blokiram tvoj napad#card7 sa macem, i napadam te vatrenim plamenom#card1373

' NPC Genin' :
Askeov trening #world180

Promasio si promasio si. Provocirao me je da bih se iznervirao i kako ne bih mogao da se branim. 
TI SAMO ZNAS DA PROVOCIRAS AA?
Napadam te sa tantoom, a zatim bacam igle na tebe#card332

' NPC Genin' :
Askeov trening #world171

Blokiram tvoj mlitavi talas vatre #card9 zaleteo bih se prema tebi i pokusao te dobiti na taijutsu#card13 uskoro cu ostati bez ch i energije
Ako ovako nastavi nece biti dobro.. moram da aktiviram #card1366 pogledao sam protivnika sa sharinganom te ga malo preplasio#card1383 
NPC ima jos 100hp

' NPC Genin' :
Askeov trening #world174

Munjevito bi se zaleteo ka protivniku spreman da ga dokrajcim jednom za svagda, uzimam moj kunai#card330 zabadam ga u neprijatelja te ga ubijam#card15 protivnik bi pao na pod i iskrvarijo pogledao sam ga sa sharinganom, zabo sam mu kunai u ledja i otisao

' NPC Genin' :
Askeov trening #world177

Dolazim do mesta za trening i vidim nekog ninju po izgledu bas je strasan malo sam se preplasio i poceo da drhtim, ali sta on trazi na MOM mestu za treniranje sad ce on dobiti svoje
HEJ TI

Fizicki sam spreman da mu se suprodstavim ali me brine njegov izgled sav je u crnom nosi neku masku sta je ovo. Odjednom kada sam ga pitao sta radi ovde napao me je nisam stigao da se odbranim!.

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world200

Odmah cu da ga napadam najjace sto mogu. #card1366 spremam svoj genjutsu ali ga ne iskoristavam jos#card1370 zalecem se skacem u vis pa te gadjam mojim kunajiem izbegni to ako mozes..

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world199

Nestajem sa mesta borbe kako bih izbegao tvoj napad.#card21 i vadim svoj BOW zatezem strelu i sve snage do kraja i gadjam prema tebi.#card335#card235

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world198

Koristim zamenu da izbegnem tvoj napad i stvaram klona koi se zalece prema tebi i udara te pesnicom#card1 #card11 #card13 bacam ostre igle na tebe #card332 ovo izbegni mlitavi mlito

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world191

Okej igle su te pogodile bio sam bar malo precizan#card9 blokiram tvoj vatreni talas i odma stavljam na ruku masinu koja ispaljuje rakete#card340#card1383 i koristim svoj genjutsu na tebi ukoliko te uhvatim gltov si

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world193

#card21 bezim sa terena da izbegnem gromove koju pucaju svugde po terenu.. ahhh jos malo i gotov je iscrpljen je a mene nie ni dohvatio! #card1375 munjevito se zalecem i zelim da te probodem kunaijem#card330
Dmg
Kunai-100
+sa aktiviranim sharinganom-100
Ukupno=200
#card1372

'NPC Jonin' :
Askeov trening #world194

Uff pa i nie bilo toliko tesko bilo je lagno mada chakre mi je ponestajalo tako da je mogao da me dovrsi sva sreca pa sam ga brzo eleminisao nie mi napravio veliku stetu (100hp) sva sreca.