Ninja World

Powered by Forumotion™

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in
new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Saske

Zašto daske nikad nije koristio genjijcu na naruta

U sali smo dobile zadatak i odmah se zaputile na datu lokaciju cinilo se rutinski ili sam samo tako mislila.Tamae Akai i ja smo krenule bez ikakve pripreme nadajuci se da cemo biti brze.Lokacija je bila daleko ali ni blizu najgoreg sto smo prosle.Nasi koraci kroz sumu bili su praceni zanimljivim razgovorom i planiranjem taktike.Sve dok nismo izasle iz sume i ugledale ravan prostor koji je delovao…cudno.Odlucile smo otici do tamo i videti sta se desava.Kada smo stale na taj prazan prostor barijera nas je okruzila.Kao da smo aktivirale neki okidac..
Ovo se ne desava…
Promrmljala sam sebi u bradu.

Barijera je bila providna vidljiva golim okom ali je pulsirala plavicastim sjajem poput zivog stvorenja.Povrsina je pucketala gde sam se prepala.Pogledala sam odmah u Akai i Tamae i rekla im:

Ovo nije deo plana…nemojte dodirivari ovo!

Naredila sam im zeleci da izvucemo zive glave.U glavi sam vec imala spremljene taktike kako da pokusamo da izadjemo odavde.Taman kad sam pomislila da cu to moci realizovati osetila sam naglo skupljanjd energije.U daljini tacno ispred nas pocelo je nesto izlaziti iz zemlje,formirajuci nekakav oblik.To me je ukopalo u jednom mestu od straha sam mogla samo gledati sta se desava.Vetar je poceo jace duvati noseci sa sobom napetost i tenziju.Sto je vise izlazilo licilo je na nekakvog reptila,imao je duge kandze i oci koje sam jako dobro upamtila.Bile su sjajne crvene boje kao nekakav plamen.Imala sam nekakav osecaj da ce krenuti na nas moram nesto uraditi.

Pripremite se!

Viknula sam zatim sam pocela praviti znake rukama.Ovo stvorenje je sigurno tu da nas zadrzi,tu nas zadatak postaje mnogo tezi.Moramo ovo sto pre resiti kako bi mogle nastaviti dalje.Pokazala sam im desnom rukom da pridju blize meni zatim sam im rekla.

Slusajte me imam ideju.Zelim da stojite pored mene rame uz rame i da se ne odvajate dalje od metar! Ako imate predlog recite mi moramo pobediti!

One su me poslusale i ja sam krenula izvoditi tehnike.Stvorila sam barijeru oko terena koja ce nam vracati ch.
#card306
(3 slota 35ch)

#card304
(0slotova 25ch)

Stvaram zid a posto je slobodan oblik bice u obliku polu kruga okruzujuci nas poput bunkera sa svih strana.Ali ostavljam izlaz sa leve strane kako bi mogle ulaziti i izlaziti.
#card108
(2 slota 95ch)
800def

#card309
(2 slota 95ch)
1200def sada ima zid

SABAKU NO RYONA  
Prvi dio dogadjaja je bio gotov. Svi shinobiji su završili i bilo je vrijeme da se nastavi dalje. Sala je bila mirna i puna uzbudjenih ljudi koji su predavali rune. Medjutim, odjednom nas je okružio debeli dim. Gledajući sa strane primijetila sam jako zagonetnog čovjeka kojeg nikad ranije nisam vidjela - stojeći u središtu podiuma sa samo crvenim očima koje su prožimale dim. Niotkuda, ko iz vedra neba, jak zemljotres je zatresao tlo i velika barijera se formirala oko nas. Prizor je bio jeziv, gotovo nerealan, a veoma sumnjiv. Bila je gotovo providna, a opet je sijala plavom energijom koja ju je obavijala.

Ponovno, zatresla se zemlja. Stvarajući veliku zemljanu prašinu od samog potresa, ugledale smo veliku kolosalnu siluetu bez specifičnog oblika. Prašina se polako spuštala, a imale smo i šta za vidjeti - ogroman bubašarbski summon koji nas je pratio pogledom. Žmarci su me proželi od glave do pete, ali straha nije bilo. Dok je stajao nedaleko od nas, Ryona, Akai i ja smo se držale jedna uz drugu iza goleme barijere koju je Ryona formirala. Odvojene tek toliko da ne stvaramo gužvu, odlučila sam napasti prva.

Prosto Ryona, taktika je da nas ti većinskim dijelom braniš, a mi napadamo.

