Ninja World

Powered by Forumotion™

Ninja World | Suma Oryoki

Započni avanturu!
Stvori legendarnog karaktera kog će igrači pamtiti godinama i postani najjači ninja u igri.
Tvoja avantura počinje sada!

Info
Uputsvo
RegisterJoin Discord
Ninja WorldLog in

Ninja World - Roleplay Card Game

new_releasesView posts since last visit account_boxView your posts chat_bubble_outlineView unanswered posts done_allassessment Top Users of the Dayassistant_photoTop Users of the Game deleteDelete Cookies

Suma Oryoki

Suma Oryoki poznata je po svojoj misterioznoj atmosferi i mračnim skrovištima koja krije u svojim gustim krošnjama. Ovo je šuma koja privlači avanturiste i istraživače, ali i plaši one sa slabijim srcem. Mnogi veruju da Oryoki skriva tajne koje se protežu vekovima unazad

Prateci tragove danima prolazeci kroz livade,sume,reke je naleteo je na jednu mracnu sumu cak I prekodana je bila tamna kao da je ukleta ali su tamo tragovi vodili.Polako je usao u sumu I osetio malu jezu a tragova je bilo sve manje I manje moracu da koristim byakugan da bi mogao da vidim ali mislim da su u blizini:

(Byakugan!)Govoreci u sebi

#card1286
#card1287

Te je gledao citavu okolinu oko sebe sa svih strana 10km.U tom momentu je video bandite koje je pratio su bili svuda oko njega ali sakriveni po zbunju,drvecima:

Suma Oryoki Image0

(Gh izgleda da su znali svo vreme da ih pratimo)

(Bez panike brate jos nisu napali)

Te je poceo da se krece kao da ih nije video napravio je korak u tom momentu su skocili svi odjednom.

The member 'Wertzuir' has done the following action : #RP-OPCIJE

'NPC Chunin' :
Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world183 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world189 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world183 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world183 Suma Oryoki #world187 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world182 Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world182 Suma Oryoki #world183 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world186 Suma Oryoki #world186

U tom momentu je skocilo tonu bandita na svu srecu sam ocekivao u tom momentu mogao sam da uradim rotaciju ali ne zelim jos hocu da ga iskoristim kad bude bilo najpotrebnije.Odlucio je da stvori zid koji bi ga mogao odbraniti te se sagnuo I poceo da radi znakove rukama:

Stil zemlje:Zemljani zid!

#card108
800def(100ch)

Stvarajuci zid oklop od zemlje je bio na meni te sam primetio da me nisu iz svakog coska napali sto mi je dalo prednost kako bi mogao da napravim mali otvor u zidu gde mogu izaci iz njega.Posle njihovih napada su se priblizili I poceli su da udaraju u zid kako bi mogli da ga sruse to mi je dalo prednost da izadjem iz zida neprimetno.Kretajuci se neprimetno sam skocio u vis I sleteo na tlo zatim je poceo da se ojacava drasticno:

Haaa! Grhm!

#card185

Struja mu je kruzila oko tela davajuci mu vecu snagu.Zategao je pesnicu dizajuci je u vis te je zamahnuo ka zemlji udarajuci je koja je stvorila jak razaran talas energije.

#card355
#card364
800dmg

Gledao je bandite I njihove pokrete pomocu byakugana analizirajuci ih.

'NPC Chunin' :
Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world183 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world187 Suma Oryoki #world182 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world189 Suma Oryoki #world182 Suma Oryoki #world187 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world181 Suma Oryoki #world182 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world186

Sa talasom energije je uspeo da ubije njih 17-18 kolko je mogao da prebroji ali ti banditi koji su bili ubijen pred poslednji momenat su poslali njihove napade.Srce mi je pocelo da mi ubrzava a adrenalin mi se pokrenuo:

#card938
(Imam 12 slotova)

(Izgleda da cu morati rotaciju ako zelim da se odbranim ali cu morati da izvedem 32 dlana)

Postavljajuci se u hyuga stavu cekajuci jedan napad od bandita.Jedan napad mu je bio blizu te je poceo da izvodi tehniku:

#card1301
#card13
10ene-10dmg(410dmg)
Ukupno 820dmg

8 trigrama 32 dlanova!

I pocinje da oslabljuje napad

2 dlana,4 dlanova,8 dlanova,16 dlanova! Haaa!,32 dlanova

Ponistio je napad trenutak posle toga je dolazio jos napada.Brzo je poceo da se rotira

8 trigrama.. rotacija!

