Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Susetsu,ov drugi pokušaj

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Susetsu,ov drugi pokušaj

2000 tokena

kockica

The member 'Ichikawa' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Susetsu,ov drugi pokušaj #world50

Build 
Chakra formation 
one handed style 
premijum Šotona 
300 kontrole 
Šoton, munja, zemlja, magnet 

Susetsu Sakai
The member 'Susetsu Sakai' has done the following action : #RP-OPCIJE

'Kockica 6' :
Susetsu,ov drugi pokušaj #world46

Moj build je sledeći:
Double bloodline (Uchiha i Uzumaki) i kupujem dve premium kartice: premium barijera i premium Uzumaki klana.
skill poeni: klan(ovi), barijere, fuinjutsu i vatra
300 kontrole

#card302
Aktiviram barijeru koja će mi dati senzor naredna 3 poteza (15 chakre i 1 slot)

#card305
#card309
Aktiviram pasivnu tehniku barijera, moj sledeći efekat je koštao samo jedan slot. Stvorio sam ogromnu ljubičastu barijeru oko nas, ova barijera ima 2100 hp i 200 def. Takodjer biram Magnet release. Magnet sada ne deluje na mene naredna 3 poteza. (40 chakre i 4 slota)

#card57
Gadjam te vatrenim napadom od 800 demage i time palim teren. (55 chakre i 1 slot)

NA TERENU GORI 25 VATRE

#card1427
65ch 800hp. 
Prokujem pasivnu Šotona. Odbranio sam se od tvog napada. 
#card164
#card1429
Stvaram tri ova zmaja za nula slotova. Koristim njihov kvarc efekat. Jedan zmaj dobija dodatni dmg od combo back strike. 
#card179
15ch
#card171
15ch
Na tebe ide kombinovani napad zmajeva od 1700 dmg-a i 300 zag. od raz. Napad ide direktno na tebe. 
Oluja ima 450 dmg i napada tebe(ichikawa).  

Susetsu Sakai

//Imaš 25 hp manje jer se nisi nikako odbranio od vatre koja gori na terenu//

#card1
Udar munje izbegavam substitucijom (15 chakre i 1 slot)

#card1359
Ulažem 5 slota i stvaram barijeru od 1250 def i 500 hp. Posle udara tvog napada barijera ostaje živa sa 1250 def i 50 hp (85 chakre i 5 slotova)

Da ti objasnim malo stanje stvari: čitav teren gde se borimo je prekriven mojom ljubičastom barijerom koja ti onemogućava da koristiš magnet release na mene još 2 poteza, onda tu ljubičastu barijeru (planetarno) na pola deli moja crvena barijera koja nas sprečava da se potučemo još 1 potez (osim ako je ti ne uništiš) i oko mene se nalazi treća barijera koja mi održava chakra sense.

NE ZABORAVI DA NA TVOM DELU TERENA IMAM VATRU KOJA TE GORI (25)

#card186
10 ch. 
#card177
20ch 
#card442
15ch. 1200 dmg-a. 
#card172
Stvaram dve kugle od po 900 dmg-a. 
20ch 2 slota. 
Na barrieru koja me je odvoila od tebe ide 1850 dmg-a i 300 zag. od raz. 
Od ovog napda nastavlja 500 dmg-a. bez zag. Dve kugle idu na tebe od 900 dmg-a i 100 zag od brzine. 

Susetsu Sakai