#card245
#card234
#card413
#card1517
Napadam bubašarbu sa vjetrovitim napadom od 1100 dmg i 300 flash dmg 
#card172
A zatim šaljem 2 lopte od elektriciteta od po 750 dmg

Saske IMG-20241116-212427-284-removebg-preview

Stajala sam pokraj Ryone i Tamae kad os jednom, zvukovi pucanja tla koji bivaju praćeni gustim oblakom dima ispunili su prostor oko nas. Odjednom dim se povuče otkrivajući barijeru koja nas je opkolila. Obmotala nas je poput čaure, presijavajući se u blagoj plavkastoj boji. Okrenula sam se prema Tamae i Ryoni i lagano se stisla uz njih, no tada otprilike trideset metara od nas, kroz dim se pojavi se cudan entitet. Bio je visok, neobičan, a njegove crvene oči sijale bljestale su kao laser,
...
Bez oklijevanja, Ryona podiže ruke, stvarajući džinovsku kupolu oko nas. Zemljana barijera prostirala se par metara oko i iznad nas ali ostavila je nekoliko otvora, dovoljno velikih da možemo uzvratiti napad ka tom stvorenju. Tamae je odmah poslala svoj napad, a ja sam znala da ne smijemo gubiti ni sekunde sekundarne. Skidam svoj kaput iz kog vadim frulu, prislonila sam je uz usne i zasvirala melodiju koja je odjeknula kroz zemljanu barijeru. Svirajući iza mene pojavila su se tri demona. Oni su odmah krenuli ka stvorenju, dok sam ja nastavljala da sviram. Krajičkom oka primijetih šok na licima Tamae i Ryone. Na trenutak sam zastala, shvativši da nikada nisam imala priliku da im ispričam sve o svojim novim moćima. No, sada nije bilo vremena za objašnjenja, pogledala sam naprijed spremna da ovo zavrsimo sto prije..

POTEZ :

Saske Ecbeaaeeb4fdc5f0109351e63183e54b
The member 'Akai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Jonin' :
Saske #world193 Saske #world193 Saske #world200

Sve je bilo normalno cekale smo u sali nas novi zadatak posle predavanja runa.Kad je od jednom buknuo dim praveci veliku eksploziju gde su nase sve rune prasnule.Nasa ona bedna jedna…Gledala sam zaprepasceno misleci da je to sve vreme bila varka i mamac.Sacekala sam malo drzeci se blizu Akai i Tamae dok se dim nije spustio.Kada se to desilo barijere su nas okruzile.
Ovo se ne desava…
Promrmljala sam sebi u bradu.Barijera koja nas je okruzila bila je providna ali vidljiva okom.Pulsirala je plavicastim poput nekog stvorenja.Povrsina je pucketala gde sam se prepala.Pogledavsi odmah u Akai i Tamae

Ovo nije deo plana..budite pazljive i nikako ne dirajte barijeru!!

Naredila sam im zeleci da izvucemo zive glave.U mojim mislima imala sam vec spremljeno par taktika kako da pokusamo izaci odavde.Taman kad sam pomislila da cu to moci realizovati osetila sam naglo sakupljanje energije.U daljini tacno ispred nas pocelo je nesto izlaziti iz tla,formirajuci nekakav oblik.To me je ukopalo u jednom momentu od straha mogla sam samo gledati sta se desava.Vetar je u tom trenutku poceo jako duvati noseci sa sobom napetost i tenziju trenutka.Sto je vise izlazilo licilo je na nekakvog reptila imao je duge kandze i oci koje sam jako dobro upamtila.Bile su sjajne kao da gori plamen u njima.Imala sam nekakav osecaj da ce krenuti na nas svakog momenta.

Pripremite se docice cim se oformi!

Viknula sam zatim sam pocela praviti znakove rukama.Ovo stvorenje je sigurno tu da nas zadrzi,tu nas zadatak postaje mnogo tezi.Moramo ovo sto pre resiti kako bi mogle nastaviti dalje.Pokazala sam im rukom da pridju blize meni zatim sam rekla

Slusajte me imam plan zelim da stojite sve vreme pored mene ni metar dalje! Ja cu vas ojacavati koliko mogu i braniti.Glavna uloga je na vama zelim da ga smrvimo!

One su klimnule glavom i ja sam krenula izvoditi tehnike.

#card314
(2 slota 25ch)

Stvaram barijeru koja mi daje 200 spretnosti i to stavljam na kontrolu ch.
Sad imam 300 kontrole ukupno

#card311
(1 slot 65ch)
Sada predhodna barijera vazi i za Akai i Tamae.

#card270
(2 slota 35ch)
Tu sam pogledala u Tamae i dodirnula je ubrzavajuci joj chakra sistem i ona sad ima jos 200 sposobnosti na raspodeli.

Kada sam pomogla svojim saveznicima odlucila sam i sebi da pomognem ostavljajuci nivo peska na terenu.