#card1288

Uspeo je da ponisti sve napade I poceo je da polako usporava te je prestao rotaciju da izvodi:

Suma Oryoki Giphy

(Brate izvedi 64 dlanova)

(Huh? Jel si siguran?)

(Da veruj mi)

(Hm dobro)

Pritom se postavio u hyuga stav I poceo da izvodi:

Suma Oryoki Image0

#card1302
#card1289
(800dmg)

8 trigrama 64 dlanova!

2 dlana,4 dlanova,8 dlanova,16 dlanova!,hija 32 dlanova,64 dlanova!

Tokom izvodjenja je poslao talase energije svim banditima.Primetio je da ovi banditi mogu da apsorbuju napade nakon zavrsetka je dotrcao do zida I sakrio se u njemu gledajuci byakuganom kroz zid.

#card98
(400hp stita)

'NPC Chunin' :
Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world189 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world188 Suma Oryoki #world189 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world185 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world184 Suma Oryoki #world190 Suma Oryoki #world187 Suma Oryoki #world182

Svi naizgled čunini sa kojima se Wetzuir dosada borio, kada su došli u kontakt sa njegovom šakom, isparili su u malom oblaku dima. Na isti način su nestale i ostale nindže koje su se krile u okolini. Zatim se ne tako daleko čuo glas muškarca srednjih godina kako doziva Wertzuirovo ime. U tom pravcu se može videti mala kolibica.

Stojaci iza zida gledavsi kroz njega svi su isparili predpostavljam da su to bili klonovi u tom momentu vidno polje mi se smanjilo.Trenutak posle cuo sam neki glas koji me doziva:

(Okej ko moze da mi zna ime ili da me doziva u ovoj nedodjiji pocinjem da mislim da si bio upravu brate za ono sto si rekao u prostoriji)

(Kao da mozda nekog ima tamo da li je mozda namestaljka necu nagadjati ali neko te zove sad najgore sto moze da Bude da iskoci I da nas napadne ili zarobi a bez byakugana ce biti problem osnovnim culima tesko da cemo nesto saznati budi na operzu ja ti gledam ledja)

Zatim je wert ugasio byakugan I poceo da se krece polako ka kolibi bio je na operzu da nebude neka zamka ili bilo sta.

(4 minuta kasnije)

Dosao je do kolibe koja je bila napustena kolko mi se cini wert je odlucio zbog svoje sigurnosti da vidi da li ima nekog ustvari prvo se okrenuo iza jos jednom i pogledao okolinu.

#card8
#card10

Senzor nema šta da otkrije

"Dobrodošao! Uđi, uđi slobodno. Pretpostavljam sam da si ti Wertzuir. Poslao te je Karamatsu, je l' tako?" Mladog čunina je pozdravio iznenađujuće prijateljski glas.

Koliba iako je spolja izgledala staro i napušteno, iznutra je bila veoma čista. Bila je skromna; mali stočić sa dve drvene stolice, par kredenaca i fioka sa radnom površinom dovoljnom za osnovne potrebe. Jedina stvar koja je odskakala bio je krevet nalik onim u seoskim bolnicama.

Za stolom je sedeo čovek koji je dozivao Wertzuira. Obučen u neupadljivu odeću i s osmehom na licu. "Izvini za one klonove. Nije bila moja namera da te napadnu. Samo sam hteo da ti uzmem pažnju. Hoćeš da popiješ nešto? Nemam mnogo čime da te ponudim, ali šta ćeš. "

Kako se wert osigurao da vidi kakva je okolina nije nista osetio sto moze da ga uznemiri.U tom trenutku je neka osoba je otvorila vrata i sa prijatnim glasom pozvala da udjem.Iznenadjen sav nisam imao izbora pa sam usao i seo na sto:

A nije to nista mada se mogli da me samo pozovete.Ne hvala (govoreci pristojno) ako nije tajna da li bi mogao da znam vase ime i kako znate da me je Karamatsu poslao.

Pitajuci ga sam posmatrao malo prostoriju I video sam bolnicki krevet predpostavljam da on tu spava ili mozda leci ali nemogu biti siguran

(Brate kolko god izgledalo ovo mirno nemoj da se opustas previse)

(Polako mozda je sigurno ali bicu na operzu)

Te je cekao odgovor nepoznate osobe.

