Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | ⛩️Skrivena kuća

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

⛩️Skrivena kuća

⛩️Skrivena kuća  Images-1
Lokacija skrivena od pogleda kjudi, zavučena duboko u šumu. Svako jutro oko ove kuče se može čuti predivan cvrkut ptica koji daje ovom mesto osećaj lepote i sigurnosti. Kuća je u relativno dovrom stanju povoljna je za život i za boravak u njoj. Staza koja vodi do ove kuće je retko prometna, jedini prolaznici ovih krajeva su divlje životinje koje idu u potragu za hranom.
#card771

Susetsu Sakai
Doveo je svog novog druga do lokacije koju će oskuro da zovu svojim novim domom. Prišli su obojca skrivenom objektu. Susetsu nije mogao da veruje da je kuća još uvek tu gde ju je zadnji put video. Nadao se da će ova kuća svideti Morihieu, ali nije mogao to da zna dok ga nepita. Susetsu je znao da su njegovi dani lutanja gotovi na neko vreme. Morihei nadam se da ti se sviđa naša nova kuća?Rekoa je to sa blagim smeškom na licu. Jedva je čekao da se useli unutra, nije mogao da dočeka da spava na udobnom krevetu.

Susetsu Sakai
Kročivši u ovu nepoznatu, a i maltene novonastalu lokaciju koju dosad nikad nisam vidio mogao sam samo da izrazim svoje zadovoljstvo kroz jedva čujan  "Ah:" Poslije toga sam malo pogledao oko skrovišta i klimnuo glavom, u mojim očima nije bilo nešto posebno, ali je bilo dovoljno da se nazove domom. Valjda, kako sam čuo Susetsuovo pitanja i vidio njegov smješak na licu mogao sam shvatiti da ovo mjesto ima mnogo važnosti njemu. I tako sam progovorio:
"Super je..mada mogla bi se malo doraditi.", rekao sam mu a zatim počeo hodati do vrata sa rukama u džepovima. Zavrnuo sam kvaku te su se vrata otvorila sa zvukom pomjeranja metala jednog od drugog. Progovorio sam dok sam mu držao vrata:
"Dame imaju prednost.",nisam mogao a da se malo ne nasmijem.

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Iašo za Moriheiem dok je ovaj otvarao vrata i začuo je da ga je Morihei nazvao ženom. Nije mogao da se ne nasmeje, zbog svoje dugačke kose neko ko ga ne poznaje, mogao je leko da ga zamenk za osobu suprotnog pola. Prošao je lroz vrata koja mu je otvorio Morihei i zahvaloio mu se rečima. Taman vratar možeš da budeš. Rekao mu je Susetsu u šaljivom tonu. 

Kada je ušao u nutra imao je šta da vidi, nameštaj koji je ostao u toj kući, jedan kauč i dve fotelje, su oronuli. "Trebaće da se menjaju." Pomislio je u sebi Susetsu. Malo se dalje probio do spavaće sobe gde je zatekao jedan bračni krevet. Njegovo lice umesto da prikazuje osmeh prikazivalo je užas. Te je odlučio da pozove Moriheia. Morihei, dođi da vidiš nešto.

Susetsu Sakai
Čuvši Susetsov komentar nisam mogao a da ne prevrnem očima, zatim kada sam čuo Susetsuv užasnut glas kako dopire dublje u kući pomislio sam da je našo neko mrtvo tijelo ili neki horifički eksperiment kako je zvučao. U stvari, prilično sam siguran da je ovo prvi put da sam ga čuo ovako uplašenog. brzo sam otrčao da vidim šta je u pitanju i onda je moje lice se otrznulo kad sam ušao u spavaću sobu.

⛩️Skrivena kuća  Tumblr_lz7pk1gG7k1rn95k2o1_400

"Šta...koji đavo..?",to su bile jednine riječi koje sam mogao da progovorim dok sam gledao u bračni krevit koji je bio ispred nas. Jedan od nas će spavati na kauču večeras.
"Susetsu..da li bi da spavaš na kauču večeras?" Nisam htio da spavam sa momkom u istom krevetu, bz obzira koliko ženskasto izgledao.