#card1448
(2 slota 15ch)
(Sada je nivo peska na terenu 200)

Mogle su videti kako pesak punom brzinom izlazi i zadrzava se na terenu.I to bi bilo to od mene sada je red na njih da punom snagom napadnu i pokazu koliko smo mocne zajedno.

To je to od mene sada je na vas red pokazite da smo jos jace zajedno!!

Rekla sam glasno ohrabrujuci ih zeleci da ovo stvorenje resimo kako znamo i umemo.Cim sam zavrsila sa pricom cula sam zvuk tog cudovista izgleda da se skroz stvorilo i da je spreman da zaplesemo.

SABAKU NO RYONA  
Stajala sam nepomicno, dok su se oko mene lomili i propadali kristali koje sam sama oblikovala. Napad je trebao da bude moj triumf ali se zavrsio kao potpuni promasaj. Moji kristali su se okrenuli protiv mene same….
Srce mi je ubrzano kucalo dok sam posmatrala Tsumia hladnog kao kamen. Njegov pogled bio je mrtav hladan bez trunke emocije kao da je sve ono sto je nekada bilo ljudsko u njemu nestalo. Nije bilo ni traga suzama koje su ga nekada pratile dok je donosio tela zrtvi sa mog spiska. Umesto toga njegove oci sada su bile tamne spremne da i mene samu raskomadaju. Gledao me je kao stranca kao nekoga ko vise nije vredan ni sazaljenja ni razumevanja. Zatim iz njegovih usta zacula sam samo kratko odbijam. Njegova rec bila je presuda a njegov pogled potvrdio je ono sto nisam zelela da priznam sama sebi.

Tsumi mislis da ovo mozes resiti ovako??

Pitala sam ga ovo sa velikom nervozom u tonu glasa ali odgovor nisam dobila. Vec je samo bez izgovorene reci na mene poslao napad. Osecala sam da se unutrasnja snaga u meni povlaci kako nestajem pod tezinom mojih sumlji i gresaka. Mristali koje sam sama stvorila bili su simbol moje vere u sebe a sada su se raspali. Sta mi je preostalo? Pocela sam da gubim veru u sebe u sve sto sam nekada bila. Nema vise nicega u mom zivotu mozda je i bolje da se ovako zavrsi. Bila sam spremna da pustim da me Tsumiev napad raskomada u param parcad

Ali tada je nesto u meni stalo kao da se vreme zaledilo u tom momentu. Bio je to glas, glas koji me je vracao u proslost, u detinstvo na treninge sa majkom.

Ne odustaj Ryona

Saptala je ona majkine reci dolazile su iz daljine i bile su mi jasne kao ds je tik pored mene. A zapravo njena silueta stajala je ispred mene. U njenim ocima nije bilo straha samo cvrsta nepokolebljiva snaga.

Tvoj zadatak nije da se predajes ne dozvoli da te bol odvede u smrt. Kristali odrazavaju tvoje unutrasnje stanje. Mila moja ako si slomljena oni ce te povuci sa sobom ali ako si smirena bice ti najbolji saveznici.

Zatim je silueta zacutala i mogla sam videti suze kako joj se slivaju niz obraze.

Znam da si snazna Ryona nemoj dozvoliti da te greske uniste. Vredna si borbe, samog zivota. Jer ako umres necemo zavrsiti na istom mestu…

Zaplakala sam na njene reci ali to je bilo ono sto je moj duh trazio. Moje ruke nekada drhtave i nesigurne sada su postale cvrste sa jasnom namerom da raskomadaju Tsumia. Pokusaj da odustanem nestao je kao dim u meni je ponovo ozivela snaga koju mi je ona prenela. Zatim silueta majke je nestala a vreme je ponovo krenula da tece. Videla sam Tsumiev napad tik predamnom i morala sam brzo reagovati.

Tsumi necu ti dopustiti da me posaljes jos dalje od majke. OTICICEMO ZAJEDNOO!

Posle ove recenice obrisala sam suze sa obe ruke i pocela raditi znake rukama

#card1435
Menjam u SAFIRNE kristale te dobijam 300 kontrole ch na shoton tehnike

#card1436
55ch
Te ulazim u imunitet na 2 poteza

#card98
25ch
Zatim oblazem svoje telo crnim blatom koje mi daje 300 hp stita i od pasivne dobijam 100
To je 400 hp stita

#card31

Spustam maglu na terenu gde me Tsumi vise ne vidi ali cuje zadnje Ryonine reci

Vreme je Tsumi…

SABAKU NO RYONA  
Otkrivanje skrivenog :

Magle vise nema i nastavljamo normalno
Posto sam i dalje u imunitetu ne primam obican dmg i ne moram da se branim
#card108
Tu dodijem tlo i stvaram zid ispred sebe koji ima 800def
Gde me brani od tvog zagarantovanog i ostaje netaknut
#card1138