#card08

"Da, da, naravno, moja greška. Ja sam Doktor Shikigeki." Naklonio se uz dužno izvinjenje. "Mislio sam da si upućen. Karamatsu te je poslao da uradiš nešto za mene. Rečeno mi je da ti poseduješ Twin Demona u sebi, je l' tako?" Uzeo je gutljaj čaja koji je bio na stolu ispred njega. Nastavio je.

"Vidiš ja sam naučnik i veoma vešt hirurg. Želim da te pregledam i zauzvrat ću te dobro platiti." Zatim je ustao i otišao do fioke. Iz nje je izvadio malu vrećicu i postavio je na sto. "Biće veoma brzo veruj mi, nećeš ni da osetiš, a puno ćeš da zaradiš."

Ako prihvatiš ponudu dobijaš 100 tokena i 80k ryo.

Slusajuci sta prica predstavio se kao hirurg sto me je iznenadilo ali me je najvise iznenadilo da on zna da posedujem demona u sebi kako je znao kad nikome nisam pricao o tome!?

(Brate kako on moze da zna da sam u tebi!?)

(Ne znam zacudjen Sam nikome nisam govorio u vezi tebe)

(Brate nemoj da dozvolis da radi eksperimente na tebi I na meni ko zna sta moze da nam uradi!)

Uz duzno postovanje mislim da ste me pomesali sa nekim ja nemam demona.Ja Sam samo obican chunin koji radi zadatke I prezivljava kao svaki ninja.Malo me plasite bez uvrede ne zelim da vas nazivam lazovom ili Karamatsua ali ste me pomesali sa nekim

Govoreci to bio je malo nervozan te je polako ustao sa stolice I gledao naucnika I gledao oko sebe da li bi bilo nekog.

#card8
#card10

[Sivokosi mladić je osetio Wertzuira svojim sensorom]

U prolasku do svoje nove bezbedne lokacije Fujin se pojavio iza mladog momka. Spuštena glava zarobljena u mislima podigla se i videla sivokosog mladića kao i poznato lice Dr. Shikigekija. Naravno Fujinov dolazak bio je nečujan i neočekivan. Osmotrio ih je obojicu i potom pogled fiksirao na Shikigekija.

Dobar dan.

Izgovorio je reči kratko, skoro ih i spojio na neki tihi jezivi način. Pomerio se u stranu par koraka u sobi dok je povratio pogled na sivokosog mladića.

Prekidam li nešto?

Istim tonom ali sa nekom neprijatnom dozom interesovanja kao da je pitanje zapravo glasilo "Šta ste tačno radili" izgovorio je te reči i gledao mladića.

Čoveka koji je glavna tema ovih dana u određenim krugovima, doktor je dočekao sa velikim osmehom na licu.

"Oo! Dobar dan gospodine Fujine. Ne, ne, ništa ne prekidate. Šta više, došli ste u pravo vreme. Upravo pregovaram sa mojim novim pacijentom." Rekavši to okrenuo se ka Wertzuiru. "Je l' tako gospodine Wertzuire? Pristajete sada na moj predlog?" Nagnuo je glavu dvadesetak stepeni u desno i blago se osmehnuo sa zatvorenima očima. Posle par sekundi ponovo je bio okrenut ka Jasaki.

"Šta vas dovodi kod mene danas, gospodine Fujine?"  Upitao je jezivog nindžu.

Mojim senzorom nikog nisam osetio ali se pojavio nepoznata osoba koja je bila iza mene na tren sam se zaledio:

(B-brate neko je iza nas)

(Znam ne pravi nagle pokrete)

U tom trenutku doktor je spomenuo ime Jasaka Fujin nisam mogao da verujem da trazeni kriminalac koji je glavna stvar koje traze daimye

(Oh covece ovo mi ne bi na kraj sveta palo na pamet da ce doci neko kao sto je Fujin)

(Brate sad ovde moramo biti pazljivi jer mozda nam zivot od ovoga zavisi).

Doktor me je pitao ponovo isto:

(Brate ne nesto sumlja ili samo kazi da ces razmisliti)

(Sacu da vidim n-nesto)

Ah da samo da razmislim par minuta jer se plasim pregleda kao mali sam imao traume.

Rekovsi polu uplaseno je okrenuo malo glavu da bi pogledao u Fujina.

#card08

U šta bleneš momak?

Fujin je presekao najedno pogledavši ga ispod naočara. Osetio je dvostruku chakru u njemu i nije mu prijala. Nije želeo da doktoru napravi problem i oboja kolibu u crveno, pa je brzo okrenuo glavu da skrene tok misli sa mladića.

