Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Napusteni hram Akaga

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Napusteni hram Akaga

Ovo je napusteni hram Akaga , ovoaj hram je star nekoliko stotina godina napusten je svega stotinjak godina pegende kazu da su u njemu zivjeli monasi koji su bili majstori elemena vatre , i da su se tamo podizali legendarni shinoboji.

Dobio sam zadatak da porazim ozloglaseno “Kurohane drustvo” koje priziva demone.
Zaputio sam se prema napustenom hramu Akaga jer su tamo demoni najcesce uoceni, bio sam pri kraju samog puta kad od jednom cujem neku suskanje iz zbunja nekoliko metara od mene, i od jednom izlazi neki covjek pogradji i odjeci izgledao je kao ninja po faci sam mu primijetio da nije prijateljski nastrojen uocio sam mu kunai u ruci.
#card331 #card334 
Bacam 3 shurikena i 1 tanto:(ukupn dmg 300)

The member 'Akina' has done the following action : #RP-OPCIJE

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world178

“Prokletstvo izbjegao je napad.”
Iskoristio sam tehniku zamjene da bih izbjegao njegov napad i pokupio shurikene na brzinu.
#card1
Zatim ponovo bacam 3 kunaija i tanto u nadi da cu ovaj put uspjeti da ga porazim.
#card331 #card334
(Ukupan dmg 300)
Ovo ne ide bas najbolje kao sto sam mislio…

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world180

Jaooo opet je promasio napad. Poceo je polako pritisak da mi skace i glavobolja tolik osam nervozan da bih dusu sebi iscupao. Sta cu sad ostalo mi je jos 3 shurikena kod sebe ,moraci i ovaj potez da stavim na kocku jer druge opcije nemam
#card331  #card334
Bacam ponovo 3 shurikena i tanto :(ukupan dmg 300)
Nisam kockar ali ovaj put cu morati…

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world173

Je li ovo relano , opet jei zbjegao napad . 
O ne bacio mi je munju .
Pritisak je sve veci i veci , sa samim tim pocinje da me hvata panika.
Izbjgavam napad tehnikom zamjene i skupljam svoje surikene koje sam bacio  i mrujem da bih sacuvao svoju energiju, ovo pocinje da se izmice kontroli.
#card1 #card8

Nakon kratkog mirovanja sam skupio kolko tolko energije da bih mogao da nastavim dalje ,malo sam se smirio .
Da razgovaram sa njima nisam ni pokusavao jer je u ovakvoj situaciji to nemoguce ,ali opet ne mogu da ga nadjacam ali ne odjstajem tek tako idemo sve do iznemoglosti.
#card331 #card334
Bacam 3 shurikens i tanto,mozda me ovaj put posluzi sreca:(ukupan dmg 300)

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world177

Ovo nije realno svim snagama se mucim da ih pirazim ali ne ide, ali u meni je toliko jaka zelja da ga ubijem da ne zelim da odustanem,nema sta nastavljamo.
#card334 #card331
Izbjegavam napad tehnikom zamjene i kontritam  ga tantom i bacam 3 shurikena (ukupan dmg 300)
Nema odustajanja ni po koju cijenu.

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world175

Ih ne . Primio sam napad zemljutresa . Ovaj je prvi koji je uspio de me povrijedi ali nece vise. Od jednom se probudila u meni neka energija kao da je cio svijet moj i ta sam najjaci medju shinobijima ,osjetio sam toliki andrenalin da mi prilazi kroz tijelo. Sad mi nece moci nista.
#card334 #card331
Izvodim tanto i bacam zadnjih 3 surikena koji su mi preostali:(ukupan dmg 300)
I potom stupam u stanje mirovanja 
#card8

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world179

Ah ovaj me je mao predugitrio polako ostajrm i bez snage i bez napada . Ali iz ove misije se ne cu vratiti porazen ,jer cu i ja jednoga dana biti veliki i hvaljeni shinobi to je moj nindo-put ninje .posto sam ostao slab sa napadima bacam tanto i ostajem i stanju mirovanja da se malo povratim,jer ako ne povratim barem malo snage umrijecu
#card334 #card8
(Ukupan dmg 150)

