Sve je bilo normalno cekale smo u sali nas novi zadatak zajedno sa ostalim ninjama.Kad je od jednom buknuo dim praveci veliku eksploziju gde su nase sve rune prasnule.Gledala sam zaprepasceno misleci da to sve vreme nije bila varka i mamac.Sacekala sam malo drzeci se u blizini Akai i Tamae dok se dim ne spusti.Kada se to desilo barijere su nas okruzile.
Ovo se ne desava…
Promrmljala sam sebi u bradu.Barijera koja nas je okruzila bila je providna ali vidljiva golim okom.Pulsirala je plavicastim poput zivog stvorenja.Povrsina je pucketala gde sam se prepala.Pogledala sam odmah u Akai i Tamae i rekla im:
Ovo nije deo plana…nemojte dodirivari ovo!
Naredila sam im zeleci da izvucemo zive glave.U glavi sam vec imala spremljene taktike kako da pokusamo da izadjemo odavde.Taman kad sam pomislila da cu to moci realizovati osetila sam naglo skupljanjd energije.U daljini tacno ispred nas pocelo je nesto izlaziti iz zemlje,formirajuci nekakav oblik.To me je ukopalo u jednom mestu od straha sam mogla samo gledati sta se desava.Vetar je poceo jace duvati noseci sa sobom napetost i tenziju.Sto je vise izlazilo licilo je na nekakvog reptila,imao je duge kandze i oci koje sam jako dobro upamtila.Bile su sjajne crvene boje kao nekakav plamen.Imala sam nekakav osecaj da ce krenuti na nas moram nesto uraditi.
[u]Pripremite se!Viknula sam zatim sam pocela praviti znake rukama.Ovo stvorenje je sigurno tu da nas zadrzi,tu nas zadatak postaje mnogo tezi.Moramo ovo sto pre resiti kako bi mogle nastaviti dalje.Pokazala sam im desnom rukom da pridju blize meni zatim sam im rekla.
Slusajte me zelim da stojite pored mene rame uz rame i da se ne odvajate dalje od metar! Ako imate predlog recite mi moramo pobediti!One su me poslusale i ja sam krenula izvoditi tehnike.Stvorila sam barijeru oko terena koja ce nam vracati ch.
#card306
(3 slota 35ch)
#card304
(0slotova 25ch)
Stvaram zid a posto je slobodan oblik bice u obliku polu kruga okruzujuci nas poput bunkera sa svih strana.Imajuci izlaz sa leve strane kako bi mogle izaci ako ga summon srusi.Takodje ispred u pravcu summona na zidu imaju linicaste otvore tek toliko da uspevaju proci napadi ali opet da nas zastite od summonovih.
#card108
(2 slota 95ch)
800def
#card309
(2 slota 95ch)
1200def sada ima zid [/center]