Shikigeki, svakakve si počeo da dovodiš u svoje labaratorije.

Gledao ga je bledo i mrtvo, zgađen poznavanjem doktorove istorije. Jedna stvar za koju je znao da doktora može usmeriti i kontrolisati beše novac, a igrom slučaja za svoje finalne potrebe Jasaka je nakupio sebi novca.

Postoji jedna kunoichi koju želim da pronadješ. Nisam siguran da je preživela borbu koju smo vodili. Suština je da ulažem ovaj novac u tvoje sposobnosti da joj pomogneš.  Ako nije živa, radi sa novcem šta hoćeš. Ako jeste živa uradićeš sve sa svojim veštinama najboljeg hirurga na kontinentu da joj na NORMALAN (naglasio je) način ukažeš načine da ojača svoje ninja veštine.

Uradio je par znaka rukama potom se ispred njega uz dim i blagi "paf" stvorila aktovka (kofer sa 11 000 000 ryo). 

Niko ti nikada nije platio unapred predpostavljam, bar ne ovolike iznose.

Kako je to rekao ustao je, stresao beli ogrtač i zaputio se. Shikigeki je znao da i čak nakon smrti Jasake zasigurno je ostavio par ljudi koji će proveriti da li je ispunio zadatak. Znao je i da ne može odbiti zahtjev zbog stvari kroz koje su prošli zajedno.

Prijatno.

Rekao je suvo i napustio kolibu.

Doktor se nasmejao na Fujinov prvi komentar, ali dok je slušao je zahtev fokusirano je klimao glavom. Čim je pauzirao sa pričom, Shikigeki je počeo da odgovara. "Hmm... Veliki zahtev imate gospodine Fujine. Morao bih da razmislim. Ne uzimam obično ovakve poslove." Kada se ispred njega pojavila tolika količina novca, izraz lica mu se potpuno promenio.  Oči su mu caklele i osmeh protegao od uha do uha. "Hohoho! Gospodine Fujine! Naravno da mogu učiniti to za vas. Baš sam razmišljao kako mi treba asistent." Zgrabio je torbu prvom prilikom.

Odmah nakon toga, doktor se okrenuo i počeo da pakuje svoje osnovne stvari. Otvorio je fioku te iz nje uzeo ostatak svog novce. Takođe je pokuio i svoje medicinske instrumente. Na kraju je uzeo i malu vrećicu ponuđenu Wertzuiru i sve strpao u svoju torbu. "Izgleda da ti ovo neće trebati Wertzuire." Dodao je.

"Gospodine Fujine." Zaustavio ga je ispred vrata na trenutak. "Znate pravilo. Četiri posete i nova lokacija. Ako vam opet trebaju moje usluge moraćete me pronaći." Potom je i on krenuo da izlazi iz kolibe. Pogledao je Wertzuira. "I tebi preporučujem da izađeš."

Gledajuci u Fujina on me je primetio da zurim u njega ali Sam brzo okrenuo glavu ka drugoj strani.Slusajuci konverzacije izmedju Fujina I Shikigekia nisam hteo da se mesam ali je pomenuo kunoichi da li je mozda Ami? iz price sam predpostavio da me Karamatsu nije poslao do Shikigeki nego sam naleteo na njega slucajno.Nisam vise siguran cak da zadatak ne mogu reci da je uspesna mora cu da razmislim sta cu raditi kad budem izasao iz kolibe:

Naravno.

Prilazio je ka izlazu I tako izasao iz kolibe odvojio se od njih I otisao nepoznatim smerom sto dalje od njih.Hteo je da koristio byakugan kako bi mogao da nadje izlaz iz ove sume

Byakugan!(Govoreci u sebi)
#card1286
#card1287

(Brate ima izlaz bas ispred nas)

(Vidim)

(E da vidi sad je najbolje da odemo kod Karamatsua kako je zadatak prosao I ostalo)

(Pa to nam je jedina stvar jer ovako nemamo sta raditi)

Krenuo je ka izlazu kako bi mogao da izadje iz sume I da se zaputi ka Karamatsu.

#card08

Jedva nekoliko trenutaka nakon što su sva trojica izašli, iz kolibe počne da dolazi čudan zvuk. Oštro pištanje koje je pratilo jako svetlo.

Stotine eksplozivnih tagova u isto vreme se aktivira i raznosi celu kolibu. Sve što je bilo unutra postalo je pepeo.