Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Napuštena Gostionica

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Napuštena Gostionica

Napuštena Gostionica  Lifelike-Vision-Abandoned-Tavern-made-out-of-wood-and-stone-me-0
Hideout dvojice ninji izvođača koji sebe zovu Kumo no Tsubasa,  počinili su veliko zlo i pustili zle duhove u selo.

Nakon iznenađujuće kratkog puta, stigao sam na lokaciju svoje misije. Misija mi je da prebijem dvojicu chunina jer su ometali seljane u njihovim poslovima. Polako sam ušao unutra i spremio sam se za napad.
Ugledao sam jednu od svojih meta.
Palim svoj Sharingan.
#card1366
(Dobijam 100 Brzine)
#card1377
(Biram Vatru)
#card65
#card66
(725 dmg, 400 zagarantovano od brzine, 25 dmg vatre gori na terenu)

The member 'Torei' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Napuštena Gostionica  #world187

Moj protivnik je izbjegao moj napad, i napao me sa svojim mačem.
Izbjegavam njegov napad.
(Sharingan je idalje aktivan)
#card2
(imam 400 brz, Ulažem 30 energije = Izbjegavam 300 dmg)
Napadam ga opet sa vatrom
#card74
(Dodajem obe na vatrnog zmaja)
#card69
(850 dmg, 400 zagarantovano od brzine, na terenu gori 50 dmg od vatre)

'NPC Chunin' :
Napuštena Gostionica  #world187

Ovaj lik je, naravno, opet izbjegao moj napad, i opet me napao sa svojim mačem.
Izbjegavam njegov napad.
#card2
Napadam ga opet sa vatrom
#card76
(1025 dmg, 400 od brzine, 75 vatre gori na terenu)

'NPC Chunin' :
Napuštena Gostionica  #world181

Konačno sam ubio ovog chunina. Izbjegavam njegov poslednji napad.

#card2

Imam još jednu metu, pa sam ga oitšao potražiti. Nakon nekog vremena, našao sam ga malo dalje od mjesta gdje sam se borio sa njegovim kolegom.  Napao sam ga sa vatrom.
#card60
#card69
(800dmg, 400 zagarantovano, 100 vatre gori na terenu)

'NPC Chunin' :
Napuštena Gostionica  #world190

I ovaj chunin je izbjegao moj napad, ali nije me napao.
Samo još njega da se riješim i misija je gotova, rekao sam sebi.

(Sharingan je idalje aktivan.)
Napadam ga sa vatrom.
#card66
(725dmg, 400 zagarantovano, 125 vatre gori na terenu. )

'NPC Chunin' :
Napuštena Gostionica  #world186

Ubio sam i ovog chunina, i time sam završio svoju misiju. Ostalo mi je još samo da izbjegnem njegov zadnji napad.
(Sharingan je idalje aktivan.)

#card2

Nakon što sam izbjegao ovaj napad, sjeo sam na zelju da se odmorim prije nego što krenem na put nazad kući.
Kad sam se odmorio, ustao sam, očistio sam prašinu sa sebe pokupio svoje stvari i krenuo sam prema selu.

Stajala sam u napuštenoj gostionici, osluskivala sam tisinu koja je ispunjavala ovu malu prostoriju u kojoj su se nalazila samo dva stola sa par klupica. Osjetila sam blagu neprijatnosy, ali i uzbuđenje jer me čekala nova stranica u životu. Dugo sam razmisljala o Divusovoj ponudi, najvise zbog Tamae..
Nismo se vidjele godinama, i tako spontano se sretnemo u selu, izgleda da je sudbina odlučila da nas spoji.
...
Dok sam stajala i pogledom prelazila preko napuštenih stolova i stolica, čekala sam ne samo Tamae, već i Divusa, koji je trebao stići kako bi nas odveo do kapije sela. Razmisljala sam sta li nas sve ceka tamo i da li je ovo zapravo dobra ideja, ali shvatila sam da je sad vec kasno sa preisitivanje moje odluke.
...
Tada sam čula korake. Srce mi je na tren poskočilo, medjutim vrata su se tiho otvorila, a na pragu je stajala Tamae...

"Tamae! Stigla si, mislila sam da se neces snaci...Hvaala ti sto si se zapravo odlucila da ides sa mnom."

Bila sam u čudu kada mi je Akai rekla da se nađemo u napuštenoj gostionici.. ipak sam imala pravo što se tiče lošeg osjećaja u stomaku. Ne znam šta želi da mi izjavi i trenutno sam u velikoj nesigurnosti.

Gostionica je u jako zabačenom mjestu i još spolja izgleda kao da niko nije godinama zakoračio u nju. Imala je zastarjeli i otrcan izgled, sva u kamenu i sa nestabilnim krovom. Osjetila sam veliku tugu kada sam se uhvatila za bravu, iz razloga što ne volim da ulazim u napuštene kuće i zgrade, uvijek me obiđe jeza. Kada samo pomislim koliko uspomena takav objekat može sadržati, prođe tuga kroz mene.

Hvatam se za bravu i ulazim unutra. Iznutra je izgledala još depresivnije i mračnije, ali jedina stvar koja je svijetlila tu je bila Akai koja me je čekala ovdje.
Samo sam se brinula šta li će mi reći a da je bilo toliko važno, da bi mi to izjavila na ovakvom mjestu..

Akai! Tu si! Kako mi je drago što te vidim! Reci mi kakvo je ovo mjesto? Šta je bilo toliko važno da si me dovela ovdje samo da mi to izjaviš?