Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | House of Karinkushi

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

House of Karinkushi

House of Karinkushi 39f1f7c9d472c2f5904bae425c72a9e1
Stara kuća na kraju sela na malenom brdašcu. Ispod kuće velika livada puna raznih životinja i biljaka. Ispod kuće se nalazi mali podrum sa ispisima za koje se tvrdi da su nastali još za vrijeme prvih stanovnika

Bio sam u prolazu pored kuće mog prijatelja Karinkushia.
Odlučio sam svratiti da vidim kako je moj drugar jer se nismo dugo vidjeli.Dok sam se približavao kući vidio sam ogromnu livadu puni cvijeća i životinja.Kuća je bila smještena na brdu okružena ljepotama prirode.

ODLUČIO SAM POKUCATI!!

Dok sam čekao da mi otvori vrata u ruci sam držao dvije činije sa hranom koje sam kupio u obližnjem restoranu.Htio sam da obradujem prijatelja jer je on mene prošli put iznenadio i spasio lova tog dana.Ali znate kako kažu u nevolji se prijatelji poznaju.
House of Karinkushi FWTJM0.naruto-style-ichiraku-ramen-anime-type-shading-3d-model-ef1c596d69

Pošto sam dugo čekao a niko nije otvorio odlučio sam otići.Nisam mogao ostaviti hranu za druga jer bi životinje koje su se kretale tuda sve pojele.Meni je žao jer sam naišao na praznu kuću ali nema veze doći ću drugi put.Razmišljao sam da ostavim neko pismo ali nisam imao ništa kod sebe sa čime bi mogao napisati pismo.

Vratio sam se sa misije u kojoj sam nažalost ostavio Bajia, ali nakon što sam malo odmorio i promislio o svemu shvatio sam da ja Bajia i ne poznajem toliko dobro te da je možda htio da me povede izvan sela i pokuša da me ubije, ali mu to srećom iz nekog razloga nije uspijelo. Mada možda griješim dušu možda se momku i desilo nešto, ali svakako naređenja su bila da ako se desi nešto čudno ne mislim o tome i vratim se nazad.

Nakon dva dana smaranja u kući uspio sam da naučim nekoliko novih zemljanih tehnika od kojih se najviše ponosim na veliki kameni zid za koji znam da je uvijek potreban. Svakako dosadilo mi je u kući i odlučio sam da uzmem novi misiju. Nakon što sam uzeo svoju misiju odmah sam spakovao stvari izašao iz kuće i krenuo svoje putovanje na mjeto gdje mi je bila locirana misija.