Prvi dio dogadjaja je bio gotov. Svi shinobiji su završili i bilo je vrijeme da se nastavi dalje. Sala je bila mirna i puna uzbudjenih ljudi koji su predavali rune. Medjutim, odjednom nas je okružio debeli dim. Gledajući sa strane primijetila sam jako zagonetnog čovjeka kojeg nikad ranije nisam vidjela - stojeći u središtu podiuma sa samo crvenim očima koje su prožimale dim. Niotkuda, ko iz vedra neba, jak zemljotres je zatresao tlo i velika barijera se formirala oko nas. Prizor je bio jeziv, gotovo nerealan, a veoma sumnjiv. Bila je gotovo providna, a opet je sijala plavom energijom koja ju je obavijala.
Ponovno, zatresla se zemlja. Stvarajući veliku zemljanu prašinu od samog potresa, ugledale smo veliku kolosalnu siluetu bez specifičnog oblika. Prašina se polako spuštala, a imale smo i šta za vidjeti - ogroman bubašarbski summon koji nas je pratio pogledom. Žmarci su me proželi od glave do pete, ali straha nije bilo. Dok je stajao nedaleko od nas, Ryona, Akai i ja smo se držale jedna uz drugu iza goleme barijere koju je Ryona formirala. Odvojene tek toliko da ne stvaramo gužvu, odlučila sam napasti prva.
Prosto Ryona, taktika je da nas ti većinskim dijelom braniš, a mi napadamo.
#card245
#card234
#card413
#card1517
Napadam bubašarbu sa vjetrovitim napadom od 1100 dmg i 300 flash dmg
#card172
A zatim šaljem 2 lopte od elektriciteta od po 750 dmg