Nakon sto sam zavrsio se poslove, i krenuo sam u krevet cuo sam da je neko zakucao. Ja vec sav umoran sam vec bio ljut jer su neka deca tu ranije pravila smicalice i kucala mi na vrata te sam im morao reci da vise to ne rade.
“Zar opet ta deca stvarno da li nemaju nesto drugo da rade nego da me uznemiravaju?!“ rekoh ja vidno uznemireno i iznervirano.
Bio sam spreman uci u svadju sa decom te sam video da nema nikog i pogledao sam dole te vidim neku pozivnicu. Odneo sam u unutra kako bih mogao biti siguran sta je i proveriti je
( Dobar Dan gospodine Ozaki, pozivamo vas na nas 13 flower event to je obican festival a vi ste jedni od nasih gostiju zeljno vas izcekujemo prijatan dan)
“To mi se svidja“ progovrih ja malo pre glasno
Nisam mogao docekati te sam odmah uzeo svoje nindza odelo i upito se u svoju novu avanturu.. Ubrzo sam stigao i video dosta nindza cuvara kako pricaju i dogovaraju se da sve prodje kako treba i smireno, verovatno sam bio previse uzbudjen i hitar te sam stigao na event i nikog nisam video. Moje misli od jednom je prekinuo cuvar
“Dobar dan gospodine ovde cekirate pozivnice i ulazite“
Trebala mi je sekunda da se privezem iz svoje maste natrag na ovaj svet.
“Da gospodine svestan sam toga, da li sam ja ovde jedan od prvih ili sam zakasnio?“ upitah ga ja sa zabrinutim izrazom lica.
“Ne gospodine, vi ste jedan od nasih prvih gostiju molim vas prodjite na event i zabavite se“ odgovori mi on sa toplim glasom.
Klimnuo sam glavom te prosao kroz kapiju, te sam odlucio se prosetati i da vidim kakve zanimljivosti se mogu naci na ovom festivalu...