Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Isaja vs Ivke

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Isaja vs Ivke

1500 t

mali ivke prvi napada

Moj Build Vetar, Voda, Uchiha, Genjutsu

300 Intaligencije

Mangekyo Itachi 

Anbu 2 Geara 

Isaja vs Ivke Tobirama_Senju

Uchiha Voda Zemlja Fuin

200 kontrole 100 prec

Spinless, Premium vode

2 piece tobiramin gear

Kako bih video svog protivnika prvo sto bih uraido jeste da bih aktivirao moje oci 

#card526

(biram 200 intaligencije)

Odmah moje vestine bi se poboljsale i gadjao bih te genjutsuom sa namerom da te pogodim i izludim

#card1374 #card220

(DMG je 1200)

Nakon toga bih te gadjao vazdusnim zmajem sa namerom da te ubijem

#card135

#card1500 #card1495 #card6

Stavljam na sebe pečate. Nemaš slot da uradiš zmaja. Damage od seal senpesa i ovih zmajeva seal ide na vodu. Oslobadjam se od genjutsua.

Aktiviram premium vode koji će mi dati +500 dmg na sledeći napad. Palim Spinless. Exploding Seal ide u vodenog zmaja.

#card55 #card430 #card1506 #card36

Damage koji ide na tebe je 1500, 300 zag.

Kako vidim da nisam u najboljem stanju da se branim od ovog napada jednostavno bih se pretvorio u vodu i pustio bih da me zagaranotvani pogodi

#card49

Nakon toga na tebe bacam vodenog zmaja kako bi te on unitsio i jednostavno ti skinuo dmg

#card36 #card23

Nakon toga bi se nasi pogledi sreli i pogodio bih te gnejutsuom sa namerom da te oslabim koliko mogu

#card211

(Ulazem 50 chakre)

Dmg Genjutsua je 1000