Na raspolaganju 2k tokena i tennin profil Bild: Kenjutsu,Munja,Vjetar, Swift release #card669 #card420 #card432 Tri zabranjene #card353 Iz samurai kaiša oko struka izvlačim oštricu.
PASIVNE :
#card188 #card155 #card122 #card1057
剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Re: Lenjivac Morihei vs legendarni Susetsu
Bacam kockicu
剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
The member 'Morihei' has done the following action : #RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Ryona je stigla i sela na obliznju livadicu planirajuci da uziva u ovoj borbi nadajuci se da nije dzabe dosla. Grickajuci semenke pozelela je momcima srecu i nastavila da posmatra.
愛 SABAKU NO RYONA 愛
Bacam kocku.
Susetsu Sakai
The member 'Susetsu Sakai' has done the following action : #RP-OPCIJE
'Kockica 6' :
Dakle Susetsu, došao je i taj čas da se obračunamo. Kakav davež će biti da se borim protiv tebe." #card186 Aktiviram oko sebe oklop od munje i dodajem 300 dmg-a na napade kenjutsu tehnikama. #card166 #card1058 250 dmg-a na oštricu. #card183 Trenutno na sebi imam 450 brzine. #card200 #card189 Brzinom kojom kažem keks stvaram se dva metra ispred tebe i sa preciznim potezom pomjeranja oštrice napadam te brzo i jako. Samurai swing ima 700 dmg-a i 450 zag od brzine.
Uzimam ovu tehniku i skidam joj ključnu reč sa svih strana.
#card1130
10ch
Aktiviram ovaj boost.
#card442
45ch
Pretvaram ovaj napad u magnet.
#card1129
Prenosim ključnu reč sa svih strana.
Na tebe ide 1300 dmg-a i 260
Susetsu Sakai
"Ti si sad magneto ili nešto? Ništa impresivno."
Napad ide pravo ka meni i ja brzo razmišljam.
#card182 Moje tijelo postaje elektricitet da se zaštitim od osanovnog napada. Ostalo mi je da se odbranim od ostalog agarantovanog. #card150 #card191 #card193 #card189 Na tebe ide samurai swing od 950 dmg-a i 190 dmg-a zag od razornosti ovaj put. Primam 60 dmg-a ali sve ostalo i dalje ide ka tebi normalno. "Dobar potez,ova borba neće trajati puno izgleda..." Osjećam se umorno dok uzimam udisaje vazduha oko mene.
剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Sad će mo malo da izvalčimo dmg iz ničega.
#card186
munja
#card177
#card172
3 slota tri lopte 10 ch
Dmg jedne lopte je 1150
Jedna od moje tri lopte se sudra sa tvojim napadom. Tako da prema tebi nastavljaju dve lopte od po 1150 dmg-a i 230 zag i jedna od 200 i 40 zag.
Susetsu Sakai
#card153 Zid od vjetra negira sve tvoje napade, trošim 300 čakre u zalud i izlazim iz imuniteta. #card203 Mjenjam stav i spuštam cd na constant combat stance. #card163 "Oslijepi!!!