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Čui je reči Moriheia i video je da je ovo jako čudna situacija pošto obojca nisu bili topla braća, morali su sami da nađu rešenje. Susestuu je ipak u drugu ruku bilo sve jedno gde spava tako da se odlučio na opciju da spava na kuču. Morihei, meni realno sve jedno ja ću na kauču da spavam. Rekao je ovo ravnodušno Susetsu.

Susetsu Sakai
Klimnuo sam glavom na Susetsov prijedlog, perfektno sad ne moram da trpim u slučaju da je hrkator.
"Vidim, hvala ti. Tvoje žrtvovanje neće otići u venu." izgovorio sam u pozitivnom tonu zatim još jednom pogledao u krevet.
Uzdahnuo sam i odmah nakon toga pogledao oko kuće, doista bi trebalo da počnemo namještaj raspoređivati,koji davež....potrajaće satima....
"Hoćemo li polako krenuti da raspremamo stvari onda?"
Bez čekanja na Susetsuov odgovor ja sam već počeo da gledam po skrovištu šta će da ide gdje, sad mi samo treba da Susetsu se baci na svoj deo posla takođe.

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Bio je zadovoljan jer mu je Morihei pokazao zahvalonst. Sada je pred njema dvojcom bilo da malo urede prostor u kome će da žive. Trebaće im puno vremena pa bi bilo bolje da pto pre počnu. Morihei treba da što pre počnemo sa renoviranjem. Trebaće nam puno vremena i živaca. Rekao je Susestu Moriheiu u nadi da završe što pre zadati posao.

Susetsu Sakai
Nakon nekog dužeg vremena raspremanja osjetio sam kako mi stomak polako pušta zvuk nezadovoljstva, znači bio sam gladan. Pogledao sam oko kuće i primjetio da nema tj ima slabo hrane. Ono što i jeste ostalo od hrane ne bi ni mogao da nazovem hranom.
"Susetsuuuuu...!",rekao sam u lenjom tonu koji je jedva imao energije da se dere, te sam nastavio:"Nemamo hrane.."
Čekao sam da mi njegov glas odgovori iz kuće.

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Čuo je umoran glas Moriheia kako ga zove. Šta je sad bilo u pitanju pitao se Susetsu. Mora da je nešto važno. Kad ono nemamo hrane. 
Morihei proveri Špajz možda ima nešto. "Moralo je bar nešto hrane da bude nemoguće da nije ništa bilo u ovoj kući." Pomislio je Susetsu. Susetsu se do sada sa problemom nestanka hrane nije susretao.

Susetsu Sakai
Kako sam čuo Susetsov glas odmah sam krenuo da provjerim špajz . Finim i laganim korakom došetao sam do mjesta gdje se hrana obično držala i otvorio špajz samo da me unutra dočeka...ništa. "Jebote, jel toliko teško bilo hranu pripremiti",pomislio sam te sam mu odmah odgovorio:"Nemamo ništa ni ovdje. Moraćemo naći mjesto da jedemo.", rekao sam mu sa razočaranjem. Kad pomislim da sad opet moramo šetati dok ne nađemo restoran...ah koji davež.
"Imaš li ideja?"

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術
Nije imao puno para, ali nije hteo da razočara njegovog druga. Imao je ideju koju je odlučio da podeli. Morihei idemo u neki prvi restoran koji pronađemo. Da se lepo najedemo, a posle će mo da razmišljamo šta će mo da jedemo. Rekao je ovo Moriheiu spremajući se da napusti kuću. 

Susetsu Sakai
"Hm..."
Malo sam pomislio o njegovoj ponudi te sam klimnuo glavom. Zvučalo je kao dobra ponuda. Sve dok nije bilo daleko ja sam bio u redu sa ponudom. Nadao sam se...
"U redu,onda krenimo polako..." polako sam došao do njega da krenem sa njim. Mjesto na koje ćemo ići je vjerovatno jako dobro ako tako priča o njemu.
"Vjerovaću ti. Bolje da bude ukusna hrana, Inače ću te prebiti.", rekao sam mu u šaljivoj pretnji:"Ali ozbiljno bolje da je dobro mjesto."

剣術 MUNJEVITI SAMURAJI 剣術