Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩ Kaguya Garden

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩ Kaguya Garden

⛩ Kaguya Garden D122f41687983b5109c56438eeab26f5

minimalistički enterijer drvene kolibe, osvetljene je blagim svetlom koje ulazi kroz prozor. Zidovi su od tamnog drveta, stvaraju osećaj topline i sigurnosti. U sredini sobe nalazi se jednostavan, nizak sto, okružen prostim jastucima za sedenje. Ichikawa je mesecima unazad gradio ovo svoje "skrovište", koje se nalazi duboko u šumi, daleko od svakoga.

Nakon nekoliko meseci iščekivanja i strpljivog planiranja, konačno sam stigao do skrovišta koje je bilo gotovo. Preko noći, kroz guste šume i preko nepristupačnih brda, putovao sam u tišini, svestan da je svaki korak bliži onome što je trebalo da postane moje jedino utočište. Pošto sam napravio nekoliko koraka u svoje jedino skrovište zalepio sam sam poseban seal, koji će me čuvati narednih nekoliko meseci.

#card717