' NPC Genin' :

Ufff opet? Nista idemo pokusamo na istu ofru da ga napadnemo .
Ak ose nije primio prvi put mozda ce iz drugog puta ima mnogo budala koji bi se primili mozda je on bas ta budala.
Od jednom je dunuo neki hlvadni vjetar bio je bas osvezavajuc , duboko sam udahnuo vazdu i ponovo pribao.
Bacam tanto i vracam se u poziciju mirovanja
#card334 #card8
(Ukupan dmg 150)

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world174

Oho izgleda prima se polako ,sad vec mozemo da krenemo u ozbiljnu defanzivu .
Sad sam vec povratio malo vise snage ,polako pritisak opada a samopouzdanje nika vece mislim da ce ga ovaj napad dokrajciti.
Jos jednom sam duboko uzdahnuo i krenuo u napad.
Bacam tanto i ponovo se vracam u stanje mirovanja.
#card334 #card8

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world177

Povratio sam sada malo snagu i mogu da odbranim njegov napad a i u isto vrijeme da ga napadnem .
I ako je tenzija manja i deje je prisutna jer je ova borba bas nepredviljiva i ne znam sta u trenutku moze da me ocekuje .
Ovaj put cu da poraziti , barem se ja nadam.
Prov koristim tehniku zamjene:
#card1 #card331 #card334
Potom bacam 2 shurikena i izvodim tanto:(ukupan dmg 250)

' NPC Genin' :

Gubim strpljenje ,pocinjem polako da stiskam zube od nervoze ,toliko sam nervozan da mi je sve veca zelja da ga ubijem.
Od jednom je naglo krenulo neko nevrijeme i tmurni oblaci, a samim tim moj bijes je sve vise rastao .
“Sad ces da vidis ko je uzubudjen.”
#card331 #card334
Bacam 3 shurikena i ponovo izvodim tanto.(ukupan dmg 300)

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world171

Izveo sam svoj napad kad od jednom ispred mene se pojavljuje neka vatra.
Izgledao kao talasi,a pa to i jes vatreni talas ,izbjegavam napad ,i sad pokusavam da da mu uzvratim njegov napad.
#card1 #card334
Izvodim tehniku zamjene i bacam 1 tanto.(ukupan dmg 150)

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world175

Osjetio sam neki blagi potres kad je od jednom jako poceo da se trese srecom na vrijeme sam uspio da reagujrm i izbjgegnema napad.
Izveo sam tehniku zamjene kako bih izbjegao napad zemljotresa ,bacio sam tanto ,i svoja 2 shurikena.
Koristim thniku zamjene,bacam 2 shurikena i izvodim tanto(ukupan dmg 250)
#card1 #card331#card334
Dok sam ga napadao govorio sam u sebi:
“Hajde Akina jos jos samo ovaj i tvoja misija je ovjde gotova,HAJDE AKINAAAAAAA…”

' NPC Genin' :
Napusteni hram Akaga #world172

Mislio sam da je to kraj ,ka ono evo jos jednog,ispred mene se samo od jednom pojavila voda,izbjegavam napad i uzvracam.
Bacam tehniku zamjene kako bih izbjegao napad i bacam tanto i shruriken kao napad (ukupan dmg 200)#card1 #card331 #card334

Bacio sam svoj zavrsni udarac i on je pao.
Cekao sam neki kratki vrmeneski period da vidim oce li se jos koji pojavit,ali nikog nema.
Iskoristio sam senzor da bih vidio ima li koga ali nikog nije bilo
#card10
Nema nikog ,kada sam primjetio da nema nikog,samo sam lagano izdahnuo i rekao.
“Ufff hvala bogu gotovo je.”
Nisam vise cekao i samo sam odlucio da nastavim dalje.
Mrtav umoran sam sam krenuo ka selu i tu se moja misija zavrsava.